Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz barnam_ #162198 üzenetére
Tegnap elfelejtettem hétvégére ebédre venni motyót (elfoglalt az autó eladás), ma reggel a nyuggerek előtt mondom elmegyek (7:30) tömve volt a parkoló : bent minden kasszánál sorban állás, 1,5 méter felejtő, inkább mentem az önkiszolgáló kasszához, az meg nem akart vissza adni, szuper volt
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
válasz barnam_ #162198 üzenetére
Én most jöttem vissza a Lidl-ből, bevásároltam a szükséges dolgokból, úgymint...
Bezzeg múlt héten, mikor akcióban volt mindkettő, tök üres volt a polc.
Amúgy itt is marha sokan voltak, de azt csodálom, hogy nem állt senki mellém a parkolóban (a pénztár melletti ablakokon keresztül pont ráláttam).
(#162203) fant0mi: Mosonmagyaróváron biztosan van még jó pár, máshol nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Doki16 #162204 üzenetére
Én is így fogom kipróbálni, lassacskán át kell cserélni a WagonR kerekeit is.
Ja, ha rendesen nyomatékra vannak húzva a kerékcsavarok, akkor a géphez kapott kulcsoknak is elegendőnek kell lenniük, viszont amikor lengéscsillapítót cseréltem hátul, akkor megszenvedett a 14 éve rohadó csavarokkal. Lehet, hogy ezzel könnyebben ment volna, de most várnom kell újabb 14 évet, hogy kiderítsem.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz ilyennincs #162207 üzenetére
Ez esetben go to #162197.
-
veterán
válasz ilyennincs #162207 üzenetére
innen vásárolj 000 vagy 00 finomságú acélgyapjút. eBay-ről drágább. Az OBI-ban egy csomagban kb. 8 darab van, ha beosztod 20 évre elegendő. Szárazon használd.
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
H András legújabb videója PIMP MY TESLA
Belinkelem, mert szeretitek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
2007-es 1.2-es benzines Polo IV esetén mennyi idő állás után kell tartanom attól, hogy beindítanám, és nem fog beindulni, mert lemerült az akkumulátor?
Majdnem 5 hete nem mentem vele. -
veterán
válasz elbandi2 #162213 üzenetére
Klassz flotta! 👍
Ma autós produkciók közül a télire használt 4 évszakos gumik elmosására futotta. Plusz fotóztam.
Gondolkodom, hogy meghirdessem-e őket... A Volvora elmegy kategória, ha veszek egy Golfot, arra is jó méret. De annyira bennem van az eladhatnék-vehetnék. Van minimum 1 db* felesleges bringatartóm is, azt lusta voltam előbányászni a kupi mélyéről, majd holnap.
(* Összesen 3 db egyforma van 2 db bringára + Grácban vár a vonóhorgos verzió.)Citroghost: Menj vele holnap egy 50-100 km-es etapot, jót fog tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz fant0mi #162203 üzenetére
Nekem is kell kulcskeszlet, holnap veszek, elloptak az akkus furommal egyutt...
Viszont nem birtam ki, vettem uj vasat magamnak. Egy olyan idos eladotol, mintha en lennek. Patika, patent, fulgyari.
[link] echte 90es evek (Szivarvany aruhazban vette az ur es 25 evig sok oromot okozott neki. A garazsaban egy konkretan szalon allapotu Forrester allt. Ott is maradtam egy haromnegyed orat beszelgettunk)I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
Szeptember körül voltam éves szervizen, most néztem, és kvázi minimumon volt az olaj...
Ezfos...
Hétfőn mehetek Petrányiba olajat venni...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
addikt
válasz molnarpeter #162224 üzenetére
Életemben nem töltöttem még akksit. Első autóm. Soha nem szedtem még ki-be semmit. Ja és az Ausztriában van, ott a szervízek nincsenek nyitva, meg úgy kb semmi, nem úgy, mint itt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Citroware #162232 üzenetére
Piros pozitív, fekete negatív. Ezzel meg is volnánk, mostmár tudsz mindent, ami a töltéshez kell
Ha lejtőn áll, akkor még be lehet indítani gurulva is esetleg. Vagy nem tudom, otthonról lehetne vinni egy pár bika kábelt, és közelben megkérni egy autóst szükség esetén. Cégnél álltak ilyen motoros Skodák néha pár hetet, nem rémlik akku csere, de ott kéznél volt a bikázó apparát, szóval nem tudok konkrétat mondani, mennyit vett ki az akkuból állás közben. Viszont pici benzines, szóval amondó vagyok, jók az esélyei az indulásnak
-
Integrale
veterán
válasz grizlisandor #162233 üzenetére
Kornel az S-Crosst.
Nekem csak az a LED csik szurta a szemem, az nagyon olah.
"Bad reklám is reklám too"
-
Biqci
aktív tag
válasz molnarpeter #162234 üzenetére
Katalizátoros kocsit nem célszerű gurítva beindítani, én legalábbis így tudom. Inkább a bikázás...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
tboldi
nagyúr
válasz elbandi2 #162213 üzenetére
Ugyanezt volt a műsor nálunk is, WagonR kívül-belül kitakarítva, plusz fent vannak a nyári pacskerek. Holnap még tankoláskor belőjük a nyomást, illetve lemászunk az aknába, mert újra meg kell ragasztani duct tape-pel a féltengely gumiharangját, az előző ragasztás már feslik. Sajnos amíg tart ez a járványhelyzet, nem nagyon fog eljutni a szerelőhöz.
-
félisten
Na atjovok ebbe a topikba a 'milyen autot vegyek'-bol.
while (!sleep) sheep++;
-
tboldi
nagyúr
Nem tudom, mivel kenték le a gumik oldalfalát SV-ék, de marha fényesek lettek.
Meg még egy, mert annyira örülök, hogy végre meglett.
#parkolnitudnikell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest