Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
BUÉK mindenkinek. Qru, hova lett a piros sipkád?
-
fant0mi
őstag
Mivel nem kotelezo tartozek, nem kapsz szankciot ha lejart van a kocsiban. Nem romlik meg. A nyomas legyen rendben, van rajta muszer. Amugy meg egy csomo ceg van aki oltokeszulekekkel foglalkozik, megvizsgaljak, ujratoltik ha szukseges, ervenyesitik. Csak van mikor tobbe kerul a hercehurca minthogy veszel egy ujat.
En a cegtol hoztam el lejart szabvany 6 kilos oltokat. Semmi bajuk, megvan az eloirt nyomas, csak mar olyan fovizsga kellett volna rajuk ami draga, vettek ujakat. Itthonra jo, garazsba jo. -
törölt tag
válasz molnarpeter #153906 üzenetére
De, csak az érzékelőt kell levágni a végéről a tükörben és ráforrasztani egy újat. Azért gondoltam erre, mert ez mérne belső hőmérsékletet is. Aminek semmi értelme, de vicces.
-
Magnum_
nagyúr
válasz EQMontoya #153917 üzenetére
Lehet atvinni kovetkezo evre hivatalosan ugy, hogy marcius vegeig kell kivenni. Nekem a fonokom eddig sosem volt hajlando atvinni jovore, igy evekig sok napom mindig ment a lecsoba (en se tudom kivenni).
Decemberre annyira szar lett a viszonyunk, hogy kivettem (es nem kertem) minden napomat a faszba (folytatolagosan at lehet vinni januarra gond nelkul) es akar be is veheti. (Kirugni bezzeg nem akar, pedig de jo lenne, sot, nekem kell kirugnom valakit hetfon, de matol el a 8%-os fizetes emelesem es meg paran a karacsonyi vacsorat is lemondtuk, hogy vele nem megyunk sehova, erre inkabb torolte az egesz eventet)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
válasz Magnum_ #153919 üzenetére
Ez már jó ideje nem így van. Ahol van KSz és tartalmaz ilyen részt, ott a szabadság negyede átvihető, és március 31-ig ki kell adni, illetve szeptember 30 után kezdődött munkaviszony esetén is március 31-ig kell kiadni a szabadságokat.
Ha nincs KSz, akkor a következő évre csak 5 nap "vihető át", de az is csak úgy, hogy még a tárgyévben megkezdi a munkavállaló a szabadságot és folytatólagosan adják ki a napokat, ekkor tárgyévben kiadottnak minősül.
Amire megállapodást lehet kötni írásban a munkavállalóval, az az életkor alapján járó pótszabadság kiadása, ami egészben vagy részben a következő évben is kiadható a megállapodás szerint, ez 1-10 munkanap.
Ez persze a hivatalos része, nem hivatalosan mindenki arról állapodik meg a munkavállalóival, amiről tud/akar.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Johnny_vT
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!
GPS-es autó nyomkövetővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Bérautókba szánnánk alkalmankénti pozíciólekérdezésre, esetleg geofencing-re. Hosszú akksis üzemidő vagy közvetlen bekötés 12 voltra előny. Van tippetek? Ezek a kínai kis mütyürök tényleg annyit tudnak csak amennyi az áruk?
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Én navigáció problémával kereslek titeket, remélem tudtok segíteni. Apósom nemrég vett egy Opel Astra H Twintopot, melynek a következő típusú autórádiója van: Caska 8919 [link]
A probléma az lenne, hogy nincs rajta navigáció, és Sygic Drive programot irja rá az autórádió leírása, amit letöltöttem, és felteszem MicroSD-re, majd beleteszem ebbe a szerkezetbe, onnan meg telepítem, majd amikor az aktiváló kódot beírnám, mindig azt írja ki, hogy helytelen aktiváló kód.
A kérdésem pedig az lenne, hogy milyen másik navigációt tudnátok ajánlani WIN Ce rendszerhez?
Előre is köszönöm a segitséget!
Üdv mindenkinek! -
MasterMark
titán
-
Magnum_
nagyúr
válasz szotyika77 #153924 üzenetére
Tetokabeleket es gorgoket atnezette mar?
-
Magnum_
nagyúr
válasz szotyika77 #153928 üzenetére
Bocsanat, nem tudok hozzaszolni a fejegyseg temahoz, de valamelyest ismerem az astra twintopot es irtad, hogy aposod nemreg vette.
Nezesse at a tetokabeleket, nehogy meglepetes erje valahol a garazson kivul, ha le van huzva a teto.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
[link] mustang mach-e
Nekem egyebkent tetszik ez az n+1 suv, de miert mustang?
-
rbalint88
addikt
válasz szotyika77 #153928 üzenetére
Vissza kell vinni oda, ahonnan van. Egy jo telefontarto es BT kihangosito (dension vagy yatour mondjuk) mindent tud, ami kellhet. Amugy sem hitelesen gyarias, mert ugye ott a kozponti kijelzo jeleniti meg a navit - nem veletlenul, nem jo lenezegetni oda, ahol a fejegyseg van.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szotyika77 #153924 üzenetére
Ha legláisan szerezted be a programot akkor fordulj a Sygic supporthoz. Ha nem vetted meg az meg az warez ami itt tiltott.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Oppenheimer
nagyúr
Tud valaki ajánlani immobilizerrel foglalkozó szakembert Budapesten? Sztori annyi, hogy mentem a kocsival vidékre és egy pihenő után nem indult, gyújtást se adott. Utólagosan beleszerelt immobilizer lehet az oka, ami a gyújtást tiltja. Autómentőnél van most a kocsi Miskolc környékén, és ő el fogja vinni a miskolci immobilezer guruhoz. Előző tulaj nem tudja megmondani mi az a kütyü, de neki nem okozott gondot sosem. Amikor ő vette a kocsit már akkor se tudta a kereskedő megmondani mi az a cucc. Én az 5. tulaj vagyok. Infiniti g37s coupe.
Ha a miskolci ember nem tudja megcsinálni, akkor Budapestre felhozatom a mentővel és itt csináltatom meg.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #153935 üzenetére
Fel nem foghatom, hogy miért nem adja tovább az eladó az utólagus cucc papírjait az autóéval együtt... Nem kicsi hanyagságra vall, mert ilyenkor jól szét kell kapni a rendszert hogy lásd melyik immo kütyü van benne...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gsx-rr
veterán
Hasznal valaki autoban levegotisztitot?
-
grizlisandor
veterán
válasz Magnum_ #153930 üzenetére
Ford Mustang Mach-E Összefoglaló
[link]youtubealert
Istvan Farkas-féle, múltkor gzbotii linkelte, ha jól emlékszem a Miben jobb a TESLA?[link]youtubealert videósorozatát.Azt hiszik, hogy a Mustang névvel, majd jól eladja magát az autó. Bezzeg elektromos Mustang-ot már nem mertek csinálni.
-
_q
addikt
Szivargyűjtós autós porszívó mennyire ajánlott vagy nem ajánlott? Nem tudom nagyon lemerítené-e az a kocsit aksiját, ami ráadásul valamilyen méretben kisebb 12V-os aksi hibridhez.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Nekem ilyen van: [link]
Ezt bátran merem ajánlani. Nem is drága, és van benne kraft. Szerintem van olyan, mint egy gyengébb benzinkutas porszívó.
Próbáltam márkásat is -pl black&decker- az valóban szart sem ért, de ez jó kis gép.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
_q
addikt
válasz pècsimunkás #153942 üzenetére
Köszi, eddig egy shell-nél lévőt próbáltam az elég gyengén szívott. Nem tudom a többi is ilyen-e. Lehet teszek egy próbát ezzel amit ajánlasz. "szart sem ér" alatt mit értesz? Semmi szívó ereje nincs?
(#153940) Magnum_
Ajándékba kaptam, de akkor ki se bontom, megy eladásra.(#153941) aero.
A gyenge teljesítmény miatt nem kell tartani az aksi lemerüléstől? Mondjuk egy 15-20 perces használatnál szerintem többet nem kellene menjen, kosztól függően.[ Szerkesztve ]
-
-
_q
addikt
válasz pècsimunkás #153944 üzenetére
Na várj, te nem ilyet vettél és azért ajánlod?
(#153945) Magnum_
Nem, társasházban lakom, így sajnos itthon nem tudok autót porszívózni, garázs pedig nincs. Gondolom innen is jött az ötlet, hogy ajándékba ilyet kapjak, ami alapból jó ötlet is lenne. Még mikor szülőkkel laktam akkor régi egyszerű hálózatról működő porszívót használtam. Viszont mióta nem ott lakom, azóta a benzinkutas porszívózást használom, ami nem az igazi, de persze jobb, mint a semmi. -
Qru
MODERÁTOR
-
Doki16
addikt
Ha már kaptad akkor próbáld ki mindenképpen, hátha neked megfelel a célra. Én amúgy vettem egy ilyet itthonra. Pontosan azzal a céllal, hogy tökéletes lesz kocsiba is. A kárpittisztító feje baromi jó. Amióta ez megvan elő sem vettem azóta a sima 230-as porszívót.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs