Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
válasz sugarforce #140950 üzenetére
OK, de kizárólag forrás-megjelölés nélkül! Zsinórban a 4. automatás autót koptatom. Lustulok, na...
(Alkoholmentes sör, guminő még nem játszik; tempomat elvétve, a nem radaros tempomatnak nem sok értelmét látom a mai forgalomban.)
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz bitpork #140953 üzenetére
Jajj!
Jut eszembe, míg szervizben volt az autó, kaptam szerviz csereautót (for free, persze otthagytam egy havi átlagnettót).
Seat Altea 2.0 TDI manuális, lefingva, karácsonyfa műszerfal, csörgött-zörgött; de jól ment, szuper ülések, és valahogy átjött ebből is a Seat sportos karaktere. Lájkoltam. -
pube111
senior tag
Kőfelverődéses szélvédőjavítást tudtok valahol BP 17. kerületben?
-
törölt tag
válasz kisza25 #140951 üzenetére
Nagyon nem értek egyet vele. Nézzük csak meg a baleseteket, mennyit okoz 200-300 lóerős autó és ezres GSXR? Vagy akár a telefonozás? Néhány baleseten kívül egyik sem volt jelen, csak kiteszi egy részét. Amiben igaza van azt a legelején elmondja, a magyar társadalom nincs felnőve ehhez a mértékű forgalomváltozáshoz. Az összes többi már csak töltelék a videóban.
A többi meg csak utána jön pl. az útminőség, hasonlítsunk össze egy 77-es utat meg egy 76-ost... De alapvetően itt is a vezetési hozzáállás a rossz, mert ha szar úton megyünk akkor jobban oda kellene figyelni.
Veszprém meg egy kicsi Budapest, annyi a bunkó faszt egy kupacban. Nem tudsz bemenni a Tesco parkolóba sem kijönni onnan, mert áll a sor végig, mindenki leszarja a másikat, most mikor ott voltam én a taknyos keveset futott és előttem egy német rendszámos Audi suv volt aki úgy állt meg, hogy a parkolóba hajtó utat szabadon hagyta, mindenki más beáll az út közepébe és senki se be, se ki, semmi cipzár elv, ha valaki bedugta az orrát, hogy ő szeretne kijönni ráhúzták a kormányt te innen ki nem jössz és ledudálták. Elképesztő volt élőben látni.
Ez a probléma, a geci bunkó fajtája az embereknek. Köze nincs egy 300 lovas autóhoz meg egy ezres gyorsasági motorhoz, azok csak közhelyek. -
MunezXBK
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #140964 üzenetére
Olvastam, tipik megtévesztő cím. De a trend akkor is érdekes, hogy nő a dízeles eladás.
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Motion_Blur #140964 üzenetére
7%-kal nőtt a dízel eladás.
Qru: Lehetséges. Én amúgy kevés dízelt viszek, de úgy látszik az euro6 tetszik nekik.
-
MrSealRD
veterán
válasz #89309696 #140959 üzenetére
2-300 lóerő nem a többség az igaz. De a telefon az igenis valós probléma és tömegesen fordul elő. Vagy átaludtad az elmúlt 2-3 évet, amiben volt példa arra is, hogy élőben halt meg egy kisbusznyi ember? De napi szinten látni a forgalomban telefonozó idiótákat... Már megvan a minta is és kb 99%-ban tudom, hogy az illető telefonozik.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kisza25
félisten
Ő balesti helyszínelő, nem a bunkókról beszélt, meg ez csak egy felvezető videó az előadáshoz ami a videó végén van, hogy hol lesz és mikor
Több halálos baleset van erős autóval, mint gyengével, még úgy is, hogy az erősebb autók általában azonos sebességgel biztonságosabbak, nézd meg a statisztikákatEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pube111
senior tag
válasz Jaffa75 #140958 üzenetére
A pesti úti csak szerdára tudta vállalni.
Kimentem Pécelre, rögtön megcsinálták.
8000ft
Szélvédő javítás Pécel Pesti út 21. uvegneked.hu -
Magnum_
nagyúr
Nem semmi munkadijat szamlaztak ki, de konkretan jobban megy az auto
Holnap kora reggel indul a ket napos brutal kozmetika.
I humbly and respectfully decline™
-
kisza25
félisten
Nem itthoni, csak belefutottam, kis telefon, kis bmw, kis FB, 4 halálos áldozat, mondjuk hármat írnak, de a 7 hónapos terhesség az már bőven számolandó
Bele se gondolok a férfi helyébe akinek az egész családját megölte[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
[link]
Erőmérő.Mivel kartergáz szagról nem beszéltek (tipikus Lada betegség), így marad a karbi és gyújtás ellenőrzése. Ladáknál nagy divat volt belepiszkálni, hogy kevesebbet fogyasszon, mert akkoriban úgy is elég volt a teljesítménye, cserébe kevesebbet fogyasztott. Utána meglesz az 70 ló is.
A víz melegedés valami hibára utal, nem szokták ezek elmelegíteni. Simán tartható velük a mai autók tempója, persze ezzel nem, mert jóval gyengébb, mint amit ezek tudni szoktak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
M7 áll Velencénél. Baleset.
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #140989 üzenetére
Nemrég jöttem meg a boltból, ma nem volt igazi strandidő +Boglári bornapok ma kezdődnek, a 7-es úton lépésben lehet haladni, holnaptól csak az elkerülő utakat használom
Holnap meg ugye váltás van, a vendégeink is reggel 6kor lépnek[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #140991 üzenetére
Én meg türelmetlenül várom, a képes beszámolót. Én most épp nem tudok kocsit mosni...így kell valami...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kisza25
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest