Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz MunezXBK #264700 üzenetére
Az kemény
Én utálom az aprót, a gyereknek szoktam adni, 2db fél literes dunsztos üveg 5-10 Ft-os gyűlt össze (nagyobbat mindig beváltottam neki) egyenként volt 4kg, de postán beváltva valami 4eFt volt az egész, jó magyar Ft[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
barnam_
nagyúr
válasz MunezXBK #264700 üzenetére
Én meg bárcsak találnék valahol Berlin környékén olyan kézi (lándzsás) autómosót, ahol tudsz kártyával fizetni... és nem kellene apróval szüttyögni
Érdekes módon otthon szüleimnél a pár ezres lakosú városban ez egyáltalán nem gond.Nem nagyon használok kp-t, a pénzváltó meg sokszor nem is működik.
-
félisten
-
MC Pite
veterán
válasz Gergőke88 #264652 üzenetére
Nem a márka a lényeg, hanem a gyártói jóváhagyás.
Adott gyártói jóváhagyással rendelkező olajok között lehet hasonlítgatni, tbn számot, szulfáthamu tartalmat, viszkozitás indexet, alacsonyhőmérsékletű kinematikai viszkozitást, hths viszkozitást.Nincs olyan hogy X (olaj)gyártó jobb int Y gyártó, plusz eleve többféle olaj jöhet egy gyártónál is szóba, azokból illene a legjobbat betölteni
(nem márkaszervizesen a legrosszabbat, vagy olyat ami nem is megengedett).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
válasz szabonagyur #264710 üzenetére
Akkor viszont a kettős tömegű lendkerék, DPF, és Powershit váltó cseréje innentől nem zsebbe, hanem könyöllőbe nyúlós történet legyen.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tboldi
nagyúr
válasz Tothgera30 #264714 üzenetére
Fotóapparátoknál is azt szokták mondani, hogy az a legjobb, ami éppen nálad van, nem?
-
MC Pite
veterán
válasz gooool #264645 üzenetére
Ha ennél nagyon fasza az összhang, akkor ahogy Qru is írja annyi kérdés marad mire, merre használja. Pályanapon hoz egy kicsit.
Ültetőrugóból még csak progresszívekkel volt dolgom, de ez nem jelenti automatikusan hogy nagyon jó. A picike úthibáknál hasonlóan jó, de utána keményebb mikor támasztana - viszont gyakorlatilag kátyúk/útfolytonossági hiányok a padkán, bordák már pont a keményebb tartományban vannak (kanyargás közben), és jobban elmászik a hátulja egy dobogókőzésnél, amit én utáltam - főleg nagyobb kerékkel kombinálva durva a különbség.
Bár amilyen fos most az út dobkőnél, lassan bringával se fogok arra menni .De közúton nem ér le azért a gyári szettel sem a mazda tükre a kanyarban, és nem ültem ND-ben, de nem gondolom hogy hatalmas különbség lenne a korábbiakhoz képest (gyári meg ültetett NB-kben ültem).
Teasüti: Én nem látok a gyakorlatban félnivalót/problémát ezeknél, plusz a psa a normálisabbak közül való ilyen téren.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Trafi: Nem lesz nagy változás.
60as táblánál a véda idáig 60+15+3 (én kettőről tudtam) után küldte a csekket.
Azaz valódi 78km/h, azaz km óra szerint 80tól lehetett mosolyogni.Most ez lentebb jön 3km/h-val.
Helyszíni az más, ez alatt (+15km-h) is büntettek meg életveszélyes száguldozásért (5000-re, a 20 percig tűző napon dekkolás jobban zavart). De ez nagyon ritka, ilyenkor két rendőrkocsi dekkol kint valahol.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
Az autóban ülök, megy, gurul, de nem tudok még pontosat, hogy megjavult-e Állításuk szerint igen. És mintha valami 3M Ft költséget láttam volna az egyik lapon. Ezt a gyártó állja. Szép ára van...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #264713 üzenetére
Oo az meg Kormival... Igen, kiszedtek az M3-on.
#nincsbennetarcsi
-
MC Pite
veterán
Nejem előző autója (C3 mk1, kisebbik futóműves) is leért, gyári rugókkal is. 10cm volt a hasmagasság ha jól emlékszek, a kicsi túlnyúlásokkal is leértek a koptatók szokszor az utakon, néha a lengőkarok is kaptak, olajteknőn is voltak karcok. Hiányzik a f*szomnak ez.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tboldi
nagyúr
Mennyire van leültetve?
A Jazz és a MiTo egyaránt 11 cm hasmagasságú papíron (előbbi 14-3, utóbbi 14,5-3,5), velem együtt
valszegbiztosan még kevesebbek, de nem futottam zátonyra egyikkel sem soha. A Hondával egyszer volt csak olyan, hogy egy emelkedő legelején leért a koptatógumi az első lökhárítón, de semmi több. Meg ugye van rajta haspáncél is, de a mai napig sértetlen. Remélem, anyum sem változtat ezen.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz szőröscica #264713 üzenetére
De nem 52-re 50 helyett. Apóst tavaly állították meg 68-cal, azt mondták 67-nél nem lett volna gond. Ha elfogadja a helyszínit, 10e, ha nem, akkor 30.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
szőröscica
addikt
válasz 6030D #264731 üzenetére
Akkor 54-rol lemegy 51-re. 100 alatt 3kmh volt a tolerancia. Most ez nincs. Gyakorlati jelentosege nincs, eddig se nagyon szedtek ki senkit, ezutan se fognak. A fel orszagot felre kene allitani, ha maskepp tennek.
Aki eddig kicentizte, kicsit lejjebb kell allitsa a tempomatot, hogy ne jojjon a kozig birsag. -
nagyúr
válasz radi8tor #264735 üzenetére
Ez még régi darab, 6 év akku 5 év sima gari...
Néztük a kínálatot, egy szép X3 (nemtommikori, használt), szép barna bőrrel (nem hűthető), 20d 20M Ft. Mellette egy 540i kb. mint az enyém, csak M csomag, 18M Ft, új iX vagy mi, az a ronda, az 40M FtMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
K Norbi
addikt
Fap Fap [link] 🤤🤤
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
2-es Yaris, 8 éve van nálunk, a bal hátsó ív körül kezdett el hólyagosodni, meg is csináltattam (üzemanyagbetöltő felett, sárvédőív hátsó sarkánál, illetve az ív és küszöb találkozásánál a rücsis résznél alul), de kb 1 évet bír és újra hólyagosodik, rozsdásodik.
műhelyben azt mondják rá, hogy ez ennyit tud, komplett ívet kellene cserélni.
itt a kérdés most csak arról szól, hogy tényleg nem lehet kisebb javítással úgy megcsinálni, hogy ne csak 1 évet bírjon az elem/festés?
mert ezt nem akarom elfogadni.Aurea mediocritas
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #264720 üzenetére
Valami zörög alul, a padló alatt, mintha nem lenne rögzítve egy lemez rendesen. Nem látszik semmi, csak kicsit rosszabb úton és szarabb (M3) autópályán hallani. Hétfőn viszem vissza már felhívtam őket. Tud valaki egy jó szervizt amúgy? (Csak viccelek Ezredes a király)
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MunezXBK
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szőröscica #264683 üzenetére
Itt a Balázsék felvétel: [link] #ytalert
Ha a rendőr elkap traffi után akkor 51-nél már bünti jár. Egyéb esetben 65-től.
1:33:40-nél hangzik ez el.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
pècsimunkás
addikt
Uraim!
Köszönöm a türelmet, segítséget, ötleteket
Megtartom ezt: az Voltam vele ma a hegyekben, autópályán, ès mèg mindig èlvezet vezetni, ès szerintem jól is nèz ki.2-3 èv múlva, túl az 5.X- en vissza tèrek egy ilyen - ilyesmi autó tèmával. Clubsport, BMW330i, S3Audi, stb, stb
Ha nem gondEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest