Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15067) Declare válasza EQMontoya (#15063) üzenetére


Declare
őstag

Pl pont az opel-nel volt elcseszve a kettöstömegü resz. Az 1.7 cdti H astra 6 sebesseges valtoval kb 140-150k km ig birja es csere/valtofelujitas. Ezt nagyon sok helyen irjak. Ha raadasul valami vad ember kezeli+varos, akkor szvsz annyit sem bir ki.

30k olajcsere, sz.r minösegü üzemanyag, atlagos "lesz.rom az auto vigyen el A-B be tulaj" 140k km alatt azert sokmindent le tud amortizalni szvsz :( plane ha TDI/TSI a motor, marpedig az elmult par evbe ezek jönnek.

(#15065) AMD Power de az a durva, hogy ez nem egyedi eset. Ha valaki ezeknek nem olvasgat utanna/csetel utanna a neten, nem fogja tudni. Kreszen nem oktatjak, autovasarlasnal nem mondjak el. :( Nyilvan van sok lesz.rom tipusu ember is, de van egy csomo, akinek fogalma sincs ezekröl, hogy dizelt nem tapossuk hidegen, autopalyan padlogazzal tolom, utanna nem lövöm le a pihenöbe kiallva egy pisire satufekkel, olajat nem 30k km utan cserelem, a kettöstömegü miatt 800 as fordulaton nem taposom padlogazzal "hisz ez dizel, megy ez" felkialtassal.........es hosszu meg a lista. En se tudnam, ha nem neztem volna utanna.

Hasznalt auto 1-2 evesen 40-60k km ig ami egesz jo vetel lehet. Utanna föleg turbos (benzin/dizel) az bazi nagy riziko, komoly atvizsgalas, utannajaras, de meg ugy sem eletbiztositas.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.