Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
kell is
Gondolom, hogy a legnagyobb, nem ismerem amúgy a szériákat.(#86170) ivana: Köszi, ránézek akkor erre a kompakt dologra.
-
Gabor.Sz
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Vadulás annyi, ha elnézek egy kátyút és véletlen belemegyek. Nagyrészt (90% vagy akár több) városban tekerek, a többi földúton, murván, esetleg a hegybe', amik mennek utak.
De oda meg nyugdíjas tempóban... -
zoo8800
veterán
válasz
geotigris9
üzenetére
Ez "csak" 11-40T, Sunrace CSM990.
Remélem idén feltűnik itthon is. Még a BD-n se láttam -
Ellia
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Újban gondolkodok, gondolom ott ilyenekkel nem lesz probléma. Van olyan alkatrész márka amit messziről érdemes kerülni?
-
6030D
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Meg akarsz alázni, mi?
Pénteken lehet, hogy megyek valami gyors kört, de még nem tudom, mert be kell járnom a fél országot a 4 napban, és még nem fix, hogy hogyan.
De valamikor összehozhatjuk. Meg a Vér-, és Medvés-kört is nagyon tervezem tavasszal, csak mindig közbejön valami.
Most a Naszály az új kedvenc. Itt van az orrom előtt, és nagyon jó utakat találtam. 1,5 órás tekerésnél, 600 m mászás, 10 perc veretés lefelé (-400 m szint) 30-as átlaggal. Hétköznap esti körökre kiváló.
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy városi cirkálót munkába járáshoz - esetleg síkvidéki túrázáshoz (magasabb tf-i túrákra van egy montim). Elsősorban single speedeket nézegettem (nagyjából napi ~ 2x7km aszfalton, amivel ki tudom váltani a tömegközlekedést), ebben kellene a segítségetek, hogy ezeken a gépeken mit érdemes nézni, mire kell ügyelni, hogy megbízható társ legyen jó pár évig?
-
Vasinger!
nagyúr
Keresőben nem sok infót találtam a bikesafe oldalról. Szerintetek érdemes beregisztrálni a bringát oda? Még akkor is, ha az ember nem zárja le/ nem hagyja ott sehol sem a bringát.
-
andrisbandi
őstag
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Az a baj, hogy komolyan. Erre kellene gyúrnom. Most, hogy végre megint van km óra a szemem előtt, össze tudom hasonlítani az adott pillanatban, mi a különbség akkor, ha erőből megyek fel az emelkedőn, meg mi van akkor, ha visszaváltok és felcsörlőzök. Sokkal lassabban. Úgyhogy most az erőfejlesztés a terv, hogy gyorsuljak az emelkedőn. Nem csak az idő miatt, nagyobb sebességgel kevésbé akad meg a bringa is, könnyebb feljutni a köves szakaszokon.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Gabor.Sz
üzenetére
Valahol 25 környékén ha megkapod az elfogadható.Ezzel persze semmi vadulás!
(#86179) 6030D ...nem tudom te ezt komolyan mondtad,de lehetne az én hozzászólásom is.

(#86166) trialboj...ha 3-4 napig érzel 1,5óra nyeregbe ülést,akkor 3-4 naponta mész annyit? Mert ha igen,akkor az a baj és egy nyereg sem lesz jó.30 km után 3-4 napon át ülj vissza újra meg újra legalább egy-egy órára,azután érezni fogod jó-e neked az a nyereg.Kutyaharapását szőrével.

-
szjoci
őstag
Ezzel a pedálfordulattal hadilábon állok...
Mint írtam is korábban, kb 70 csapás/percre vagyok beállva. Nos, kipróbáltam az ideális 90 csapás/percet és úgy pattogtam a nyeregben mint a nikkelbolha
80cs/p még elviselhető volt... Szóval vannak gondok a technikámmal is, lehet visszarakom a patentpedált és megpróbálok megbarátkozni végre vele 
szerk.: "Aztán lehet, hogy csak félrefordítás" - a forráscikkben is így emlegetik, bár lehet azt is már félrefordították valami német hírportálról

-
6030D
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Azért próbaképpen nézd meg, milyen pedálfordulattal tekersz, és olvass utána (vagy kérdezz itt), hogy megfelelő-e illetve milyen irányban érdemes változtatni rajta, milyen egészségügyi hatása lesz.
Ha másra nem is, erre jó lehet. 1 hónap múlva meg meg kell hirdetni 5000-ért, hátha valaki megveszi, mert nem lehet kapni őszig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#86176) zack: Nem szabad sajnálni nyeregre a pénzt. Azon ülsz, az egyik legfontosabb, hogy kényelmes legyen. Meg a markolatra, meg a hajtásra, meg a ruhára, és hopp, hirtelen semmire nem sajnáljuk a pénzt, és vehetnénk egy új bringát. Ilyen ez hobby.

(#86175) szjoci: ez érdekes. Autóknál a gyorsforgalmi út lényege, hogy korlátozzák mi mehet rajta és van minimum sebességhatár. Az hogy el van választva a többi közlekedőtől, meg széles, az szép, de ettől nem lesz gyorsabb. (Aztán lehet, hogy csak félrefordítás.) De itthon ez úgy nézne ki, hogy 4 méter szélesen menne mindenki gyök kettővel.
A hétvégén is, ami volt a bringautakon... asszonnyal szembe jön 2 csávó egymás mellett, vigyorogva, hogy ő húzódjon le; c*gók tolják a kocsit a bringaúton, majd amikor mellé érünk, direkt ráfordítják, hogy ő majd megijeszt... áhh. Az erdőben meg madarak, nyúl, őzike... minden happy. -
zack
nagyúr
válasz
trialboj
üzenetére
Nem szabad sajnálni nyeregre a pénzt. Azon ülsz, az egyik legfontosabb, hogy kényelmes legyen.
Olcsóbbakkal nincs tapasztalatom, de a Selle Italia SLR, Selle SMP Stratos az kényelmes (nekem).
Drágák, de csak 1x kell megvenni, én nem kell eladni a bringával.
A zselés ülés + zselés nyereg kombó biztos nem az igazi. Kell egy viszonylag lapos, vékonyabban párnázott nyereg, és hozzá egy jó betétes nadrág. -
szjoci
őstag
-
trialboj
őstag
Igen, kb 2 éve mikor először belekezdtem a túrázásba, és tavaly év végén.
Tavaly már egész könnyen átszoktam a keményebbre, csak aztán eladtam a bringát, és most ezt használom.Te azt ajánlod hogy a köv bringánál is inkább keményebb típusban gondolkozzam? + az a 900as zselés fenék alátét azon az alsó nadrágon?
-
Gabor.Sz
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod! Egyrészt V-fékem van, másrészt a 60kg-t is alulról karcolom.
Akkor igazából, ha megveszem, annyira nem lövök mellé vele...?
-
6030D
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
A sebességmérő része arra jó, hogy pontosabb adatot adjon a GPS jelnél. A pedálfordulat meg az aktuális értéket mutatja az appal, de ennek főleg edzésnél van értelme. Esetleg a helyes technika betanulásánál, de akkor is látni kell a mobilon az értéket folyamatosan. Én a mobilt a kormányra nem javaslom, de aszfalton lehet, hogy kibírja. Bár amilyenek a környéken a bringautak...
Szerintem amire vetted, arra pont nem kellene.
Tegnap kész rajzás volt a Dunakanyarban. A marosi kompnál volt egy 60-70 év körüli társaság, kóláztak. Aztán elindultak a bringákhoz: karbon vázas Speci fittnes, S-Works fittnes (bár az lehet, h outira volt építve), néniknek pedelec trekking meg pedelec 29R, fekvő bringa, oldalán valami karbon felirattal. Nem magyarul beszéltek, na...

-
trialboj
őstag
Ezt úgy egészen biztosra nem tudnám megmondani
Egy 9000ftos Velo zselés nyereg, tavaly sokat mentem vele kb 4000, és 30 km után már tört nagyon, de másnapra kialudtam 
Az hogy mi a méretem a hosszán v szélességén kell mérni ?
Tudom, menjek be egy profi boltba ahol majd segítenek, de ez nem játszik
Itt csak olcsó és drága boltok vannak, évente cserélődő személyzettel tehát sajnos nem a szakértelem az első számú mottójuk 
-
trialboj
őstag
900 MTB ALÁÖLTÖZET NADRÁG, FEKETE B'TWIN
Használ itt valaki ilyen zselés aláöltöző nadrágot? Idén valahogy nem sikerül megszoknom a nyerget, és elég frusztráló, hogy egy 30 km után 3-4 napig is érzem a tomporom. Pedig eleve zselés ülést használok, és tavaly egész évben ezzel toltam...Van jelentős haszna az ilyennek, vagy pár hét után megszokod és utána annyi a placebó hatásnak is ?
-
pc360
addikt
Nekem is lenne kormányos kérdésem. Ma megyek le a gépért, és egyből keresnék rá szélesebb kormányt, mert a 42-es valami röhejesen kicsi. Mit ajánlanátok 120 kilóhoz és jó széles vállakhoz?
Az sem biztos, hogy ilyen koskormány lesz a legjobb, a könyököm eléggé kivan ezektől (bár az, hogy végre a méretemben lesz a bringa, biztos sokat segít). Mondjuk a féket máshogy nem lehetne alkalmazni... Az a baj, hogy a könyökömnél az alkaromat befelé feszítő ín begyulladt 2 éve az országútizástól, és azóta szar.
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét szakik !
Segítséget szeretnék kérni.
Kormányt keresek a bringámra, eddig egy kormányt találtam, ami azt gondolom,hogy nekem megfelelő volna, de ~5 k lenne a kormány, meg ~5 k a posta is…

Hazánkban megvásárolható valahol a Wald 803 típusú kormány ?
Érdekel akár hasonló tulajdonságokkal rendelkező kormány is, akár használtan is.
A lényeg kb ennyi lenne, ~70 cm hossz, ~10 cm emelkedés, colos befogó, és ha felém hajlik finoman a vége az sem lenne baj, sőt.
Tudnátok nekem ebben segíteni ?
A választ előre is köszönöm !

Üdv: Bicskás
-
axlfsi
veterán
Telefonos appal akarom tarsitani es reszletkerdes, hogy kirakom-e a bringara (habar mar van fasza telefontartom - miert is ne tennem ki akkor mar?). A lenyeg, hogy ha elmegyek par orara a kornyeken tekerni (abszolut hobby, semmi extrem, mocsar/sar/hegyoldal es tarsai, csak egy nyugdijas tekeres, egyik vegpontban egy sor, a masikban egy hekk), akkor utolag megnezhessem merre is jartam, milyen sebesseggel, stb (habar erre emlekeim szerint mar ket eve is jo volt es mindent megmutatott az Endomondo... szoval, lehet kidobott penz
).
MeglaSSuk!
UI.: miert nem ajanlod?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
DHL az én csomagommal sem iparkodik most. Ez kifelé irány, de az persze mindegy. A Magyar Posta elvileg hétfőn átadta nekik a cuccot, viszont a DHL oldalán még mindig azt látom, hogy 'die Sendung wird ins Zielland transportiert'. Remélem most már napokon belül megérkezik.
-
geotigris9
tag
válasz
joysefke
üzenetére
12-36 biztos nem játszik kell az a 11 fog hogy tudjam tolni rendesen.

(Lehet marad a régi rendszer úgy sem mostanában cserélem le elvileg a hátsó sort.) ..(#86050) zoo8800 Viszont ezen elgondolkodtam, de én sehol nem láttam 9 -s rendszernél 11-42 sort, tudsz valami linket?
(#86132) Vasinger! Én beszerzek egyet újból, de az tény az oldalsó kefék hiányoznak róla az kellene a még tökélyhez.
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Strezi
üzenetére
Nekem R2 bike-os rendelésem van. Szintén DHL(Prémium). Csütörtökön délután adták fel, szombat reggel érkezett Magyarországra. Kíváncsi vagyok a Magyar Fosta mikor hozza ki.
Neked a DHL mit ír? Ott van még Németben?Mondjuk most indul a szezon, lehet el vannak havazva a BD-nél.
-
Strezi
őstag
WD40 95% petróleum. De legalább mindenhova eljut a láncba. Lemosónak feltétlenül jó, rendszeresen használva nem feltétlenül rosz!
Én megint kicsit kiábrándultam a Rohloff-ból, már megint tök dzsuvás a láncom, pedig keveset, szemenként használtam és át is töröltem utána..
Most alpinbike-os ajánlásra a Holmenkol teflonos cuccotg fogom kipróbálni. Próbáltam Bike Works Dry-t előtte, az meg sajnos egy napot sem bírt ki a láncon.
Van másnak is futó bikediscount-os rendelése? Szokatlanul lassan csomagolták, meg valahogy DHL-nél sem akar elindulni a csomag
Szokatlan... -
bunddog
aktív tag
Testbike vázméret kalkulátora cross-hoz 178 centihez és 79-es vagy 78-as belső lábhosszhoz 48-49-50-es méretet ír, 46-os váz is jó lehet?
-
törölt tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Szia!
Nem szoktam mérni, mivel ez idáig 26x2,0 gumikat olyan keményen
használtan hogy ne lapuljon csak minimálisan szinte láthatatlanul.
Igen pattogok a magyar közúton a kerékpár utat kerülöm mert tele van
telefon aknával, csatorna fedővel, repedéssel és olyan kanyarokkal amitől
égnek áll a hajam hogy miért szívatnak. -
WP14
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Lehet.... Én WD-40-el szoktam befújni, azt szereti

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
truefx
üzenetére
Szép!

(#86123) inifini...vidd innen,fújj!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#86133) Strezi...szép hely és bár Erdélyben éltem le életem első 30 évét,csak miután ideköltöztem jutottam el oda.Most is csak bringa nélkül...

(#86137) WP14 ...a motorlánc annyira más (vastag,nem kell lánckerekeken ugrálnia,jórészt védett stb.) mint a kerékpárlánc,hogy a motorlánc olajat nem ajánlják kerékpárláncra.
-
truefx
aktív tag
Sziasztok! Néhány napja kértem itt tanácsot, új oúti vásárlással kapcsolatban. Végül sikerült egy karbon Émondát elég jó áron megszerezni (TREK márkahűség, eh), amivel nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek köszönöm, aki segített a véleményével, vagy a tanácsaival. A következő hetekben dől el, hogy a derekam, hátizmom mennyire fogja ezt tolerálni, de egyelőre 60 km után nem érzek semmit... Csak a sürgető vágyat, hogy minél hamarabb újra felülhessek a bicajra!!!!

-
belaazallat
addikt
válasz
üzenetére
Kinek mi a ballonos. Én 25-ös outi gumikkal közlekedek 113kg hoz(korábban volt 127 is). Évente egyszer kerülöm a Balatont, és nagyrészt a "minőségi kerékpár úton" megyek.
Hiába ballonosabb egy gumi, ha nincs megfelelő nyomás a súlyodhoz felütöd, ha megfelelő nyomás van benne az meg kemény és nem nyeli el az úthibákat. De a puding próbája az evés, majd kitapasztalod, neked melyik szélesség milyen nyomáson jön be.
-
WP14
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Benzin és egy ecset csodákat művel a lánccal, kb. 100 ft-ból
Utána csak be kell motorlánchoz való spray-vel fújni. -
Tothgera30
veterán
Ezen nem fogunk összeveszni, nekem is nagyon tettszik a színe, bár ugye ez nálam a legutolsó szempont. A Team rohadt könnyű, talán valami 950-1000g-s vázra setupolnak, persze súlylimites, de valami gyönyörűek.
#86091 zack: Hosszú távon nem sok tapasztalat van vele, versenyzők veszik, hamar ledobják, bár legalább rendesen vannak szervizelve. Köszönöm a KTM nevében. A Fully-val annyi gondom volt, hogy mozgott a hátulja, nem tudtam megszokni, féltem is tőle. Ahol én használom, oda a merev is untig elég, nem érzem most sem hogy nekem szükségem lenne egy össztelósra.
#86093 Runner_fxr: Egy főleg országúti kerékpárokat gyártó manufaktúráról van szó, gondolom itt még finomítani kell a dolgokon.
Egész napos bringázás volt ma, 60 km, 1300m szint, 4:09:51 a Zemplénben. Makkoshotykáról indultunk, beleesett a Bagoly-bérc, Tokár-tető, Dorgó-tető, Bohó hegy, Telkibányán ettünk egy finomat a Pitvaros Pihenő Étteremben, ezután vissza a Kögát-bérc felé haladva Nagy-Gerebenen át, Kőkapun keresztül haladtunk vissza a kiindulóponthoz.
-
-=RelakS=-
veterán
-
parkr
őstag
milyen magas vagy hogy ekkora kell neked?
(#86132) Vasinger!: az alin olcsóbb, csak ugye várni kell rá, és folyadék sincs hozzá
-
Strezi
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én Torockón voltam erdélyben. Nagyon szép környék, és viszonylag közel is van. Nagyon szuper élményeket szereztem ott! Barátomnak rokonsága is van ott, így első évben a helyi kempingnben laktunk egy kis faházban, másodszor pedig már a plébánián kaptunk szállást :

Érdekes, kies vidék. Jó volt a magyar szó, a friss termények, ételek. Persze, nagyokat kirándultunk és bicóztunk is. Mind a Székelykő mind az Ordas nagy kihívás. Érdekes célpont a Tordai hasadék és móc falvak is a környező hegyvidéken. Volt hogy nem is figyeltünk merre, csak mentünk amerre jólesett fent a hegyen. Persze, ehez azért jó alapkondi kell ott, mert benne van mindig egy 15-45 kilométeres kitérő

-
trialboj
őstag
Ujra megpróbálkozom, hátha valaki tud segíteni.
Van 2 bringa ami tetszik, az egyik egy FS 2014 Fuji Reveal 29 viszont csak 44cmes a váz, nekem elméletileg 18,5" 48cm kellene (180cm 81 belső lábhossz)
Illetve egy Cube access hardtail 20" 50cmes váz.
A kérdés az hogy mindkét váz rossz döntés, vagy felfele nem akkora gond csalni, mint lefele?
Kösz
-
Frenky89
addikt
Ezekkel a padlásszökevényekkel mihez lehet kezdeni
Rakjam fel őket így valami apróra ilyen 5-10eFt-okért hátha lekelnek, vagy van értelme csinálni rajtuk egy karbantartást (új gumik/bowdenek/bowdenházak + zsírzás/olajozás)?
-
rétisün
veterán
válasz
üzenetére
egy 58-ast tudok, igaz az karbon, így egy kicsit drágább is......
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek hol nézzek 64 cm vázméretig, max 165 ezerig~
olyan kerékpárt amit érdemes át alakítani fitness kerékpárra.
Se teleszkóp, se tárcsafék nem szűkséges!!! -
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ja, nem izzadok-fáradok annyira és nincs annyi vízre sem szükségem, a sárban dagonyázni meg

Hargitáért én annyira nem vagyok oda, de Bucsecs, Retyezát nagyon bejön, a Fogarasi úton tekerni meg egyik régi álmom
. Elég frankó hegyek vannak itt, simán oda merném tenni Dolomitok vagy bármelyik híresebb hely mellé pl. Retyezátot
. És én hülye erre csak akkor döbbentem rá igazán, mikor elköltöztem anno Komarno-ba és rádöbbentem, hogy ott minden milyen lapos 
-
zack
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nyomják. Volt komoly bukás is.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Erdélybe jössz nyaralni? Merre?
Ma nem élveztem annyira mint tegnap, jobban szeretem saras hideg időben csapatni, mint jó időben. -
parkr
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
mákjuk van a hátszéllel
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nyomják Roubaix felé cefetűl,brutális az a macskakő és por.
...a tempó 50 fölötti. 
Zack...ne vegyél túl komolyan.

-
ivana
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
A csepel budapest teljesen jó ennyiért, nehéz, de amúgy egybe van, a kontrája rendes velosteel, kerekei duplafalúak és az a felni elég strapa bíró. A hajtása egy fos, de azt max. lecseréled később, de lehet bőven elég lesz az is.
(A neuzer gagyi felnis azt hanyagold, meg azért a csepel mégis jobban néz ki ők gyártottak, gyártanak jó cuccot is
) -
törölt tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Szia!
A ballonos gumi, a 90kg~súlyomnak és a rossz utakra kell.
Keresek 60-64cm fitness kerékpárt, 100-165 ezer~, használtra gondoltam
és így gondolom jobb bicajhoz jutok.
Ebben a méretbe használtan nehéz találni fitness-t, és arra gondoltam
egy jó alapokkal rendelkező verseny kerékpárt könnyebben beszerzek 100~,
és rá pattintok egy jobb ballont, meg egy egyenes kormányt. -
Gabor.Sz
csendes tag
Sziasztok!
Erről a telóról mi a véleményetek?
Köszönöm a válaszotok,
Szép vasárnapot, -
guftabi96
addikt
Üdv!
Előre szólok, hogy lehet szentségtörés, amit most kérdezni fogok, de azért megteszem:
50-60 körül kapok-e olyan városi kerékpárt, amit meg szabad venni, és nem hullik szét két hét alatt?
Kis távokra lenne használva (boltba, falun belül stb), illetve hetente egyszer-kétszer áttekernék vele a szomszéd városba, ami 16km oda-vissza. Váltó és semmilyen más extra nem kell.
Ennyiért ahogy látom nem túl szívderítő a kínálat, van Csepel Budapest, meg Neuzer Balaton.
Lehet a nevük miatt, de eléggé tartok tőlük. (bár Csepel Budapest női változatából van több is a családban, és szeretik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kell is
Gondolom, hogy a legnagyobb, nem ismerem amúgy a szériákat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pénteken lehet, hogy megyek valami gyors kört, de még nem tudom, mert be kell járnom a fél országot a 4 napban, és még nem fix, hogy hogyan.

80cs/p még elviselhető volt... Szóval vannak gondok a technikámmal is, lehet visszarakom a patentpedált és megpróbálok megbarátkozni végre vele

Itt csak olcsó és drága boltok vannak, évente cserélődő személyzettel tehát sajnos nem a szakértelem az első számú mottójuk

Szokatlan...