- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Micsurin #338852 üzenetére
Pesten lehet utaznak erre, de felénk nem nagyon.
Van egy (inkább jópár) jóképességű a lakótelepen, üres parkolónál is feláll a járdára, mert közelebb van 5 méterrel. Múltkor megkérdeztem az aktuális negyedéves akciózó rendőröket, hogy tessék már azt a kocsit nézni, az úgy oké? Vakargatta a fejét, hogy hát nem annyira, majd szólnak a tulajnak ha jön.
-
Blindmouse_
aktív tag
-
válasz
Micsurin #338065 üzenetére
Ma épp fogyasztóvédelmi megbeszélésem volt… hibás termék miatt… külföldi gyártó hazai forgalmazó (ugyanaz a kettő cég) cég nem jelentkezett… a vége az lett, hogy ők sajnos nem tudnak segíteni… a legjobb ha visszavonom a kérelmem és tovább próbálok megegyezni velük.
Magyar postával is lesz egy ilyenem jövő héten… igazi élvezet… 2 db 100e Ft körüli cucc esetén, kb kiszolgáltatott a vásárló. Szóval soha semmit nem érnek ezek a papírok az esetek többségében csak ha véletlenül a másik oldal is tisztességes… akkor meg nem kell igazából semmi. -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #338123 üzenetére
Egyébként mikor ezt raktam be, szemügyre vettem a teknő körül a szilikont, illetve a túlméretes leeresztőcsavart, szerencsére egyáltalán nem szivárog sehol.
Mindenesetre még nem tettem le a Fumoto csapról.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Micsurin #338042 üzenetére
Elismerte, írásba is adta és aláírta szó nélkül, volt érvényes kötelező is, nem volt semmi gond szerencsére (bár, ahogy éreztem, még nem volt nagy tapasztalata ilyen témában). Remélem a biztosítónál sem fognak kötözködni. Illetve ugye hiába írja alá, attól még utólag is okozhat kellemetlen perceket, ha jól tudom.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Micsurin #338044 üzenetére
rendorseg megallapitotta felelosseget a masik auonak 2x is
aztan fellebeztek 2-3x ellene, nekem semmi papir nem jott ezekrol akkor
csak kovetkezo ev juniusban birosagra beideztek tanukent
ott mar a masik auto 3 utasa mar egyforman latta a lampat (helyszinen meg nem), meg nyilvan addigra az is kiderult, hogy szerintuk a felettuk levo lampat neztek mindharman a balra fordulas kozben, meg en meg a villamosinen kikerultem a pirosnal allo sort, es elejuk hajtottam(mert amugy ok vittek el keresztben 1 savot menetiranyukba)
valosagban meg az o iranyuk pirosa utan jon az enyem zolddel, raadasul ket lampa is van egymas utan ~40m-l es en a tavolabbitol indultam el, meg a nagykeresztben korben 2sec-g piros is van minden iranynak ...szoval egy 5sec-s piroson jottek be, mert hat a múúttttkóóósemjöttsenki
itt volt 2008-ban: [link]
az Arpad hid fele mentem (volna) a Robert Karoly krt-n, ok meg innen jobbrol jottek a aluljaro betonja mogul a balra kanyarodobol
ott alltam meg a villamossinen az oszloptol fel meterre, mert masfel savot eltoltaka rendor egybol levagta helyszinen, hogy ok qrtak el, mert nyilvan fejbol tudta a lampavaltast, hogy az en iranyomnak csak az ovek utan lesz zold, meg elotte megy a masik 2 irany is meg, meg korben piros is van
terfigyelo kamera meg itt nem volt akkorde a birosagon semmit nem szamit rendorseg velemenye, csak az, ami a birosagon van
ott meg 3 vs 1, mehetsz haza
beideztek tanukent, aztan csak azert nem vertek ram buntit, mert a targyalasig eltelt 9 honap es 6 honap utan elevultja es en mar nem fellebezhettem, mert az volt az utolso targyalasi nap az ugyben, az itelet jogeros volt egybol
innen indultam el es ertem oda be a keresztezdesbe ugy, hogy meg kanyarodtak [link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #338010 üzenetére
Ja de ugye az is problémás hogy beszerezd az infót a meghúzási nyomatékokról. Elvileg találtam egy táblázatot hozzá, de ki tudja jó-e. Meg kéne szerezni a teljes service manual-t de az nincs nyomtatott formában és online is csak addig elérhető ameddig fizetsz érte.
De találtam githubos progit ami elvileg le tudja húzni lokálba -
tboldi
nagyúr
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz
Micsurin #337791 üzenetére
nem mindegy, milyen whiskey-re...
ilyen volt életem legdrágább whiskey-e, amit próbáltam. Nem vagyok nagy szakembere a témának, de nem éreztem nagy különbséget a drága, és a pár száz eurós között... -
iZol92
csendes újonc
válasz
Micsurin #337781 üzenetére
Az is volt már, legutóbb épp januárban volt olajszivárgás a váltónál, rendberakták azt is. Előtte, 5 éve is szivárgott már egyszer sajna, kicsit ez is rémisztett meg, sok F17-nél 200-250 között felújításra van szükség, aztán felmerült bennem, hogy a többszöri olajszivárgás miatt nem-e csökkent nagyon az élettartama. De érzésre nem érzek semmit egyébként, működik rendben a váltó, nem dobál fokozatot, nincs semmi baja.
-
iZol92
csendes újonc
válasz
Micsurin #337771 üzenetére
Igen, A16XER, okoskerekek, olajhűtő, toronycsapágy és társai is voltak már cserélve az elmúlt 60 ezer km során.
Nekem nagyon tetszik a K Astra, azért is merült fel.
Köszi Neked és a többieknek is a véleményeket, esélyesen kivárok.
Igazából a félelmem az, hogy nehogy az legyen, hogy spórolok szépen, aztán olyan hiba jön, ami megint komolyabb összegbe kerül és ismét távol kerülök a céltól. De ezt majd meglátjuk. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Micsurin #337746 üzenetére
Ennyiért tényleg korrekt, kíváncsi lennék, hogy pl. a sajátomhoz képest mennyivel mér másabbat.
-
válasz
Micsurin #337465 üzenetére
Az, hogy megállít igazoltat miért szivatás? - szerintem azért ilyen a hazai morál, mert engem kb 25 év alatt 5-6 alkalommal állítottak meg… ezért mernek inni, ezért mennek jogsi nélkül… mert a faluba nincs rendőr, meg csak a szomszédba megyek… a szándékos büntetés keresést elítélem, de igenis kellene ellenőrzés.
Ez az új törekvés se rossz, hogy kell majd önvezetést jelző lámpa is a kocsikba… hogy messziről lehessen látni, hogy robot vagy ember vezet. -
válasz
Micsurin #337389 üzenetére
Nekem pl pozitív tapasztalatom volt valamelyik nap, jöttem-mentem, mértek a szokásos helyükön a sünök, meg a velük szembeérkezőket random ki is szedték.
Lassan mentem, nem volt semmi gond, mikor visszafelé-szembe mentem, már sétált ki a csávóka, nem volt egyértelmű mit is szeretne, mert integetni elfelejtett, már engedtem le az ablakot, meg lassítottam de miután végigmért, hogy relatív új autó, elektromos, hátul gyerek a mögöttem jövő régebbi benzines autóst húzta ki. -
grizlisandor
veterán
válasz
Gyári ablaksötétítés nem egy újkeletű dolog, kérje le a gyári felszereltséget.
Nem lepődők meg itthon semmin.
2020 nyaráról emlékszik valaki a "20 perc alatt 400 ezret kerestek a drogdílerek" a Kertész utcában? Bemutatják, ami a tv-ből kimaradt, így a fenti "szabálysértés" új értelmezést nyer.Az zavar, hogy nincs senki aki szólna, hogy lányok amire hivatkoztok egy ordas marhaság?! Rádióztak a főnökkel, hogy most mit csináljanak(?), mert a feljelentés szótól nem csinált a gatyájába az elkövető. Ok, eladták a feljelentést a kislányok, adatokkal, meg a lemaradt képpel. Mi lett volna, ha az előadó lekéredzi, nem, ő gépiesen megírja és a főnöke meg aláírja.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Nem is értem, a B oszloptól hátrafelé történő sötétítés azon kevés átalakítások egyike, amit nem is kell beírni, csak a műbizonylatot kell magadnál tartani. Persze itt még ez sem állt fenn gyári sötétítés lévén, csak annyit írok, hogy nem hiányolhatják a forgalmiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest