Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz Qtya123 #58599 üzenetére
Toyodiyon vannak listaárak, amik úgy hozzávetőlegesen (+áfa) reális becslést adnak.
Lökhárító és lámpa is 100 fölött, az tuti.Arra is kíváncsi leszek, hogy mennyi idő után adnak ajánlatot.
Itt van robbantott ábra a lökhárítóról, ebből látszik, hogy az ütközéselnyelő elem alapvetően a 52131A számú, középen, az viszont nálam nem sérült, csak maga a héj és az 52133C számú.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
BigBlackDog
veterán
válasz Magnum_ #58561 üzenetére
Szerintem ez is piros, csak el van kefélve a fehéregyensúly.
Viszont a tegnapi nap után kijelentem, hogy az UFO Civic -legalábbis a saját példányomnál biztosan- ködfényszórója kb. szart sem ér. Ha jól tudom, akkor a ködfényszóró lényege, hogy a köd alatt átvilágítva nagyobb területet tudjon fénnyel beteríteni. Na most ebből annyit érzek, hogy a mellettem lévő dolgokat jobban megvilágítja. Nem egy helyen azért jó lett volna kicsit erősebb megvilágítás, mert a tompított fénye már kb. csak a ködpamacsokat világította, a távolságit felkapcsolva meg masszív tejtengerben találtam magam. Viszont hiába próbáltam a ködfényszóróval javítani a helyzeten, tényleg nem éreztem semmit sem a fényéből a kocsi előtt, csak kb. a kocsi orra melletti részek lettek világosabbak. Most nálam van valami gond, esetleg a fejemben nincs rend, vagy ez ilyen?
-
kisza25
félisten
válasz Kornel #58543 üzenetére
első autóm egy 4 ütemű trabi volt, kicsinosítottam (raktam rá normális visszapillantó tükröket, hozzá illő felni, belűlről is rendbe raktam) egy német meg is akarta venni, én is minden autómban találtam szerethető dolgot, elvittek a->b-be, mindegyiknek gondját viseltem
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daninet
veterán
dubajban lakom, voltam ma reggel egy coffee&ride eseményen, elég penge verdák voltak csupa ritkasággal karöltve, ha érdekel titeket a galériám megnézhetitek itt:
a két abszolút közönségkedvenc a toyota 2000GT és a lamborghini 350GT superleggera volt. Darabja 1 millió dollár a tulaj ugyanaz természetesen.
A toyotán még gyári matricák vannak.shelby cobra-bol 6 darab volt
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
őstag
válasz BigBlackDog #58603 üzenetére
Ez ilyen, szart sem ér.
Múlt hétvégén vittem egy srácot az oszkár telekocsi szolgáltatás keretében, mesélte, hogy a 159-es Alfájában egyszerre égett ki mindkét tompított út közben sötétben és akkor ködfényszóróval kellett hazamennie. Kb. ennyi haszna van.
Ja meg ugye vannak azok, akik szerint menő dolog éjjel-nappal ezzel járkálni.
"Less but better" - Dieter Rams
-
daninet
veterán
válasz szőröscica #58607 üzenetére
tegnap esett ezzel az évi egy esőt letudtuk
bajnokpityu: hipszter kézműves kávé nyers barna cukorral, illetve kaptam egy lágy főtt tojást félmaroknyi zöldséggel reggeli gyanánt. Alapvetően egy jó lángost vagy hurkakolbászt elviseltem volna
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
barnam_
nagyúr
Én is így tudom, hogy alulról kellene világítani. Ehhez képest nekem a tompított mellett van a ködlámpa.
A távolságival nálam is olyan, hogy "tej" az egész, tompítottal meg egyszerűen semmit nem látni. A ködlámpa nálam az úttest kocsihoz közel levő részét világítja. Tehát gyakorlatilag a látótávolság nem lesz nagyobb.(#58605) daninet: érdekes képek, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
(#58529) Jorus
Végem.(#58534) Saint_
Atya ég, ki ez a büdös barom?(#58555) B-L-A-C-K
Szerintem nem gáz. Olyan "megyek az oviba a gyerekekért bevásárlás után".(#58603) BigBlackDog
Jelentem 7G 2003-as Accord-é is egy szar.(#58605) daninet
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kisza25 #58614 üzenetére
A hátsó, ködzárófény esetében ez igaz, de az első ködfényszórók esetén mind elvben (jogszabályban) mind gyakorlatban más a funkció.
6/1990. (IV.12.) KÖHÉM Rendelet szabályozza a műszaki kialakítást, használatot, stb. Plusz ott az 5.13-as és 5.14-es pont:
5.13. első ködfényszóró
lámpa, amely arra szolgál, hogy köd, hóesés, felhőszakadás vagy porfelhők esetén javítsa az úttest megvilágítását;
5.14. hátsó ködlámpa
lámpa, amely arra szolgál, hogy sűrű köd esetén észlelhetőbben jelezze hátrafelé a jármű jelenlétét;Ez meg kicsit részletesebben angolul
Fog Lights
Regular headlights can reflect off the fog, snow, or dust particles in the air, causing glare and confusing the eyes of drivers so that they cannot see the road adequately. Fog lights, as their name suggests, were developed for use in dangerously thick fog. They can also be used for other conditions in which visibility is severely limited. Fog lights are completely separate units from standard headlights.Fog Light Beams
Fog lights have a unique beam shape. Their beams are flat and wide, and they are positioned low on the car, usually near the front bumper. The shape of the fog light beams usually resembles a narrow bar. They are meant to cut through the fog and light up the surface of the road so that drivers can see well enough to stay on the road and within their lane. In addition to fog and mist, fog lights are also useful where there are significant amounts of dust and snow on the road, either drifting in through the air or being churned up from the surface of the road. Without fog lights, drivers might not see obstacles such as tree branches, wild animals, or debris in time to avoid them.Front and Rear Fog Lights
Vehicles are typically equipped with both front and rear fog lights. Those in the front extend the driver’s visibility range as far as possible directly ahead of the car. However, even if the driver can see the road ahead, other drivers may not be able to distinguish objects clearly through the fog, mist, smoke, or other hazardous conditions. The fog lights installed at the back of the car serve to warn other drivers of the car’s presence. Usually, the rear fog lights are wired on a separate circuit, apart from the rest of the car’s lighting.Fog Light Colors
Fog lights installed in the front of the car are usually white, though they can also be yellow or blue. Fog lights in the rear are always red.Restrictions on Fog Lights
Fog lights are so strong that most regions outlaw their use except in cases of thick fog or other severe weather. If they are used under normal conditions, other drivers can be blinded by their brightness or distracted by their light pattern. If this happens, the result could be a minor fender-bender or a serious accident. As soon as the fog clears or the mist dissipates, drivers should turn off their fog lights so as not to disturb or distract other drivers. Drivers who use their fog lights when visibility is normal or only slightly reduced could be pulled over by an officer. They may even face a fine if the officer deems the use of the fog lights inappropriate given the weather conditions.Most, hogy mennyire használható a tervezett célra, az más kérdés.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
golfvariant
aktív tag
A netrisk féle MOL Green kártyára csak akkor jár kedvezmény, ha náluk van valamilyen biztosításom?
Lehet hogy túl naív voltam, de több fórumon is olvastam, hogy elég regisztrálni az oldalra, igényelni a kártyát és öröm és bódottá, adják is a kedvezményt...Tehát beregisztráltam, feltöltöttem a kártyát, tankoltam, de eddig nem kaptam semmit arról hogy mennyi kedvezményben részesültem.
-
Ironizer
tag
válasz daninet #58605 üzenetére
Úúú, az a sárga C3-as corvette odabasz, egyszer még lesz egy olyan autóm. A legszebb forma ami valaha létezett.
Na megvolt tegnap a tankolás, 17.93 lett az átlag, szóval Reaper nyert a 17-es tippjével. Persze neki könnyű, gondolom van saját tapasztalat, még ha nem is LT1. Qru, a 12,5 az inkább össz átlagom.
Lévén, hogy ez volt az első szinte színtiszta városi tankolás, ez is az eddigi legmagasabb fogyasztás, kivéve az euroringes 21 literes etap-ot: spritmonitor[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz EQMontoya #58601 üzenetére
De ezek új árak, vagy bontott?
Nálam nagyon fukar volt a biztosító, meg persze hozzá nem értő. 170-et ajánlottak a lökhárító és lámpa cseréjére, a géptető javítására. Utána ezt 130-ra módosították, mert szerintük a géptető nem a kár része volt
Ebből lett egy szép nagy kör után (levelek, ügyvéd, idő, fizetési felszólítás majd meghagyás) 600e magassága.
Kíváncsi leszek nálad mi lesz a móka.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Qru
MODERÁTOR
Nyugi Korminál se ér semmit. Csak az erdőben használom este, hogy jobban lássam az út szélét.
mod:
daninet: A GT3-as Porke az vadorzó, jöhet. De azt a brz-t léggé elcsúnyította a tulaja.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
z123456789
addikt
válasz golfvariant #58617 üzenetére
Utólagosan írják jóvá, és elvileg, ha van regisztrált e-mail címed (VKK - Virtuális Kártya Központban) akkor oda küldik hó végén az összesített számlát. Ha jól emlékszem, nagyon nem részletezik, hogy mennyi kedvezményed van, kicsit matekozni kell. De ki fog jönni.
A VKK-ba én csak IE alól tudtam belépni JAVA telepítése után. Az elég ratyi.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Porsche 911 GTS 2017 (TC teszt), jöhetne.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Az ára... Veszek belőle használható autót, és a maradékból évente 2x bérelek egy ilyet 1 hétre Ezzel lemenni a balatoni kempingbe megfizethetetlen
(#58628) BigBlackDog: Na! NA! Nem! Drága a szervize, és hogy parkolok le ezzel a Bartókon vagy egy kis utcában? Akkor már egy Macan!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Qru
MODERÁTOR
A targa GTS jöhetne.
#nincsbennetarcsi
-
Declare
őstag
válasz Snoop-y #58635 üzenetére
Miert irod, hogy penznyelö? 60-70 ezer euroert mar kapni egy normalisat, 260lovas dizellel, az sem fogyiban, sem biztositasban nem lesz extrem. 800-1000 euro / hoert berelhetö kb. Szerviz mondjuk nyilvan dragabb, mint egy bmw nek, de ha nem 10 evesen nezi az ember, akkor ez sokat nem oszt/szoroz.
Szerintem teljesen vallahato, Suv kategoriaban szerintem tök rendben van
(#58638) Jaffa75 tankolas lenne a legkisebb problemad egy ilyennel nekem van ismerösömnek panameraja, ha csak tankolni kellene jöhetne . Amikor egy kötelezö szervizre kijön az 1,2M szamla az nagyobb coco es akkor nem kaptal evente 2x defektet a 22 zollos peres gumikkal, amiket ugye javitani nem lehet, hanem kuka, de legalabb a felni olcso, mert az csak 1,5 milla es ha szerencsed van nem deformalodik gyorsan el valami katyuba stbstb......
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Jaffa75 #58638 üzenetére
Tankolás a legkevesebb +1. Ha csak tankolni kéne akkor Boxterem lenne de egy 10+ évesnél szakszervizben (nem lehúzós márkaszerviz) is 120k egy olajcsere. Na most ha rendeltetésszerűen használod 8k de inkább 5k után érdemes cserélni. És akkor még nem vettél rá gumit, nem kellett a fékhez nyúlni, a futóműhöz, stb.
#nincsbennetarcsi
-
Snoop-y
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Jaffa75 #58642 üzenetére
Hamar hozzászoksz az erőhöz aztán már nem érzed annak és elkezdesz inkább fogyira gyúrni. Az összes ismerős így volt vele akinek erős autója volt és rendszeresen használta (tehát nem hobbi autóként).
mod:
BBD: Am ha most néznék autót akkor lehet beleugranék egy ilyen konstrukcióba. Mondjuk egy brz-t vagy GT86-ot elhoznék így szívesen.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest