Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Mindenféle magyarázat nélkül csak egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy a benzinkutakon, aki szokott kérni számla kiállítást, olyankor a rendszám is rákerül?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tepenzed #238157 üzenetére
Ha kéred hogy kerüljön rá, akkor rákerül, amúgy nem. Én nem szoktam kérni. Cégtől függ, hogy várják el. Nálunk van egy keret, aztán hogy azt mibe tankolom pont leszarja a főnököm. Így néha asszony autójának tankolásáról, néha a motoroméról kérek számlát és azt adom le. Épp ami üres
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #238164 üzenetére
Anyagi jellegű, minimális. 3 heti bejárásomra elég kb Ha motorozok is valamennyit akkor kitart 1 hónapig a keret. Igazából a kialkudott béremen felül lett hozzácsapva a csomagomhoz, nem is számítottam rá, szóval örülök neki így is.
Árstop után azért majd rákérdek, hogy mizu van vele
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz rbalint88 #238149 üzenetére
"Mondjuk ha megkapna az OT-t a korabeli alkatreszekkel tuningolt, az sztem szinesitene a palettat, tamogatom."
Neeem, ilyesmi sosem lesz, egyrészt én használni, élményt szerezni tartom a GSi-t, nem ilyen "Trailer-Queen"-nek, sajnos volt sérült is az autó, így már csak papírnehezék lehet a szent grálok között, harmadrészt a CatCams tengelyt, egyedileg készült hibrid gewindét szerintem nincs az az OT-s ellenör, aki "korabeliként" jóváhagy.Már örülök, ha elkészülte után sikerül beletetováltatni a (valószinü addigra német) forgalmiba majd a módosításokat.
-
Szada85
aktív tag
válasz rbalint88 #238168 üzenetére
Az a "baj", hogy szerintem az OT-s "lét" korlátozza valamennyire a használtságát az autónak, mi bármikor felmegyünk egy tempósat kanyarogni a GSikkel Pilisvörösvár, vagy Héreg felé, mert "játszós autók", ha el is romlik valami, dkavicsot kap a fényezés, akkor sem döl össze a világ, mert nem múzeális az állapota egyiknek sem.,
Az OT-seket jellemzöen már csak mutogatni hordják, meg felvonulásokra, kínosan vigyázva minden elemére. Pedig a világ pazarlása egy dBilas-t nem megkiabáltatni, én is bezsongva várom a napot, hogy felkerüljön, és indíthassuk az autót.
Egyébként nekem a Mattig E Kadett "Breitbau" átépítés sokkal jobban tetszik, a König hátsó (talán Ascona) lámpái picit idegenek. Volt Mattig tavaly eladó, valami 25k€ körül.
-
nagyúr
Táphiba volt.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
Új Passat GTE teszt: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Puma K
nagyúr
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Most akkor érdemes valami adalékot önteni a 95-ös benzinhez vagy nem? Ha igen, mit?
Aki azt mondja, igen, azt lehülyézik, aki azt mondja nem, azt is. Az erről szóló tanulmányok meg látszólag egyenlő arányban támasztják alá és cáfolják meg ezek hatékonyságát.
Ki tudja az igazságot?
-
Peter.70
addikt
-
bandus
veterán
[link] ilyesmiket nézegetek. szerencsére gyártották ezt a 1.8 tsi-vel is, nem csak a dízellel. azt még egy kicsit meghekkeli a lacsip és egész faszán mehet majd
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Khm. Az első tábla vonalában kell már lelassítani.
De egyértelműen büntetőfék volt. Ugyanakkor nem értem ezeket a videókat. Általában azok előtt büntetőfékeznek, akik szívatták korábban a másikat (pl nem engedte előzni). Legyenek bátrak és tegyék ki a teljes felvételt onnantól kezdve hogy megjelenik a másik fél a tükörben.⭐ Stella
-
brumi1024
veterán
válasz macilaci78 #238194 üzenetére
Foleg csomagtartoban, nemileg hatso terben, de ez nem valtoztat az kategoriajan es azon a furcsa helyzeten, hogy egy arban van a premium valtozataval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest