Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
Merci diagban ki van otthon?
Csajom megzavarodott, kell neki Carplay. De ahhoz meg először diagos cucc kell.
-
veterán
válasz macilaci78 #264327 üzenetére
Reggel vettem fóliát az OBI-ban. Ketten becsomagoltuk - elég szívás 4 db 20 kilós keréknél.
Kérdés az apróhirdetés-csalók kapcs.:
- többször egyeztettünk telefonon, normális csávó, egyáltalán nem tűnt gazembernek, csak nem hajlandó Bp-re utazni az ország egyik sarkából
- zseton megjött a számlámra, tuti ami ziher eltüntettem egy másik számlámra
- napközben jön a kerekekért a GLS, e-mail, sms van róla
Át tudnak még verni valahogy? Szerintem nem. -
brumi1024
veterán
válasz cOxeR #264343 üzenetére
Más1: Lesz Mol Limonal Fix díjas bérlés esetén Model 3 RWD.
Más2: Napifogyi 12.6 (100km autópálya, + 7-8km városi csúcsforgalom), de elsején voltam egyet kanyarogni, ott jobban konvergált a fogyasztás a hőmérséklethez, 17-nél meg is állt. Végsebességen 3600-at forog 8-asban.
-
-
brumi1024
veterán
válasz Vismajor01 #264361 üzenetére
Nem neztem az arat, nem olcso, de talan olcsobb/egyszerubb modja a probanak, mint random autoberlotol/elmenyvezeteses helyrol berelni.
-
kisza25
félisten
Ma hívtak a kombira🫣
A végén még autó nélkül maradokEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #264333 üzenetére
Desztinacio/gep fuggo. A kisgepeken a BC-nel sem nagyobbak az ulesek, picit nagyobb a labter. Ott inkabb a vedelesen van a hangsuly.
#nincsbennetarcsi
-
Vismajor01
addikt
válasz szőröscica #264379 üzenetére
Feleségem is nagyon szeretett volna, el is vittem sharenowal egy körre és meg is állapítottam hogy ekkora fos autót még nem vezettem Minden műanyagból, a váltó buta volt mint a tök, nem is ment egyáltalán, full fapad felszereltség. De kívülről cuki. Visszafelé már egy minivel mentem hát ég és föld volt a két autó minden téren
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Vismajor01 #264380 üzenetére
Ráadásul atom kényelmetlen.
-
brumi1024
veterán
Nem tudom stock formaban mennyi lehet a vmax, mert legtobbszor ha hozzanyulnak akkor egybol fel is lovik 500 lo kornyekere. Ugy meg 300+ is elerheto.
#264379 szőröscica: Van mar az uj elektromosbol? A regebbiekkel sokat mentem, szvsz a hibrid kriminalis, a sima egyszeru szivo manualis valtoval nem rossz, akinek tetszik szokta szeretni. Kicsi viszont.
#264380 Vismajor01: Hat mondjuk annyira nem meglepo, amikor az 500-ast 4 alatt meg lehetett kapni ujonnan, a Mini akkor is 7+ volt.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
-
nagyúr
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
(nekem is van róla, de...)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
brumi1024
veterán
válasz Vismajor01 #264383 üzenetére
Ha belsőégésű volt a Mini, akkor az viszonylag alap (136 lovas 3 hengeres, sima Cooper trim), ha elektromos az már S, azaz a középső felszereltségi szint.
Nem teljesen fair az összehasonlítás amúgy, a Mini Polo méret és prémium, míg a Fiat 500 Up kategória, utóbbinál viszont nem mondanám jelentősen rosszabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Jelenlegi sharenow flottabol csak a benzines 208 es a villanycorsa nem volt meg. 500-as kriminalis. Kemeny, buta kuplung, zero ero, szar ergonomia, gagyi belter. Villany 208-asnal hasonlo a belteri minoseg, full fapad kivitel, hatul kurblis az ablak!!! futomuve vacak ahhoz a sulyhoz. Mini jo, a villany is, csak azokat mar kivezettek. 1-es bmw ugyanazt tudja eggyel felnottesebb kivitelben, nem meglepo, mert mindketto ukl platform, ahogy az x1 is, de annal valahogy meg butabb-elsokerekesebb a hangolas. Pug 3008-ban a motor hangja meh, amugy egesz tetszetos auto.
-
szőröscica
addikt
Ajjaj, ezek nem tul biztatoak. Szerintem meg csak a regibol van a ShareNow flottaban, kezivaltosat akarunk probalni. Csak kivancsisagbol. Ha veszunk, ha cegautot kap, ugyis elektromos lesz, a kerdes csupan, hogy a regibol vagy az ujbol.
-
veterán
válasz macilaci78 #264390 üzenetére
Megtörtént, elvitte az imént a GLS.
Két hét alatt 5-ről 3-ra redukálódott a Golf kerékszettjeim száma, azaz 20 darabról 12 darabra, ennyi már menedzselhető.
-
veterán
Igen! (szerencsére )
Autón: 4 db Clubsport nyári + 1 mankókerék.
Garázs: 4 db Cadiz téli -> megy a pincébe a most eladott helyére.
Tároló: 4 db 16" lemez "eGolf" kuka gumikkal, de bármikor jól jöhet.Mazdán: 4 db OZ nyári
Kell még: 4 db Mazda gyári, ráér...És ma lesz nálunk lomtalanítás.
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #264394 üzenetére
Nálunk az autókon lévőkkel együtt 5 garnitúra van, amiből 1 nem is jó semmire.
Az Ypsilon 15-ös nyári szettjét (Lybra felni) megtartottuk, de a MiTóra nem megy fel 16-nál kisebb a nagy fék miatt, a másik 2-re meg az osztókör miatt. Bár gyanítom, a középfurattal is lennének bajok mindegyiknél.
Ja, meg a Jazz-hez maradt 4 db 175/65R14-ös Hankook W452 téli gumi, évek óta fel vannak akasztva jyskös szatyrokban.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Péntektől benzin -10, gázolaj -18 Ft.
[link] -
dnelb
veterán
válasz Vismajor01 #264395 üzenetére
annyit is ér mondjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest