Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
örülök, hogy az elmúlt fél napban nem volt semmi fennakadás
I humbly and respectfully decline™
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #107820 üzenetére
Érik az újabb teszt, mert azóta:
- más méretű kerekek vannak fent (175/65R14 -> 185/55R15),
- kapott 8 új gyertyát,
- beállítottam a szelephézagot,
- valamint teljesen kipucoltam az EGR-t.(#107847) focvis: Nincs semmi ilyesmi, csak egy mezei SOHC 8V motor duplagyertyás gyújtással (i-DSI), aminek kb. csak annyi előnye van, hogy így optimálisabb a lángfront, mivel a hengerenkénti két szelep miatt nem lehet középen a gyertya. Meg egy átlag Honda benzinmotorral ellentétben ennek jóval nagyobb a lökete, mint a furata, ezért nem is olyan pörgős, már 2800-nál leadja a max. 119 nyulat, és 5700-nál van a teljesítménycsúcs 236 518 kacsaerővel. A revlimit kereken 6000.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Valakit ha érint 4db új ilyen Opel fém szelepsapka neki ajándékozom, Opel topikba is írtam, de ott rá se hederítenek...:/
[ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
Totalcar Erőmérő: Citroen C4 VTS
Tetszetős
iPhone 15
-
Johnny_vT
senior tag
válasz MunezXBK #107866 üzenetére
A világ legjobb találmánya. Ha szabad az út, egy lámpaváltásnyi idő alatt egy teljes kocsisor lemegy így, nagyon praktikus
A zöld -> villogó zöld -> sárga -> piros szekvenciával viszont továbbra sem értek egyet bármilyen ország vagy város használja is. Legyen hosszabb a sárga, vagy jöjjön hamarabb a piros, de ne szórakozzunk már a jelzések halmozásával.
Ha valamit félreértettem a koncepcióban, akkor bocsi- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Mirabox wi-fi-vel van bárkinek tapasztalata?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
B-L-A-C-K
titán
Kérdés:
A kis old bimmerem kint fog nekem állni télen is, így hogy nuku rohadás, tényleg alja is ilyen szép, érdemes ilyen 100 ezres alváz és üreg védelmet csináltatni? Vagy télen hetente mosassam le alul mindenhol?
Ti mit csinálnátok?
[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
Na a 170 lovas Giuliettaval pariban van/hangyányit jobban megy az A3. Három egymásutáni 0-80(-100)-ból mindegyiknél el tudtam menni egy autóhossznyit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #107866 üzenetére
Észak Amerikában is a legtöbb államban ha piros attól még jobbra kisívben mehetsz (zöld tábla nélkül). Eleinte fura volt de aztán hamar megszoktam.
Itthon meg ha nincs ott a kiegészítő lámpa nem mehetsz.
mod:
tboldi Már én is kiismertem az összeset, zöld után sárga, aztán piros.
B-L-A-C-K: Ha megtartod hosszabb távon, akkor érdemes lekenetni.
brumi1024: Az Alfa nem tudja a gyári 170 lovat az Audik meg a gyári érték felett vannak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
hülyegyerek
addikt
-
addikt
Miért nyikorog a motor hangosan amikor nagyon megremegtetem? Pl ha induláskor túl kevés gázt adok, vagy nagyon alacsony fordulatszámon adok neki gázt, főleg emelkedőn. De csak a fordulatszámtartomány alján csinálja ezt, ha egy kicsit is megnő a fordulatszám, már nem csinálja, szóval csak kb egy másodpercig tart, míg túllépek rajta.
Polo IV 1.2 benzin[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki Huszti kocsimosási? Én fél óra megyek.
-
outsiders
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #107873 üzenetére
Ha játszik vidék is, akkor Szolnokon tudok ajánlani egy fényezőt, nekem 40k-t kért az alvázvédelemért, mellette még fényezett 3 elemet meg lakatolt is egyet, magában nem tudom mennyiért vállalja.
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Ezt az önkiszolgáló kárpittisztítót próbálta már vki a Redcarspa-nál?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése