Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #173495 üzenetére
Vadi uj a gumi is ranezesre de majd megnezem a Dot-ot rajta.
#nincsbennetarcsi
-
Ádám16
addikt
válasz pècsimunkás #173504 üzenetére
Mozgáskorlátozott hely (typeC E60, külföldi hallgatók, “bármit megtehetek” stílus mindig-mindenben).
Az ablakból láttam, amikor a mozgássérült szomszéd szeretett volna odaparkolni, az kb. az ő helye. Erős anyázás mellett továbbállt. Mivel nem az első eset, én helyretenném ezt a megfelelő hatósággal nagyon szívesen.focvis: megfontolom, elvileg ez a legcélravezetőbb mód akármire is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mekkora tré már ez a TSI Caddy, ötödikben 90-nél 2200-at forog. Mintha hatodik lenne az ötödik. Aztán megy a nyivákolás, hogy szarrámennek ezek a motorok, meg koksz, meg lánc. Attól, hogy papír szerint 1500-tól rendelkezésre áll a 175Nm még akkor is nevetséges ilyen tartományban használni egy 1.2-es libakergetőt. Csomó helyen fel se váltok ötödikbe, negyedikben is csak 2800-at forog 90-nél, az való ennek. Valahol 2100-2200 körül jön a nyilacska, hogy váltsak.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz freeknight #173508 üzenetére
Azt hiszem valami 50 rongy a bünti érte, ha nem helyszínen fizeted ki, azaz nem vagy ott, amikor megbüntetnek.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
-
Ádám16
addikt
válasz #89309696 #173511 üzenetére
18-tól minimum 23-ig ott volt. 5kor reggel kinéztem az ablakon, akkor már nem.
Nem 1-2 percekről van szó, basznak arrébb parkolni, és sétálni 5 percet. Egy park mellett lakok, azt öleli körbe a parkolórész. Van 1-2 felhajtó a parkban lévő járdára, meglátásom szerint mentők/tűzoltók/AKSD gépjárműveinek fenntartott felhajtó, ezek simán rárakják az autót 1-2 napra is úgy, hogy nem férne el mellette egy mentő, vagy bármi. Mozgáskorlátozott hely sem akadály. Még, ha fixen üres lenne, azt mondanám, leszarom, de tegnap nagyon megsajnáltam az urat, aki jogosan használta volna. Nagyon nem szimpatizálok velük amúgy sem, C-ktől is rosszabb a mentalitásuk, így nem fogom nekik ezeket elnézegetni.
A rendőröket nem hívtam ki, majd következőnek megteszem. A debreceni köztereseket 15 percig csörgettem, nem sikerült emberrel beszélnem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #173495 üzenetére
A DOT a másik oldalán van, nem szedtem ki az üregből. De egy vadi új EcoContact 5, made in SK.
Jah és a víz továbbra is lassan de biztosan fogy a csoda-Skodából.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #173517 üzenetére
Lehet, hogy találtál egy piacé részt/szegmenst.
Már csak ki kell dolgozni és be kell adni újításnak/el kell adni licensznként a Fordhó', meg a Fószvágenhő'.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
eastsider
nagyúr
válasz Ádám16 #173513 üzenetére
Nálunk (13ker, 2-es zóna) elkezdtek portyázni a közteresek, van egy sparos teherautós pakolós hely, timeboxos megállni tilossal, utána még kb 1 parkolónyi forgalomtól elzárt terulet (kereszteződés, bringaút előtt).
napi 1-2 bilincs tuti van, amit én látok ablakból múltkor fél órán keresztül raktak fel egyet valami nem prémium autóra (polgári méretű felni), előtte évekig nem jártak erre[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Na hála istennek, ez a nélkülözhetetlen extra is végre elérhető: [link]
Úgy kell bekonfigurálni a féklámpát hogy "a fék a buziknak való" üzenetet jelenítse meg
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
A külső városrészekben (0135) mennyire sűrűn járnak a közteresek? Néha állok munka előtt vagy után 10-15 percet. Mindig veszek jegyet ennyi időre is. Talán kétszer felejtettem el eddig akkor nem kaptam büntit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #173517 üzenetére
Vagy az AdBlue maradéka a kanna aljról...
Am az AB-val szemben az esővíz oké, most is csapvízzel töltöttem után.
#nincsbennetarcsi
-
EQMontoya
veterán
válasz thefreeman #173522 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a koztereseknek semmi kozuk a parkolojegyhez?
Same rules apply!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz thefreeman #173522 üzenetére
Parkolóellenőr ellenőrzi a jegyet. Általában vmi központibb helyen van a iroda ahonnan indulnak azért a területük szélein már nem nagyon nézik munka idő vége előtt hiszen vissza akarnak érni időben kiblokkolni. Ettől függetlenül én nem kockáztatnám meg, mert mi van ha mégis csak túlórázni akar vagy jön egy ellenőrt ellenőrző ellenőr (tényleg van ilyen)...
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #173526 üzenetére
Nem úgy van/volt, hogy ilyen futófényes, üzengetős dolgokat nem lehet itthon az autóra tenni, mert tilja a kresz? Elvonja a figyelmet?! Meg minden hülye azon anyázná a másikat (élükön velem )
Lenne 9 gomb, bindelve az adott üzenet (k**vaa***d, köszge*i, rohadjáel és hasonlók)[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
törölt tag
Mennem kell jövő héten ~Dunaújvárosba az anyuci icikepicike automataszviftecskéjével.
Ez ilyen 140+140Km lesz.71-710-64 lenne az útvonal. Jó a 710-es vagy inkább menjek lakottnak a 71-en Kenese felé?
-
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #173538 üzenetére
Remek. Akkor majd nézek keréknyomást, pótkerékben is, pótkerékszerszámok, víz, benzin, olaj és elmegyek a katolikus paphoz áldást kérni az útra és szentelt vízzel meglocsoltatni az autót.
-
mickemoto
őstag
Mit lehet tenni olyankor ha lakott területen belül történik az autóban kár, konkrétan az egyik oldali két külső gumi kiszakad egy az adott útszakaszon építő cég által otthagyott láthatósággal nem ellátott tárgy miatt? Be lehet hajtani a keletkezett kárt a cégen?
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kisza25 #173544 üzenetére
Nálunk is lehalt az egyik leaf úgy, hogy csak pár hetet állt. Több, mint 3 hónapig javították alkatrészhiány miatt. Mégse ezért mondom, hogy sz*r a leaf. Ilyenek előfordulnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kisza25
félisten
válasz Ádám16 #173546 üzenetére
Mostanában többről is
Amúgy az a legnagyobb bajom ezzel, hogy egy benzines autónál, ha nem az elektronika hal le, akkor azért a szervízig elmegyek vele, vagy van pár dolog amit megcsinálok, de egy elektromosnál maximum várni tudsz, hátha "csak" túlmelegedett
Egy elektromost azt se tudnám hova vigyem, meg hogyan, ha ilyen van.
Egy belső égésűnél vannak aáltalában előjelek amiből tudod, hogy mi lehet a hiba. Itt kiolvasva sem derült ki, pedig volt 62 db hibakód[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs