Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Lumenetnel kineztem ket termeket, nem akartam webahopozni, raktaron van, kimentem erte a halal f@szara.
De! Nagyon kedvesek es segitokeszek voltak, masik konyhai vilagitast hoztam el, mint ami kineztem, ugyfelelmeny 5*, recommended.Asszem a Jettaba is fogok venni valami durva hideg tompitottat
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Bocsanat,melyiket eri meg jobban: osram night breaker unlimited (5.190), vagy night breaker laser (6.950)?
Nyilvan nem az arkulonbseg erdekely azt latom.
Koszonom szepenHopsz, Qru gondolatolvaso.
Akkor az unlimitedet vegyem?
6eve a gyari van benne, sosenem volt meg cserelve.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Skillet
addikt
a galanttal a városi fogyasztásom 11.75L lett. dugó ebben nem igazán volt, de volt benne sajnos sok rövid táv, hidegindítás. túl közel van a bevásárlóközpont
néha elszúrtam neki.
hétvégén vidékre kellett menjek, szekszárdra. nem toltam neki a pályán sem, 100 körül mentem (nálam a gps és az óra is 100-at mutat egyébként, nem csal), néha picit többel, meg párszor előztem.
fogyasztás 8.75L. ebben volt város is. a tisztán pályás fogyi kb 8.3L.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Magnum_ #86562 üzenetére
Pontosítok: apumnak volt Unlimited a WagonR-be, de én is szoktam vezetni a Suzukit. Nekem csak február óta van meg a Jazz, és egyből Lasert tettem bele. Most ő is Laserrel nyomja.
Neki valamivel több, mint másfél évig bírta, heti 5x2 órán át ment (ingázás Mosonmagyaróvár és Gols között), ami kb. 750-800 órát jelenthet. A Laser is már bent van egy éve, még bírja az is.
Ennyire jó lenne a WagonR elektromos hálózata?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #86560 üzenetére
Emeltfényerejűből ez a legjobb (NBU/Laser). A sima coolblue csak 200 órát tud.
GE +50% az tud 500 órát vagy a gyertyalánggal ekvivalens UltraLife izzó ami 1500 órát.
mod:
bitpork: Sajnálom de ahogy Churchill mondta: "egyszerre csak egy szar üggyel tudok foglalkozni"...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
w333
félisten
válasz Magnum_ #86566 üzenetére
Osram Silverstar 2.0 -t vegyél, ennek nagyon jó a fényereje + élettartama !
(#86568) Saint_
Sajnos nem !
Ha hideg fényű kell akkor GE SportLight, többet bír mint 1 év !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Magnum_ #86568 üzenetére
Én Eurocenter Interspar -ból vettem ...Tungsram Sportligh +50% (H7) !
Nem volt drága, ha jól emlékszem 2800Ft/pár, és ilyen fehér fénye van
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Danex
addikt
válasz Magnum_ #86556 üzenetére
Élettartam szerintem elég sok mindentől függ.
Ha van DRL (nappali menetfény) a kocsin és emberi időben használod az autót , akkor a télen kívül, kb nem is használja az ember a tompítottat.
Elvileg az is eléggé befolyásolja, hogy milyen úton vezet az ember, ha szar rázkódós úton akkor elvileg hamarabb megadhatják magukat.
-
-
Peter.70
addikt
Kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről [link]
Illetve, hogy mi lett volna a helyes reakció?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Én NB Lasert vennék, tartalék izzót meg a csomagtartóba.
Nekem kb. egy éve van benn. -
Skillet
addikt
válasz BigBlackDog #86581 üzenetére
Bezony. Már sok éves teljesít szolgálatot. Nem volt eddig gond vele, még tudja.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
barnam_
nagyúr
Ilyen motorral vegyél használt autót - TC
A "Húsz motor: ezeket kerülje" ellentéte.
-
rbalint88
addikt
válasz barnam_ #86583 üzenetére
lehet a zacsidanit le kéne tiltani az írásról. utóbbi időben csak szar cikkei voltak. régen se sziporkázott sokszor, talán 5 igazán jó cikke van, de az utóbbi időben a közéleti cikkeivel nagyon elment a nép szolgája mögé bújó tudálékos köcsög státuszba. és ezzel a kenetteljes, kinyilatkoztató közlésmóddal az egyszerűbb embereket erősen megvezeti, szerintem ennek már kimutatható piactorzító hatása van. azóta remeg itt is mindenki a fenntartási költségeken ennyire, mióta leírják minden cikkben, hogy mert ha dízelt veszel, akkor eljön érted a patásürdüng, elveszi az összes pénzed és kettőstömegű lendkereket meg cr-rendszert tesz a felgyújtott karácsonyfa alá!!!4!
nem azt mondom, hogy nincs a cikkeinek igazságtartalma, csak ez a fekete-fehér világnézet hosszú távon szerintem kontraproduktív, nem segíti elő a gondolkodó, helyzetét reálisan felmérni képes és ahhoz megfelelően választani tudó emberek termelődését.
a tárgyi tévedésekről ne is beszéljünk, ebben a listában is vannak szerintem faszságok, de nem az marad meg az emberekben, hogy egységsugarú zacsidani így gondolja (adott esetben rosszul), ahogy a cikk elején is írja, hanem a TC azt mondta, úgyhogy úgy van. -
szőröscica
addikt
válasz rbalint88 #86585 üzenetére
TC-től Csikós, Winkler, Karotta, Papp Tibi és Göbölyös írásai jók. Meg Novoth, ha ír még. Az a csipszer csávó se lenne rossz, de túltolja a vicceskedést, és annyi puskapor nincs benne, hogy ez ne tűnjön erőlködésnek.
A többiek gyengécskék: Antika szimplán gyökér, a Lendvai egy szerencsétlen füves hipszter, akinél egy alsós is hosszabb összetett mondatokat tud összeállítani, Macsuga, Koncz és a maradék pedig szimplán stílustalanok.
-
-
tboldi
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz tboldi #86584 üzenetére
Honda motorokkal nem vagyok képben
(#86585) rbalint88: ZácsDani ennyit tud, egy abszolút laikus, aki a népszolgálati megmondóember szerepében nagyon jól feltalálta magát.
Természetesen nem kell szentírásnak venni, amit a TC-n leírnak. Ebben a listában a VW csoport, Ford, Mercedes motorokban nem találtam kivetni valót.Ez a "dízelt veszel -> ráköltöd az autó árát a fenntartásra" nálunk is nagyon megy... nem győzöm megemlíteni, hogy egy modern közvetlen befecskendezős benzinesre is ugyanúgy igaz.
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #86586 üzenetére
Kiváló összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest