Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73777) EQMontoya válasza Kornel (#73775) üzenetére


EQMontoya
veterán

A ráköltésnél érdemes szerintem elválasztani azt, amit azért költ rá az ember, hogy eredeti állapotában tartsa az autót, vagy amit azért költ rá, hogy valami olyat tudjon, amit gyárilag nem tudott. Mittomén, nagyobb fék, jobb zene, jobb zajszigetelés, +30 ló, stb.
Utóbbira csilliárdokat el is lehet szórni, és valóban nem érdemes, ha ilyen igények vannak, akkor másik autót kell venni.
Annyi, hogy ezt soha nem lehet gazdasági szempontokkal indokolni (ezzel próbálkozott ugye Tsebacsi is, de hát eléggé hamvába volt ötlet volt). Ha vágyik rá az ember, és megteheti, meg kell venni. Nem lesz olcsó, de ez van, attól még nem kell megideologizálni. :)

rbalin88:
Amugy a 250 lo is siman kiautozhato utcan
És mégis hol? Főleg egy első kerekes családi autóval?
Mert oké, egy 350Z-t talán kiautózol a Visegrádi szerpentinen egy forgalommentes nyári estén élvezetből...
De az említett Fókát hol? Autópályázni végképp nem kell 250 ló, Budapesten aztán tényleg rettentő fontos, hogy álló helyből 3.8s vagy 3.1s alatt éred el az 50-es tempót, amiről aztán gyorsan fékezhetsz is GPS szerint 38-ra a sok mazsola mellett...
Élmény meg sokat nem fog adni, ez nem egy RS, amiben a tisztességes difi meg okosított első futómű is ott van hozzá. Bár, ha valaki arra élvez, hogy villog az esp visszajelzője, akkor biztos jó.
Cserébe itt bejön a képbe, hogy nagyobb motor, nagyobb fék, nagyobb felni, nagyobb gumi, tehát többet fog fogyasztani és drágább lesz hozzá minden. Én tuti nem venném meg.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.