- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
simonjoe #345565 üzenetére
A gyártó által tervezett futás teljesítmény és életkorral alapvetően egyetértek; de azért 10 évvel ezelőtt is az volt a mondás, hogy "a mai autók már nem képesek rá"
Holott főleg karbantartás és használati mód függő.
Városi használattal nem lesz meg a többszáz ezer km, de autópályás utakkal nem lehetetlen.Szerk.: azt mondjuk nem tudom mennyivel kevesebbért fogják bevenni egy kereskedésben a mostani autót majd 250k km körüli futással... de ezen majd ráérek mérgelődni ha aktuális lesz.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
amugy sok autonal jelentosen ki lehet tolni a futas km-t, a gyarinal joval gyakoribbra vett olajcserekkel
vmelyik BMW-nel volt regebben, hogy EU-ban 30k km-t haluztak be ra, a BMW Atlantic City meg 5-6000mile-t javasolt a juzer kerdesere, ami boven csak a harmada volt annak az USA-ban
....de ott a fogyasztovedelem is kisse eroteljesebb
-
Đusty
addikt
válasz
2013-as 1.2-es TSI-ről mi a vélemény ami 465-ezernél jár? Szerintem ezt sem meri már bevállalni senki, értem, hogy karbantartás függő. de ha minden rendben is volt ennek mennyi lehet még hátra vagy mi jöhet ennyinél? Szóval szabad még ilyeneket venni vagy erősen nem ajánlott?
-
KAMELOT
titán
-
-
válasz
simonjoe #342915 üzenetére
Mondjuk, mit várunk, az autósok is mennek össze vissza... pedig ők tanulták és vizsgáztak is belőle és valaki szerint elérték a megfelelő szintet.
Kerékpáros meg csak megy, nem kell papír se. - no nem mintha azt szorgalmaznám, hogy legyen vizsga nekik is... mert értelmetlen pénzbeszedés lenne az is
-
válasz
simonjoe #342846 üzenetére
Nekem nem kell elmondani, mit jelent +1 henger.
Állandóan azt éreztem, hogy alacsony a fordulat és mintha nem menne egy henger.
- pedig nem, ez ilyen
Anyunak van egy 2003-as literes Yarisa, az is csak 3 henger de az picit virgoncabb és sokkal harmonikusabb a járása.
Anyósnak vannak tévképzetei… régen volt egy Alfa GTV-jük 2l V6 a 2000-es évek előtt - amit ropira törtek - azóta is ezt hajtogatja… nah hát ahhoz persze lehet bármit hasonlítgatni. Egy 3.0 V6-ot abból én is befogadnék duzzogva.
Splash-ben is az a baja magasan van az ülés és amúgy tényleg a fura, hogy egyáltalán nem lehet letenni benne az ülést alapból kakasülő és onnan csak felfelé van.
Persze szipiszupi olcsó, jó, menő autót szeretne.-
nehezen értettem meg vele, hogy abban a keretben amiben nézeget ha talál jó állapotút ami relatív egyszerű auto akkor azt meg kell venni… mondanám vegyen egy swift sportot… de az is bőven drágább, vagy már én nem ugranék bele, ha közelit a pénz része. -
macilaci78
nagyúr
válasz
simonjoe #342274 üzenetére
Nem és a kocsit sem ott tartom. Viszont a kertibútor felújítas az összeszerelés előtti utolsó fázisban van. Előző nap vittem fel a 2. réteg lenolajkencét, még meg sem száradt... Beleült a korom az olajba...
Meg persze sok egyebet is le kell takarítani. De ez semmi mások kárához képest. -
tboldi
nagyúr
válasz
simonjoe #340993 üzenetére
Hát a Lanciánk klímája nem tudom, mióta nem volt bekapcsolva, szó szerint nulla gramm gáz volt benne, de a nyomást tökéletesen megtartotta, egyetlen O-gyűrű sem lett kicserélve, csak fel lett töltve. Kivételesen igaznak bizonyult ez a nepperduma, mert egy évvel később is hibátlanul működik.
A MiTóval már nem volt ilyen szerencsénk, ott egy cső végét újra kellett gyártani, mert elrepedt rajta a préselem. Ennek nagy eséllyel köze lehetett ehhez, mert pont ott van ez a cső is.
-
válasz
simonjoe #340599 üzenetére
Engem meg odafelé menet lekoccoltak. :/
Azóta már visszaugrott a lökhárító nagy horpadása [kép], messziről nem feltűnő, de cserés lesz, látszik, ahol benyomódott.Nagy kihívás lesz olyan fényezőt találni, aki szépen fújja ezt a 3 rétegű színt. Pénz kevésbé számít, biztosítós.
-
MrSealRD
veterán
válasz
simonjoe #339619 üzenetére
Egyetértek. Ráadásul a térképet valami félkegyelmű rajzolhatta mert rossz. A térképen Hegedűs Gyula utcának címkézett útvonal az valójában a Visegrádi utca.
A Hegedűs Gyulán és a tőle nyugati irányba párhuzamosan futó Pannónián is fut egy bringa sáv. A Visegrádin ugyan nincs sáv felfestve de a biciklis forgalom jelzés fel van festve... Nekem már csak az a kérdésem, hogy mekkora az biciklis forgalom ami a rakpart, Hegedűs Gy, Pannónia és a Visegrádi nem tud lekezelni ahhoz, hogy már a Vácira is kell egy ilyet építeni??? Nem értem miért derogál néhány 10 vagy 100 méternyit egy utcával lentebb gurulni a bringásoknak... De ez már nem is a bringás közösség miatt van. Politikai célokra használnak egy ügyet. KariGeri nem tud mást... Itt ez a térkép rajta a terv. Azért a lila vonalak egyértelműen látszanak. A biciklis forgalom meg nem attól lesz több mert megfojtjuk az autózást. Tök jó, hogy van ennyi dedikált út erre a célra, csak töredék használja...
-
válasz
simonjoe #338822 üzenetére
Állandóan online van, illetve itthon kap wifit, de az appban kapom az értesítést ha van valami frissítés (ha fontos leszedi magának bárhol, ha kevésbé inkább wifin) és akkor indítom el amikor akarom természetesen.
Ez most egy új, cucc eddig nem volt ilyen akku teszt, kíváncsi vagyok mit ír a végére. Akku merítés elég nagy süvöltéssel jár remélem utána csendbe ellesz (2%-on van már), beálltam a garázsba ha tudtam volna ennyire zajong kint hagyom, mert behallatszik a hálóba. -
-
6030D
addikt
válasz
simonjoe #338154 üzenetére
Ezek a régi autókba jók (mint a képen a Jazz, meg nekem volt az E11 Corollában), ahol még ilyen vastag anyagú forgatható beömlők voltak. Azokat nem törte el, max lefittyedt a telefontól, de egy gyufával meg lehetett akasztani.
Ha már tartó: vannak ezek a mágneses körök, amit a telefonra is kell rakni. Ott van valami kompatibilitási összeférhetetlenség, vagy mindegy? Öcsémék Mondeójában van ragasztva a rádió mellé egy ilyen, néznénk hozzá tokot (vagy öntapadós mágnest?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Roborock S7 robotporszívó
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest