- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
lelkes újonc
Köszönöm, fotózás során is a kijelzőn brutális a kép aztán a galeriában nem rossz de a színek nem olyanok mint amikor a készítés során látszódik a kijelzőn, a galériában a képek pörgetése során mintha a a kép megjelenítése előtt a képre vmi filter kerülne, nem tudom levideózni mert nem látszik annyira semmi.
-
SABIC
lelkes újonc
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki ilyet ha igen mi a megoldás? A galériában az elkeszűlt fotó nem rossz de amikor atküldöm Viberen már a Viberen belül is sokkal jobbak a színek majd kicsattan.A kijelző élénken van színkorrekció nincs bekapcsolva, azzal sem olyan, meleg szín árnyalat. -
adam0602
csendes tag
Végül letöltöttem az XEQ Equalizert playről és eddig ez a beállítás jónak tűnik. Hívást még nem teszteltem.
-
AkosKJ
tag
válasz
adam0602 #618 üzenetére
Nàlam nem volt gond vele, a 10 éves autómban is van BT kihangosító úgyhogy ezt a részét sosem értettem miért kell kézbe vagy kihangosítva tolni (főleg mai modern autókba elvileg alap felszeretség), ahogy beszállok és van BT ott hívok vagy veszem fel stb,semmi probléma nem volt soha se Iphon,se Huawei se ezzel.
A kínai verzóba még elvileg a hallàs védelmet is ki lehet kapcsolni, de pont ma beszéltem igaz otthon kihangosítva teljesen jó volt.Lehet valami beállítási hiba vagy levetted a hangerőt hívás közbe volt már velem is ilyen nem értettem mi a hiba azt meglett.😉
-
adam0602
csendes tag
Ki mennyire van megelégedve a hívás hangerejével, meg úgy összességében?
Nekem kínai verzió van. Nem sokat telefonálok, de Pixel 8 Pro-hoz képest borzasztóan halk. Autóban kihangosítva simán hallottam a Pixelt és értettem is mit mondanak, a Vivonál ugyanez csak úgy megy ha kihangosítva közvetlen a fülemhez tartom a hangszórót, de nem csak vezetés közben hanem alapból is elég halk... Valami megoldás erre?
Vagy telefon csere?
Ezen kívül mindenben magasan veri az összes eddigi telefonom, szóval nem szivesen cserélném le, de ez nagyon idegesítő... -
Állítólag tudja a magsafe töltést de csak elméletben.
-
szkorhetz
őstag
válasz
HUNgabus #611 üzenetére
Hát én P9P-re vettem egy X200P-t.
Egyelőre nem tudom eldönteni.
Túl nagy a kamera dudor, nehéz kényelmesen fogni, a software Pixel után egy hányadék, nem szép, nem átgondolt, az egész össze van csapva. Kijelző, ujjlenyomat sokkal jobb a Pixelben. A kamera ténylegesen jobb, az akksi idő is brutál, a nagyjából kétszer erősebb procit nem érzem, szóval egyelőre inkább a Pixel maradása esélyes. -
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Tegnap vettem az Alza-nál 475e !
- 3 év Céges garancia
- ajándék 90W töltő
- átlátszó TPU tok a dobozban
- egész jó fólia gyárilag a telónKényszer volt mert elhagytam vhol a Pixel 7-t.
Hát eddig ég és föld!
Egy kérdés viszont lenne.
Másnak is van / volt itt baja Bluetooth eszköz párosításánál?
Egy EarFun Uboom az istennek se akar vele barátságba kerülni, nem is látják egymást!
-
AkosKJ
tag
Sajnos Ultra nem hiszem hogy jön,Kína nem adja ki az európaiaknak azoknak jó a pro is, kicsi a piac sok a szabályozás.
-
Bossi
őstag
Pár kép hátha valakit vásárlás előtt érdekel, vegyes normál, széles és zoom:
-
PeteePeti
őstag
válasz
F.tibooo #601 üzenetére
Azért rossz vétel mert eladhatatlan? Érdekes gondolkodás azért ez! Lehet eladhatatlan, viszont ár érték arányban az egyik legjobb! Amúgy ilyen alapon egyik telefon se jó befektetés! Max nem buksz vele, ha időben elállsz a vásárlástól! Nagy bizniszt soha sem fogsz csinálni ezekkel!
-
PeteePeti
őstag
válasz
F.tibooo #599 üzenetére
Én komolyan nem értelek ember! Megint hirdeted a Realmet! Most már kb. 100 ezerrel olcsóbban, mint vetted! Azt mondtad Emag elállással tudnál élni még! Áruld el akkor, hogy milyen megfontolásból vállalsz be 100 ezer mínuszt, ahelyett hogy élnél az elállással és visszakapnád az eredeti árát??? Esküszöm nem értem mit csinálsz!
-
F.tibooo
junior tag
Egy újabb teszt. Fotós teljesítmény. [link]
-
-
PeteePeti
őstag
Úgy ahogy mondod! Az EU olyan szabályokat hoz, amely a saját állampolgáraikra nézve hátrányos! Már ne is haragudjanak, de nem azért ülnek ott,hogy jól megszívassák azokat akiket képviselnek!
Töltőt is az egész világon csak mi nem kapunk (mármint azon modellek esetében, ahol amúgy adnának), hát gratulálok mondhatom! -
AkosKJ
tag
Honor magic 7 prora és ottani honor màsik telóra gondoltam
Vivonál 5200 van szoftveresen lebutítva ami egy újabb érdekes dolog....Azt kommunikálták hogy nem lehet 6000 vagyis azt hiszem 5800 felett az akksi mert a légi szállítás biztonság meg csomagolás díja stb illetve a jogszabályok,stb
Na most fizikailag 6000 máj akksi a szoftveresen 5200 mutatással ez meg lett oldva??! WTF
Mert ha igen akkor tényleg mindenki hülyének nézi az európaiakat és mi még meg is vesszük és hagyjuk.És nem is az a lényeg hogy most 800 mah kisebb a kapacitása az akksinak hanem hogy jó oké legyen kisebb. Mennyi az alap ára 500 ezer a 6000 aksi alapnak jó akkor amibe 5200 van az csak 450 ezres kezdővel indul.
Sem a honor sem a xiaomi sem a vivo ( itt ők lógnak ki mert ott csak szoftveres butítás) érdekes módon nem hozta be vagy az EU fogyasztóvédelem mert ez konkrét lehúzás
Egy adott piacra ugyan olyan áron vagy magasabban kevesebb adok.
Nyilván nem kell megvenni ha nem tetszik csak sajnos minden gyártó ilyen. -
AkosKJ
tag
válasz
F.tibooo #585 üzenetére
Ez sem lett volna probléma nekem is a Kék tetszett a legjobban, de az előzőn is tok volt ezen is az van, mindegy milyen az alap színe.
A garanciával sajnos jobb tapasztalatom van külföldről mint itthon nagyobb értékű dolgokban is.
De ilyen értékű cuccnál legyen magyar nyelv, hozzà tenném az aksi méret baszakodással azért eléggé megharagítottak a gyártók (szabályozás jah,de ugyanazon gyártó 7000 akksi telót azt behoz, kicsit átb... szaga van)
Pont azért nem Huawei vettem mert 4-5 kilóért ne nekem kelljen mokolgatni dolgokat. -
AkosKJ
tag
válasz
F.tibooo #587 üzenetére
398 ezerért. Mert ugye abból is lejött a kupon kedvezmény.(416 volt az ára)
Abba nem mentem bele hogy, ez így hiányokkal nem csak felbontott hanem csak újszerű de nyilván azt is mondhatta volna az alza hogy akkor küldjem vissza visszafizetik az árát viszont 80-100 forint különbség azért jelentős.
Főleg hogy egyik szolgáltatónál sem elérhető pedig ha lett volna ott lehet át gondolok akár egy csomag váltást is.
Nekem ezért a telefonért alapból is ez lett volna a "reális" àra.
Ez sem kevés de ha húzza 8 évig mint az előző már megérte.
-
AkosKJ
tag
Na írtam az Alzának hogy nem kaptam tokot és nem volt rajta fólia.
Felajánlottak 10 ezer visszatérítést. Kicsit cigány voltam hátha sikerül többet is mondjuk utalvánnyal de nem ment.
Igazából a 2 db tok meg a 2 darab fólia se került ennyibe de már meg is kaptam a visszatérítést, eddig korrekt a cèg.
Telefon meg nagyon tetszik és remek bár komolyabban felfedezni még nem volt időm. -
PeteePeti
őstag
Azért feketében is nagyon szép ez a masina!
-
PeteePeti
őstag
Ha Vivo a céleszköz, akkor milyen költöztető programot érdemes használni? Samsumgnak, Xiaominak, BBK márkáknak van ilyen! Vivonál is van?
-
SABIC
lelkes újonc
válasz
enzahobi #556 üzenetére
Szia megpróbaltam de nem adja vissza a felvétel. Az elkészült fotók közötti pörgetésnél úgy vettem észre hogy azoknál a képeknél jelentkezik ez ahol sűrűbb textúra van, pl víz fodrozódása, virágágyánál a múlva.. Ml itnha ezeket az apró kép pontokat nem követné le olyan gyorsan.
Fotózásnál pedig a fotóappban bomba a kép elkészül és mintha kicsit gyengébbek lennének a színek lvázi a kép nem néz ki annyira jól mint amikor az appban készül -
SABIC
lelkes újonc
Sziasztok nálam továbbra is fennáll hogy a galériában az elkészült fotók közötti gyors pörgetésnél mintha a lenne egy pillanat amikor valami filtert tesz rá a képekre.
Fotózásnál a kijelzőn kirobbanóan jól néz ki a fotó aztán a bal sarokba alul rámegyek a képre mintha egy kicsit másképp nézne ki az lekészült fotó fakóbb, gyengébb színezetm mi lehet a probléma mit állithattak el vagy nem állítottam be -
sonice
tag
válasz
enzahobi #553 üzenetére
Koszi ezt a részletes, mindenre kiterjedo választ
Ezek szerint a 3x zoom tartomány felett készült képek, kinyomtatva, nem egy zajos, homályos festmenyre hasonlítanakAnno Huawei P40 Pro esetben ezek nagyon rendben voltak. De ha a Vivonal is igy van, akkor érdemes beruhazni..
-
enzahobi
aktív tag
Igen.
200Mp ből készít 12.5Mp, képet. amit 2db 4 elemes pixelbinningből ad ki.
Tehát:
3.7x: 1 képponthoz 16db szenzorpixelt használ (200/16=12.5)
7.4x: 1 képponthoz 4db szenzorpixelt használ, mivel a zoom miatt a szenzor közepét használja (50/4=12.5)
14.8x: 1 képpont 1 szenzorpixelA zoomal csökken a fényérzékenység, de sötétben is jobb mint a konkurencia.
15x felett már főleg Ai meg stacking algorimtusok dolgoznak. Itt is qurva jó képeket lő, de mesterségesebb hatásúak, ami belenagyítva látszik igazán.
A főkamera 2x zoomig ajánlott, 2.01től 3.69xig egy kvázi "vakfolt" van, mert itt még nem dolgozik a periszkóp kamera, de már kevesebb a fizikai pixel a leképező területen mint a kép felbontása, tehát Ai és stacking algoritmusok dolgoznak. Valóban jó hatásfokkal, de ha kevés a fény, jobb vagy 2x alá csökkenti a zoomot vagy 3.7xre növelni.
Remélem helytáló-e a kis leírásom, majd az okosabbak megmondják 😅
-
sonice
tag
Sziasztok.
3.7x optikai zoom felett is szép éles képet lehet vele készíteni? Akár 5x ~ 10x nagyítással? Köszi -
AkosKJ
tag
Írtam az Alzának hogy az nem volt bent meg a fólia sem.
Meglátjuk mit reagálnak igazából alapból cseréltem volna a tokot 2 db is jött egy hét alatt itt volt kínából. Mindkettö mag safes egyik a kamerát is fullba védi másik meg a peremet.
Fólia is szerintem hétfő kedd magasságában itt van. Jobban tetszene ha itthon is lenne hozzá valami de kèszültem hogy nem lesz.
Én már annak is örülök hogy a készülék hibátlan, de amúgy jogos ha nem tünteti fel akkor legyen bent, bár nem tudom kinek kell csak a tok a dobozból -
Érdekes ez a cég.
akármikor kap frisitest cn verzió mindig látok kamera fejlesztést
golbal meg sose kap pedig ráférne. -
PeteePeti
őstag
Én amúgy annó egy Honor Magic 5 Pro-t vettem bontottan Alzán! Akkor nekem se volt benne tok, kijelzőn nem volt fólia! Én küldtem is vissza egyből! Kicsit átverve éreztem magam, mivel már akkor is úgy írták, hogy felbontott, viszont olyan, mint egy új, összes gyári tartozékkal! Pont amiatt fontos ez, amit írsz! Sajnos megjelenéskor elég gyér a kiegészítő felhozatala mindennek ami nem IPhone, vagy Samsung! Kezdő védelem szettnek pont megfelelő, a gyári tok és fólia, amíg nem talál az ember jobbat! Nyilván az is baj, hogy ezek hiányoznak egy felbontott készüléknél, de az nagyobb baj, hogy ezt nem kommunikálják! Legalábbis szerintem!
-
SABIC
lelkes újonc
Én is alza, igaz hogy bontott de nem volt tok...
És milyen egyébként fekete?
Nem nagyon lehet kapni itthon kiegészítőket, bár a vívó ügyfélszolgálat szerint hamarosan nyitják a webshopot -
F.tibooo
junior tag
válasz
bigmasterg #537 üzenetére
Hála Istennek. ( 6000- és alkuval kapjuk onnan)
-
SABIC
lelkes újonc
Én egy unboxing videóban sem láttam tokot a csomagban
-
AkosKJ
tag
Megvan a telefon nekem eddig nagyon bejön.
Simán ment az át telepítés Huaweiről pedig 8 éves teló.
1 nap 13 óràja megy a teló úgy hogy Huawei app megy az okosóra miatt még wifi,Bt, hívàsok net, és most van 57 % on
Sima 2 napot nàlam hozza.
Fóliát nem látom hogy lenne rajta gyárilag, de már úton van rá a két tok amit rendeltem azok passzolnak.
Dobozában szilikon tokot nem találtam nem tudom kéne hogy legyen benne?
Szerintem az oprendszer sem rosszabb mint az előző telón. Sőt minden is állítható.
Kicsit talán nagy és szokni kell hogy kamera nehéz és furcsán áll ahogy le teszed, kamera sziget miatt de ezeket tudtam.
Aki esetleg vivodik 😁 az ne tegye a 400 körüli ár "reálisabb" érte de én ennyiért is vettem úgyhogy öröm és boldogság.
Köszi a segítséget nektek meg az infókat.Tiger: Nem lehet hogy a sötét üzemmód miatt ?
-
Nálatok nincs olyan a Facebooknal, hogy random alul egy fekete sav jelenik meg aztán eltunik?
Elsőnél látszik. -
F.tibooo
junior tag
Egy szintén ma publikált teszt eredménye
-
F.tibooo
junior tag
A teszt alatt olvastam.
-
SABIC
lelkes újonc
Vívó füles első csatlakoztatásakor egy grafikus animáció amit nem tudok sehogy előcsalno most csak egy kis ütenet ablak jön fel a csatlakozáskor, illetve a Samsung fülesemnel a korábbi telefonnál mindig feljött az animáció, letöltőttem a galaxy wear appot a mindenben tökéletesen csatlakoztatja a fülest de semmi animáció, van erre tippetek?
-
PeteePeti
őstag
Vigyázz, SPOJLER!
Végeredmény:
Vivo X200 Pro 53 pont
Samsung S25 Ultra 43 pont
Honor Magic 7 Pro 41 pont
Xiaomi 15 Ultra 40 pont
-
Oldalsavbol megnyitok egy alkalmazást miért nem teljes kijelzoben jelenik meg?
-
F.tibooo
junior tag
-
AkosKJ
tag
Holnap átveszem tok már megjött Kínából remélem Huawei Mate 20 pro ról könnyű lesz majd az áttelepítés 🫣
-
F.tibooo
junior tag
Új update jött!
-
F.tibooo
junior tag
válasz
zolipapa 66 #517 üzenetére
Az biztos is. Itt mindenki olyan igényes. Persze ötödáron is adjam....Jó cuccoknak is az eladása egy kész horror.
-
F.tibooo
junior tag
válasz
zolipapa 66 #515 üzenetére
Èn rögtön leszedtem. Írtam már, hogy sokkal szebb lett a kijelző. Még szebb.
-
zolipapa 66
kezdő
A gyári fólia megadta magát, ma megjött aliról a hydrogél fólia, meglátjuk ez meddig bírja.
-
szkorhetz
őstag
Német alzán egy ideig kuponnal 927 € volt, teketórizátam, mire visszamentem, hogy rendelek, már felemelték az alapárat és a kupon sem megy rá.
-
SABIC
lelkes újonc
Én a múlt héten alza felbontotta vettem 455 ezerért, ez a 419 most bombaár. A készülék fóliázott makulátlan dobozban és a készülék is makulátlan. A számlával tudtam regisztrálni a vivonál és úton van az ajándék töltő fej és a fülhallgató. Ez márc 31 így élő akció.
Fotózásnál egy kérdés azokhoz akik régebb óta használják a készüléket, elkészül a kép nincs hdr rajta, tetszenek a színek minden rendben azonban ahogy bekerül a fényképek közé a kép mintha más színvilág lenne.
Illetve amikor pörgetem a fotókat néha mintha egy pillanat múlva rátenne vagy levenne filtert a képről, ezzel mit lehet kezdeni? -
Egész jó ikonokat sikerült szereznem a gyári launcherhez.
-
F.tibooo
junior tag
Alzánál 30 nap az elállás. Nèzd...55 ezer Ft a külöbsèg. Azèrt ez már egy látható összeg. Èn megpróbálom. Nem hinném, hogy műszaki hibás lenne. Hètfőn kiderül az üzletben. ( Egy Pixel 9 Pro XL viszek vissza, az felbontottként patika állapotü volt). Azèrt egy 419 ezres felbontott Vívo is be van rendelve. Ha katasztrófa lenne az újszerű.
-
AkosKJ
tag
válasz
F.tibooo #500 üzenetére
Ezt az újszerű alzából szerinted mennyire érdemes?
Mert nemrég egy Samsung sundbart rendeltem arra is ezt írták így olcsóbb is volt örültem is volna neki de kiderült hogy gyári hibás valószínű aki előttem rendelte ott is az volt aztán visszaküldte.
Nyilván mondtad hogy 14 napon bellül vissza lehet itt is csak azóta félek újszerű, csomagolássérült és társaitól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Jobban terjed a DirectStorage, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest