- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz
pontyos #12815 üzenetére
Sziasztok!
Önmagamnak válaszolok, nagy örömmel. Ugyanis sikerült belépni a "kitiltott" fiókomba, ahová nem engedett be immár több mint fél éve. Kíváncsiságból rápróbáltam, majd láss csodát a bejelentkezés után egy kis ablak fogadott, hogy kér egy telefonszámot mert a mentett szám és a belépési jelszó érvénytelenMegadtam, konfirmáltam, beléptem, siker!!!!
Természetesen kellett rögzíteni a telefonszámom, illetve adtam meg biztonsági emailt is. Így a nagy jajgatva elveszett végül visszatért. Thunderbird is lefrissült, szóval nagy az öröm -
PitLee
őstag
válasz
andatti #13119 üzenetére
A problémádra a megoldást nem tudom, de ilyen első gondolatok.
A közös térhelyeket a Google One kezeli, ( Gmail, Goggle Fotók, Gogle Drive) itt kéne megnézni a lehetőségeket.
Itt azért jó pár személyes anyag összegyűlhet, ezt áthelyezni tippre csak akkor engedné ha azonos név, cím, telefon..ect lenne az új email cím, gondolom. -
andatti
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha volt már...Nem boldogulok a tárhely felszabadítással. Csináltam egy új fiókot, de nem működik az átmozgatás.
A mentést megcsináltam úgy, ahogy javasolták...
Az átmozgatásnál pedig ez a hibaüzenet van:
"Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: mail.gmail.com
A szerver hibát adott vissza: „We were unable to locate the other domain. Please contact your other provider.”
Nem mellesleg régebbi, kevésbé használt (0,13 Gb foglalt) fióknál is ugyan ezt a hibát írja ki. A jelszót sem írhattam el, mert most is benne vagyok a levelezésemben...
Szóval nem értem.2. Mivel a mentés sikeres volt, és a küldött linkről le tudtam tölteni a dolgaimat, az is kérdés, hogy azokat a fájlokat, mentéseket fel tudom-e tölteni egy fiókba, mert ha igen, akkor a fő email legyalulható és újra lesz helyem.
3. Vagy a sikeres mentés tudatában (ellenőrzés nélkül) törlök mindent a fiókomban, és akkor is lesz helyem. -
PitLee
őstag
-
PitLee
őstag
válasz
Dester31 #13115 üzenetére
Oops. The selected image could not be loaded.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Oops.+The+selected+image+could+not+be+loaded.&sei=7goAaMGsIZqSwPAPy7jSoQc -
tonyrulez
őstag
válasz
[CS]Blade2 #13101 üzenetére
Jobb megoldást nem tudok, vagy törlöd a komplett címkét, ezzel minden levélről is törölve, majd újracsinálod a szűrőt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
csemege86 #13108 üzenetére
Szerintem alapból szól... Ha nem akkor fiókon belüli értesítések!
, a másik kikaapcsolása (push, számos küldős) esetén már kritikus a totp appod kezelése! Legyen róla backup... (nem olyan mint az ügyfélkapu, hogy... na jó akkor bemegyek a google-hez!)
#13111 Ha nem tudod ki lépett be, és a kukában landolt, akkor az igencsak necces (aki belépett oda rakhatta...). Kisérd figyelemmel, meg a bejelentkezett dolgokat is nézegesd, figyelgesd.
[hacsak nem azzal léptél be bluestacks-be vagy egyéb android emulátorba...]A push nem blokkolható irány szerint "jaj, ha firefoxon lépnének be, akkor ne küld"-szinten. Viszont ha több készülék be van lépve, lehet, hogy nem küldi az összesre. Ebben nem vagyok biztos.
-
csemege86
tag
13110 - És azt nem tudod esetleg, hogy ezt hol lehet beállítani?
Szerk.: Rákerestem az email-jeim között erre a OnePlus eszközre, és tényleg kaptam ilyet üzenetet a rendszertőlcsak valamiért a kukában landolt
131104 - Plusz, most, hogy már tudom, hogy az alapértelmezett kétszámjegyű kód egy "push" értesítés, nem lehet valahol csekkolni a telefonon, hogy esetleg valahol blokkolva vannak ezek a push értesítések, azért nem érkeznek meg?
-
csemege86
tag
-
csemege86
tag
válasz
csemege86 #13105 üzenetére
Az meg már csak hab a tortán, hogy amikor tegnap próbáltam rájönni a megoldásra és bújtam a gmail súgóját, a Saját eszközök - 6 munkamenet Android rendszerű telefonokon opció alatt szerepelt egy általam sosem használt, nem ismert telefon. Amint megláttam, rögtön kiléptettem magam mindenhonnan és jelszót cseréltem, de fogalmam sincs, hogy ez mi lehetett.
-
csemege86
tag
válasz
ledgeri #13104 üzenetére
Ezzel kevertem: Kiderült, ki áll az Ügyfélkapu+-hoz ajánlott TOTP.APP mögött, ahol korábban orosz mérőkód futott
Csak azért gondoltam, mert rögtön az első találat, amit kidobott a google a TOTP-ra keresésre, az a https://totp.app/ - amiről a fenti cikk szól. Bocsánat, nem vagyok járatos a témában, éppen ezért kérdezősködtem itt. -
ledgeri
nagyúr
válasz
csemege86 #13103 üzenetére
Nem nincs meg: A freeipad4you4free.com (ha létezik-is) nem ad ingyen Ipad-et, és nem is az apple oldala... miért gondolod, hogy a TOTP.org/com/eu/akármi oldal nem egy technológia nevét használja?
Nem összekapcsolásról van szó, hanem belementett ellenörző kód kezelésről.
A fenti "Push üzenetes" (újfent technológia név) az inkább összekapcsolt dolog, mert élő hálózatot igényel, és a szerver a régi eszközre (amin be vagy lépve, amiről tudja, hogy a tided, amit ez esetben tényleg összekapcsoltál, mert ott is beléptél, mélyebben) küldi ki az azonosítót minden egyes alkallommal, mikor valaki új eszközön próbélkozik
A TOTP (technológia), meg egyszeri internetet nem igénylő, beolvasott, vagy beírt kód, és az adott idő alapján generál helyben egy kódot. Ha a beírt kód megeggyezik akkor adott időben a kód ugyanaz. A szolgáltatás (pl google) nem tud arról, hogy hány eszközön van a titkos kód, és nem kell internet kapcsolat, így nem igazán lehet mondani, hogy az appot kapcsolod össze a fiókkal.A fentiektől eltekintve, ha a google profilodban felkeresed a másodlagos faktorok részt, akkor igen bekapcsolható az alkalmazás alapú TOTP.... és ha már az ügyfélaput említetted, igen ez ugyanaz, és ugyanúgy használható!
Ha be is kapcsolod a másik meghagyása mellett, lehet, hogy a push lesz az alapértelmezett többször... így az általában ott lévő " próbálja másképp" gombot kellhet használni.
-
csemege86
tag
válasz
ledgeri #13102 üzenetére
Ez a TOTP micsoda? Egy kiegészítő autentikációs app, mint a Google Authenticator az új ügyélkapuhoz? Mert olyan van a telefonomon.
Vagy ha már itt tartunk, a Google Autenthicator-ral nem lehet valahogy összekapcsolni a PC-s gmail bejelentkezést? Mondjuk sajnos nem sorolja fel a lehetséges opciók között sehol a súgó, pedig szerintem kézenfekvő lenne (ha már ennyire fos az, amit most küldözget).
Szerk.: jah, megvan. De erről derült ki nemrég, hogy szovjet kémek fejlesztik, nem? -
ledgeri
nagyúr
válasz
csemege86 #13094 üzenetére
Megpróbálhatod, hogy TOTP-is, vagy csak azt használsz. Nem net függő, így -szerintem - jobb mint a Push.
#13100 [CS]Blade2 Ha kilistázod az összes olyan címkés levelet, akkor lehet egyben az összesnek a pipázottságát állítani, ha jól tudom, oldaltetei kijelölésnél választva.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #13100 üzenetére
Megcsinálom 100-asával, mert így át tudom futni, de biztos van jobb megoldás.
-
[CS]Blade2
addikt
Véletlenül tettem egy címkét kb. 2500 e-mail-emre a szűrés használatával. A beállításokban kitöröltem ezt a szűrőt, de ez a 2500 e-mail most meg van címkézve konkrétan a futár cégektől jövő e-mailek címkéjével is.
Hogy tudom levenni róluk? Egyesével és pipálgatva le tudom, úgy felhozza, hogy címke eltávolítása. Ha viszont keresek mondjuk feladó e-mail címre, ott nem látom, hogy lenne ilyen, ráadásul ott is úgy hozza ki, hogy 100 a sokból, és kiterjesztve nem látom, hogy biztos, hogy az a 2500db van-e kijelölve.
-
nfsu17
veterán
válasz
csemege86 #13097 üzenetére
Én nem a gmail spam mappáját írtam.
Hanem a telefon "üzenetek" mappáját, amiben valahol valami almenüben van spam mappa.
Gondolom sms kódot vártál a guglitól:"telefonos ellenőrző-kódot kér"
Egyszer én abba futottam bele (noob, na), hogy mikor írta, hogy xy tel.számra jönni fog az sms kód....akkor én vártam...vártam...vártam...és nem jött semmi.
Aztán megint csak nézem a kijelzőt...nem jön semmi.
Aztán akkor néztem meg jobban, hogy ez először még azt várja, hogy a tel.számom írjam be ÉN a rubrikába! Beírtam és meg is jött az sms. Várhattam volna még egy ideig. -
csemege86
tag
válasz
csemege86 #13094 üzenetére
Megoldódott egy "egyszer használható kód" kérésével a telefonról indítva, egy 10 számjegyű kóddal. De akkor is érdekes, hogy az eredeti két számjegyű kód visszaigazolására nem érkezik értesítés a telefonra (pedig emlékszem, régebben, ha néha-néha kérte a gmail, még érzékelte a telefon).
-
csemege86
tag
Mit lehet csinálni, ha Mozilla böngészőben nem tudok PC-n bejelentkezni a gmail-be / google-ba, mert telefonos ellenőrző-kódot kér, de nem küldi el a telefonomra? Eddig nem kért ilyet. Lehet választani olyan opciót is, hogy másik böngészőben jelentkezzek be, és akkor validálja a Mozillában is. Bejelentkezek gond nélkül Chrome-ban, és semmi nem történik a Mozillában. Lecsekkoltam, amit tudtam, átolvastam a google biztonsági meg bejelentkezési súgóit. Telefonszámom jól megvan adva a rendszerben, telefonon is be tudok jelentkezni, mindenhol megy, csak a Mozillában nem. Akárhányszor újraküldetem, nem érkezik meg.
Ez nem csak az email-ek miatt lenne fontos, hanem csomó olyan weboldalt használok, ahol google fiókkal autentikál a rendszer, és így most ezek közül semmibe nem tudok bejelentkezni Mozillában. Chrome-ot pedig nem fogok használni, mert - Chrome.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Rengeteg hírlevél és ahhoz hasonló trash érkezik a gmailomba. Van valami olyan megoldás ami segíthet kicsit kitakarítani az email fiókomat?
-
Redneck
nagyúr
Samsung A50-ről A55-re váltottam, és nem jönnek az email értesítések. Minden jól van beállítva, minden naprakész, de egy sem jelenik meg. Gyorsítótárat már töröltem, de semmi.
Mit lehet tenni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atomgeszi #13086 üzenetére
A "bejövő üzenetek" egy külön tag, zászló, jelölés, alapból minden üzenet a "minden üzenet", vagy "összes üzenet" mappában van, emellett meg csak a spam ami különálló tényleges mappa (talán a kuka sem külön mappa).
Ami "archiválódik" az csak elveszíti a "bejövő üzenetek" jelölését, de az "összes" mappában megtalálható, benne levő keresésre fellelhető! -
Atomgeszi
nagyúr
Gmail appban véletlenül balra húztam egy emailt, ki is írta, hogy archiválva, de a visszavonás gombot is félrenyomtam.
Viszont nem találom, hogy ezt akkor valójában hova is tette? -
-Nomad-
tag
Nem tudok belépni a fiókomba megadtam a telefonszámomat és nem jött kód.Másnak is van ilyen problémája?
-
válasz
t72killer #13073 üzenetére
Erre valami ötlet? Az ominózus gépen lefuttattam 2féle víruskergetőt (win beépített offline módban, malwarebytes), most fut a 3. (EEK), nem találtak semmit. Ha a chrome-ban, amiben a kérdéses account fut, megnyitok egy ip geolokációs oldalt, az teljesen okés IP-t ad. Bejelentkezek az adott böngészőben facebookra: az is korrekt IP-t ad.
Esetleg a routerem lenne vmi nagyon spéci mód meghekkelve
?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tordaitibi #13080 üzenetére
Ok, ha az email belső kezeléssel elvagy az rendben. Ha nem kapsz spam-et, meg tudod kezelni ha mégis kapnál az rendben. Helyes.
A jelszókezelősdi (vs 2fa nélküli, párjelszvas, de több fiókos lét) az már kb elvárás kérdése. Ha vezetsz sem azért leszel nagyobb biztonságban, mert eddig nem ment beléd senki, hanem mert használsz övet, van légzsák, esetleg felező szalagkorlát, ABS, kanyar stabilizátor, nem átrozsdásodott kaszni. Előbbi nem jelent semmit ha épp egy Cobra11 jelenet készül lepörögni előtted.
Szép és jó a felnövetelkori kolégás bizalmi állapot, de azóta még a Hold is távolodott a Földtől, nem hogy a millió lehetőség nem jött volna létre, ami miatt a mindíg online, mindig elérhető bejáratú dolgaid támadhatósága ne lenne állandóan növekedő fázisban.Nem kell használnod ezeket, nem kell mindet használnod, de ne mondj le róluk csak azért mert nem érted a miértjüket. Ha utánuk nézel (amit mint minimum ajánlok), azt megérted, és akkor mondod, hogy "átgondoltam: nem kell" teljesen más minthogyha azért mondasz le róluk mert "nem is tudom minek kellhet".
-
válasz
ledgeri #13079 üzenetére
Köszönöm, rendes vagy hogy ezeket leírtad.
Nem nagyon tudom befogadni az egészet, meg nem is értem, talán mert nem is akarom.
A spam mappa hónapok óta üres, 0,05GB jelenleg amit a mailjaim foglalnak Gugli szerint. Ez kb. 12 év termése, ami nem kell törlöm.
Havonta 10-15 mailt kapok és kb. 3-4 darabot küldök. Emiatt nem vágok bele ebbe a nagy biztonságba meg 200 mailcímbe.
Jelszókezelő nekem idegen. Fejembe van az a pár password amiket használok.
A TOTP menne is, több ismerősömnek csináltam meg így az ÜF+ de magamnak a mailos bejelentkezést választottam, nem kell ez nekem.
Olyan idegen ez a sok biztonsági hercehurca számomra, abban a korban nőttem fel amikor egy kollégám szó nélkül kölcsönadott 100ezret 1 hónapra mikor építkeztem. Pedig az akkor nagyon nagy pénz volt. Semmi papír, 100 oldalas apróbetűs szerződés 5 ügyvéddel hitelesítve.
A hitelképességem egy kézfogással volt biztosítva.Köszi mégegyszer.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tordaitibi #13074 üzenetére
Lehet, hogy csak nem elég a 2fa mennyisége, egy TOTP appos reg is jól jöhet (egyébként is).
Az emailcímek mennyiségéről meg csak annyit, hogy jó opció hogy ha szeparálni tudsz, ha az beválna. Sajnos a google rendszere nem engedi meg hogy több, különféle emailcímed legyen egy fiókhoz, de az outlook jó példa, mert ott lehet több címed is, ezen felül meg egy cím lehet kizárólagos belépős jogú.
Szóval míg itt a bank, és Rozi néni, meg az esetleges nyereményjátékos reg, meg kukutyim hírlevél ugyanazt az emailcímet tudja, outlooknál (de van más is) lehet, az, hogy
-egy senki által, csak te álalad ismert emailcím a belépős emailcím, a többi nem az, így egy faktor már az, amiről aki fel akar törni nem tud,
-egy "fontos" emailcím az, amiről a bank, meg bármi fontos hivatalos dolog tud
-egy ami mondjuk közösségi felületeken elérhetőség, megkereshetőség
-egy ami nyereményjátékos értesítős...
és még van 3-4 lehetőséged, ha valamire kategorikusan kéne.Ha valahol 1 kikerül (pl feltörik a nyereményjáték szerverét) akkor nem fogják tudni az összes helyen megadott eailcímedet is egyből, és nem fognak tudni próbálkozni belépni a fő fiókodba.
Sajnos ez nem opció google-nél.nem akarok mégegyet, úgyis elfelejtem a név-jelszót
Ma már illene jelszókezelőt használni! A fenti részlegesen fedi, hogy miért:
Egyszerűbb ennek a védelméről gonoskodni, ez lehetővé teszi a minden más magasabb védelmét, mint minden másról magas szinten gondoskodni.
Példám-régi én: egy emailcím, egy jelszó. Ha kukutyim fórumot feltörik mindent tudnak ami több dolgot véd, ha onnan csak spammelni elkezdenek, a fő elérhetőségemet zaklatják.
Mai én: Mindennek külön emailcím (nem emailfiók, ami lényeg), mindennek külön, "erősebb mint megjegyezni tudnám" jelszó, mindehol legmagasabb szintű 2fa, amit az oldal támogat:
Ha egy oldal bukik, semmi más nem bukik. Ha egy cím kikerül, akkor az a cím izolálható, és nem kell mindent leváltani, csak hogy az az egy ne tudjon olyanról ami aktuális. (van kb 200 címem, ami egy fiókba torkollik)Nagy meló átállni, van előnye átállni. Az ez egésznek való utánanézést ajánlom!
Ha más nem, akkor minimum legyen 2fa bekapcsolva, és csak az emailfióknak jelentősen más jelszava mint a többinek!
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
tordaitibi #13076 üzenetére
Én családon belül, a fiam email címét adtam meg másodlagosnak....a telefonszámomon felül.
Azóta nem zaklat.....
Ennyit te is megtehetsz és egyből 2 lehetőséged lesz ha gond lenne a fiókkal. -
válasz
Dluinet #13075 üzenetére
60 múltam és ezekhez teljesen hülye vagyok.
Nem értem amit írsz.
Ha meg van adva a saját telefonszámom, az nem elég?
Minek a 100 kötelező regisztráció mellé, amim már van mindenhol, minden biztosító közmű , fórumok weboldalak stb. minek nelem még egy mailcím?
Se tárhely se fotók, semmit, a gmailt is csak weben PC-ről.
A telefonom custom romos, gapps mentes, nincs rajta semmi google, nincs készülék a fiókhoz kötve.
Tényleg szépen kérlek mint tejesen tudatlan öregember,
mondd el miért kell ez nekem és miért kell mégegy email regisztráció, mikor ott a telefonszámom? -
válasz
tordaitibi #13074 üzenetére
"Le lehet erről beszélni valahogyan?"
Persze.
Olvasd végig a topikot, tele van olyanokkal akik nem tudták visszaállítani a fiókjukat. -
Sziasztok.
Hetente kéri a Gmail hogy adjak meg másodlagos mailcímet a biztonság miatt.
Nem akarok, minek, ez az 1 mailom van 10+ éve, nem akarok mégegyet, úgyis elfelejtem a név-jelszót, teljesen felesleges.
Telefonszámom meg van adva végső azonosításnak.
Le lehet erről beszélni valahogyan? -
Hajjajj - bár használom a chrome egyik VPN bővítményét, de orosz IP-beállítást szinte kizárt, hogy csinálna, magától csak holland, francia, usa szervereket ad:
-
flash-
veterán
Nem gmail de a térkép topic nem pörög.
Miert nem tudok sehol sem értékelést adni? Mindenutt visszadobja a google..
-
snooze
veterán
most probáltam egy olyat,hogy kitöröltem az átirányirásbol az elözö emailcimet,majd egy másikat regisztráltam be,szépen lefutottak a kért dolgok,ki is törölte a régit,be az ujat,erre mindkettö emilre jön az átirányitott email..komolyan kiakaszt!ha már törölte,akkor hogy küldheti?
-
snooze
veterán
sziasztok!
egy gmailes email át van irányitva egy másika,de ha leveszem az átirányitást,akkor is küldi!mi a f.s ez igy??mit lehet ilyenkor csinálni? -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #13056 üzenetére
" Szóval, bármilyen más gépről, eszközről, máshonnan próbálj belépni legalább egyszer! "
Már próbáltam, ugyanaz mindig, miszerint is" gyanús tevékenység miatt kiléptetett a rendszer" aztán küld egy levelet, hogy ide kattintva ellenőrizzem a fiókot, természetesen úgy sem enged. -
ledgeri
nagyúr
válasz
pontyos #13055 üzenetére
OK, így már értem a feliratkozósdit.
A facebookot, mint "sokszor problémás, elérhetetlen, support nélküli gigacég hülye megoldásaival, amik valahogy működnek"-hasonlóságra említettem.
Nem feltételeztem hogy a google miatt "telepítenéd újra", de ha most meg "gép csere van" akkor megint valahogy úgy kérdezel, hogy igazából más van a háttérben (nem engem zavar, csak a válasz nem feltétlenül az ami neked megfelelő).Szóval, bármilyen más gépről, eszközről, máshonnan próbálj belépni legalább egyszer!
Ha "gép újratelepítés lesz" akkor egyetlen mentsvár a lemezkép mindenestül azon kívül ami nem kell ehhez.
Ha "gép csere" lesz, szóval használható két gépről beszélünk, és egymás mellett létezhetnek, akkor meg az első bármilyen értelmezés szerinti szétszedése nélkül az újjon rá lehet próbálni a belépkedésre, thunderbird átmentésre.Az első kizárja, hogy esetleg IP vagy egyéb fingerprint alapján lennél blokkolva.
A második elérhetőnek tartja ha az működhet.
A harmadik meg választ ad arra, hogy megoldhaó-e a továbbvitel.A sütimentéssel, vagy egyéb thunderbird dolgoknak utánanéznék a helyedben, nagyon, mert lehet, hogy csak annyi, hogy egy mappát kell átmásolni (firefox alapján), hogy az aktuális működés fennmaradjon. A google elérhetőségre, meg hát a más helyes, más gépes adhat választ.
-
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri #13054 üzenetére
Igen, értem! A feliratkozás az tulajdonképpen esetemben nem úgy értendő, csak nem akartam kifejteni. producerként is dolgozom, rengeteg kiadó küld nekem demó anyagokat, ahová alapban nincs direkt kontakt sok esetben, mivel én is megőrülök a felesleges kuncsorgó levelektől, érthető is. Ahová van, volt, oda már elküldtem és sikerült is frissíteni. Szóval egyelőre a Thunderbird del elérhető, böngészővel sehonnan nem tudok belépni, a fenti leírt probléma miatt.
Facebook on természetesen már végig mentem a "kontakt" kiadói listán, várom a válaszokat... hátha.
Nem a Google miatt kellene telepíteni természetesen, gép csere előtt állok.
És hát sajnos arra az egy email re nem lett anno biztonsági teló szám, vagy másodlagos cím beállítva. Valószínűleg az a probléma, hogy évekig csak a levelezőt használtam, nem léptem be böngészővel. -
ledgeri
nagyúr
válasz
pontyos #13053 üzenetére
elkezdtem kiküldeni az új címet a meglévő kontaktokra, de kb 25-30 feliratkozásom van, ahol a kontkatot direktben nem érem el, szóval lehet így újra telepíteni a gépet, vagy a baj amit írtam valós
Ha feliratkozás, akkor a második "kontakt" értelmezhetetlen. Mire gondolsz feliratkozásos kontakt alatt?
A google elérhetetlenséged nem fog változni attól, hogy újratelepíted a géped, viszont a bejelentkezésed nem fog javulni sem, szóval nagy esélyel akkor veszíted el a hozzáférésed. Más hálózaton más eszközről próbáltad? Facebooknál beválik.Ha tényleg fontos, és csak azon az egy thunderbirdön keresztül éred csak el, én azt a gépet nem bántanám. Ha nagyon nagyon fontos az újratelepítés is akkor meg mindent ami nem kell egyesével törölnék, és ami menthetetlen (thunderbird minimum) azt rendszerestül menteném lemezképbe. Esetleg azzal a képpel utólag elérhető marad, de kell neki majd egy normális környezet.
Backupnak meg ha van, akkor thunderbird-sütiket mentegetnék, ha léteznek. Ezügyben annak a topikjába is bekérdeznék! -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Anno tárgyaltam már, hogy van egy bizonyos dolog miatt fontos, szinte csak hónapok alatt cserélhető email címem. Jelenlegi Windows a gépen 10, Thunderbird alkalmazással használom az összes gmail levezetést. Mivel netes felületen nem enged be elmebeteg módon a Google, így nagy bajban vagyok, ha egy új rendszerben újra kell konfigolni a Thunderbird öt. Ugyanis ott is kell a 2FA és ahhoz kell a böngészőn a bejelentkezés, ha jól emlékszem.
Állandóan arra hivatkozik , hogy ismételten gépen lépek be 😲😲 vagy gyanús tevékenység észlelve.... Ugyanaz a gépen vagyok 5 éve már, elkezdtem kiküldeni az új címet a meglévő kontaktokra, de kb 25-30 feliratkozásom van, ahol a kontkatot direktben nem érem el, szóval lehet így újra telepíteni a gépet, vagy a baj amit írtam valós? Köszönöm -
borges7
aktív tag
Hogy lehet beállítani értesítést a bejövő levelekről Windows 11, Chrome böngészőnél?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
A Gmail webes appban is megjelent, a jobb felső sarokban a Gemini.
hogyan tudom innen eltávolítani? Nem találom a megoldást egyelőre. -
nfsu17
veterán
válasz
balazs1956 #13041 üzenetére
Tisztázzuk akkor hogy google drive-ról vagy google fotókról van szó.
Mindkettőre lehet képet feltölteni. Akár mobilról is.
Ugyanazzal a google fiókkal légy belépve mindenhova értelemszerűen.
Amúgy a drive-nak van 'gyökér' könyvtára, nem kell mappát külön létrehozni és abba tenni.
A szgépen meg nem kell ehhez külön program, simán webről (böngésző) minden elérhető -
nfsu17
veterán
válasz
balazs1956 #13039 üzenetére
Google Fotók appban
-
balazs1956
senior tag
válasz
Oldman2 #13038 üzenetére
Köszönöm szépen, közben megtaláltam a számítógépen a google fotók felületét, és ott a mentett képeket.
Az még nem világos, hogy a telefonon hogyan jutok el a felhőbe mentett képekig. Az új telómon nincs kártya bővítési lehetőség, ezért vagyok kénytelen a felhőbe menteni.
Ha tudnál segíteni, hogy a telefonon hogyan érem el a felhőbe feltöltött képeket, megköszönném -
Oldman2
nagyúr
válasz
balazs1956 #13037 üzenetére
Olyan nincs hogy "a Google Drive"-ra...
Amikor feltöltesz, meg kell mondanod, hogy hová mentse őket.
Nem a Google Fotókba mentesz? -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, tanácstalan vagyok.
Telefonról próbaképpen feltöltöttem néhány fotót a google drive-ra, de sehol nem találom őket.
Kijelölöm, feltöltés, dolgozik, de nem tudom elképzelni hová teszi.
16000 fotót szeretnék feltölteni, és vennék is tárhelyet , de így hogy nem tudom hová teszi elbizonytalanodtam.
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
ACE-
addikt
Na, tettem egy próbát, az értesítések elvileg megjönnek, de semmi előnyét nem látom a Samsung-al szemben... Az értesítési sávon nincs törlés, csak Archiválás és Válasz, ha weben elolvasom a levelet, és olvasottnak van jelölve, vagy akár törlöm, az értesítés nem tűnik el a telefon értesítési sávjáról... ugyanúgy ahogy Samsung E-mail-el sem. Szóval semmi pluszt nem ad.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Egy telefonon beléptem az e-mailembe gmail alkalmazáson keresztül és okosan szinkronizáltam a is a fiókomban szereplő számokkal.
Hogy tudom törölni róla az összes, csak ahhoz a fiókhoz tartozó számot? Ugye nem egyenként?Az nem baj,ha a fiókot is törölni kell.
-
ACE-
addikt
Az Androidos Gmail app még mindig ugyanolyan szar, és nem küldi az e-mail értesítéseket?
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
iOS Gmail app és az értesítések az elsődleges üzenetek között folyamatosan mutat 2 olvasatlan üzenetet, de egyszerűen nem találom ezt a két üzenetet.
Ha az alkalmazásban kilistázom az olvasatlanokat, akkor az összes reklamanyagot meg egyéb mappában található olvasatlant felhozza, nem tudom leszűrni azt a kettőt ami az elsődlegesek között van.
Van valami egyszerű megoldás vagy beragadhatott valami? -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Zwodkassy #13018 üzenetére
Ha bekapcsoltad az SMS-t a többi is megnyílik, majd az SMS törölhető! (bár lehet, hogy csak a reg-gel keverem!)
Ha nagyobb probléma a telefon nem megléte mint zavaró tényező, hogy a gépeden legyen a másodfaktorod is, akkor van jópár progi ami futhat PC-n, és tudja a TOTP-t.
kepassXC, ente, 2fas. Ha a telefonodból kiolvasható a seed, alapkód, könnyen, akkor nem nagy cucc... Ha nem akkor újra kell kezdeni a TOTP-zést, és először abba a progiba kell menteni, amiből majd utána át tudod írni, fotózni a telósba, mert jobb ha két eszközön van!A legkomplettebb lezárás két fizikai kulcsot igényel, és már TOTP sem használható mellé, nem hogy email vagy SMS, vagy push...
-
Nézem a kétlépcsős bejelentkezés funkcióját.
Ha jól értelmezem, ehhez mindenképpen szükségem lesz telefonra.
Jól értelmezem? -
-
törölt tag
Szevasztok!
A Gmailom motanában nem jelzi az új leveleket. Minden beállítást megnéztem, és nem állítgattam át semmit sem. Tudtok segíteni?
-
nfsu17
veterán
válasz
gyulaszu #13009 üzenetére
Én ilyenről nem tudok, de ez nem jelent semmit.
Viszont ha ez a trükk működik (YT videó), akkor a spam mappát "kiiktatja" és minden a bejövőbe jön >> és értesít is.
Cserébe ha sok spamod szokott lenni, akkor lesz mit törölgetni. -
gyulaszu
senior tag
Létezik arra valamilyen beállítás, hogy akkor is adjon értesítést az androidos app, ha levél érkezik a spam mappába? Néha ott landol olyasmi, amit várok...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AxBattler #13004 üzenetére
Ha van alkalmazás véve vele, akkor az vész. Ha van youtube csatorna (akár csak feliratkozós), akkor az pár lépésben átvihető! Jelszókezelős jelszavak, ha volt chrome-os könyvjelzők ilyesmik...
Az is jó, hogy ha csinálsz egy full google take-outot, és csak úgy elrakod, hátha valami kimaradt..
Nem kell az sem, hogy gmailes maradj, nem gmailes-es emailcimmel is lehet regelni google fiókot, persze akkor más a mailcím, de pl a google-nél rosz, hogy nincs alias rendszer (jó féle... mert a+-os nem a legjobb). Sőt tovább megyek: nem feltétlenül kell, hogy google-es legyen az a telefon. Android létezik google fiók, és mindenféle integrációja nélkül is!
-
Üdv!
Anno telefonhoz hoztam létre egy Gmail fiókot, ami elég kreténre sikerült, szóval lecserélném, azaz létrehoznék egy újat, becsatolnám a készülékre, majd a régi fiókot törölném (mentett adat már nincsen rajta).
Van valamilyen csavar, rejtett buktató a dologban, vagy mehet így simán?
-
zoli62
addikt
Váltottam éves fizetésű 100 GB-os Google One tárhelyre, de se a kártya foglalás nem látszik a nettbankban, se a tárhelybővítés a Google fiókban, pedig aláírtam a tranzakciót. Írtam a Google Drive ügyfélszolgálatnak emailt, milyen gyorsan szoktak válaszolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fotó állvány eladó
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest