- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Tom1939 #345506 üzenetére
Úticéltól függően van hogy inkább AT - GER - CH - FRA az útvonal télen.
Ha kellően "északi" a cél, akkor az olasz mellé bejön a francia pályadíj is, vagy lehet rövidíteni az alagutakon (Fréjus, Mont Blanc) 70 eur/autó retúrért. Na ilyenkor inkább vállalunk egy kis kerülőt
-
KAMELOT
titán
válasz
Tom1939 #344262 üzenetére
SUV a legjobb. Kényelmes ki/beszállás, magasat ülsz, jól látsz mindent, kényelmes üléspozíció a gerincnek, nagy kuffer, nem ér le az alja, stb.
weiss: 10/1 menne, de lehet az sem.
Piroson átmegy, zebrán lévő gyalogost lexarja, dupla vonal lexarja stb.Blindmouse_: Mivel 1990 évek elmúltak és 2025 van ezért illendő lenne a parkolókat is nagyobbra / szélesebbre csinálni. Oda még nem fejlődött fel senki agya sajnos!
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Tom1939 #344269 üzenetére
Nem tudom, de nálam működik, parkolóba tolatok az esetek 95%-ában.
Nem szívesen csapom oda az első lökőst se a Pingvinen, se a GTi-n, ha nem vagyok biztos hogy elfér akkor az "nem fér el.." és nem közlekedek tökön-babon át.. 15+ évig ültetett géppel jártam napira, elég jól megtanultam a várost hogy hol mennyivel lehet elmenni... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #344061 üzenetére
Pont ezért, használtan ennek a béka s*gge alatt lesz az ára.
Na ránéztem gyorsan hahu-n van fent egy 2022. 12. havi 13,4M, az újkori 25M volt...
Még Jazz-el is sokszor küzdős, mert a kicsit eltapossák. Bubival nem kekec senki érdekes módon. Pedig nem erőgép, csak éppen nem olyan kicsi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #343879 üzenetére
Jah ha már Toyota a téma: Toyota BZ4X Touring
"Ami igazán ütős, az a garancia: a Toyota szavatolja, hogy az akkumulátor 10 év és akár egymillió(!) kilométer futás után sem veszíti el eredeti kapacitásának több mint 30 százalékát."
Az igen...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #343852 üzenetére
Ha súly/lóerő arányt nézem meg a homlokfelületet lehet végül pariban lennének. De az a maradék önbecsülésem is oda lett, mikor gurulóból egy 1.5 TSI O3 kombi lenyomott. Pedig abban 4-en ültek, mi meg csak ketten voltunk.
Új Lexus ES: [link]
Ukiktól egy összkerekes 350h jöhetne. Még a baltával faragott külső ellenére is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #343881 üzenetére
Bár most nem tudom mi volt a kiinduló téma, de mHEV az nagyon kis akkuval rendelkezik és 48V-os rendszer. Ezzel súlyt és méretet spórolnak meg. Leginkább a CO kvóta csökkentésére illetve Euro6 megfelelőség miatt alkalmazzák.
(F)HEV az 1,1kWh akkuval rendelkezik, az elektromos hajtáslánc megegyező a PHEV-el, amiben 14kWh külső áramforrásból is tölthető akku van. Ennél a kettőnél nagyjából ugyanakkora teljesítményű villany rásegítés van, értelemszerűen az (F)HEV csak 2-3km tudja ezt leadni. -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #342904 üzenetére
Na kijött az új Rav4. Egy GR verzió jöhetne. A másiknak nem tetszik a hűtőrácsa.
-
válasz
Tom1939 #343636 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Olvastam én is ilyenekről, tartottam is az olaszországi vezetéstől, végül nem olyan lett, mint pl. a te leírásod, viszont később azt olvastam még hozzá, hogy minél délebbre mész, annál ilyenebb.
Mi Rimini-ig mentünk le, ott ennek már csírája megvolt, de elég kulturált módon. Még északabbra meg kevésbé ilyen.
Persze eddig 1x voltam összesen az olaszoknál. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #342140 üzenetére
Jaja a város nagyon fekszik a hibrideknek (pont ott segít be a villanymotor ahol a benzinmotor a legtöbbet fogyasztja - gyorsításnál), kár hogy üldözik már a SUV-okat a nagy helyigényük miatt. De mit csináljon az ember, ha jobban érzi magát benne. Nem mindegy hogy a könyöklő a derekadban van vagy tényleg ott ahová a könyököd esik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #341214 üzenetére
Itt végül nem sikerült bevasalni egy fillért sem. Az eü dobozra figyelni kell az tény. Nem rég cseréltem én is Bubiban. Mondjuk vatta új a kocsi, abban aztán nézegethették. De izzókészletet nem kért...
Mellény: így van de legalább annyi darabnak kell lennie a kocsiban ahány utas van. Ha kevesebb db van akkor már írják is a büntit.
-
brumi1024
veterán
válasz
Tom1939 #339480 üzenetére
Allohelyzetben ~0.6 kW a pillanatnyi fogyasztasom hoszivattyus futessel/hutessel, ebben minden bennevan, "jar a motor". Egy 100-as akksival az a "lenullazza a hatotavot par ora alatt" konkretan 166, azaz kozel 1 het 0-24-es mukodes.
A napkozben 2-3 ora klima allva + parszaz km kirandulas ma is megvan, nem 10 ev mulva. De nem mumus a toltes sem, egyre gyakoribbak a 15-18 perc alatt 10->80%-ot tolto autok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #339419 üzenetére
Megneztem a tesztet este. Igen azert a 9.6-ra felizgulni...
Oke Bubi sem versenytechnika de na. Az elod 2.0i-vel eleg hurka lehet, bar van itt forumtars akinek az van es azt mondja nem annyira veszes. Mondjuk az elodben van 2.0 turbo. A versenyszerelomnek is olyan van. Sajnos ezek sem a tartossagukrol hiresek.
A legjobb ami tortenhetett a markaval, hogy a Toyota felszippantotta oket. -
-
válasz
Tom1939 #336978 üzenetére
Is-is. Ha nem elektronok akkor is =Sport fokozat) olyan 1250 körül már van nyomaték rendesen- 600NM. Különben , le van korlátozva max 700NM-re mert amúgy az SQ7 szintjét hozná
Enélkül 128LE+254LE (374LE) és 350NM+600NM( 950NM) lenne. Az sq 7 meg 900. Lehet ha nem viszik el akkor beleszarok és megíratom csak a móka kedvéért.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #334611 üzenetére
Na meg is van a RAV4-ed utóda: Szinte változatlan formában, immár 2,5 literes szívó benzinmotorral is elérhető a Mazda CX-30, ami régi vágású hajtásláncával egyedi ajánlat a kategóriában.
Ránéztem a konfigurátorra és alapáron jár hozzá a gyári alvázvédelem.
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
Tom1939 #334611 üzenetére
Aha, akkor az azért gyengébb, másként van megoldva.
A Volvo esetén ugyebár az elejét csak a dízel, a farát csak a villany hajtja, de tisztán elektromosan tud menni 120 (vagy 130?) kmh-ig, ahhoz kellett a 70 ló és 200 Nm a 2 tonna önsúly mellé.
(Hideg időben, ESC OFF + ügyesen kezelve a gázpedált, hogy még pont ne induljon be a dízel, el lehet rakni a seggét. Ezt szerettem benne.) -
válasz
Tom1939 #334560 üzenetére
Van valós igényed kardános hátsókerék-meghajtásra?
Közel sem vagyok awd guru, csak a Volvoban volt, abban pedig elektromos. Arra bőven megfelelt, hogy a közepesen gagyi 4S gumival felhozzon a havas és meredek utcán*. Illetve ki tudott vele lőni zöld lámpától.
* FWD autó, rendes téli gumival átlagosan évente egy alkalommal kapar az utcában.Rallizni persze biztosan jobb egy kardános Evo / STi. Fogyinak odaver. Karbantartás költséges. 🤷♂️
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Tom1939 #334113 üzenetére
Hát, az a konklúzió, hogy ülhet az ember szinte bármiben, mindig létezhet olyan szituáció hogy pikkpakk és vége. ülhetsz a legmodernebb vasban, de jöhet olyan tényező még egy agyon bebukócsövezett versenyautóban is, amivel nem tervezett senki, vagy nem is lehetett tervezni. Nyilván amikor szándékos megtervezett űtközésre van megcsinálva egy vas az más szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest