Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150567) Doki16 válasza Magnum_ (#150557) üzenetére


Doki16
addikt

Formája a mai napig tetszik nekem, tök jól mutat még mindig a Szilicium völgyben :)

(#150558)EQMontoya: Engem csak a technika érdekel. Az Auris már tökéletesen kiszolgált felszereltségi és kényelmi szinten. Mondjuk tény ami tény, szép ez Lexus, de sajnos ezeknél a ceruza is vastagabban fogy.

(#150561)focvis: Nincs az a pénz szerintem amiét most megválna édesapám a GTE-től. :) Pláne nem ülne bele utána a sokkal "bénább" Outlanderbe :D

(#150565)máyköl: Kívülről még én is csak csak megvagyok vele. De a belseje nagyon nem egy 15 milliós autó belseje. Azt hittem megtudok vele barátkozni, de nem fér be sehogy sem az ingerküszöböm alá. Egyébként van egy dolog ami rendkívül bosszant. Mégpedig, hogy nem fértek bele az automata elektromos ablakok. Nem néztem utána, mert fel se merült bennem, hogy ilyeneket kihagynak belőle.
V60 nagyon bejön, mind kívül mind belül. De amiért nem azt vettem azt már kifejtettem korábban is. Sokkal költségesebb a fenntartása mint a Mitsu. A másik meg, hogy én kis távokat megyek és sokat. Ha lemerül akkor is kis távok lesznek és sok. Az Outlander motorja meg erre lett kitalálva. Városban soha nem hajt csak elvan magában és tölt.
Tesódnak mi tetszik benne annyira? Én is azért ugrottam bele, mert mindenki áradozott róla a csoportban, hogy mennyire jó kocsi. Aztán közben meg egy Colt/ASX szintjén mozog belső térben.

(#150566)Kickass: Az a GTE maximum hozzám fog átvándorolni, ha 2-3 év múlva megveszik szüleimnek az első elektromost :) Jó vétel volt a Passat. És pont nagyon jól is jött, mert minden nap megy vele apum napi 2x15 km-t.

[ Szerkesztve ]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.