Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnam_
nagyúr
válasz Magnum_ #97899 üzenetére
Jaja, frankók voltak az MX5-ök (is)
Sajnos korán le kellett lépnem, de legközelebb tovább maradok.Délután voltam futóművet állítani + lengéscsillapítót tesztelni = minden tökéletes.
Most már csak a rozsdával kell megvívni a harcot... hátsó bölcső felfogatási pontoknál kezd leválni a gyári alvázvédő, ezzel idén el kellene menni egy lakatoshoz.(#97898) richie900812: igen, plusz még akik hiányoznak a képről
-
veterán
Mit hallok... hogy cuire sportivo nem bírta a gyűrődést.
-
rbalint88
addikt
válasz focvis #97905 üzenetére
részben user error volt (túl gyorsan akartam váltani), megoldottuk, utána bírta a gyűrődést, a bizalom töretlen
amúgy nem volt nagy dráma, leugrott a kapcsolóvilla faudifejéről a váltóbovden, csak vissza kellett nyomni. jövő héten viszem úgyis olajcserére, felírom, hogy erre is nézzenek rá.
-
choler.
tag
Sziasztok!
Elnézést ha nagy hülyeséget kérdezek és elég egyértelmű de ha teljesen vagy majdnem teljesen elfordított kormánynál elugrik, darál az első kerék valamelyike az a kerékdőlés illetve az összetartás miatti normális jelenség vagy szükségessé vált a futóműbeállítás?
Több autónál is észrevettem amin viszonylag szélesebb (225-235) gumik vannak.
Vékonyabb kerekeknél ugyanez van csak nem tűnik fel mert könnyebben és ezáltal fokozatosan elcsúsznak? -
-
tboldi
nagyúr
Azért ez nem rossz hang.
YouTube -
Qru
MODERÁTOR
válasz barnam_ #97895 üzenetére
Jó volt a tali! Sajnos Skillet hsz-ét már nem láttam akkor elmentem volna érte de már mindegy. A hiányzóknak röviden összefoglalva:
- Tomcsi lenyomott mindenkit (is) az FR-el
- Balint Alfájában van nyomaték, bár a finom váltás még gyakorolnia kell
- Szentkuti MX5-je jól megindul 5000-től és szép íveket lehet festeni vele
- Jaffa MX5-jében nagyon faCCa a sperr kb azonnal reagál és elfordul szépen (nem olyan mókás de gyors)
- BBD + Szevam S60 D5, a hangja dízelfronton fenomenális és egy guruló nappali (a gyorsabbik fajtából)
- Aggergátor Mercije idő hiányában csak kívülről lett megvizslatva, legközelebb leteszteljük az új diffités a végére a vitamin:
- Saint és az Ampi: erősen szkeptikus voltam az 1,7t-ja miatt de gyerekek hogy ez állból mit tud... 90-ig lenyomta az FR-t.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
-
kisza25
félisten
Tegnap 2x is voltam a nagyfalu felé, de sietnem kellett
Elhoztam végül a felniket, kedden felrakatom
450 km 4 óra 10 perc (110 km/h átlag) 21 fok klíma+ téligumi 6,1 átlag fogyi fedélzeti szerint, mérve 6,17
Mindenhol mentem amit a forgalom engedett, gyakran visszaszúrtam 3.ig 6500-ig pörgetve, hogy haladjak, pályára még mindig gyenge
Boglár-Kecskemét-Boglár M7-M0-M5 bazinagy forgalom volt
[kép][ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagydom1991
csendes tag
Sziasztok,
A tegnapi nap folyamán elvittem az autómat motorolaj cserére. Ott hagytam minden papírt (szervízkönyv, felhasználói kézikönyv), hogy tudják, hogy milyen motorolajat kell beletölteni. Az ő választásuk az MT-8 DX2 volt, aminek a szabványai különböznek a kézikönyvben meghatározott szabványoktól. pl a kézikönyvben azt írták, hogy ACEA A5/B5, de amit ők töltöttek bele az ACEA A3/B4-D4. A kérdésem az lenne, hogy ez okozhat-e bármi féle problémát a motorban, vagy elenyésző?
Autó típusa: Nissan Note E12 (2014)
A válaszokat előre is köszönöm
-
Skillet
addikt
válasz molnarpeter #97914 üzenetére
Bezzeg tomcsinál volt annyi, hogy a pogányoknak is jutott volna
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
HoaryFox
őstag
A csuda vigye el, hogy nem tudtam tegnap ottlenni Meló után geyből Fehérvár, majd haza Kalocsa. No, mindegy, majd a kövire, ha úgy lesz
OFF: Motorral ér menni?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
szőröscica
addikt
Jo az a 370Nm azonnal ott levo nyomatek. Mire a BMW eldontotte, hogy harmat vagy negyet valtson vissza ahhoz, hogy ertekelheto gyorsulasa legyen, addigra ezzel mar befejeztem a manovert. Szerintem nekem nem villanyos autom mar csak hobbicelbol lesz. Asszonynak azert meg egy Yarist behuzunk, ha letette a jogsit.
-
válasz szőröscica #97932 üzenetére
Szomorú vagyok h te is elbuktál
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-v-
addikt
Mondjuk a nyomaték, súlyelosztás meg csomó dolog miatt élményautóból is hamarosan sokkal jobbak fognak jönni villannyal ... szóval max. egy régi V8-at lesz értelme nem villanyosat hobbi célra tartani, a hangja miatt.
-
mr_kickass
tag
BP-n melyik self-wash mosok ajanlottak? Szeretnem hetvegen letolni az automat, csak nem tudom, hova menjek. Helyszin kb. mindegy, ugyis maszkalok, de ha kivansagmusor lehet, akkor 11. kerulet lenne a legkenyelmesebb. Tudom, hogy van autoapolas topik is, de gondoltam, ez jobban porog.
-
gzbotii
nagyúr
válasz mr_kickass #97935 üzenetére
Én ezt ismerem, néha ide járok: Huszti autómosó
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
DonThomasino
veterán
A mankókeréknek ugyanolyan átmérőjünek kell
lennie mint rendes keréknek ?
Szóval 15 ös felnihez 15 ös mankó
és
16os felnihez 16 os mankó ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
EQMontoya
veterán
Asszonynak azert meg egy Yarist behuzunk, ha letette a jogsit.
Csak 1.5 TS-t!
Same rules apply!
-
BigBlackDog
veterán
válasz mr_kickass #97935 üzenetére
XI. kerületben az Egér úton lévő Ehrle mosóba szoktam járni újabban (Shell kút mögött). Meg vagyok vele elégedve.
-
EQMontoya
veterán
-
Skillet
addikt
válasz DonThomasino #97937 üzenetére
A gumi átmérő a lényeg. Bár, attól függ, mire teszed fel
Összkerekesre nem illik más átmérőjűt felrakni.(#97918) Qru
Skillet végül kijutott molnarpeter fórumtárs jóvoltából[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
tomcsi23
veterán
válasz BigBlackDog #97939 üzenetére
Az ominózus helytől egy köpésre levő, azóta mol-os mosó sem tűnik rossznak - állítólag ioncserélt vizes öblítéssel. Na meg a szintén bevált, campona melletti mosó.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
BigBlackDog
veterán
válasz tomcsi23 #97942 üzenetére
Mondjuk a Campona mellé már járthatok én is, megvan az 5henger (igaz nem VR5).
Viszont a linkelt Molnál lévő mosó is elvileg Ehrle, szóval az is korrekt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
mr_kickass
tag
Koszi mindenkinek! A Huszti kevesbe esik utba, a masikat viszont en is ismerem a Shellnel, voltam mar ott parszor. Az nem is volt rossz, lehet az lesz ismet.
A kerdes amugy onnan jott, hogy ugy emlekeztem, ebben a topikban olvastam par hete/honapja valami ujonnan nyilt self-wash mosorol, ahol kifejezetten jok a samponok/tisztitoszerek. Akkor ra is neztem a honlapjukra, de azota elfelejtettem a nevet. Nehany egyseguk van az orszagban osszesen, ennyire emlekszem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz nagydom1991 #97925 üzenetére
A3 a normál az A5 a longlife olaj (több benne az öregedést gátló adalék). Semmi baja nem lesz attól, hogy A3-as került bele, annyit, hogy 1 év vagy 10k nagyon max 15k km után cserélni kell.
joamilestoné: Hazafelé együtt indultunk mentem az Ampi mögött és bakker át kellett húznom S-be a kart különben az volt amit írtál. Ment a matek, hogy vissza 2 vagy csak 1 és ha éppen el is döntötte végre akkor meg turbólyukban volt a gép...
mod:
mr_kickass: RedcarSpa pl a Fogarasi Teszkónál.
Skillet:
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest