Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#196800) MC Pite válasza kátú (#196730) üzenetére


MC Pite
veterán

Ne üssetek, de meg kell kérdeznem:
A távirányítóról indítás mire jó? Jó, esetleg az optimálisnál silányabb és sűrűbb, de még megengedett(Lexusnál nincs pl Acea követelmény ha jól tippelem) drága olaj felsavasítására, de még mire?

Re: Vetem a követ. Sose jártam le semmilyen télit nyáron. Én már törtem tk-ra autót, nagyon szar érzés, hónapokig kisértett.

Nem sok autónál kell jobbnak lenni, az előtted lévőnél. Céges oktávia jó gumikon? Hoppácska. Vagy aa íven kéne maradni, vagy a semmiből ott termő élőlényt kéne megmenteni. Hidd el, nem basztatásból írjuk neked amit, lehet pár tíz év és párszázezer km plusz van pár emberben, és találkozott már pár dologgal. Vagy megszívleled és az eszedre hallgatsz, vagy nem.
Pimpeltem autót huszonévesen, de fehér kilépőfénnyel, műszerfali világítással egyező plusz benti fény a rekeszekhez, menetjelző, matrica, stb. Színes gagyi ledek és gumifestés nem vót; a bringáimon gyárilag olyan :D

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.