- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)A következő autós találkozó időpontja (a többség döntése alapján):
2026. május 10. (vasárnap) 16:00
A helyszín egy korábbi javaslat alapján: Savoya Park, Auchan parkolójának Kőtár utca felőli sarka (nagyjából errefelé), a nyitott részen. Esőnap esetén kicsit majd beljebb gurulunk legfeljebb. Ahogy látom, villanydelejes szekerek számára van töltőkészülék is errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Céges fel lett gumizva pénteken, szombaton ezt fotóztam, kérdés, h üssem a beszerzést h új gumi kell vagy ez használható? 2-300km-s gumi, nagyon nem akarják majd lecserélni, az fix.
szerk. Passz, h mikor/mitől, a felnin az csak kosz.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Aktiv kormanyzas + adaptiv tempomat + 180 le az megvaltas a skoda octavia 2.0 tdi 116le-hez kepest. A szelzaj lehetne kevesebb, de az octavia sem volt halkabb sztem. A cvt sem faj annyira mert az octit konkretan kb 0-24 padlogazon hasznaltam, igy az is uvoltott. Fogyi ~7l korul megall. A legidegesitobb resze h 43l tank van, tehat elmeletben elmegy 600km-t ami 3 nap lenne, de nyilvan mesz mashova is, igy 2.5 nap. Ez kombozva van azzal h shell kartya van a mol helyett (mar megy a tender, remelem megyunk a molhoz), igy surun kell tankolnom, a”ritka” kutakon

-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Most, hogy elkezdtem napi 2*100 km-t ingazni, szamolgattam, hogy mennyit hoz a gyorshajtas. Az ut 90%-a m0 es m6, m0 nyilvan mesz amit enged a forgalom, m6 meg amit nem szegyellsz. Utobbi kb 65km amugy. Hat, 130 vs 150 vs 170, sok mindent nem tesz hozza. A 100km 55-60p kozott mozog es kb ennyi.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Sziasztok!
Ma kezdtem az uj helyemen, megkaptam az uj kocsit. Egy uj toyota corolla (2025 gyartas). Az lenne a kerdesem, hogy a forgalmiban 1987 cm3 es 98 kw szerepel. Ez most melyik valtozat lenne, hany kw/le mindent egybe veve? Ennek fenyeben mondanek a rugalmassagarol velemenyt

szerk.: ja rajta van az auton h hev, akkor ez most megy vmennyit full elektromosan? Javareszt palyan jottem (95%), igy nem nagyon volt ido probalni, de erzesre volt amikor nem roffent a motor
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Rakoczi hid pesti labanal (=Pest fele tartva) az “uj” kamerak azok sebesseget mernek vagy vmi masra vannak beallitva?
-
Pfiucska
senior tag
Amugy en valahol ertem az aggodalmadat es erre lenne jo a qvik fizetes. Ugye ez azt tudja h dob egy qr kodot neked, amit beolvasol a teloddal es egy azonnali atutalast intez ez alapjan, ahol nincs utalasi koltseged. Igy kb a kartyahasznalati kenyelmed megmarad, de semmilyen adatodat nem adod meg. Ha laptoprol fizetek es van ilyen lehetoseg, en is elni szoktam vele. Raadasul ezzel kevesebb koltsege van a cegnek, kevesebb jut belole a banknak, igy ezert is elonyben reszesitem.
-
Pfiucska
senior tag
Gorogorszagban, Rodoszon autoberleshez volt ez. Guvadtak a szemeim rendesen amikor a CVV kodot kerte, de a revoluton mondom nincs annyi penz, vigyed
Ott ez normalis volt, azota se volt belole problema pedig mar 2-3 eves story. -
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Miota van molkartyam azota atmeneti idoben negyevszakost hasznalok a moltol, igazabol egy kutya a tobbivel, nem jobb es nem is rosszabb. Bar en amugy az eddigi osszes szelvedomosomat utaltam, nem szedi le rendesen a bogarakat. Mostam a kuton tankolas kozben szelvedot, majd betoltam egy gepi mosasra, majd spricckoltam ra a szelvedomosobol es meg mindig van rajta retek..
-
Pfiucska
senior tag
Van olyan akinek van osszehasonlitasi alapja octavia4-el es az uj (ott nem ismerem a tipus megnevezeseket) corollaval?
Jelenleg o4 a ceges de lehet h valtanek munkahelyet, ahol corolla lenne, viszont napi 2*1 ora palyazassal jarna egy corollaval, ami nem tudom mennyire lenne gatya az o4 utan. A skoda amugy nekem tok oke volt (a gyengebbik, 116 lovas dizellel), ezzel a szemmel kerdezem. -
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Szeria legeleji F20 114i bimmerben (75kw) a hiresen megdoglo prince motor van?
-
Pfiucska
senior tag
Amikor eladtam a 15+ eves sportmotoromat (125cc) (en voltam a sokadik tulaj), akkor egy allitolag kereskedo es fia jott megvenni a gepet a gyerekenek. Persze ok is megjelentek nehany het mulva, hogy a par szaz ezres mocit vegyem vissza/adjak karteritest mert en atvertem oket, de olyanokkal, hogy szar a gumi!!!! es tarsai. Persze vasarlas elott atvizsgaltak es tesztkort is mentek vele. Nalam egy ugyvedi felszolitast is kuldtek probalkozaskeppen (2 telefonos “beszelgetest” kovetoen), amire persze nem reagaltam es utana nyilvan el is halt az ugy. Nyilvan, voltam 21-22 eves, a nepper meg azt gondolta, h a kis hulyegyereket (=engem) le lehet huzni mert majd megijedek az ugyvedi felszolitas lattan… nem kell ezeket felvenni, de elhiszem ha nyomaszt a tema.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Eleg jo volt amugy reggel a forgalom, hetek ota nem volt ilyen jo (tobbet szamitott az osziszunet, mint gondoltam).
-
Pfiucska
senior tag
Nem tudom mennyi szokott lenni a bp-nyiregyhaza tav resze, de 1 orat siman szamolj a bp-n belulre.
-
Pfiucska
senior tag
Az elmult hetekben giga szivas volt a kozlekedes, nem tudom, h az oszi szunet mennyit javit majd rajta, elvileg valamennyit kene.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Amugy nalam pont a 2007 7gen fl accordot valtotta a ceges o4, szerintem utobbinak jobb beltere van.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Van milyen autót vegyek? topik. Fiatal (1-3 eves) hasznalt nem jatszik?
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
A mienk ~2.2-ert ment el (2.0 benzin) kb nulla rozsdaval de nem hibatlan fenyezessel. A 2.4 ennel picit dragabb. Ja es ez egy szarul felszerelt peldany volt (elektromos ablak-tukor[futheto], kozponti zar, digitklima, derektamasz es itt kb kifujt).
Tudnak rohadni de azert meg lehetett ezeket is ovni a rozsdatol, szerintem jelentos diff nem lesz rozsda temaban 8g civic vs 7g accord temaban, az a ~3-4 ev diffi sokkal kevesebbet szamit, mintsem a gondos tulaj. Cserebe az accorddal komfortos lesz palyazni is, nyomatekos(
)abb a motor is, zajszint alacsonyabb stb. Ja es a k20 k24 motorok hiresen strapabiroak. -
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Ez meg az eger uton volt
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Osztrakokhoz hol erdemes venni autopalya matricat, ahol nem felaras? Egy hetvegere kell, ha jol latom, a 10 napos marad igy opcionak.
-
Pfiucska
senior tag
14.500km es fel ev alatt az octaviam dobott eddig:
park radar hibat (ez amugy nagyon rendszeres)
Sav asszisztens hibat
Fekkel kapcsolatban vmi hibat
tpms hiba
kovetesi tavolsag jelzo (vagy nem tudom mi az) hibat
ja random allitotta a hofokot
a wazet nyomogatva, a spotifyon ugralt a zene
..lehet erik egy akksi csere![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
De legalabb viszonylag hamar eljuttattak hozzad
-
Pfiucska
senior tag
Ertheto.
Mostmar a 2 unalmas es megbizhato ceges auto melle kellene egy penztemeto is nektek
-
Pfiucska
senior tag
O4 egyebkent nem jott szoba? Vagy miert pont a leon a nemet hármas kozul?
A hajtasert irigykedem, nem szeretem a 2.0 tdit kiveve kulfoldon mert viccesen keveset tud enni. -
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Azért nem mindegy, h cegrol vagy maganszemelyrol beszelunk mert cegkent lassan mar mindenrol kuldesz be adatszolgaltatast, mig maganszemelykent azert meg nem.
Egyebkent en sem latok ra sok eselyt, h ezzel barki foglalkozna, de papirforma szerint mindket nyereseges ertekesites eseten adozni kell (ha meghaladta a 600eft-t a nyereseg).
-
Pfiucska
senior tag
Bécsben vagyunk a hétvégén, Bp-ig tudok segíteni a fuvarban
-
Pfiucska
senior tag
A kulcsos dolog nekem is ugyanilyen a skordén, mivel az indítás alapfelszereltség náluk, a bejutás meg nem.
A tükör szerintem csak beállítás kérdése. A manuális behajtás az octinál fura (nem tudom a golfnál hogy van megoldva). Itt az ajtóba épített tekerőt (amivel amúgy a tükörlapot is állítod) kell megtekerni kb 180 fokban, ahol a piktogramja is van a tükör behajtásnak.
-
Pfiucska
senior tag
Benzines autok utan 10e km alatt meg nem tudtam megszokni a dizel alapjarati remegeset, szerintem mar nem is fogom. Arra viszont jo, hogy igy nem akarom kikapcsolni a star-stopot mert megvaltas amikor pirosnal megallok, jonne a remeges, de lelovi a motort
Orulok az osszefoglalodnak mert ez alapjan nem banom, hogy octaviat kaptam es nem golfot
-
Pfiucska
senior tag
Á, nem húzogatom az oroszlán bajszát, idén már a tucsont lezúztam, az octinak meg félberepedt a szélvédője
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Felhivhatod, befenyitheted de ha nem akar fizetni, akkor per, ahol neked kell bizonyitani, h a problema mar fenn allt akkor is amikor arulta az autot.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Nekem a 7gen accordra havi 100 siman elment uzemanyaggal es minden koltseggel egyutt es akkor nem vettem figyelembe, hogy az egy oreg auto + nem volt orszagos matricam + ha valahol lerohadok nem jonnek ertem + kevesbe felszerelt es nem automata. Szerintem ennyi km-nel (foleg ha benne van h ceges eseten esetleg lehet tobb is), az auto megeri.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Margit-sziget déli részéhez a lehető legközelebb, hol tegyem le ingyen az autót (ma)? Budai/pesti oldal?
-
Pfiucska
senior tag
Az mvm dome által generált extra forgalommal kifejezetten szeretek erre járni
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Regeneralaskor uvolt a motorterben a venti leallitas utan is szoval szerintem nem.
Qru tippje meg jo lehet h vmi muanyag esetleg. Na mindegy, most olajat kell keresnem mert lassan 8k km van benne es mindjart eleri a minimumot az olajszint
-
Pfiucska
senior tag
Az uj gumi ha kopik, annak is lehet egett szaga vagy ez inkabb betet?
neha-neha van egy kis budi, talan egettszag miutan hazaerek a skodaval es temposan kozlekedtem vele, nem tudom melyik reszet kinzom ilyenkor
40k-t kene elfusson - szerzodes szerint - a nyari gumim (vmi “”felso kategorias”” kumho-t kaptam), kivancsi vagyok mennyit fog birni..
-
Pfiucska
senior tag
Idén februar legvegen kaptam AEKD-t, szoval tuti nem fogytak el.
-
Pfiucska
senior tag
-
Pfiucska
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest