Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Steinbeckeknel nem gyenge a kinalat
[link]I humbly and respectfully decline™
-
-
rbalint88
addikt
válasz Magnum_ #157561 üzenetére
az állapot mindegyiknél baßó, de mint típus csak ez triggerel. viszont ez nagyon. az E39 FL M-Packet-tel nagyon be van akadva nálam évek (évtizedek?) óta, de már lemondtam róla, hogy legyen. napi járósnak sajnálnám, hobbiautóként meg tudok mondani sok minden mást, amit előbb vennék. azt meg már kitapasztaltam, hogy max egy napi járós és egy hobbi az, amit racionálisan tud menedzselni az ember.
mondjuk szomszéd jól csinálta, mert a 911 mindenre IS jó válasz[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz rbalint88 #157562 üzenetére
De nalad egyik ceges.
En ket autoval tokon lonem magam (bar lehet, hogy egyszer lesz, ha viszont cegest vagnak hozzam, akkor tuti, hogy van sajat simogatos melle)
Amugy meg ilyennel meno jarni, ezek nem olah autok. 8910est hasznalnek telefonnak is, ha nem lennek az okostelefon fuggoje.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
yodamester10
őstag
D3s cseréhez tényleg ki kell venni a lámpát?
[link][ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Magnum_ #157563 üzenetére
volt másfél év, amikor nem céges volt, sőt egy hónapig volt 3 saját is a menedzselést ne anyagi értelemben értsd, el lehet verni egy autóra is annyit, hogy az megfeküdje a pénztárcát. logisztikailag tud bajos lenni, főleg ha nem tudod egy helyen tárolni őket.
a menőségét nem vitatom, csak sajnálnám elkoptatni. nekem a Note 2-3 állapot való, ahol már vannak használati nyomok, de műszakilag jó a kocsi. az Audi se tökéletes esztétikailag, de így is rohadtul féltem, szerintem egy ilyen állapotú autóba belebetegednék, az élvezet rovására menne.
-
törölt tag
válasz Magnum_ #157553 üzenetére
131 lovas PD Passat B5.5 kombi fehér jöhetne is. Ha tiptronic lenne...
1.7 misi, nem olcsó, mire ahazér lenne 2 is. És nem is fiatal 2001.
Mondjuk a hátsó lámpái rondák, a B5-é szebb. Szerencsére nem bőrülés, azt utálom.
HÁTUL KURBLIS!Az ESP és a T/C között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
válasz #89309696 #157566 üzenetére
Lehet én vagyok béna, de 3x pörgettem át a listát és én csak szürke dízel Passatot látok.[link] LA7W a színkódja
Tényleg szép állapotban van és a kevés benne a méter, de a felszereltsége sajnos a digit klímán kívül teljesen alapfelszereltség.
Ugyanilyen kombi van nekünk is csak több mint 4x ennyi kmrel, de van benne: ülésfűtés, bixenon, tempomat, 2din, 6-os váltó, levehető vonóhorog, nagy kijelzős műszerfal stb.
A T/C alatt mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz rbalint88 #157565 üzenetére
"az Audi se tökéletes esztétikailag, de így is rohadtul féltem"
Pont neztem a hetvegen az Alfat, tele van karcokkal. Utcan parkolas valami botrany. Nekiuti a gyerek a jatekmotort, babakocsit ratoljak, biciklivel lehorzsolja, stb. Biztosan nem veszek Giulia -t mig nem lesz garazs.
Mondjuk nem tudom melyik a jobb, ez vagy mikor minden kiallasnal a kocsibeallobol lezuztam az aljat, olyan alacsony volt. Vakartuk is a fejunket rendesen, de hala a tippednek leredukaltam a statisztikat, 10bol 2szer ert csak le.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz máyköl #157568 üzenetére
Én anno a P2-est úgy vettem, hogy 200k felett volt benne a km, kívül karc és sérülésmentes volt, de a belseje is pöpecül nézett ki:
Pesten állt az autó csillaggarázsban, mikor eladtam már minden elemen volt legalább egy karc vagy rányitás. Pedig direkt a sarokban próbálok mindig megállni, messze az ajtótól, de valahogy megtalál az összes béna bóbita. Fájt a szívem érte.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Magnum_
nagyúr
Aaaaaand yass, tarsashazi sajat aramforrasom a parkolohelyen vegre kesz (es akkor mar a szomszede is, akinel megy is a toltes).
Este toltikezes, igaz, jelenleg EV hianyaban csak 12V akku toltes, de legalabb jol felkeszultem az esetleges masik (ujabb) EV-re
[link]I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz CactuS #157584 üzenetére
Nem pontos a kerdes, nincs benne, hogy miert nem mentesult. Viszont -wannabe jogaszkent es olvasokent- az a velemenyem, hogy a valasz se tul korrekt, elviszi mas iranyba az egeszet, ahelyett, hogy a tenyallas tisztazasara torekedett volna, mert valoazinuleg a kerdezo hulye megfogalmazasa ellenere ez lett volna a cel, persze vissza kellene kerdezni es nem velemenycikknek kellene helyt adni, mert a rovat se azt a celt szolgalja.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Magnum_ #157585 üzenetére
Melyik része nem pontos? Nekem úgy tűnik, hogy valaki gyorsan hajtott az autójával és azt nehezményezi, hogy nem tudja megúszni úgy, mint kb. 15 éve. Vagy nekem ment félre valami?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Reggie0
félisten
válasz Magnum_ #157585 üzenetére
Konkretan a valaszado "jogasz" csusztat, ugyanis az abszolut gyorshajtas kb. 0.9% balesetet okoz, csak rendorhoz meltoan szandekossan osszemossa a relativ gyorshajtassal, amit muszerrel sosem lehet megmerni. (Ehhez kepest a birsagok 27%-a abszolut sebessegtullepes miatt kerul kiosztasra, ebbol is latszik ez nem balesetmegelozes, csak penzbehajtas)
[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
Nincs elég akksi, leállt az I-Pace gyártása: [link]
-
fant0mi
őstag
Holnaptol a Lidlben akksitolto 5ezerert.
-
freeknight
őstag
válasz Magnum_ #157587 üzenetére
Ő csak azt bizonyította, hogy ő nem vezetett, azt nem, hogy ki vezetett.
Az oké, hogy nem ö vezettett, de akkor mutasd is meg, hogy ki, vagy álld a költségeket, nincs kibúvó.
Szerintem épp ezért vezették be ezt az objektív felelősséget, mert már elég volt a szokásos szövegből, hogy "a gépjárművet közeli hozzátartozóm vezette, akire nem vagyok köteles vallomást tenni." -
brumi1024
veterán
Nem rossz összességében, mert a vezetés része nagyon jó, sokan szeretik, amerikai piacon pl sikeres lehetne - ha ott meg nem lenne sok megbízhatósági probléma. Volt olyan user fórum, ahol népszerű topik volt a visszavásárlási tapasztalatok. Volt aki a 3. típusát használta, hajtáslánc és töltésproblémák miatt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz freeknight #157595 üzenetére
Igy tiszta sor. Tehat neki azt kell bizonyitani, hogy ki volt azna mas, aki vezette.
-
törölt tag
válasz Zizmand #157567 üzenetére
Azaz. Az én ócska monitoromon ez fehér, de telefonról tényleg világosszürke.
Nekem jó az alapfelszereltség, egy normális motorért és automatáért sírok.
De hát nem mostanában lesz, még egy ideig nyüstölöm azt ami van.TC, traction control. Nem tudtam ez pontosan mit is csinál, mert a kipörgésgátló neve általában ASR szokott lenni, a TC-t csak pár éve hallottam először.
Bár van különbség az alapján, hogy melyik vesz el motorteljesítményt és melyik tud mellé ráfékezni is a kerékre, de nem tudom melyik-melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Witcher topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest