Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34925) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Jó volt ez a téma, nem árt biztosíték a kocsiba. Öregem is hordja a vipszit magánál, 1x se kellett még elővenni, ne is kelljen.

Egyszer (tavaly) fogorvoshoz mentem. Aki ismeri: zugló, örs, k&h melletti fogorvosi rendelő, megáll 1 percre az Öregem, hogy kirakjon. Kiveszem a kabátom, mögöttünk segg már dudál, hogy mennyéanyádba. Mondom nyugi van, megyünk már, ne pattogj. Erre kiszáll, hogy lerúgom a tükröd... Mellette asszony, hátul gyerek. Én a fogorvos kapujától fordulok vissza kiabálva, hogy vagy most visszaül, vagy én teszem be, de abban nem lesz köszönet. (életemben nem ütöttem meg senkit, ne mondjátok tovább :DDD).
Utána még odaszól, hogy menjé csak orvoshoz, mert kiüti a fogaim... Noormális? Erre kéne a vipszi meg a kamupisztoly, ne félj azonnal szaladna vissza a tütübe vagy csak pofázna, hogy ezzel vagyok nagy!? Igen, ezzel, ne is merjen a közelembe vagy a kocsimhoz jönni mert lecsapom ( :U ).

Biztos az életébe került az az 1 perc, míg ott várnia kellett...

De komolyra fordítva, nekem a civicben nincs semmi, viszont esélyes egy spray beszerzése. Csak lejár a szavatossága x év után, azt mehet a kukába, a pajszer legalább örökélet+1nap :DDD

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.