Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39914) Reaper válasza Skillet (#39896) üzenetére


Reaper
őstag

Nekem ugyanez a Mannessmann van, meg tudok még 3 embert, akik számtalan autót bontottak szét vele. A racsni része k*rvaerős. A nagyra rátettünk egy jó méteres csövet erőkarnak, simán kibírta többször. Szóval a szerszámok benne nagyon frankók, én 40k-ért vettem Tescoban, néha szokott lenni, meg Metroban is. Nem reklámozzák sajnos, ki kell fogni. Viszont hiába van ráírva nagy betűkkel, hogy 8 Jahre Garantie, a Tesco adott rá 1 vagy kettőt, mikor mondtam nekik, hogy hékás, az volt a válasz, hogy mi nem tudunk németül, és röhögött az ügyfélszolgálatos fazon. :(((

A bőrönd része jó, de a belső műanyag tényleg gyenge. Kb 90% jól van rögzítve, ami ki tud hullani, az az alsó rekesz bal felső sarkában levő szirszarok. A belső műanyagok kb joghurtos pohár masszívságúak, de tényleg majdnem minden jól van rögzíve. Ha nem fordítot fejjel lefele, vagy rázod direkt, akkor nem lesz vele bajod :)

Ha pesti vagy, átugrasz egyszer, és megmutatom, de én tuti megint ilyet vennék, ha nincs pénzem a 200k fölötti készletre, de azt meg ki se használnám. De tényleg ebben van annyi minden, hogy csak 1-2 plusz cuccra volt szükségem, plusz ugye a célszerszámok :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.