Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93266) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Sziasztok!

Megtörtént amire vártam már régota. Április eleje után végre lecsendesedik a melo, lesz idöm végre.
Adta az élet, hogy kocsit cserérlhetek. Vehettem volna 3-5 éves 7es Passatot és az Alhambrámat is elvitték volna.
Meghirdettem a kocsit, ismerösök is tudták. Nem titok 5000 €-ért hirdettem a kocsit de 4500-ért elvihették volna. Ugye müszakilag rendbe, kifogástalan. Külseje azért már nem szép. Osztrák volt 13 évig, rohad...
Jön is végre egy értelmes vevö, hogy megvenné.
Oké, probakör miegymás. 4800€-be egyeztünk meg vegülis, felét ide is adta mert csak hétvégén tudott volna jönni érte. Persze oké. Gondoltam nem leszek paraszt, kitakarittatom a kocsit kompletten meg lemosatom.
Vinném a mühelybe erre nem indul :) teker, teker de nem indul (-20 fokbam 3at fordult es beindult, üzemmelegen 1et). Hát én probálkoztam, nem indult. Hivom szerelö havert, nézi és passz. Gép rádug, patent minden. De nem indul. Passz mivan vele.
Hivom a leendö tulajt, mondom mivan. Hát sajnálja stb. Nem kell neki, zsét rendezzük, persze ok.
Na hát se pénzem, se müködö saját auto másnap reggel jött érte haver trélerrel, hogy vigyük az unásig ismert vw szervizbe mer' kell a kocsinak mennie.
Még azért 1x biztos ami biztos ráprobáltam. -5 fok, izzit a pdtdi jo 20mp-t, teker,teker,teker wrummwrumm beindult a k.. any...
Szétkurt az ideg természetesen :) Ennek lelke van
Azota beleküldtem 3ezret és semmi baja, 400at is megfordulta. Ugy döntöttem, hogy kell a halálnak ujabb kocsi, ezt szeretem, isnerem. Fogom és rokonom, velem egykoru fiatal only vw autoszerelövel neki ugrunk és uj, majdnem gyári autot varázsolunk belöle.
Röviden: Uj festés telibe valami sötét graffitra gondoltam. persze lakatolva és etc. Kerékjárat szélesités + nyomtáv és 1-2 cm.ültetés.
Kap uj belsöt, inkább üléseket. 2002es Audi A6-8 ülések, kárpitok izléses átalakitása. Aztán zajszigetelés.

Mindezt ápr. végén kezdjük és jo 2-3 honap alatt le akarom tudni. Minderröl logouton beszámolok. Még lehet vlogot is csinálok :D
Aztán, hogy mindez megéri e majd? Nem tudom, de megcsinálom. Egyszer élünk. De az biztks, hogy az országba még 1 ilyen alhambra nem lesz, és természetesen mindent hivatalosan, papirral!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.