Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1705) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Sziasztok!

Egy ideje figyelek már itt a PH! fórumon, de csak most vettem észre, hogy nem csak HW-SW orientált témák vannak ;)

Mindjárt megpróbálok kicsit visszaolvasni, hogy mi rejlik a lóerős címszó alatt, de amíg én visszanézek gondoltam örülnétek neki, ha mutatnék pár lóerő közeli képet :)

Bővebben: link

A képek történetéről röviden tömören annyit, hogy van egy kedves barátom aki szintén lóeró mániás és szerencséjére (meg némiképp az enyémre is) rendelkezik néminemü anyagi háttérrel is ennek kiélvezéséhez.
A gyorsasági autóparkja első tagját tavaly ősszel vásárolta. Ez egy Mercedes S600 biturbo gyári Brabus tuninggal, tehát kb. 600 paci van bepréselve a motorház alá. Fincsi. Akik járnak ilyen összejövetelekre azok már akkor láthatták ezzel a kocsival a Hungaroringes gyorsuláson egyszer-kétszer.
Az igazi áttörés azonban idén nyáron következett be, vett egy új szériás Dodge Vipert.
Azóta szinte az összes vidéki és budapesti legális (és kevésbé legális) gyorsulási találkozón részt vett. Amiért írtam, hogy kicsit az én szerencsém is az az, hogy többször előfordult, hogy mindkét autójával szeretett volna rajthoz állni, így volt szerencsém a volán mögött is kipróbálni a jószágokat. Több felejthetetlen élményt szerzett ezzel nekem, ezúton is hála Neki.

A Viper most készül a jövő évi szezonra. Az idei utolsó hungaroringes gyorsuláson már benne volt a nitro, de sajnos az eső miatt nemigen tudta kihasználni. De ezen kívül is több változtatás készül a motorház alatt. Az amcsik nem vitték túlzásba a dolgot a 8300ccm-ből vétek csak 500 le-t kipréselni.

Remélem nem zavartam, ha érdeklődésre számot tart a téma, akkor a továbbiakban is szívesen megosztom veletek a képeket, bár sajnos a március még odébb van...

Feel Good Inc.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.