Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Ilyen helyen lehet parkolni szombaton ugye srácok?
[kép] -
őstag
Van már valami mód fedélzeti kamera videó beküldésnek rendőrség részére? Tudom hogy budapesti autók közössége oldal csinálja, de velük nem kooperálnék inkább. Meg nem névtelen feljelentés lenne, hanem szépen saját névben beadott 1 év kamerahasználat után idáig jutottam (záróvonal mögül kibúvó, piroson áthajtó, ívet levágó ha nem figyelek oldalról a fiámnál simán belém hajtó polgártárs, aki valamiért még a dudálásom is annyira sérelmezte, hogy megállt út közepén felháborodni). Rendszám és elég cselekmény gyönyörűen látszik, lámpával együtt (nekem ezek mindig alfák de nem tboldi volt mert piros volt , mondjuk pont ilyen fekete alfa mito-s próbálta az scrossom visszapillantóját letörni 20-ban, de akkor kollégánk még lanciázott ).
-
tasiadam
veterán
E39 25D automataval, 200km, atlag 150-160-al osszesen 16l fogyasztas. (Ratankolassal, kuttol kutig)
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
realist
őstag
Kőérberki autóval ill. Cartarget névre hallgató céggel van valakinek tapasztalata?(leginkább autó import, de egyéb vétellel kapcsolatos tapasztalat is jöhet)
kösz! -
RAiN91
őstag
Sziaszok,
egy acél csövet és egy kisebb acél rudat szeretnék összekötni, gittel, viszont nem tudok kiigazodni. Aki kicsit jártas az autófényezésben, melyiket ajáljátok?Ezeket találtam:
- Finom gitt
- Töltött üvegszálas gitt
- Töltetlen üvegszálas gitt
- Polészteres gittJól sejtem, hogy a poliészteres valami puhább? Ami nekem lehet jobb, mert feltöltésre kell, nem pedig felületre?
-
kisza25
félisten
Kaposvár jégeső, na ide se jövök mostanában
Most megyek mosóba, hogy megnézzem mennyi látszikEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Hachiko95
aktív tag
válasz brumi1024 #261251 üzenetére
E92 karbon airbox-szal elég bolond: [link] , [link]
Gyári formában nem ilyen nyers, de lehet hallani belül a szívóhangot, kívülről pedig amikor feléd jön nagy gázzal. Ez a szívó motorhang eléggé motorsportos: [link]#261252 Qru
Élmény szempontból én úgy látom, hogy egy új GT3 túl gyors és precízen steril, hogy utcán az elkezdjen működni, GT2-ről nem is beszélve. Ha visszanézzük, hogy honnan indultak ezek az autók, ugye a léghűtéses RS modellektől. Ott kiderül, hogy mennyire éltek azok az autók a kezed, lábad, feneked alatt. [link]
Ezt tisztán autózás szempontból értem és ott is, hogy mennyire van kapcsolat az ember és az autó között. Konkrétan beszélt hozzád az autó, hogy mi történik mozgás közben. -
kisza25
félisten
Ja és fater is ott volt, nem is tudtam, hát most 3-4 horpival megúsztam, legalábbis annyit fedeztem fel
Nem tudom van-e értelme cascozni🤔
Majd holnap megnézem jobb fénynél, majd nyomtatok lapot hozzá jobban lássamEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
cOxeR
Ármester
Imádom ezeket a vidéki sutyerákokat… nem tudnak megállni a ház előtt ahova jönnek, beállnak elém mind az 5-en, de úgy mint az ökörhuggyozás, a jobbkezes kanyarba nem látni be tőlük és az arra sétáló 4-5 éves kislány is azt mondja a szüleinek, hogy ezek meg hogy álltak ide. Szerencse legalább a kapuba nem álltak be, hogy tudjak közlekedni.
Már most fejtörést okoz, hogy fogom megszüntetni ezt… mert tervben van a parkosítása és nem szeretném ha a munkámat szétbarmolnák. Ilyenkor értem azokat akik kitesznek betontömböket, szikladarabokat.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Károkozás messze áll tőlem… csak egyszerűen nem értem. Beáll mind az útra merőlegesen, egymás mellé, kereszteződéstől 3-4 méterre nincs velük baj, de ez így…
F_Zolee
Oda kintre nem tehetek semmit, sövényt biztosan nem, max valami lágy szárú dolgot, pl árvalányhaj vagy levendula.radi8tor
Közteres? alkalmatlanok itt bármire is…z0d1@Ku$
Az eszembe jutott, hogy rotakapával+lapáttal gyorsan körbekerítem őket egy pici árokkal. -
őstag
Sziasztok!
Eléggé zörög a napszemüvegem a felső szemüvegtartóban, sajnos nincsen benne semmi “bélés”.
Mit ajánlotok erre a célra? Pár mm-es öntapadós filc anyag? Ha van beszerzési link annak is örülök.
Köszi! -
kisza25
félisten
válasz K Norbi #261291 üzenetére
Csak ez totál szabálytalan, ha nem az övé a terület
Velem szemben is rendszeresen megállnak és sokszor alig tudok bejönni a hídon, de nem tehetek semmit. Már arra is gondoltam, hogy veszek egy autót, amivel fixen oda parkolok de mondjuk az rajtam nem segít[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MC Pite
veterán
Skacok, vevőm átiratja a matricát régiről a Meganera, mondta irassam én is át. De jól látom hogy még 2023ban is be kell ballagni ehhez egy nusz irodába?
tboldi: Kipu kicsit agresszív, de csini.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz kisza25 #261295 üzenetére
Ha az ő háza előtti zöld területről van szó, akkor az ő felelőssége és kötelessége karban tartani. Én is utálom ha a házunk elé parkolnak, pláne ha a kapubeállótól 2 centire. Olyankor szívbaj nélkül kihívom a rendőröket.
MC Pite: igen, be kell. 2023... csak előre
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz Vismajor01 #261289 üzenetére
A probléma, hogy én tartom karban, szedem a szemetet, az eldobált sörös/rakétás uvegeket, a kutyaszart, ha fúj a szél az építési szemetet, nyírom, hogy ne legyen méteres gaz, amit be is kell zsákolni és elvitetni, a kanyart levágják mert kátyús a kereszteződés, széttúrva a területet, pl beton szállító rendszeresen ezt játsza… mert lusta tekerni a kormányt, is ha esik retek sár minden. Múltkor majdnem átmentek az ágvágón, míg a metszőollóval épp a bokrokat igazgattam…
Az önkormányzat meg telibe tojik az egészre, ha már az én kötelességem, és nem ezt a levágott gazt akarom örökre nézni, szeretném megelőzni, hogy a jöttment emberek, akik a 3,14csányi telkekre épített iker/sorházak előtt már nem tudnak/képes megállni, az ne ide szocializálódjon. Mert teszem azt gyomirtózok, majd felrotálom, elegyengetem, teszek füvet, kavicsot, pici terülő növényeket… (amire előbb engedélyt kell kapnom, tudja bánat milyen alapon…) akkor nem szeretném, hogy átjáróház legyen és a temérdek idő/pénz a levesbe menjen, ennyire nem érek rá. Családi házas övezet, álljanak be az udvarra, meg a saját házuk elé, ahova érkeztek. Én ha ilyen helyen állok meg megkérdezem, hogy nem baj-e… de ha nem akkor is meghúzom magam nem ilyen suta disznó módon. Múltkor is itt volt egy auto, masnap reggel meg a helyen maradt 2 fél doboz sültkrumpli, meg az üdítős flakon. Na ezért… és ha otthagyom, engem néznek trehánynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest