- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
M@trixfan #4016 üzenetére
Az !
Zseniális az atmoszféra, és a részletesség, ahogy felhúzták a zonat...etc. Mondtam mar sokszor, rengeteg keppel alatamasztva, azt hiszem. Beszeltuk mar, de nem tudok betelni vele.Leirtam mar ezt is tobbszor...Semmi extra. beallitasok...
Gepem is....regebbi a CPU(i56600k), vga ok XFX RX 6750XT, es 16GB.HA nem tudnek ket helyrol is generalni kepkockat, bajos volna az elvezheto game, de igy fasza !(2KEpic) AMD Softw. & Freesync helyrerakja a valaszidot is, micro es heavy stutter is okes.
De leirtam, jah. Ismetlem magam.A kepekbe minimalisan nyulok bele,XNView...contrast, meg pici elesites, szin...par alap dolog, DE van hogy semmit nem kezd vele, mert automata, nem en szoktam a levelt beloni. Szoval, nem kell itt hatalmas mókolasra gondolni. Csak annyit, hogy neha lassam jobban a tartalmat, ha tul sotet vagy eletlen lenne.
Vissza lehet lapozni, tenyleg sok picture volt mar altalam...Sokszor csak ezert lepek be, hogy elvezzem a környezetet, a tajat, az idojarast...blabla.
pl. sima tajkep...de megis szeretem ! ( akar egy festmeny )
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
errorcode06
őstag
Én nem tudom hogy csináljátok, de nekem minden epicen, és, hát, nem így néz ki a játék...
Fsr meg ilyenek off..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
M@trixfan
addikt
Még mindig fantasztikus! Abszolút jóváhagyom mint mániás Stalker fanatikus. Nagyon tartottam az UE-től, de minden hibájával együtt hozza a hangulatot a játék és Stalkernél ez a legfontosabb. Sajnos egyre kevésbé szeretem azt ami a PC-s hardverek körül zajlik, pedig itt vagyok “csőre töltve”. A 9800X3D rajtja is csodás, a mostani RTX 5000 széria meg pláne… Pedig ezt PC-n kell tolni, nincs mese!
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
WATERDACA
őstag
Mindenkinél ilyen hányadék Prypjat? Fel-le ugrálnak az épületek textúrái, főleg magaslatból, gondolom a LOD alacsony a játékban. Max pedig minden beállítás.
Erre is mod kell?
u wanted, i got it \o/
-
myckey
veterán
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Ha mar itt vagyunk, ahol vagyunk... Lake Karachay in Russia,certain parts of the shore will kill you after 30 minutes...
Ismeretterjesztés, művelődésjuliensorel
nem vót haszontalan a bemutató, helyes !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
juliensorel
őstag
válasz
M0ng00se #3996 üzenetére
Igazad van, itt írják abban a posztban amit myckey linkelt, Sircaa után kicsit változik a helyzet. [link]
Ettől függetlenül nekem azért bőven dobál "common" besorolásúakat de lehet, hogy bizonyos típusok emiatt kiesnek tényleg? Mert hiányzik még pár darab common több fajtából is. Ezek alapján nem a legjobb, hogy én pont end game előtti mentésből kiindulva kezdtem el most ezt a farmolgatást...Viszont ebben a mentésben van a legtöbb artifact a ládámban, így tudtam megírni a check listet, na mindegy. Ez így extrán pepecselős, lehet sose fog dobni olyat ami még kéne csak azért mert már sircaa-n túl vagyok...mekkora marhaság
[ Szerkesztve ]
-
cs1rk3
tag
végül újra kezdtem a generátors pályát és sikerült így végig vinni nagy nehezen 😂 volt mikor strelok tűnt el a semmibe és kellet megint menteni. Következő körben megyek Spark csapattal, aztán majd ha már minden rendbe lesz a játékkal akkor strelokkal még jobban felfedezem a zónát (ward befejezés gyors volt csak 31 óra)😂 [ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
Bakker ...... Finoman szólva olyan szinten omlott össze ,hogy egy jó órám oda lett. Voltak benne mentések de az utolsó összeomlás mentésével indult. Finoman szolva is volt anyázás.
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
cs1rk3
tag
Enis elkezdtem újra játszani Warddal szkennerrek megint bugosak nem adja meg az achievementet :W szegény Richter olyan rossz volt megölni 🥺😥. Olyan bugba futottam bele miután Strelokot megöltem, nem nyílik meg a teleport hiába nyomtam be a gombot senki sem jön át rajta most újra kezdtem a Generatos pályát hátha észhez tér. Volt valakinek hasonló bugja?? -
melega
őstag
Aki nem játszotta ki ne olvassa el
<Spoiler>Én most fogok megküzdeni Fausttal.
A Ward ellen harcolok, többet nem spoilerezek.Annyi a kérdésem, ha az eredeti verzióban a Ward mellé állok, akkor is el kell menni a mocsrávidékre Fausthoz a szkennerért, vagy akkor nem?
Azért kérdem mert az egy nagyon szemét vidék volt, többet szenvedtem mint az első csatámmal Dugában, vagy Isaacban.
</spoiler> -
myckey
veterán
Swamp fölött kicsiverl...-BOILER-...itt egyszerre 3 Artit is dobott...erdemes lehet meglesni, ujra es ujra. pici terulet, de sok az anom.
[link] Artifact Guide and Respawning Artifact Farming Locations
Ez eleg reszletes utmutato, jol osszeszedte a teljes mapot ! Lehet egy tampot[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz
juliensorel #3999 üzenetére
Én Janovban a vonatos gravitációs anomáliát faggattam így, ott azért volt variáció, bár nem sok.
#tarcsad
-
juliensorel
őstag
válasz
M0ng00se #3998 üzenetére
Elkezdtem farmolással próbálkozni most, end game előtti mentés, egy acid mezőt megcéloztam garbage részen, működik is ez a kb 150m-el előtte mentés majd visszatölt, mindig mást dobál de főleg gyakoriakat, szóval ez a helyzet, semmi köze ahhoz, hogy hol tart az ember storyban.
Nagyon uncsi móka amúgy, kb 20 próbálkozás alatt egy olyat találtam ami még nem volt eddig...
Aztán másik 3 arti lelőhelyen is próbálkoztam ezzel a gyorsmentős dologgal de ott mindig ugyanazt dobta, 6-7+ próbálkozásra, tehát nem igazán értem hogy működik a spawnolás, mert van ahol egyszerűen nem hajlandó beadni másmilyeneket. -
M0ng00se
őstag
válasz
juliensorel #3997 üzenetére
talán valamelyik achivement-es fórumban olvastam, de most rákerestem, sehol máshol nem írtak ilyet, szóval nagy eséllyel full random
V6
-
juliensorel
őstag
válasz
M0ng00se #3996 üzenetére
Mármint? Gyakori artikat nem dobál egy bizonyos előrehaladottság után? Pontosabb infód van? SZtem ez teljesen random, játék vége fele is sorra találtam olyanokat amikből előtte többet is, pl flytrap, crown vagy moonlight. Ezekből kb vagy 4-5öt eladtam és még így is maradt a ládában.
-
M0ng00se
őstag
válasz
juliensorel #3995 üzenetére
asszem ha elersz egy bizonyos pontig a jatekban, akkor utana mar az alap artifact-eket nem dobja
V6
-
juliensorel
őstag
Achievement stalkerkedés.
All upgrade végül meg lett de elég sok idő volt visszafejteni, hogy melyik maradt ki. Kéremszépen egy olyan nagy széf ami egy küldetéssel megnyíló bunkerban található fixen , még csak el sincs rejtve, a szoba közepén van az ember orra előtt...elvileg legalábbis! Nálam két végigjátszás alatt egyszer sem volt ott küldtés közben, ebben 100%ig biztos vagyok, aztán így sok-sok óra után visszamenve a megnyílt bunkerbe, láss csodát ott a széf benne a blueprint, persze egy pisztolyhoz amiket sose upgradeltem így fel sem tűnt a hiánya!
Artifactekhez elkezdtem egy checklistet, máshogy nem megy, de sajnos ott is vannak kérdőjelek, mert vannak olyanok amik rémlenek, hogy találtam de már nincs meg a ládában, ill. mellékküldik tárgyaként se találom őket visszamenőleg.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #3986 üzenetére
még ilyet, mi tortent veled
--------------- Jah, szamomra is a megoldas, megtalalas ami tetszik a Stash kapcsan...persze sok esetben sablon dolgokat dobal, DE azert akadnak jo dolgok is, csak ritkabban
Az összkép az lehet demoralizalo, de hat en irtam, hogy felolem ki is vehetnek ezt az egeszbol, le se xarnam, nem ez mozgat.Midjart aterek a terkep legeszakibb reszere, elobb vagy utobb befigyel a nyugati terulet kipucolasa is...meg az is lehet, hogy 300 óra alatt lesz az elso vegigjatszas !
Maradok sztm Wardon, a tobbi egyelore irrital, hiaba kanyarodna a story...de meg barmi is lehet.Az tuti, hogy erdekel a tobbi vegkifejlet, is. Csak hat hogy lesz idom...meg azert kisse bele fogok fasulni, ennnyi oraszammal, kva elet !
Lottem par faxa kepet, holnap osszerakom oket. Ez a Swamp egy otvar hely, de ALLAT a legkor ott. Sirca bazis tul steril , nem tetszik a felso resze, de akad benne par erdekes helyszin, azok mar klasszak !
Laraxior
Saiga adja ! Itt meg Buket-S2 ami tetszik, plusz a Vintar. Egyelore nem is hasznalok Gépkarabélyt. Sk. Pistol pedig op ![ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem tetszik a játék minden egyes elfektetett forintot megért.
Jelenleg a Ward ellen harcolok.
Következő végigjátszásomban melléjük állok.
Két végigjátszást megér a játék. -
juliensorel
őstag
válasz
WATERDACA #3986 üzenetére
Én most már végig pörgetem az opciókat korábbi döntési helyzetektől, még így is van kettő (
), meg nagyon nincs most ami érdekelne játék, talán az új indiana jonest megnézem ezután valami akcióban, bár régebbivel sose játszottam, hangulatosnak tűnik. Cyberpunk Phantom libertyt is elkezdtem ősszel de annyra megváltozott a játék ahhoz képest mikor én többször végignyomtam megjelenés első hónapjaiban, hogy nem volt valahogy türelmem újra megtanulni az egész új rendszert és félre tettem.Scar és Strelok ending
Két dolog amúgy kifejezetten zavaró stalker újrajátszások kapcsán.
Egyik, hogy a mentésekhez ugyanaz a sablon kép van terület szerint, így rohadt nehéz kikereseni már, hogy melyiket akarom, nem értem miért nem lehetett betenni valós pov-t az adott mentésehez, hogy lássa az ember éppen hol állt akkor.
A másik, hogy vannak olyan cutscene-ek amiket se skippelni vagy pörgetni nem lehet de még a ESC se aktív, konkértan nem lehet kilpéni a menübe olyankorTöbbszöri újrajátszáskor ez nagyon időhúzás és idegesítő.
-
Laraxior
titán
30/34
Kharod/Saiga kombóval tök jól ellehet lenni.
Visszamentem a diszkós chimeráért is. Két tárból megvolt*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
WATERDACA
őstag
válasz
juliensorel #3985 üzenetére
Nekem Pripjaty elég nagy csalódás lett, a FOV valami borzalom (ezt fogják javítani, vagy így marad?), ez a játékélményt jelentősen csorbítja itt. Felmegyek a panelházak tetejére, gyönyörű kilátásnak kellene lennie, de ehelyett villogó el-eltűnő textúrák és épületek fogadnak.
Ez 2025-ben a legcikibb dolog, amit láttam az elmúlt években AAA kategóriás videojátéknál.
Már az izgalmas stashektől is kicsit elment a kedvem itt. Jön mindjárt a végjáték, aztán elfelejtem ezt a játékot egy időre.
Egyszerre imádtam és utáltam ezt a játékot. Szerencsére előbbi sokkal erősebb érzéseket táplált bennem.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
juliensorel
őstag
Pár nap kihagyás után ledaráltam egy ward endinget. Itt aztán valóban van értelme az összes endinget figyelemmel végigkísérni, rengeteg dolog kiderült ami a másik szálon nem, illetve tetszett, hogy azért részben más helyszínekre is elvisz az end game.
(érdekes módón az összes upgrade achievementet nem kaptam meg, pedig elvileg csak egy hiányzott tudtommal, amit most a ward end gameben összeszedtem...olyan mintha nem adódna össze pedig a többi gyűjthető achit megadta ezen a másik szálon is)
Az end game helyszínek továbbra is brutál jól festenek:Beszarás, ez a Skif egy ügynök volt
-
WATERDACA
őstag
Elérkeztem én is Pripjaty-ba, és csak kapkodom a levegőt. Mennyi stash, mennyi látnivaló. Megérte a sok apró bugot is, hogy ide eljussak. Bármi is lesz a late gamebe, megérte ez a játék minden fillért.
Warddal vagyok, talán hazajutok.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
myckey
veterán
válasz
Laraxior #3979 üzenetére
Itt Steames, es az elejen elment masik platfrm 20-30 óra...az volt a tanulo pez.
300-400 halaál, de hat sajatosan jatszom, es fokozatokat is rakosgatom,Az a szett az rohadtul jo volt ! sikerult is eladni a taskat es a figurat ? Az jo biznisz volt ugy.
Lett egy gamed meg egy lampad "ingyen" ?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Az elején kiprobaltam, visszaadtam 2órán belül. Utána lekaptam viragboltbol, azzal jol haladtam, majd inkabb megvettem. Akkor kezdtem újra.
28. Küldetés jön most. Kóvályognék többet, de sokszor van éjszaka, meg vannak olyan helyek ahova nemigazán akaródzik bemenni, utálom ha rámugralnak azok a vackok.
Amúgy nem haltam meg szörnytamadasban sosem, a mocsarban vagy 10x, mire atugraltam a chimera elol, volt vagy 5-6 alkalom mire sikerult elbujni a megfelelo helyre a piros vihar elol, meg az elejen amikor nem talaltam egy lejaratot es leugraltam onnan, ahonnan nem kellett volna.igaz konnyu fokozaton jatszom, nem kell a plusz stressz
De jo a hangulata, nem bantam meg, hogy megvettem nagydobozban, azota is kint van a levitaciós lámpa a szobamban. A taskat meg a figurat eladtam, igy kb ingyenbe volt#3977 Rossi: 77" oledem van, de nem vesz rá a lélek hogy azon jatsszak, fejhallgatoval meg plane nem. Hangfalon talan kiprobalom, de kanaperol nem kenyelmes
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
myckey
veterán
válasz
Laraxior #3976 üzenetére
Ezert is kerdeztem ,mert valami 30 orat lattam valamelyik nap, itt....ahhoz kepest az elorehaladasod a FO feladatban elegge...hat elore volt
Jah !
De mennyiszer futottal neki ? Az elejen Te is "szarakodtal" a jatekkal, emlekszem arra is.
Platformot is valtottal, vagy nem ?- Egyebkent annyi hatulutoje akad az en jatekstilusomnak, Tehat hogy kenyelmesen, reszeltesen felterkpezem a vilagot, közben haladgatok a Questekkel, nyugisan...hogy az Ujrazas szamomra mas elmenyt fog nyujtani, mint annak, aki kihagy sok dolgot a Zonabol, merthogy rafekszik meg tovabbi vegigjatszasokra is, ahol majd mashogy fut ki az utvonal.
Szamomra inkabb csak a tortenetvezetes, a fejlemenyek kecsegtetnek uj elmenyekkel. Tartalom mar kevesbe. Egy esetleges uj jatekban.
De sztm 300+ lesz siman a befejezesem, lehet utana el is engedem ezt.Rossi
azert akad fosatos resz, es fules zero[ Szerkesztve ]
-
-
myckey
veterán
válasz
juliensorel #3955 üzenetére
sok Easter egg akad a jatekban , eleg sok dolgot direkt nem is rakok be ide, hogy a jatekosok maguk fedezzek fel a vilagot, Zonat. "Ne lojjem le a poent..."
Jah, inkabb csak azt mutatom, mire kepes az UE5, es a fejlesztok hogy eltek ki magukat...a "pofam leszakad" esete, egyben semmitmondo content ( persze ezt azert nehez beloni )
DE ha mar ott voltal ! Furcas, mennyire mas es mas egy környezet, vagy az ott elrendezett objektek minosege es vibe-ja ( magyarul,ugyam)...attol fuggoen, mit dob eppen a jatekmotor. Itt a mocsarban akad direkt olyan hely, ami szarra lett promozva, de kozel sem ugy fest a dolog, ha nem ugy kapod el a pillanatot, abszolut mast ad vissza a kepernyo !
-- Ugy fest, hogy megoldottak a ShaderC. problemat, eddig nem utkoztem hibaba, vegigfut sot...manapsag nem volt Crash, vagy Freeze sem !
----Nem volt frissites ? Vartam, hogy kapunk valami meretesebb darabot...
Laraxior
Hol jarsz a sztoriban ? Oraszam ? Eleg gyorsan haladsz, nem ? Hozzam kepest tuti ...most tartok a MAIN Quest 60 % - körül. 200+++ óra alatt...( nem is erdekel mar az oraszam)WATERDACA
tartalmas ![ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Hatalmas élmény volt a Dugában csatát nyerni, egész délután játszottam.
-
melega
őstag
válasz
juliensorel #3969 üzenetére
Tudom más mentését töltöttem le, ami Scarl után folytatódik.
Egyenlőre nem akarok géptuningot, majd vagy ps 6 megjelenésekor, vagy olyan pct aminek teljesítménye ps 6 nak felel meg zen generációs procival megy meg gddr 7 es nvidia geforce rtx 5090, vagy akkir lehet lwst Gddr 8 as isvideókáryával.
Amúgy anno ps 5 mellett nem volt pénzem xbox series S re ezért pcn nyomom a Stalker 2 őt.
Azér pshez ragaszkodom, mivel igaz Staljer nincs rá, viszont xboxon nincs God of War az összeset vegigjátszottam utolsó kettő platina
Last of Us 1,2 nem egyszer végigtoltam
Horizon Zero Dawn, Forbidden West, és a folytatásuk is ps 6 ra lesz sztem.
Uncharted a teljes sorozat végigtolva.
Bloodborne 130 óra alatt platina
Demon Souls remake 80 órám van benne jó nehéz volt
Silent hill 2 remake jó befejezéshez idő kellett.
Days Gone imádtam.
Dragon's Dogma 2 imadtam.
Rise of The Ronin 70 óra legjobb befejezés.
Wu long: Fallen Dinasty jól megitzasztott volt benne 80 órám.
Ghost of Tsushima A Yotei berendelt, imádom a kardvívást játékokba is.Sportjáték meg Xboxra nicsvGran Turismo sport
Ennyi.
Ja amúgy nem csalódtam a Stalker 2 ben.[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Van pár videó, ahol a sugárzástól szinte minden fekete-fehér. Cheat miatt éli túl v milyen ruhát használ?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
juliensorel
őstag
Megy azota? Nem mondom 100%-ra de sztem keves ehhez a geped, bar alacsony beallitasok mellett van ra esely de nyilvan nem lesz nagy elmeny. Volt itt tobbszor is tema, ennel sokkal ujabb es erosebb vasakat is megizzaszt a jatek es szarul fut tobb szempontbol. Ilyen kuldtes bugok meg ossze vissza barkinel felbukkannak mert kvazi nincs meg kesz a jatek.
-
WATERDACA
őstag
Mindig elképedek, mennyi tartalom van a játékban. Én is ott tartok, mint te kolléga (Laraxior), és mentem a Cooling Towerből a Vörös Erdő felé. Na most, ezen az útvonalon ha 50-szer nem mentem keresztül és nem néztem meg minden point of interestet, akkor egyszer se.
Most belebotlottam egy tó közepén lévő, legalább 100 széfből álló helyre, ami egyébként vonzza is a banditákat (nem csoda). Az egyikben találtam egy kulcsot, ami szintén rejtély, mit nyithat.
Imádom.
u wanted, i got it \o/
-
Laraxior
titán
válasz
WATERDACA #3959 üzenetére
Megvan. Ez a Subtle Matter küldetés volt, szépen kijutottam anélkül, hogy kinyírtam volna, de vissza kellett mennem, és kiderült az a nyavalyás fent volt, nem is lent, holott lent is ugyanúgy dobálta nekem a szarjait.
De meglett, nem is kellett sok neki. Jó csúnya volt, miután materializálódott.
Megyek feltankolok lőszerrel, aztán vissza Pripjatyba, megnézem a dizsiben a cicust*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
melega
őstag
A játék eleg komoly
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
A game pass-os verziót használókat kérdezném. Tudja valaki hova teszi a mentéseket?
Köszönöm"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Laraxior
titán
Hogy lehet lerendezni azt a mindent hozzám dobáló vackot? Eléggé rámtapadt
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
melega
őstag
Olyan gondom van a játékkal, hogy a patchek ellenére mikor Scarllal kéne találkoznom vissza a Salakhegyre küldetésnél:
Akkor, vagy nem nyitja ki az ajtót, vagy berak az épületbe a Vad szigeten és nincs ott Scarl.
Alapból fáziskésséssel működik a játék,késik a grafika, neha a hang:
Lehet az AMD Ryzen 5 1600 X es processzor kevés.Memória 16 Gb DDR 4.
Videókártya Nvidia GeForce GTX 1060 Super 6 Gn GDDR 5 ös
Windows 10 és steamen futtatom. -
juliensorel
őstag
Visszatértem kicsit a mocsárba mert rájöttem, hogy nincs Vintarhoz nagy táram és ott az a stash bizony kimaradt.
Közben egy gravi anomáliánál ilyen lebegő békákba meg halakba futottam beleez jópofa anno ezt nem vettem észre. Azért egy diamond exoban, longer sprint moddal csöppet barátságosabb ezeken a helyeken kalandozni
Nem vagyok egy harry potter fan (sőt sosem fogott meg) de ezt még én is felismertem...hehe
-
4264adam
veterán
Megy az minden játékon : [link]
1 hete használom az Assassin Mirage TM-el
1: A játék mappájában felül írod az Nvidia dlss fájlokat amiből 3db van.
2: Az Nvidia profiler-t és XML azonos mappába csomagolod ki példáúl az asztalodon
3: Megnyitod az Nvidia Profiler-t és ha jól töltötted le és XML is van a mappába el tud indulni
4: A DLSS-nél kikeresed "DLSS 3.1.1+ FORCE DLSS PRESET" lenyitod a fület és a J-t választod ki
5: Jobb felső sarokban applyBal also sarokban hogy aktív
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz
izsooistvan1 #3951 üzenetére
NVIDIA DLSS & GeForce RTX: List Of All Games, Engines And Applications Featuring GeForce RTX-Powered Technology And Features | GeForce News | NVIDIA
sok játéknál nem lehet. a fenti linken lista melyik játéknál lehet. hamarosan szerintem lehet majd ennél is, mert a TPU-n már ott CNN vs TM.
NVIDIA DLSS 4 Transformer Review - Better Image Quality for Everyone | TechPowerUp -
izsooistvan1
újonc
sziasztok! miért nem tudom a dlss itt állítani?
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Elérkeztem ide is. Megmondom őszintén, majdnem sírva fakadtam, mikor ezt megláttam.
Utána pedig kiderült, mindez csak illuzió volt. Imádtam!
u wanted, i got it \o/
-
juliensorel
őstag
válasz
Laraxior #3948 üzenetére
A tetőre a másik toronyszerű épületrészből tudsz felmenni (ott van
), és az árkádok tetjén jutsz át a chimerás tetőre. A cica addig nem jön kifent egy scanner is amíg be nem dobsz egy gránátot, mert belülről be van zárva oda.
Nekem is átjött az élménybár főleg a földalatti laborokat csíptem ilyen szempontból meg ahol meglepetésszerűen poltergeistok voltak.
-
Laraxior
titán
válasz
juliensorel #3947 üzenetére
Es a tetöre fel lehet jutni anélkul hogy osszeszűrném a levet azzal a nyavalyással? Van ott a szélén egy tatyó
viszont szerintem csak belulrol lehet bemenni.
Mondjuk most már sok lőszerrel járok, nemhiszem hogy gondot okozna, de nah, a szobámban is sötét van, a monitor is nagy, bevagyok szarva
Szóval nekem átadja az elményt*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz
juliensorel #3944 üzenetére
Nézzél be légyszi a tóparton vagy folyóparton levő diszkóba, elvileg azt írja az interaktiv map, hogy van bent egy chimera. Valami fújtat, de mindig kiszaladtam
Én nem mertem teljesen bemenni
A mellette levő épuletnél ugyis van egy taska amit kipakolhqtsz. de a heli roncsnál is írta a varos szélén de mégse volt.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
izsooistvan1
újonc
a mostani nv driver ha telepítve van akkor dlss 4 benne van a játékban ?
-
juliensorel
őstag
Wardosok gyásznapja
Trófeákat is milyen jól el lehetne adni
8-as kicsit elkószált Prypiat másik végébe
-
foxboro
tag
válasz
errorcode06 #3936 üzenetére
szia,
köszi a segítséget. én ezt a UETools - S.T.A.L.K.E.R 2-64-1-2-1-1732960214 töltöttem le...bemásoltam a megadott sorokat F10 után a console -ba, de sajnos Richter nem spawn - dott sehova, a főküldi sem ment tovább.....Valamiért nem működik nálam...Mit kellene még tennem ehhez vagy mit nézzek még meg? Az utolsó kipipált küldi: Beszélj a tudósokkal....
köszönettel,
Foxboro -
myckey
veterán
Nem az engepem a szuper ( VGA jo, ram es CPU kevesbe )...Nem is a jatek lett pazarul irva...Ennek a ketto FRAME GEN eljarasnak koszonhetem, hogy korrekt az FPS, meg "varosban" is, vagy mashol...cserebe akad pici lag es uthuzas. semmiseg igazabol.
DE legalabb mar nincs Hevy Stutter, csak apro micro stutt ! Az elejen ez is volt, durvan.Ha nem volna ez a ketto Frame eljaras, sehol nem lennek...
Igaz, AMD SOFTWARE miatt, restartolni kell a gepemet, mert hiaba ON, a STALKER 2 cask akkor veszik aktivnak, ha megy egy restart...amugy, sima inditasnal, Inaktiv az Overlay es latom is masik monitorozoban, is.
WATERDACA
Ezt most kapasbol meg nem mondom, pedig akad Konzol is...[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
UPSCALE Method, Csak azert hasznalom, hogy Ne legyen aberrált a kép, degradácio.
A szemem ne folyjon ki !!
----This is absolute shoite , upscaling MUST BE ON . So i set it on and 100% . Othervise the interpolation is makes a fuzzy jagged image , it's like a broken video card , or crt TV displaying content and static at the same time .
2024 AAA title ?? , i was so excited when i heard about the game , now not so much .--- Stalker 2 - Very bad grain/static/noise on foliage
---- Turn on any Upscaler,
----I’m so glad to hear I’m not the only one with this problem
---- IM SO GLAD I AM NOT THE only one thinking this Jeeeez. The game loooooks so shitty,Nem is kapcsolnam be, HA valami a motor miatt, nem szaródna el !
DE sajnos, HA kilovom a felskalazast, Hanyas amit latok es bantja a szemem ! HIABA Offolom, az elsimitast, a kepelesitest, allitom a felbontast, kapcsolgatom a RADEON meghajtoban az akarmit is...SEMMI nem hasznal, de ez mar leragott csont !UPSCALE: - TSR ULTRA - 100% res.
Unreal Engine miatt, ez jobban fekszik, mint az AMD sajatja, zöld kilove, Intel is, TAA is
Tesztek es sajat alapjan is...zold utan a TSR Nat -Ultra, a legjobb kep.Több FPS kell, akkor hasznalom a FRAME GEN-t. Ez kis utanhuzast eredmenyez, és a kép szélét is aberralja, DE elhanyagolhato. Nalam. Persze pici Framegen lag akad, erzetre es Overlay alapjan is, de lofax habbal.
In Game es AMD Software is be lett kapcsolva. Ezek miatt, osszeadodik nalam a kepkocka többlet, amit general a 2 "dolog". Raadasul, ezzel egyeb eljarasokat is bekapcsolok AMD softwareben, ami meg csokkenti is a FrameGen lagot, amit az InGame beallitas okoz.
Szoval jatekban FSR 2, AMD software pedig: Fluid Motion Frames 2 ! Tovabba Anti lag, Rad IMG Sharp, Rad Bovitett Sync. Meg persze a monitorom Freesync.2K Monitor, Epic ( egy-egy shadow High, meg par parasztvakitas Off,vagy low )...Raklap ora alapjan,AMD Teljesitmeny Átlag: 118, 7 FPS, es 9ms.
A kepeket meg latja akarki is, amiket bedobok. Azon az utomunka annyi, amennyi...[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz
scyllafren #3932 üzenetére
Egy 3080-am van 1440p-s monitorral, vagy felskálázást használok, hogy magas grafikán elérjem a 60FPS-t, vagy natívban közepeset hogy meglegyen a 60FPS, a táborokban meg mindegy, hogy mit csinálok, mert elfogy az 5800X3D.
Úgyhogy az én esetemben kb. muszáj a felskálázás sajnos.
No Sana No Life
-
errorcode06
őstag
válasz
foxboro #3919 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy, nexusmodsról leszedtem az UETools - developer console-t, (a játékban F10 a konzol) majd beírtam szépen sorban:
init
XDKFinishQuest E08_MQ01 true
XStartQuest E08_MQ03
Nem egy elegáns megoldás, de működött.
Ui.: steam community guide fórumon írta egy kedves user.
Szerk.:
Ezzel spawnolod rihter barátunkat:StartQuestNodeBySID E08_MQ01_SpawnObjectNPCMonster_DEBUG_Richter
A parancsokat tudod ctrl+c/v-vel illeszteni
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Yutani
nagyúr
válasz
scyllafren #3929 üzenetére
Nekem fHD-n kell a DLAA, mert natívban úgy zsizseg a kép például a növényzet részletessége miatt, hogy élvezhetetlen. Nem tudom, 4k-ban mi a helyzet, nem próbáltam ki a TV-n a játékot.
#tarcsad
-
myckey
veterán
válasz
Rosszul gondolod, ez eleg "amator" dolog lenne, barki reszerol is, sztm.
Nem errol van szo
(Nem felhasznaloi "benazasrol", laikussagrol. Szoval nem user error, ahogy szoktak hasznalni , lekezelo stilusban.)Persze, a frame limitalasa is volt mar. Mas is szokta limitalni itt a topicban, asszem. Sokan In Game.
Beszeltuk, nem is egyszer, kulhoni oldalak is teli vannak vele. Miert kell bekapcsolni, barmilyen Upscale eljarast...Valami legyen, az mar segit !
( En a jatek motorjanak megfelelot hasznalom, mert jobb mint AMD, itt a Stalker2 esetben. Ebbol is Ultrat meg Nativ, 100% Res. ugye itt Radeon van. kb mintha nem is lenne )
In Game, egyes esetekben. Mikor is panaszkodik a jatekos, hogy "ocsmany".[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz
Azt írtad nem szereted a vudu-t, erre élettartam növelést olvasok 60 FPS-től és parkoltatástól
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
Gondolom az "ocsmany"-t azert hasznalod, mert bekapcsolva hagyod a "lower resolution to keep performance", azaz ha nem eri el az X FPS-t, akkor butitja a grafikat (akar 320x240-re), hogy megint legyen X FPS. Persze az 4K-s monitorom ocsmany. Es ezt SE hasznalom. Sot, en driverbol limitalom a GPU-t 60 FPS-re, igy nem hajtja magat véresre a GPU, es sokkal hosszabb elettartama is lesz.
-
WATERDACA
őstag
A Depth of Fieldet miért nem lehet kikapcsolni? Ehhez is mod kell? Vannak szituk, amikor nagyon zavaró tud lenni.
Fenn egy kolléga írja hogy kikapcsolta, de nálam csak lowig lehet levenni.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
myckey
veterán
válasz
scyllafren #3929 üzenetére
Upscale sok esetben kötelezo, In Game. HA nem ...akkor a kep ocsmany, ez eleg sok jatekosnal jelen van ( sokszor leirtuk mar, nem reszletezem ). De akad belole nativ is.
A tobbi meg szubjekt. De reszemrol is a tiszta kepet preferalom, a sallangokat ( pl. FilmGrain is ) elhagyom."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllafren
senior tag
En minden upscale-t es antialiast kikapcsolok, motion blur-t es DOF-et is. Megfajdul a szemem, ha ilyet latok, mert probal elesebben latni, de nyilvanvalo okok miatt keptelenseg. Ugyhogy nekem minden ilyen probalkozas csak "vudu"
Full nativ es tiszta felbontas a jo. Es NVidiam van, tehat nem kotelezo
-
M0ng00se
őstag
a napokban sikerult vegigjatszanom, eloszor
szerencsere jo helyen volt a mentes, igy nem kellett az egeszet ujrakezdenem csak az uccso kb masfel oratstrelok szallt be a pod-ba, ez a befejezes tetszett, utana pedig a jomagam szalltam bele a podba, ez a befejezes kicsit fejvakaros lett.
szoval most ugy gondoltam, hogy folytatom az achivement vadaszatot. ha uj jatekot kezdek, akkor 'osszeadodnak' kulonbozo folyamatban levo achik?V6
-
myckey
veterán
Igen, jo lenne par dolog... az egyik a dögök "farmolasa"... HA jo aron lehetne kiszedni a "tartozekaikat, mar "par" keserves "setat" megsporoltam volna, a zonaban.
Többek között !Peccs,
Varjuk a drabalis frissitest, mert az 1.1.4 azert tavol all a beharangozott tol...DE persze örülök a Shaderes dolog javulasanak, bar sokat meg nem inditottam ra. nem akarom elkajabalni, mikor mar annyit szenvedtem vele. nem merem, rather."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
WATERDACA
őstag
Hivatalosan holnap! Egyelőre Dll másolással.
Én nem csináltam meg, de most a Dlss qualyra átraktam DLAA-ról, szerintem kb. eddig szarul játszottam. Elvileg az egyik 60% felbontás, Dlaa 100%, de meg merem kockáztatni hogy kb. egy és ugyanaz… Dlss +30 fps.
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
Úgy olvastam, DLSS4 Stalker 2 alatt is már éles!
u wanted, i got it \o/
-
foxboro
tag
Sziasztok,
Sajnos bug -s nálam a "Minor accident" főküldi.... A quest marker eltűnt, beszéltem a tudósokkal.... Richter nem volt a csónakháznál, megvan az elektromos nyakörv, Richter Rostok -ban van, de ha odamegyek hozzá, akkor "csak beszélgetni" akar, nem tudom átadni a nyakörvet, nem megy tovább a küldetés....A különböző fórumokon javasoltak egyike sem jött be nálam....Sajna csak jóval előtti kimentésem van...
Valakinek valami tuti ötlete esetleg? Légyszi küldjetek valami jó kimentést priviben....
köszi! -
myckey
veterán
válasz
juliensorel #3915 üzenetére
aha, hat mod az jo sok van. kollega szokott itt topicban sokat foglalkozni vele, en egy darabot sem hasznalok.
De ez is jo, jobban is fest az egesz, jaja ! Eleg sok mod van, ami sokat dob a jatekon, hasznos is egyebkent.Nekem a monsta "lootolasa" egyebkent sokat dobna rajta, mert ha mar oli oket az ember, jo volna penzt keresni vele, akkor az egyebekkel nem is foglalkoznek annyit. amibol lesz cash.
a szendvics elethu
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
őstag
Elvileg van olyan mod amivel a dögök is lootolhatóak, láttam egy youtubernél.
Viszont Longer sprinten és néhány fegyverskineken kívűl én se modolgatok még, de basszus egy ilyet a jövőben nagyon adnék,végignézve a képeket mennyivel jobban néz már ki minden, rohadt jók ezek a tárgyak, sokkal modernebbnek hat a játék, az alvásnak is több értelmet adnak elvileg stb[link]
Parizeres szendvicsen besírtam[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz
juliensorel #3911 üzenetére
Az " ilyen " jatekokat alairom, de reszemrol az ARPG kemenyvonalas RPG , körökre osztott dolgok stb. ami ide sorolando, ott ramegyek ezerrel a lootolasra
Itt a Stalker2 ben, szemely szerint, a Story, remekul felepitett "jatszoter", a kulonbozo mechanikak és a vibe amik mozgatnak. A Gear es a fegyverzet, felszereles is beletartozik, kedvelem is, de igazabol ha egy AK+Pistol komboval kellene elvernem a Zonat, ha azt sem hatna meg, ja meg a Bökő !
Igaz ami igaz, a felszereles kell es szerves resze a jatekmenetnek, de ezeket meg pont nem a Lootolasbol szednem ossze, hanem mashogy. feltetelesen.
Teszem azt...HA nem lenne ilyen looter shooter jellegu a game, az sem erdekelne igazabol, felolem kukazhatnak ezeket a Lila ikonokat a maprol.
De hat lett, aztan ez is valami.Saiga most kerult elo itt is, elotte M860C volt. Valami soretes kell, az tuti. Melle meg Skifpistol Vintar Bukets2 es SVDm2 uniq. Legkozelebb sztm NNato lesz a soron, de most felpimpeltem ezeket, meg ha lesz, mast fogok... esetleg beszerzem az egyediket.
Vizualisan, esztetikailag is jobban megfognak a Sov sor.3913
emlekszem erre.
----------
A tornado sokkal jobban tetszik, mint a kitores...de errol mar irtam, hogy mas jatekokban jobban megfogott az emission.Amugy az ugyes volt !
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz
juliensorel #3911 üzenetére
Jah, en is tudnek azert a 100+ kepbol szortirozni...par menne a levewsbe !
Meg pont igy, ezert irtam, hogy elegge el tudok veszni benne, mert a reszecskek a napszakok meg alapvetoen a lumen ami az egeszet megdobja, elttel tolti meg es ad format az anyagoknak, környezetnek etc...
De maga a motor, meg az ART es a Design, Detail... kva jo, csak ki kell varnni a megfelelo pontot.
Akad, hogy alig jatszom, csak ezzel szarakodok.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
őstag
És nyilván kevesebb amit végül jónak ítéltem, sokszor 2-3 próbálkozás mire jó lesz a fény vagy a mozdulat esetleg jön egy kis por/füst/lens flare stb
Én a gyűjthető cuccokat midnen szinten szeretem megszerezni, megtalálni az ilyen játékokban. A saiga mint fix shoti egyelőre nagyon beragadtde amúgy próbálom variálni a többit, hogy miket használok, pisztolyból is még ha szarabb is egyik a másiknál, vizuálisan szeretem ha változatos a dolog időnként.
-----------
Emlékeztem a rohadékra az első menetből, ott jól meglepett.
[link][ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Jah, en is Wardozok egyelore, de engem ez nem szokott erdekelni...alapjaraton koborlok, ha valamely mas reszere kell tevednem a mapnak. igy aztan majd mindent is fel fogok deriteni, csak a direkt, eltero sztori feladatokbol maradok ki, ami meg teljesen ertheto es okes is.
-
myckey
veterán
válasz
juliensorel #3900 üzenetére
Azt gondoltam sokkal tobb keped van, tobbnek tunt amit ide beraktal...
Nekem steamen van 100+
Meg elejen szarakodtam Psc, aztan persze belefaradtam, meg fel is huzott, hogy ezt a kibe...photo lehetoseget is elhagytak.
Most lelovom a helyeket, aztan Xn meg kicsit modositok rajta, hogy jobban ki lehessen venni, majd lementem gepre.
Egyebkent egesz valtozatosak a szinek is, meg a helyek, is...de az epuleteket nagyon szepen megmunkalta a caspat, meg mas egyebet is, remek reszletek vannak, elethuek !
Elegge bele tudok veszni a keresgelesbe.FrameGen nelkul meg lennek halva a jatekban, mikor ratalaltam AMD software lehetosegre, meg ehhez kellettek a peccsek is...vagy hogy volt...plusz az In game FrameG. Igy jo a kepkocka, ahogy irtam is odebb mar.
De en folyamatosan szivok AMD Sodtware kapcsan, nekem rendre Restartolni kell a rendszert, csak utana talal magara a Stalker 2 ben, Overlay szerint is. Ami In game van, az persze jo egybol.
De ezt tul tudom elni, ez mar alap dolog...Ezekkel az Artikkal soha nem "szarakodtam". HA van van, ha nincs...akkor igy jartam ! Összerakom a legjobbat abbol, amit talalok, de farmolni sem szoktam. Par elheto darabot hagytam, többi megy a levesbe.( meg ugye a S. feladatos marad ).Valamelyik nap adtam el kapasbol a legendaryt is.
Akar a Lootolas, az a masik ami nem mozgat meg, mert mindent is összeszedek, de abszolute nem ad szamomra a jatekelmenyhez. Legyen fegyver meg loszer, par alapveto kellek, es a többi nem is foglalkoztat. Ellenben örülnek , HA a dögöket ki lehetne arusitani ! Testreszeket, amiket talaltam is redditen posztban.
Mondjuk a Gear+Gun kapcasn is hasonlo a felfogasom, egyelore(raklap ora utan is) ! Epkezlab, moddolt darab, Sniper smg AR pistol Shoti...aztan ezzel vegig is tolom, ha arrol van szo. Jah, talan annyi, hogy a Soviet verziokra vagyok rafeszulve. Majd legkozelebb lehet inkabb Nato lesz a felhozatal.[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
-
juliensorel
őstag
válasz
WATERDACA #3902 üzenetére
Bármikor oda lehet menni, számomra is későn derült ki, én is prypiat után mentem csak el oda és jártam végig. Azon a részen egyetlen épület van ami küldetéshez kötött és emiatt zárva van, az pedig a
azt leszámítva free ride az egész cooling tower.Red Fortress (de az is már point of no return után, end game közben van. Én nem warddal voltam szóval engem bevitt oda a játék de lehet most ward vonalon még az is kimarad ezt nem tudom), Dr V
alt+F1[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
A cooling towerbe mikor lehet bejutni? Most vagyok a Vörös Erdőbe a dokinál, de olvastam olyat, hogyha a Warddal vagyok, oda nem mehetek be. Hogy is van ez?
u wanted, i got it \o/
-
Dr V
őstag
válasz
juliensorel #3900 üzenetére
Nabasszus, nvidia appot el is felejtettem, steam screenshot meg nem működött... Pedig a Cement Factory legtetején elég jól nézett ki a táj.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Piacon a Galaxy S25 család
- PR-Telecom
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Vicces képek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest