Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
kisza25 #126186 üzenetére
Jó de ez dízel
A Megane 3 1.5dci kocsim tudott ilyen fogyikat összehozni még.
Pont vagy egy károsanyag kibocsátó teszt most a TC-n. [link] Legjobb dízel az 1.6 CRDI. Mondjuk durva, hogy így csak a 16. helyre fért be. Ami fura számomra, hogy Prius-t nem teszteltek egyáltalán.
-
kisza25
félisten
Ford fiesta st sincs túltolva, de tudom az 3hengeres mondjuk nekem tetszik a 3 hengeres hang
-
Arra utaltam, hogy eddig jobban el lehetett különíteni konszernen belül, hogy ez most megy is, vagy csak úgy néz ki, mint ami menni is tud. A jelenlegi képek alapján ez most nem egyértelmű. Ez még változhat. A BMW-nél az M-packet kicsit más mint a Fordnál az ST-line, itt nem adnak erősebb féket, csak szoknyát, színezést, belső bizbaszokat és nagy malomkereket.
-
-v-
addikt
válasz
Tsebacsi #126160 üzenetére
kb ugyanolyan, mint az új ST-Line, ami az ST-Line tulajoknak jó, a leendő ST tulajoknak nem annyira
Azért elképzelhetőnek tartom, hogy a leendő, potenciális ST vásárlók között olyanok is vannak, akik nem azért vesznek ST-t, hogy mindenki lássa, hűűappááámezessstébazmeeeg, hanem mondjuk a műszaki tartalom meg vezethetőség miatt. Akinek a vizuális környezetszennyezés a fetise, az még mindig vehet ilyen távolkeleti foshalmot [link]
vagy M paketes 318d-t stb.
Egy sportos autóra kinézetileg kell egy normális felni, egy normális fék, meg egy olyan megjelenés, hogy elhidd tud és akar is menni. Ez mondjuk szedánban a mai napig kb. így néz ki: [link] vagy így [link]
Attól mert a világ már teljesen bebuzult, meg a 318d M paketnek végtelenszer akkora piaca van, mint a valódi műszaki tartalmat kínáló bárminek, attól még én mondjuk örülök, a ford pont nem megy el a bazári giccshalom irányába ... -
EQMontoya
veterán
Lesz mostansag tali?
-
-
NdrewSunix
őstag
válasz
molnarpeter #126178 üzenetére
Este megnézem az tárolókat és a kesztyűtarót, remélem csak nyitva van valamelyik.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
NdrewSunix #126173 üzenetére
Thread - alsó tárolók mikrokapcsolója, vagy talán kesztyűtartó
-
kisza25
félisten
válasz
Akkor menüből lehet átállítani
-
Megjött az ajánlat a biztosítótól. 305k huf, ha számlával igazolom akkor 539k. Most jöhet a sakk, hogy mi legyen. A roncs hasraütve érhet 200-250-et szerintem. Ha megjavíttatom akkor nagyjából 600k körül fogom tudni eladni az autót. Roncs eladásnál félek, hogy nagyon sokáig kéne árulnom, mivel nem egy gyakori típus. A javíttatós esetnél meg attól tartok, hogy mivan ha nem jön ki ennyiből és rá kell fizetnem...
-
Integrale
veterán
válasz
Abban a Scenicben már van minden is.
-
válasz
NdrewSunix #126171 üzenetére
Nincs valami elállítva a világításmenüben?
-
NdrewSunix
őstag
válasz
kisza25 #126170 üzenetére
Hiába várok.
Leállítom a kocsit, kiveszem a kártyát, kiszállok, becsukom az ajtókat és percekkel később is vígan világít az ajtók lámpája, miközben már a műszerfal és a tető lámpák sem égnek. Amint rányomok, hogy zárja le a kocsit, elalszik.
Ami érdekes még menet közben is világít folyamatosan. -
kisza25
félisten
válasz
NdrewSunix #126165 üzenetére
egy kicsi ideig vársz akkor sem? az új autók elég sokáig égve hagyják, vagy akkor alszanak el, ha bezárod a központit, vagy ráadod a gyújtást, amúgy logikus módon
-
Magnum_
nagyúr
válasz
BigBlackDog #126112 üzenetére
ne dicsekedj
-
Magnum_
nagyúr
[link] Az autós kicsit felhúzta magát a parkolóőrökön, akik a munkájukat végezték.
-
NdrewSunix
őstag
Hello!
Segítsetek kérlek, ha tudtok.
Az autón az ajtó világítás valamiért csak akkor alszik el, ha konkrétan a távirányítóval lezárom a kocsit.
Amíg nem zárom le, addig világít folyamatosan mind a 4 ajtónál. (Csomagtartónál elalszik, ha bezárom.)
A műszerfalon nem jelzi, hogy nyitva lenne bármelyik ajtó is, a tető világítások is elalszanak, ha bezárom az ajtókat. Szóval talán nem azt érzékeli, hogy nyitva lenne az ajtó.
Nem értem miért nem alszik el az ajtóban.Renault Scenic II. 1.9 dci
Köszi előre is a segítséget!
Ndrew -
-
-
tboldi
nagyúr
Tsebacsi! Kezdheted írni a hirdetést a hahura.
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Utólag beszerelt elektronikus kulcsos rablásgátlót bármilyen riasztókkal foglalkozó céggel ki lehet kapcsoltatni?Sajnos nagyon random, hogy mikor engedi beindítani a motort. Van amikor egymás után 10-szer is, van amikor egy helyben csak tizedjére. Elég kellemetlen, mikor a benzinkúton amiatt tartom fel a sort, mert nem indul az autó. Úgy érzem nincs nekem erre szükségem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest