Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Ismertek olyan céget ahol lehet tartós bérletet létesíteni egy autóra ,magánszemélyeknek is? Ha nem public, akkor jöhet privátba is
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #57700 üzenetére
Voltam... bár csak vásárolni itt a savoya parkig
Betojtam, messzebb nem mertem menni. Elhoztam anyós kalos-át, egy métert nem mentem vele, most vihetem vissza
Na majd holnap megyek egy szépet. 22-11-13-3. kerületek...Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Magnum_
nagyúr
Sracok
Mi van a szentendrein a bogdani utan? Csillio rendorUtak lezarva...
I humbly and respectfully decline™
-
Kornel
veterán
válasz Magnum_ #57703 üzenetére
Péntek esti cruising.
Mindig löknek fel valami képet/videót, hogy mikor hol voltak bénák.
Mondjuk azt nem értem, hogy sokan minek nyomják, ha se fékjük, se gumijuk nincs.
M3 is botrány volt ma este kifele...
Busz előzhet pályán?
Legalább 5 busz miatt kellett nagyot fékeznem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kornel #57705 üzenetére
Én ma túlnyomórészt Szlovákiában vezettem, van egy-két fullos őrült köztük (is). Hegyi utakon kanyarban záróvonalon előzik a sort a koszvadt kis autójukkal, ami se nem megy, se nem kanyarodik, aztán amikor jönnek szemből, nyomják a szitáló satukat, hogy valahogy visszajussanak a sorba - ahol a kamionok vmiért 50 centis követési távot tartanak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kornel
veterán
válasz hacki87 #57709 üzenetére
Láttam, nagyon durva.
Azon csodálkozom, hogy csak ennyi baleset van a nagyfaluban.
(Biztos mert sok a jó sofőr is)Ilyenkor amúgy elgondolkozok, hogy a legjobb egy új, extra biztonságos autóban ülni, amiben minimális az esélye, hogy bajod legyen.
Scross mondjuk jó lenne ilyen szempontból, kategóriájában és abszolút értelemben is az egyik legbiztonságosabb autó. -
kaszaking
tag
Akku töltéséhez a kocsiból kiszedjem az akksit vagy maradhat a kocsiban töltés közben?
Vettem "okos" töltőt hogy fel tudjam tölteni de ilyenem még nem volt. Ha maradhat akkor az akksiról szedjem le a sarukat? -
veterán
Embörök!
Komoly kérdés: ért itt valaki középszinten az autóvillamossághoz? (Én annyit, hogy 12 voltos az akksi.)Szerdán sikeresen helyrerázták az általam elkúrt Pioneer AVIC F900BT fejegységet, így végre ismét szól a rádió az autóban.
Ez a cucc alkalmas tolatókamera képének kivetítésére, nagyon megkedveltem ezt a funkciót az előző autómban. Szeretnék ebbe is behegeszteni egy nem drága megoldást; úgy tippelem, hogy szükségem lesz:
1. kamerára;
2. vezetékelésre;
3. meg valahogy össze kell hozni a kamerát a Pioval.Segítsen plíz akinek van lövése a témához!
1. Milyen kamera kellhet ebbe? Esetleg link? Kínai webshop simán jöhet.
2. Nagy ügy a vezetékelés?
3. Kihez forduljak ilyennel?Köszi!
-
tomiii.
aktív tag
válasz focvis #57714 üzenetére
Én az ilyenekhez leszoktam ülni és végiggondolni, hogy mi-merre-hány méter, mert én sem értek hozzá, de annyit vártam már elektronikásokra, hogy inkább vettem mindent, hogy "profin" dolgozhassak, ha rájövök valamire. Itt gondolom lesz a kamerád, amit befaragsz hátra a tolatólámpa pozitív szálát megbontod, erről kapja a delejet a kamera és innen megy egy szál a monitorhoz, hogy azt is kapcsolja, külön a test természetesen. Majd tippem szerint megy egy kábel a kamerától a fejegységig, ami a videó jelet viszi. De ezt ha előtted van minden, akkor látod. Kábel útját meg szemmel végig vezeted és látod, hogy mit kellene megbontani. Ha van hozzá affinitás, meg idő, meg szerszám akkor nem vészes, ha nincs--->amperes ember keresése, megfizetése.
-
veterán
válasz tomiii. #57716 üzenetére
Kamerának kicsit utánanéztem; elvileg bármely RCA csatlakozós jó lehet ami PAL jelet ad ki. Arra gondolok, hogy jó (esztétikus) lenne a rendszámvilágítás helyére szerelni.
Létezik drótnélküli (wireless) kamera, az vajon mennyire lehet gáz?Szerszámom nincs hozzá; affinitásom kevés, lelkesedés van; ami érdekel, arra van időm.
A projektre 10 rugót szánok, nagyon max. 15-öt.
@Vili: nincs csipsz, mert megdöglik az automata. Hidd el, jól megy - gyere el csütörtökön, megyünk egy kanyart.
-
Brumi˘
addikt
válasz focvis #57714 üzenetére
Tomiii leírta a lényeget, beszerzésben alin nézz szét. Vannak rendszámkeretre szerelhető kamerák és hogy ne kelljen szétszedni az egész verdát vannak wireless jel továbbítók, a kamera képének fejegységbe juttatására. Ha egy ilyet veszel, akkor csak kamerának kell táp, illetve egy szál a fejbe a tolatólámpa kapcsolóból.
-
máyköl
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #57720 üzenetére
Amiket olvastam, az alapján zavarhatja a vezetékes és az anélküli verziót is valami néha, ilyen szempontból kb egyformák (nekem semmi jelhiba soha nem volt). Igazából választhatsz, hogy a tolató kapcsoló vagy a kamera és a fejegység között bontasz a kábelezés miatt Ha szűkek az átvezetők, és nem fér el az RCA, akkor wireless persze könnyebb lehet. Nemrég egy vezetékes szettet szereltem be egymagam a Jumperbe (ali, kijelző +kamera +kábel 10k alatt), alapvetően nem volt nagy cucc, de ott csak keresztül kellett szenvedni a réseken a kábeleket, illetve a tolatólámpától szedni delejt. Ha tudsz forrasztani (vagy összesodorva jól van az úgy), és akad bátorság a belteret megbontani, nem nagy cucc, 1-2 óra volt nettó (kamera helyét képző furatot lefújtam, keresni kellett hozzá vastagabb O-gyűrűt). Esetleg zsugorcső nem árt. Rendszám világítás mellé szerintem olyat lenne érdemes venni, ami nem tartalmaz maga LED-et, hanem házasítható a gyári világítótesttel.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz focvis #57720 üzenetére
Mire megjön kínából a pakk, addigra jó idő is lehet... esetleg a vezetékelésben (forrasztás, zsugorcsövezés) tudok segíteni. Van gázforrasztó páka, multiméter.
"Pár" dolgot csináltam már az autón, kapcsolási rajz megfejtése után... szóval, talán ez is menneMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
raczger
őstag
válasz máyköl #57719 üzenetére
Nehéz elhinni, hogy ilyen ember létezik. Nem igazán fogja fel, hogy mit is művel. Gondolom a Metro felől jöhetett a kis körforgalomból, Bp irányába akart menni, de nem tud olvasni, és a táblákat sem képes értelmezni. Teljesen egyértelműen jelzi itt a tábla, hogy csak egy irányba mehet tovább.
Mondjuk az a szakasz pont nem 110-es, csak 90-es.
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
törölt tag
-
-
veterán
válasz molnarpeter #57722 üzenetére
+ aero, + Skillet: köszönöm az infókat, segítséget!
Azt lenne jó még tudni, hogy akkor beszerelték a rádiót, akkor odavezették-e a jelet a hátramenetről. A rádiót tudom vezérelni a kormányon lévő gyári kapcsolókról.
@aero: linket előre is köszi, Alin már nézegettem, elég jó a választék.
@Skillet: Ne hogy megbánd a nagyvonalú felajánlást. A végén megjelenek Nálad!
Szóval még törpölök egy kicsit. A kínaiak most 2 hétig amúgy se dolgoznak (holdújév).
-
Brumi˘
addikt
-
veterán
A "milyen autót vegyek" topikban kérte Overdose! fórumtárs, hogy mérjék 80-120-at, Tomcsi még javasolta a videót. Ma délelőtt megszületett a mű.
Stoperrel nem vacakoltam. 2x 80-120 4-esben, 1x 5-ösben, 1x D-ben, és 1x 0-150 D-ben.
6-osban nem tudtam 80-120-at mérni, mert kb. 85 km/h alatt nem veszi a 6-ot. Sport D-ben se néztem, mert felesleges, ha padlózom a sima D-ben, akkor úgyis 4500-ig forgatja.
Az óra 100 környéken 5 km/h-t siet a GPS-hez képest.A háttérben nem a lefújószelep prüszköl, én nyögök a nagy koncentrálásban.
@(#57741) Brumi˘ : a fej menüjében kapcsolható, mindjárt mégnézem, köszi.
@Vili: inkább nézd a YT videómat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ma egy ovatlan mozdulattal sikeresen letörtem asszony c corsajaban a motorterkitamaszto rud tarto kis muanyag pockot hidegben egyszerűen nem szabad hozzányúlni ilyen kis műanyag szarokhoz
-
EQMontoya
veterán
-
mycso
veterán
Múltkor felvetődött is a h7 led kérdés:
Erről lenne szó: [link] 6500K és 3000K színhőmérséklettel.
Aszondja élőben a gyári xenonhoz nagyon hasonló.
Ez pedig inkább sárgásabb, csak a fényképen van picit zöldes beütése.Bármilyen emelt fényű h7-hez képest nagyságrendekkel jobban világítanak. A 3000K-s sokkal jobb a tulaj szerint.
Azért világítanak ilyen közelre, mert le van teljesen állítva a lámpa a tesztfázisban, hogy nehogy valakit szemből vakítson.“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest