Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
Hahó!
Minap az autó kérte, hogy töltsem fel a hűtő folyadékot (Superb 2018 2.0 Diesel). A Zinternet és a Bárdi is G12++ folyadékot ajánlott / mondott viszont ahogy töltöttem bele láttam, hogy G13 van a tartóra írva. Természetesen addigra tele vágtam a tartályt. Kérdésem az, hogy lehet ettől baja és engedtessem le belőle vagy nincs gond?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Számlát nem kaptam, de nem is kértem.
Lehet adott volna, de át adtam a Pistit és jöttem is elfelé mert siettem.Összessegeben remélem tartós lesz és akkor bőven érte az árát, ha nem kell cserélni.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Lett egy nagyon pici ütés a szélvédőmön valószínűleg kavics a pályán....
Még nem repedt tovább, de nem is lenne jó, ha megindulna. Mit tanácsoltok, hogyan lehetne fixen elébe vágni?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Halihó!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 2018-as évjárató Volvo S90-ek mennyire megbízhatóak? Van esetleges széria hiba? Főként a Diesel érdekelne D4.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz f4lcon #311733 üzenetére
Köszi a tippeket mindenkitől.
Rá próbáltuk reggel és nagyon nem úgy nézett ki ahogy vártam szóval marad a gyári 17".
Több száz ezret most nem akarok felnire és gumira költeni tehát jó lesz ez még ebben a szezonban biztosan. A gumi amúgy is új rajta csak jobb lett volna peresebb.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Köszi a tippeket. Holnap fel próbáljuk a papucsokat aztán kiderul, lehet a szeparalt megoldás lesz a jó, mert skoda emblémasat sehol nem találok csak VW.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Erre a felnire szeretnék más kupakot tenni, esetleg tudtok olyat ajánlani ahol beszerezheto könnyen és nem horror áron? A lényeg az lenne, hogy nem audis közepe legyen.
-
veterán
válasz radi8tor #305558 üzenetére
Én az árán voltam el csodálkozva.. Vagy lehet csak azért volt annyi, mert autószerviz is volt nem csak sima állomás ezért többet kérhettek el. De muszáj volt, mert lejárt szóval nem volt opció.
-
veterán
válasz macilaci78 #304400 üzenetére
Ha fel megyek egy szintet akkor az meddig lesz meg?
Mostanában direkt ott tankolok és alakul a Gold.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Tudom, hogy félig már lerágott csont, de egyre többször dobja fel az Arckönyv az új Passatot... Hát valami brutálisan nagy visszalépés ez a B8-hoz képest szerintem..
Az még nagyjából emészthető lenne, hogy nincs sedan ebből sem már, de ez a Peugeot 407 SW beütés....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Régebben már kérdeztem, de most tényleg aktuális lett egy wireless Android Auto / CarPlay vevő beujitasa. Van mostanában tapasztalat, hogy melyik lehet a legjobb / ajánlottabb?
-
veterán
AdBlu kérdés uraim.. Egy ismerős kicsit elbizonytalanított a kutakon lévőkkel kapcsolatban. Azt mondja, hogy hiába sokkal olcsóbb jóval rosszabb is és tele van kosszal. Ez mennyire lehet igaz? Megéri inkább a jóval drágábbat venni "tisztán"?
Passatba kétszer tankoltam tele, de mind a két alkalommal a kúton. Mondjuk csak 15k-t mentem vele.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
Beszéltem velük. Családon belül le lehet mondani másik személy javára, de csak kategórián belül. Kategória váltás felfelé nem lehetséges díjfizetéssel sem.
Húgom jól jár, kap egy éves matricát..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Elment a Passat tegnap este.. Viszont a másik autón már van éves matrica. A kérdésem az lenne, hogy olyan autóra is át lehet vinni ami nem az én tulajdonomban van? Vagy esetleg olyanra ami igen, de mondjuk 3.5t-s?
-
veterán
Az szerencsére egyáltalán nincs ki kopva sehol, de ez a váltónál nagyon bizgeréli a szemem szóval fel is keresem időpontért. Még egyszer köszi!
Közben megtaláltam azt ahonnan a Start/Stop deaktiváló kábelt rendeltem és volt Superb-hez is tehát azt is be rendeltem sajnos nem ugyan olyan, a típus szám valamiben eltér plusz amúgy is elég lenne kiszedni..
Már csak egy Superb váltó körüli szétbontó videót kellene találnom, amit eddig nem sikerült.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz rbalint88 #295772 üzenetére
Ha a kocsi az a váltó és a körülötte lévő 15 cm akkor én a poron kívül sok mindent nem látok amit a fény még ki is emel, de a kérdéshez sem releváns. Azért értékelem az észrevételt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A váltó körül a bőr eléggé le van kopva. Próbáltam keresni rá, de csak ilyen teljes fejeket dob ki. Hol érdemes rá nézni valamit ezt csak ki lehet cserélni otthon is nem?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Tudom kicsit laikus kérdés, de a motoroptimalizálás minden esetben javít a fogyasztáson is?
-
veterán
Halihó!
Érdeklődni szeretnék, hogy Skoda Superb 2018-as évjáratú, 4x4, 190 Le-vel van-e tapasztalat itt?
Kinéztünk egyet ami úgy tűnik rendben is van, de azért az itteni tapasztalatokat szeretem meghallgatni.
Két kérdésem lenne magával a modellel kapcsolatban.
Az első az, hogy a Start-stop rendszert kapcsoló gombot ugyan úgy át lehet verni, mint pl a Passat vagy Golf esetén egy kábellel?
A másik pedig az lenne, hogy 250e km környékén érdemes a kicserélni a csapagysort a főtengelyen valamint az olajszivattyu szíjat. Ezeken kívül van még ami ajánlott lehet?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz rbalint88 #291250 üzenetére
Köszi a tippet! Pontosan ezért kérdeztem rá, hátha itt van valakinek tapasztalat!
Van fent egy jó pár kézi váltós, de én sem értem, hogy miért tesznek ilyen autóba egyáltalán kézi váltót...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Édesapám ismét autó vásárlás előtt áll és ki nézett egy Jaguar F-Pace ePerformance 2.0 163 Le autót. Ez a márka eddig nem volt nekünk így nem nagyon tudunk róla semmit. 2020-as autó és manuális váltós, most van benne 100e km. Esetleg van itt olyan aki ismeri ezt a típust és van vele tapasztalata? Mit lehet róla tudni és van e valamitől tartani esetleges típus hiba? Köszi előre is.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok! Ezt a topoicot jelentősen többen olvassák, mint a sajátot szóval megpróbálom itt is a választ keresni.
Adott egy B8 passat, ha jól tudom Led1 lámpákkal. A napokban kiirta, hogy "Ellenőrizze a jobb oldali hátsó világítást!". Nos meg tettem és a négy darab vízszintes ledből amikor sima helyzet jelzőkent funkcionál csak kettő ég, viszont amikor index vagy autó lezáras van akkor mind a négy villan. Ez mitől lehet, volt már ilyen valakinek és mi a megoldás?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
veterán
válasz macilaci78 #283872 üzenetére
Linket tudsz dobni, hogy melyik csoport az pontosan?
-
veterán
Szeretnék gumiszőnyeget rendelni az autóba, mert csak szövet van benne és egyre többször fordul elő ez a "jó" idő... Honnan érdemes szerintetek? Olcsó és jót!
-
veterán
-
veterán
Hát én sem anno az RS Octaviával, ezért sem bírom egyelőre felfogni, hogy ilyen van.
Volt már jó pár autóm, de ez a fogyasztás nagyon top és egyik sem evett ilyen keveset.
Pedig egyébként ebben is volt tegnap az M3-on araszolás jó párszor valamint Debrecen és Pesten belül szintén. Mindenesetre nagyon rendben van. Azért néha hiányzik a masszivsága az A6-nak és az ereje, de egy percig sem bántam meg a váltást.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Továbbra is egsezrurn hihetetlen ez a fogyasztás nekem...
Lassan 5 ezret mentem vele amióta megvan és az össz fogyasztás is 6.0L... Úgy érzem megtalaltam az autómat egy ideig.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Van egy Xiaomi A500S dashcam szettem amit tökéletes megelégedéssel használtam az előző autómba is viszont a mostaniba annyira szoros a kárpitozás, hogy nem tudtam bele tenni. Erre esetleg ismer valaki szakembert Budapest és környékén?
-
veterán
válasz focvis #282172 üzenetére
Én is így vagyok a MOL-al ahogy írtad.
Az A6 bent városban 12 körül evett pályán pedig 8 szóval átlagban 9.5 körül jöttem ki.
Azelőtt az RS Octavia is sokat evett ehhez képest hiába hasonló motor volt benne az átlag annál olyan 8 körül volt ahogy előtte az S80-nál is. Persze ezek mind nagyobb motorral vagy gyári húzottal rendelkeztek. Erre kíváncsi leszek majd egy Lays (chip) után, hogy mennyivel fog változni. Csak a garancia lejártát megvárom.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz focvis #282057 üzenetére
Én már Silver vagyok, de mióta megvan a Passat két teli tanknál is elfelejtettem lehúzni.
Mindenesetre epic a fogyasztás az eddigiekhez képest.
1100 km-t mentem és 6.1-re jött ki az átlag. Ennek igaz 70%-a pálya volt 143-as tempomattal, de akkor is nagyon jó szerintem. Legalábbis nekem az!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
2500 körül ír most, akkor már érdemes lehet gondolom.
Ezeknek minőségbeli különbsége van vagy mindegy melyik kúton tankolom bele? Amúgy is mennem kell tankolni, mert 1100 km után kezd üres lenni a tank. Még mindig hihetetlen ez számomra, nem vagyok megszokva vele..
Átlag fogyasztás összességében 6.1L ami szintén epic számomra...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Vismajor01 #281571 üzenetére
Én is így vagyok vele, sose néztem.
Más;
Viszont ez az első AdBlu-s autóm, mikor érdemes tankolni bele amikor mennyit ír még hátralévő kmnek?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz szabonagyur #281405 üzenetére
Nekem is sokkal jobban tetszett a régebbi 3-3 felosztás viszont most mégis váltottam átíráskor, mert hiába 3-3 volt annyira semmitmondó volt, hogy nagyon nem tetszett..
-
veterán
Gondolom vannak is Passat tulajok szóval főként hozzájuk szólna a kérdés főleg, ha Led2-es már.
Szóval a hátsó lámpánál van olyan opció, hogy mindig világítson az úgynevezett "C" rész felül. Ez mennyivel rövidíti meg az élettartalmát? Lényegesen vagy nyugodtan be kapcsolható? Nagyon tetszik, de ha felezi az életciklusát akkor inkább nem.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz brumi1024 #280123 üzenetére
Én azt hittem, hogy ugyan úgy, mint a merci és bömös esetén az a motort jelzi csak hát eléggé nagyoknak tűntek amikor A4 hátán láttam..
#280124 Nem csúnya az, csak kényelmetlen hátul.
#280125 Az komoly, jó tudni.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
Megkötöttem tegnap a KGFB-t az Allianznál viszont nem látom, hogy meddig kell befizetni. Éves szerződést választottam ilyenkor a kötéstől számított hány napon belül kell el utalni?
-
veterán
Köszi mindenkinek!
Fehér, csak lehet kicsit túl szaladt a Lightroom..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Na szóval az új "kicsike"!
Két napja saját ahhoz képest, hogy egy hete járok vele, de napról napra jobban tetszik.Carplayel kapcsolatban kérnék még egy kis infót, mert már nem emlékszem, hogy is van. Szóval YT és Netflix elérhető valahogy? Nyilván nem én akarom nézni vezetés közben..
-
veterán
válasz ArthurShelby #280044 üzenetére
#280036 Jogos, de csak a kérdésre válaszoltam!
#280038 Igen C6, de már a ráncfelvarrott változat belőle, nekem nagyon bejött azért is maradt egy ideig.
#280042 Persze, ha a Passat után most beleülök egy Golfba, vagy a hugom Meganjába azok tűnnik kategóriával gyengébbnek.
#280044 Igen az annyi volt plusz kotró és csipszes is! Erre is akarok és szerintem fogok is, csak a garanciát megvárom amíg lejár róla azért azt nem akarom bukni annyira meg nem égető a dolog, hogy a drágábbért fizessek amit márkaszerviz intéz.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Corsa02 #280014 üzenetére
Ez egy 2019-es B8 Passat és amivel mindig hasonlítom az az előző autóm ami egy 2010-es A6 volt.. Nehezen tudok túllépni rajta, hogy ennyi különbség van még német és német között is!
#280023 Nem kellett szerencsére és tudja az AA és CP is egyaránt!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Voltam tegnap az ajánlott MQS szervízbe a CP-t aktiváltatni és minden flottul ment, szoftvert is frissített és kb fél óra alatt meg is voltunk.
Mivel pályán most voltam vele először megnéztem, hogy milyen és hát nem A6, de elég jól pörög és húz is, de azért x90-nél már úgy éreztem magam, mint az Audinál y30 körül..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
válasz Corsa02 #279895 üzenetére
Nekem még pont a FL előtti van hiába 19.05 havi szóval azzal se lennék előrébb, de ezt örömmel hallom, hogy vannak jó 3rd party megoldások már csak meg kell találni a legjobbat belőle!
Az aktiválási tippet pedig köszi még egyszer!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Corsa02 #279890 üzenetére
Igen az ajánlott kollégával sikerült beszélni és mára adott időpontot.
Sajnos a Passatokban nincsen vezeték nélküli (legalábbis azt mondta) szóval az alap vezetékes marad, de egy ilyen átalakító amennyiben nem ront a "user experiencen" jó lehet. Szerintem ki fogom próbálni, mert tudom, hogy milyen vagyok és, ha valamiből van jobb és elérhető is számomra akkor minimum kipróbálom, de általában használom is..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz szőröscica #279887 üzenetére
Ezzel a fogyasztással én is ki tudnék békülni...
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mit fog enni a paszuly a lábam alatt. Eddig nem foglalkoztam vele a napokban, mert nem gondoltam, hogy az enyém lesz.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz diegho #279885 üzenetére
Igen nézegettem viszont YouTube és Netflix nem elérhető ezen keresztül.
Ma megyek aktiváltatni a CP-t aztán meglátom, hogy beruházok-e ilyenre. Anno az RS-nél nem annyira zavart a vezeték bedugás állandóan, majd meglátom változott-e azóta ez.
Persze, ha valakinek van tapasztalat ilyennel azt szívesen fogadjuk szerintem.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Pont ezzel a témával kapcsolatban akartam kérdezni, hogy lehetséges-e, hogy vezetékes CP-t vezeték nélkülivé tegyük és ezek szerint igen..
Nem tűnik rossznak ez a Quad Lock amit tboldi linkelt, de 50k-t nem feltétlen adnék érte.
Az AAWireless már jobbnak tűnik 30-ért, de azt lehet tudni, hogy az a hamarosan mikor lesz?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz focvis #279845 üzenetére
Nekem pedig kellene venni hozzá, mert csak nyári volt hozzá. Mik az ajánlottak esetleg? Vagy a szokásos top márkák? Nem akarom a legdrágábbat venni, feleslegesnek tartom.
R17 a felni az maradna, csak gumit tervezek.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
Rádió logókat honnan tudok letölteni? RS-nél már megcsináltam egyszer és azt tudom, hogy SD kártyáról kell feltenni, de pontosan honnan is kell letölteni VW-hez?
-
veterán
Az mondjuk nekem sem hiányzik. Ez eléggé "okos" már, de nem igazán néztem szét még mélyebben benne, mert nem gondoltam, hogy hozzám kerül szóval az majd a jövő zenéje, hogy milyen kis apróságok vannak benne...
-
veterán
Nyilván én is érzem a különbséget hiába 9 év van ez és az A6 között, de engem a technika kárpótol érte plusz a lényeg alapból a kevesebbet fogyasztó autó volt ami ezáltal adott is lett. Rengeteget nézegettem itthon, kint is. Ő szintén próbált segíteni, de se ő sem pedig én egyszerűen nem találtunk olyat ami megfelelő lenne az igényeimnek most ennyiből. Aztán felajánlotta, hogyha már úgyis drágábbakat nézek akkor vegyem át tőle ezt hiszen ez nagyon rendben van, mert úgyis eladná szóval így bestbuy lett számomra hisz szinte csak bejáratott az autó, 120k km és elég jól felszerelt is!
Azt, hogy nem felső csak közép kategória meg megszokom lassan..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tboldi #279750 üzenetére
Gyorsak, rendesek és tényleg nagyon jó munkát végeztek az A6-al. Fél literrel tuti kevesebbet evett pedig a váltót nem is lehetett hozzá írni, mert már régebbi modell volt.
A különbség meg érezhető volt utána a 190 és a 224 LE között..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Megvárom amíg lejár. Őket ajánlottátok régebben is, az A6-ot is ők csinálták meg és tökéletes volt végig! Jóval kedvezőbben csinálják, mint az ABT csinálná gondolom.
Igen DSG, 6 sebességes a motor pedig a hőn szeretett CR TDI 2.0. Nem kevés ez a 150 lóerő egyébként ehhez a kasznihoz, de a több mindig jobb.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz macilaci78 #279724 üzenetére
Édesapám hasonlóan érez a 2010-es A6 után a 2019-es Passattal. Sokkal "fapadosabb" érzést kelt neki, nem olyan "masszív" stb, ezért is veszem át tőle úgy, hogy igazából ő ajánlotta fel, mert én eladtam az én A6-om viszont könnyebben át tudok szokni rá, mint ő plusz engem az extrák amik vannak benne kárpótolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest