Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz BigBlackDog #125600 üzenetére
Jól tudod a dogot. Megállás, meggyőződés, segítségnyújtás ahogy írod hivod a 112 ennyi elegendő. Persze lehet ezt csűrni-csavarni ég a kocsi persze hogy kihuzod ha tudod. De az alap amit írtál fasza.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-v-
addikt
-
Magnum_
nagyúr
De majd a topik Jogásza kijavít.
az ki?
Focvis: ebből is látszik, hogy a magyar, vonatkozó jogszabályok mennyire meghaladottá váltak... Kresz 46.§ Két 10 éven aluli gyermeket - ha az általuk elfoglalt ülésen a gyermekbiztonsági rendszer használata a 48. §-ban foglaltak alapján nem kötelező - egy személynek kell tekinteni.
Az az üléssor még egész biztonságosnak látszik. De bamme, dogdy hátsó ülésére 6 gyereket beültetni és kettőt bekötni egy övvel... AF!!!!
segítségnyújtás elmulasztása: leírva meggyőző a fenti, egyet is értek, igazolni most nem tudom, BH-kba kellene belemásznom hozzá (tuti arra alapított amúgy)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
Azért ez elég helyzet függő. Ha egy artériás vérzést nem látsz el (nyomókötés) csak kihívod a mentőt és ott állsz miközben elvérzik a delikvens azért sztem elég csúnyán megkeksziznek utólag.
#nincsbennetarcsi
-
bbubby00
őstag
válasz MrSealRD #125529 üzenetére
Sztem az érzékelőnek nem sok haszna van, mert ha az enyém érzi az övét, akkor ő is érezni fog engem
Telepítettre helyismeret v alkalmazás, háromlábúra meg blokkoló szükséges VAAAAAGY, betartani a szabályokatEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
Mit gondoltok? 1,9milláért eladjam az MX5-öt?
amúgy ha megtartom, kéne rá új gumi, új hátsódob meg kéne neki egy garázst építenem[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
EQMontoya
veterán
válasz bbubby00 #125613 üzenetére
Nezd, kevesebbet erni egy NA mar nem fog, egy ideje felfele mennek az arak.
Ez kb. az az ar, amiert az en NB-m elmenne szezonban. Ami klimas, sperres.
Ha tudod tarolni, akkor nem erdemes.BTW garazst "epiteni" tudsz ugy is, hogy lebetonozol 10 negyzetmetert, radobsz egy konnyuszerkezetes garazst, es csao. Ha a nap meg csapadek nem eri, akkor mar jo vagy.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Richard!
addikt
Peugeot 508 teszt aka Speedzone. Kéne! <3
Ma kezdődik életed háralévő része
-
bbubby00
őstag
válasz BigBlackDog #125618 üzenetére
Eddig beletankoltam vagy 60ezerert hazahozatallal egyutt
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
-
BigBlackDog
veterán
Érdekességképpen; ennek most mi a mondanivalója (azon kívűl, hogy szardízel, meg pénztemető)? Igen, értem, hogy sokba fáj, meg, hogy "összedőlt" 250e km után, de azért hallottam már, meg láttam is olyan V6 TDI-t, aminek jóval több méternél sem volt nagy gondja. Mindenesetre remélem lesz folytatás, hogy lehessen látni a végkimenetelét is a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Peter.70 #125623 üzenetére
Arra akartam utalni hogy a törvény nem tesz különbséget...
MOD
(#125625) kisza25: gondolod hogy bárki szólni fog ha ott leszel rosszul? De erre hivatkozva nem megállni már más kérdés. Amíg belerókázol a nyílt törésbe és arczal ájulsz a még gőzölgő belsőségekbe nem vagy számon kérhető - szerintem.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
Mentem VOLNA Kapas utcaba Margit hidrol, kanyaodok le, arpad fejedelemnel rendor terel. Mondom hova mennek. Nem lehet. De mar be vagyok szoritva masik iranyba es idore kell mennem. O nem tehet rola. Akkor miert a hid labahoz all es onnan terel. Akkor tudtam volna frankel leo fele menni. Mert egyedul van... fasza. Kozel feloras kerulom volt es a Mechwartnal tudtam csak parkolni. Kicsit ideges voltam.
Ez amugy a teljes I-II-III.ker kozlekedeset kinyirta. De okat nem talaltam a lezarasnak.
Mi az oka????I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #125624 üzenetére
Pont tegnap néztem én is. Igazából semmi, csak valami legyen műsoron. Akinek van esze az csak megfelelő anyagi háttérrel megy bele ilyenbe és tisztában van vele, hogy nem szar a dízel. Akinek nincs esze annak meg adhatsz Trabantot is, annak se lesz jó vége.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #125626 üzenetére
Buntethetoseget kizaro ok, ha valaki segitseget nyujtana, de rosszul lesz (es szakerto altal is alatamaszthato*) es emiatt elmulasztja.
*A szakertoi velemeny befolyasolhato. Egy ugyes alany adott esetben tud olyan tuneteket produkalni szakertoi segitseggel, ami kedvezo velemenyt eredmenyez.
Btw mai hir, hogy dozsa gy uti gazolot hazaengedik az elozetesbol, mert szivbeteg, igy szabadon jarhat-kelhet a varosban es a megyeben.
Remelem, mindenki erti az esetleges, velt vagy valos osszefuggestKisza: lemezgarazst vagy ki kell szigetelni, vagy lyukakat kell ra furni. Pls.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kisza25 #125627 üzenetére
Legtöbb balesetnél nem egyedül lesz ott valaki. Látni próbálkozott-e vele vagy oda se ment, véres kéz, kötszerek, odavitte-e a cuccokat egyáltalán etc. A segélyhívón keresztüli beszélgetés is informálhat, ájulás rosszullét sem tűnik el nyomtalanul egy perc alatt. Nem hinném, hogy ártatlanul bárkit is elkaszáltak volna ilyenért.
Aki meg oda se megy, mert "rosszul leszek", az megérdemli a büntetést. Erre nem lehet mit mondani.
Bővíteni kellene az elsősegély vizsgákat pl. Mert mai napig dísznek van.[ Szerkesztve ]
-
-
i-sti
senior tag
Mi az ajánlottabb autóba?
Egy soha el nem romló pumpa (amazon 20USD kategória) vagy egy mini kompresszor (amazon 40 usd)?Novum Forum Siculorum
-
i-sti
senior tag
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #125624 üzenetére
Lesz folytatás, lesz róla teszt is.
Nekem hatalmas fétisem a Phaeton, de vért kéne izzadnom, hogy az autó vételára mellett ezt kifizessem, jók ezek, visszarángatnak a földre legalább. Mellesleg ez minden dízellel megeshet, bár VW-ken amúgy sem túl atombiztos konstrukció. Minden a használaton múlik, én ebben hiszek. -
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz rbalint88 #125645 üzenetére
az a baj, hogy ez kókánymókány, nem lehetne jó helyre tenni a slotot. :/ kis lépcsőkben lehetne feljebb és feljebb fejleszteni a rendszert benne, a fúlos GYÁRI dvd-s, bt-s, nagy színes kijelzőset beszereléssel egy százasért vágnák hozzám, de nem érint (a hang K jó, nem audi nyilván, de jó), ha úgy meg lehetne oldani nagyon pici pénzből, hogy pendrive rejtve a kartámaszban (mint ampera), akkor érdekelne, de kébelezést, bontést, stb-t nem érne meg nekem. ilyen Alis, astrába tervezett, kormánnyal működő színesszagos csodafejet sem szeretnék. nem igazán love kérdés, annyira nem izgat. tényleg csak a telefonálás, ami hiány, de a tartón kihangosítom a telefon asztcsőh. ami inkább izgat, hogy a TT szaki cserélje ki a víztartály a héten újra, mert az kell, hogy szép fehér legyen és ne sárga. :-)
btw rendeltem új telefontartókat, keresem az igazit.
president, not prime minister[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz Magnum_ #125647 üzenetére
A yatour teljesen jó. Hangminőségbe nem igazán lehet belekötni (ennyi pénzért), ha bt-n használod, akkor meg simán elvan a rádió mögött a műszerfalban. Megmarad a gyári kinézet, max a mikrofont kell elhelyezni valahova, ha használni akarod (tök jól működik a kihangosítás is). Ha kékfoggal használod, akkor működnek a kormányvezérlők is (zenevezérlés, hívásfogadás). Szerintem felesleges ezen rugózni, meg kell rendelni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest