Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14158) szőröscica válasza Richard! (#14157) üzenetére


szőröscica
addikt

Öt felnőttnek az hosszú távra az. És nem kell átlagmagyar zsírdisznónak lenni hozzá testalkatban, a hosszú távot pedig nem úgy kell érteni, mint itt a nagy többségnek, hogy egy Szeged-Bp. már jelentős, egy horvát tengerpart 7-800km-re pedig már szinte felfoghatatlan távolság.

Két évvel ezelőtt voltunk olyan helyzetben, hogy öt felnőttnek akartunk venni utazóautót.
Dimenziók:
1. 192cm, 90kg
2. 181cm, 75kg
3. 176 cm, 64kg
4. 165cm, 75kg
5. 165cm, 65kg

Elmentünk, néztünk új Grand Snecicet. Nagyon kicsi volt. Megnéztük a Grand Espace-t, egy fokkal jobb volt, de az ülései annak is hokedli méretűek, vállban szűk 3 felnőttnek a középső sor. A Fordokkal jó tapasztalataink vannak, ezért elmentünk Fordékhoz, beültünk az S-Maxba, ugyanolyan volt kb. mint az Espace. Feltettük a kérdést, hogy akarunk így, egymás vállához ragadva hokedliken utazni Dél-Spanyolországig? De akár csak Győrig?

A válasz egyértelmű NEM volt, így vettünk egy 9 személyes Transit Customot. A harmadik sorban is teljes értékű ülések vannak, nem olyan kis viccesek, mint egy Espace vagy S-max középső sorában, kényelmesen utazik akár 150-el halkan, van benne két klíma, állófűtés, és gyakorlatilag minden fontosabb kényelmi extra. Nem ér egymáshoz senkinek a válla, nyújtott lábbal lehet utazni, és minden csomag befér, még ha 7-8 emberrel mész is.

Nem ezt az autót tartom ultimate megoldásnak, de ha négynél több felnőttet kell értelmes távolságra eljuttatni, akkor nincs alternatívája a kisbusz alapú személyszállítóknak. Legyen az Trafic, V-Klasse, Multivan, Turneo Custom, akármi.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.