Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
barnam_
nagyúr
Milyenek a Mahle márkájú szűrők? (Olaj, üzemanyag, levegő)
Most csak abból látok olyat ami tartalmazza a gumi gyűrűt is az olajszűrőhöz (pici gumi tömítés, nem a nagy). -
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #260854 üzenetére
Skodan a teli hoban szr vt, szarazon es vizen ok volt nem forszirozva.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #260854 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom vele, elvagyok/elvoltam mind a 4 szettel, amihez közöm van/volt (2x W452, 1x K425 és 1x K435).
-
őstag
Ez volt a fő bajom a Suzuki szervizekkel, ők aztán a motoron kívül semmiben sem akarnak olajat cserélni... Automatában cseréltem 60 ezernél (külön szervízben, nem suzukinál szerintük vagy élettartam vagy 120k+ attól függ hol kérdeztem), allgripre valami 90 vagy 120k-nál kell ránézni szöveget mondtak. 90k-nál szerintem cseréltettem volna valahol de hamarabb cseréltem rav4-re. Toyotánál legalább ajtón kis táblázat mikor mi legyen cserélve első szerviz után (és annyi amit érdemesnek írnak ahogy utánanéztem, pl e-cvt 90k-nál)
-
veterán
válasz szőröscica #260863 üzenetére
Hozzák vissza a Winklert!!!
-
nagyúr
Hát spec van egy TC-s aki itt is aktív volt régen.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
cOxeR
Ármester
Olvassák hát, mi vagyunk a célközönség, én is ezt tenném. - be is lépek pár kismama Fb csoportba
Annyit kell csak beírni, hogy a Z4 jobb roadster mint az MX-5, aztán már jönnek is elő…Fb-on rendszeresen ez szoba kerül, már jön is a komment.
-
cOxeR
Ármester
-
veterán
válasz Tsebacsi #260867 üzenetére
Tudom.... az újak nem igazán érdekelnek, azok is jönnek mennek.
Nem ugrik be a nickje, a bmw e46-os srác, aki egyszer kijött a Szerémi útra, a beépített ember, ő amúgy egész ügyes, próbál életét lehelni a TC Égéstérbe.
De a Winkler az egy jó értelemben vett hülye volt. Az autókkal kapcsolatos alapfogalmak hiánya mellett.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Nézőpont kérdése.
Télen van 2 napot hó, 5-15 napot csúszós út, ilyenkor jellemzően lassan megy mindenki.
Nyáron meg többet megyünk és gyorsabban, nem hiányzik +2-4 autónyi fékút. A 4S² pont jó volt még télen, és hasonló volt nyáron mint a 2 éves Dynaxer.
GY, Nexennel nem nyomnék le egész évet, télinek használom/tam őket. Igaz, nyáron nem próbáltam.rboldi: Most CC2 váltotta, eddig sokkal jobb. Télen már nem tudtam tesztelni - pontosabban októberben került az autóra, de nem volt min tesztelni felénk, 0 nap volt hó vagy télies útviszony.Még latyak se volt... Így kéne venni inkább télies 4S gumit egész évre? Pedig pár dombság, Börzsöny felé is mentünk ahol szokott lenni.
Szerk: De, 1 nap volt mikor 150 méteren érte hó a gumit, ott remek volt .Remélem legalább 3 évig tűrhető lesz, aztán csere (4, max 5 évente a sima gumikat is cserélem).
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
cOxeR
Ármester
válasz focvis #260873 üzenetére
Mindegyikkel lehet csapatni, totál mindegy melyiket veszed, nem versenypályán vagyunk.
Nekem jóév eagle f1 van rajta, azt ne vegyél… ugyan nem kopik, de nem is tapad - legalább is lehetne sokkal jobb, 10 fok alatt egyenesen botrány, cserébe az első gumi amit vettem a Z-re… lehet csak azon nevelkedtem, hogy a gumi drága, vigyázni kell rá. -
-
cOxeR
Ármester
válasz Petyyyyy #260878 üzenetére
Nekem assy3, Nálad? Melegben jó, meg ha picit rámelegítek, de többnyire nem tapad meg eléggé, első 1,5-2 évben volt nagyon tuti, de most inkább eladnám… és vennék bármi újat. Mondjuk inkább a slick irányba mennék, akár egy Nankang NS-2R (sose volt nem “márkás gumim) Persze leginkább Toyo R888R kellene.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz cOxeR #260880 üzenetére
Akartam kérdezni, hogy melyik, mert a nyári/négyévszakos GY kínálat fele Eagle F1. Aztán más jellemző az Asymmetric x-re, mint egy SupertSportra vagy annak semislick változataira. A SuperSport nekem bevált anno, azon kívül nem volt vele bajom, hogy brutál hangos. Kicsit közvetlenebb, mint a PS4S, viszont sokkal kevésbé komfortos.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz cOxeR #260876 üzenetére
Nem tudom, melyik Eagle F1 sorozat az aktuális, nekem 20 éve volt meg az első, a jellegzetes forgásirányos mintával, jól nézett ki, de én se szerettem.
A Golfra vettem idén Michelin PS5-öt (225/40r18), eddig ~700 km-t tettem bele. Búgó hangot ad 110-120 között, valamennyit talán már finomodott, remélem bekopik és abbahagyja.
#260880cOxeR: Már látom, Asymmetric 3.
És igen, Asymmetric 6 az aktuális, azt dicsérik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
cOxeR
Ármester
válasz brumi1024 #260881 üzenetére
Jó vétel volt, meg tartós is… szóval ezeket nézve nem nyúltam mellé, sose csúsztam túlzottan meg miatta, de hidegben a dsc a barátom.
Viszont egyre kevesebbet megyek, akkor viszont ha lehet jól jönne az extra tapadás, az is lehet, ha kicsit megpörgetem a felső réteget javulni fog, legalább is hátul. A zaj nem zavar annyira, a Z4 is hangos.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz focvis #260884 üzenetére
Van AS (ez az amcsi), 4S, meg UHP 4S sportautókra (de azt felénk nem kapni).
Itthoni ezekhez az A005 a legközelebbi, aztán Dunlop Sport AS; amúgy az UHP 4S-ek lennének a tutik.
Nagyon kopna nálad is? [link] Persze, néha megcsúszna véletlen a hátulja, de pille az autó, és é szezon után cseréled mert nem talad eléggé, nem?[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
BigBlackDog
veterán
válasz focvis #260871 üzenetére
Szerintem Szentkutira gondolsz.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. A téli garniturámnak ez volt az utolsó szezonja már 6 éves Nokian WR A4. Holnap viszem lecseréltetni. A kérdés, hogy hagyjam a gumisnál némi plusz pénzért vagy esetleg el lehet adni pár ezer forintért jófogáson vagy marketplacen? Minta még van rajta 6-7mm. Az egyik tegnap defektes is lett belőle.
-
macilaci78
nagyúr
válasz thefreeman #260891 üzenetére
Mérettől függ, ha hátsó kerekes autóra rámegy, elfüstölni lehet, pici pénzért elviszik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
thefreeman
aktív tag
válasz macilaci78 #260892 üzenetére
205/55 R16
-
Qru
MODERÁTOR
válasz thefreeman #260891 üzenetére
Elviszik, nem reg adtam el 7 eves nyarit (profil meg vt rajta boven de esoben mar csuszott).
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek