Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
monster95
tag
válasz Hasaggymeg #303397 üzenetére
Tettem rá betadine oldatot.Amúgy nem annyira vészes ez.
Vállam nem fáj szóval ez a szerencsére.Semmim nem fáj csak horzsolások.Maximun1
Betadin oldatot tettem rá,de mint írom nem annyira vészes.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz monster95 #303394 üzenetére
Zasszony szerint Betadine oldat, majd ahogy száradni kezd Betadine kenőcs, szabadon hagyva, kötszer nélkül.
Szerk.megelőztek.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ringman
nagyúr
válasz monster95 #303394 üzenetére
mikor tegnap beszéltem a múltkori bringás balesetemről a srácnak, aki csinálta a tetoválásomat, azt javasolta, hogy legközelebb a sebet betadine kenőccsel kenjem a sebet (+ tartsam tisztán és lehetőleg ne ragasszam le) - én csak Octenisepttel fertőtlenítettem.
Hialuronsavat és kollagént szedek táplálékkiegészítőként
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jjeahh
nagyúr
válasz Ixion77 #303391 üzenetére
Akkor ezekhez mit szólsz? [link] [link] [link] . Amúgy viccet félretéve tényleg drága még 8$ off kuponnal is, aliról inkább max 30-40$ körül érdemes a "prémiumokat" vadászni. Cheji, Rion gyakran bekúszik 20-30$ alá is, Darevie szintén.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
monster95
tag
Kimentem mtb-zni egy kicsit mert a oútim szervizben van.Bár csaj ne tettem volna.Pereceztem egy jókorát.A sérült vállamra estem de szerencséte minden oké,csak horzsolódot.Meg a tenyerem is horzsolódott rendesen mert persze pont most nem vettem fel kesztyűt.Mit lehet tenni gyorsabb seb gyógyulásért?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Toobee #303390 üzenetére
Nekem nem ilyen van de a 2 másik féle ami van teljesen jók. [link] [link]
Ixion77...én 38-at látok. ...legalábbis az elsőnél.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ixion77
addikt
Újra vannak Ali kuponok, lehet venni a Spexcelt, Dareviet, Santicot, Ykywbikeot, Riont, Chejit, Racmmert, Kemalocet, Donent, ZRSEt, Sidebikeot, Hiserwat, Raudaxot, Spakctot, Boodunt, Santicot, Lamedat, Inbikeot, meg amiket még kihagytam
A leárazások 8 óra múlva indulnak.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #303371 üzenetére
Teszek majd vele egy probat ha elfogyott a masik, koszi!
-
jjeahh
nagyúr
válasz balintbaba #303367 üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam, szerintem általában az olcsóbb nadrágokban keményebb a betét, kevésbé szellőzik, gyengébb az izzadtság elvezetése. Egy olcsó nadrág általában rövid távokra jó, a drágábbak hosszabb távra is alkalmasak. Persze ha 150-200km+ köröket tekersz 1500-2000m+ szinttel, vagy bikepackingos vagy, akkor a drága nadrágokban sem úszod meg chamois krém, vagy legalább sudocrem nélkül. Amelyik nadrág hosszú távokra is alkalmas, abban valszeg akkor sem törik fel a hátsód, ha nagyon gyakran tekersz rövideket.
#303381Ixion77: nem, de a szokásos márkáknál nézz szét, biztos kerül valami. Nekem van vinteden egy sosem használt gyerekmezem, de csak azért merem ide leírni, mert mivel Magyarországra nem lehet elpostázni, gondolom nem számít hirdetésnek
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ixion77
addikt
válasz jjeahh #303378 üzenetére
Gyerekméretben (vagy felnőtt 2XS/3XS) tudtok felsőt ajánlani Aliról?
Alsónak nemrég érkezett egy Kameloce 2XS(EUR 3XS) méretben. Picit nagy még rá, de majd belenő. Szereti, és használja már most. Az oldalzseb nagyon bejött
-
RobbyJr
őstag
válasz lsebestyen #303376 üzenetére
Igen, aki testhezálló felsőt használ, köztük én is, annak csak a kantáros jöhet szóba. Ráadásul így fixen rajtad marad, kantár nélkül hajlamos lefelé csúszkálni.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szuszinho #303350 üzenetére
Lehet a zseb dörzsöl...főleg ha kifordítva hordod a gatyát.
ZolkoW...nem is értem hogyan nem zavaró a bringásnadrágon a zseb, benne egy 200+grammos telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Toobee #303373 üzenetére
Ha esetleg segít: asszem ez a Spexcel nagyon vékony, kánikulába való, X-tigert szkippelném, Santic jó cuccokat gyárt, de ez valszeg nem annyira top kategóriás nadrág, írja is, hogy max 5 órás körökre való. Ezekből én valszeg a Spexcelt vagy Darevie-t venném. Kár, hogy csak zsebes játszik, mert a Rion csinál fasza nadrágokat, Cheji szintén (haverom szerint). Rionnak tudom, hogy van hosszú egész napos tekerésekre tervezett nadrágja is, abban tuti nem fájna a hátsó.
#303374Mezga Aladár: ja, ezt is megértem, én szerencsére nem igénylem ezt annyira, a legjobb ruháimat rendeltem, sokkal nagyobb a választék és sokkal olcsóbban megúszhatom, ha rendelek. Pl. az ON, Lowa cipőimet, vagy akár a bringás Giro-t sem tudtam volna helyben sehol megvenni, csak online. Decathlonból van több bringás cuccom, legutóbb egy viszonylag drága mezt vettem onnan és hát nem igazán vagyok megelégedve vele, olyan dolog miatt, ami felpróbálva ki sem derült volna, csak tekerés közben: túl meleg, nem szellőzik jól. Nem vagyok amúgy annyira a Deca ellen, a túraruházataim 50%-a onnan van és ár/érték arányban jónak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz Mezga Aladár #303354 üzenetére
Biztos nem, mert a sárkányhajózás után mindig fáj.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Ixion77
addikt
válasz Toobee #303373 üzenetére
Miért szeretitek a kantáros nadrágokat?
Nekem a féltucatnyi normál mellett egyetlen kantáros van, és egyelőre nem éreztem rá az ízére. Gore középkategóriás darab, és lehet hogy picit kicsi is rám, bár mérettábla szerint elvileg nem. Enyhe negatívum, hogy a vállamon levő anyajegyet dörzsöli, pozitívumot meg eddig nem vettem észre.
-
Toobee
veterán
válasz jjeahh #303370 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ezeket találtam hirtelen:
SPEXCEL NEW updated For Long travel CYCLING BIB SHORTS With Side pocket Italy pad bib shorts for 7-8 hours rider best quality
16500 FtNekem ebből a szettből a risesbik nagyon szimpatikus, illetve annyi jót írtatok már a darevie cuccokról is, de abból nincs a méretemben. Szóval Risesbik biztosan jön próbára, meg jöhet javaslat, hogy melyik legyen a másik.
-
Mezga Aladár
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz Toobee #303334 üzenetére
Inbike, Ykywbike, Santic tudtommal többféle zsebest is árul, fogalmam sincs milyenek, de a mezek a Kemaloce-Vendullhoz képest next level. Talán még mindíg gyárt ilyent a Spexcel is. Ja és Inbike gyakran átcímkézett Lameda, szal ott is szétnézhetsz .
szerk: a Donen-nek is van zsebes nadrágja, náluk minőségben találsz jót-gyengébbet, mindent, mert általában árulnak belépő kategóriás cuccokat és komoly racse ruhákat is. Egy mezem tőlük is van.#303372 Mezga Aladár: ennyiért alin olyan minőséget kapsz, ami a racer szériát is körberöhögi.
[ Szerkesztve ]
-
SteveAd
tag
válasz balintbaba #303367 üzenetére
Az biztos, hogy a nyereg (+ beallitas) is sokat szamit. Ezt a zsebek miatt linkeltem Toobee keresere (ugyanez a modell letezik zsebmentes valtozatban is). Elastic Interface betet van benne, akik valoban gyartanak eleg sok neves markanak (speciel a Q36.5-nek fejlesztettek ebbe). Kb. olyan mint a Vibram (szinten sok turabakancs hasznalja a talpaikat).
De a Q36.5-nel ez az "olcso" modell -
SteveAd
tag
válasz Toobee #303366 üzenetére
Keves penzed marad, igy nem kell a zsebebe tomkodni a penzkoteget, max. egy hitelkartyat
Akciosan nagyon megeri az arat, evekig lehet hasznalni, tartos az anyaga is meg a betet is (4 eve hasznalom a zsebmentes valtozatot). Olaszorszagban gyartanak sajat anyagokbol, reszben ezert is ennyi sajnos -
balintbaba
tag
válasz SteveAd #303346 üzenetére
Ha a seggfájás a probléma, akkor csak azért nem kell drága gatyát venni. Legtöbbször ugyanazt a betétet használják a gyártók az olcsó és a legdrágább gatyáikban. Nem a betét miatt lesz a termék drágább, hanem minden más miatt.
Szerintem a betét hasonló, mint a nyereg - erősen szubjektív, hogy kinek melyik válik be.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
1-2 éve mintha a Deca reklámozta volna, hogy a murvás nadrágjukban elfér egy telefon oldalt. Akkor még ment a fujjogás, de nekem egy alis futónadrágom van, ami mindkét oldalán zsebes, nagyon szeretem, kell még valami hasonló... itthon is kerestem, de hiába vettem hoszúban a Hervisben tök jó futónacit (sőt, ez adta az ötletet, később jött a rövid), a rövid párja nem zsebes. Szóval Rövid+ nem betétes+ zsebesre mondjuk már van tippem, ha megkeresem a linket, de azért lehetne az anyaga kicsit masszívabb. 4/5* az alisnak. Kár, hogy rajtad nem segít
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz lsebestyen #303310 üzenetére
Menjél még ma is
Én most készülődök, hogy meglegyen a szokásos havi 1500km/22ezer m szint körül -
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #303359 üzenetére
Sudocremet probaltam, az pont oszecseszi a betetet a gatyanak, igy abbahagytam a kiserletezest, 3-4 honapra eleg ez kb.
-
addikt
-
vallas
őstag
válasz Dark Archon #303356 üzenetére
Nana.... nekem 3db is van Castelliből..... de emiatt csak aluvázas outira tellett...
valamit valamiért.................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
addikt
-
addikt
Hát igen, a zseb aranyat ér, kár, hogy más gyártók inkább az aeróra mennek rá, mint a funkcionalitásra. De nehogymá' kenegessem a s*ggemet tekerés előtt, így is egy külön rituálé elindulni... még most nyáron is. Utólag használom a jó öreg Neogranormont.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
szuszinho
őstag
10+ órát megyek hetente, előfordul 13-14 is olykor, mindenféle kenőcs nélkül. Egy Assos és Castelli gatyát váltogatok. Mondjuk nincs zsebük...
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #303347 üzenetére
Koszi! Legkozelebb kiprobalom.
-
Friczy
senior tag
válasz RobbyJr #303316 üzenetére
Én szintén csak egy valaki vagyok, és tudom, hogy az általános vélemény, hogy nem kell/szabad alá alsónadrágot venni. Én mégis veszek. Saját tapasztalatom, több, mint húsz évre visszamenőleg, hogy nekem semmi bajom nem volt ezzel. Megszokás, tudom, hogy szuboptimális, de nem törvényszerű, hogy az alsónadrággal együtt hordott bringás nadrágtól bármi baj lenne, az, hogy neked volt belőle problémád, az nem vetíthető ki mindenkire.
Szóval nem kell hozzá alsónadrágot hordani, meg nem is javasolt, de akinek nem keletkezik belőle problémája és így érzi kényelmesnek/megszokottnak, miért ne?
-
lsebestyen
addikt
válasz dom1n0 #303330 üzenetére
Ez lesz az: BBB ultraribbon
-
Toobee
veterán
válasz dom1n0 #303342 üzenetére
Jogos, bocsi. Bal alsóban fogta meg a szemet a 75 ml. Akkor vállalható kategóriába sorolom
Én a Hibrost Soprasella használom most, de ez ilyen frissítő krém is egyben (Refresh verzió), más is az állaga, mint ezeknek a sima picsakrémeknek, ezért jobban/gyorsabban is fogy.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
-
Toobee
veterán
válasz dom1n0 #303336 üzenetére
Azért ez jó drága 75 ml krémért. Assos meg a nem vészes ár nehezen hozható össze egy mondatba Jó zsíros krém kell, igazából mást nem kell tudnia szerintem. Ha kifogy a vagonnyi krém, ami most van nálam, akkor a Decathlonost fogom kipróbálni.
-
Toobee
veterán
-
Ringman
nagyúr
heti 4 egymás utáni napokat megyek, 8-11 óra
ugye 8 és 11 óra között, nem 8 és 11 órányit naponta?mondjuk úgy nem is csodálom a 10% körüli testzsírszázalékot!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Toobee
veterán
válasz Dark Archon #303331 üzenetére
Én folyamatosan heti 4, egymás utáni napok megyek, 8-11 óra, mikor hogy sikerül. Csak a Kemaloce nadrágjaimat használtam mostanában és krém nélkül már kedd-szerda körül érzem, hogy fáj. Picsakrémmel bírja a 4 napot, de keresnék azért valami jobb minőségű betétes gatyát, de csak zsebbel jöhet szóba. Nem tolongtak a tippek tegnap
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Azt nem ismerem.
Aki sokat csúszkál menet közben, annak azért dörzsöli ki, mindegy milyen nadrágban teker, és azért a rosszul beállított nyereg a felelős sokszor.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
dom1n0
senior tag
Egyéne válogatja, nekem mindegyik dörzsöli.
Assos krémmel oké a dolog. -
addikt
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #303329 üzenetére
Melyik ez a BBB?
Eddig én mindig a Supacazt vettem, de a mostani minősége mintha elmaradna már a korábbiakhoz. -
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #303326 üzenetére
nem kell félni tőle pedig
max veszel aliról egy próba-bandázst
-
lsebestyen
addikt
-
fulton
addikt
Sziasztok
Akik Revolut számlát használnák. Arra gondoltam nyitnék egy standard számlát (ingyenes).
Külföldi webshop-okban vásárlásokra használnám, illetve visszatérítések fogadására.
Ez a banki dolog nem a legjobb ilyen célokra a spread miatt.Kis infot szeretnék kérni a felhasználóktól, elégedettek vagytok-e vele, milyen díjai vannak egy ilyen manővernek.
Kell (gondolom) fizikai kártyát is igényelni a fizetésekhez (ezeknek van díja)?
Bármi jó tanács...
Köszönöm! -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #303310 üzenetére
En is meghuztam az elozo hetet, eleg sok sik menes volt benne z2-z3 hataran, az ki is vett belolem, ma kimentem a Matraba tesztelni a kormanyt, meg ulesen is allitottam picit… Gondoltam akkor legyen SS edzes
Jottek a PR-ok ahol kellett, de meg egy ugyanilyen kor mar tenyleg fajt volna, nalam is most hetvegeig lightos montizas lesz maximum, meg mintha bujkalna is vmi betegseg, vagy nemtudom, fura.
Az kiderult hogy a bandazsolas meg mindig nem az erossegemszerk: Gratu az elozo hethez, meg ugy unblock a szezonra, nagyon komolyakat mesz mindig, csak lesek
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz arcitec #303318 üzenetére
Nem írtam el, én leginkább futóban tekerek ...vagyis tekertem eddig, amíg nem kaptam rá az Ali ízére. Amúgy a srácoknak igazuk van, a betétes kerékpáros nadrágot alsó nélkül hordja (és borotválja lábát, és nem tejet tölt télen sem a kulacsába, és kólát sem tölt soha kulacsába, és...) minden komoly kerékpáros, innen is látszik, hogy én teljesen komolytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz arcitec #303318 üzenetére
Azért írsz hülyeséget mert nem arra tervezték ahogy TE használod.
Mintha a téli gumiabroncsot nyáron használnád, használhatod de nem éred el azt a célt amire tervezték.
Nem vagyok ETALON csak maximum a fiaim számára.
Szükség szerint az interneten elég sok bőrgyógyászt találsz ha kipállik a s@gged! -
arcitec
addikt
válasz Maximum1 #303319 üzenetére
#303316RobbyJr : Jó (sok) pár éve így tekerek akár 41 fokban is. És semmi gond, pontosabban nem azzal foglalkozom tekerés közben...
Írtam nem? : A jelenlévők kivételek.... Mindenki azt és úgy hord ahogy neki jólesik nem erőltetek semmit, csak azt írom, hogy semmi nincs kőbe vésve .. OK?
#303321Mezga Aladár: A hülyeségeket nem én írom. Átment? És nem bundabugyi vastagságú az elsó amit hordok és így kellemes számomra. Ez is átment?
De itt a vége ... Hogy nem lehet dolgokat elfogadni és szarok rá mit mire terveztek. És az kié, egy fafej marketinges leírta, hogy még jobban vegyék má ...
Ja és soha nem pállot ki a seggem, miért is? Hagggggyyuk mááá a böszmeséget most má szó szerint ... UFF.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Maximum1
őstag
Én még rászoktam venni egy vastag pamut nacit, nehogy má buzinak nézzenek pics@gatyában.
-
arcitec
addikt
válasz Mezga Aladár #303317 üzenetére
Kevered. Vagy alsó, vagy technikai. Félreértetted. De ettől függetlenül is miért is lenne zöldség? Nem kell erőlködni, azt is írtam. Neked zöldség másnak meg lehet nem.
Mi vagy TE, etalon? Na ügye, hogy nem. Nem is értem miért kell ilyen dolgokon erőlködni.
#303315Hasaggymeg : Az alsónacival én is ad abszolút így vagyok. Max egy alsó mehet akár a kukába is, egy drága jó minőségű bringás gatyó meg nem.
Amúgy gondolom elírtad a futó nacit. Azok vannak bőven a Dechatlonban, onnan van nekem is, bár egy sima rövid gatyó, futni nem kell más.(nekem )[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz arcitec #303313 üzenetére
Akkor én is csak egy valaki vagyok, mivel a saját tapasztalatom semmit nem ér számodra, értem. Mint mondtam, amint áttértem alsó nélkül tekerni, megszűntek a bajaim, mivel nem tudtam mi miatt lehet, és írták hogy ez is az egyik fő okozója.
Nem csak ez az egy cikk hozta le, hanem a GCN is, akik kivesézték YouTubeon is, gondolom ők nem kiss pista...
Ismerőseim közt, akik csak outival mennek, kb 15-en, egyik sem használ alsónadrágot.
Biztos ők sem véletlenül nem használnak.De ha te ettől érzed magad jól, akkor hord nyugodtan 40 fokban is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz arcitec #303313 üzenetére
Én is hordok...leszarom...mármint így inkább az alsót és nem a betétet. Amúgy mivel az Alin nincs betét nélküli bringás nadrág (és nem ismerem a jó futó nadrágokat), így lassan rá kell szokjak a betétesre.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz KISDUCK #303290 üzenetére
Próbáld meg mégegyszer! Nekem Tribanom van, 177cm- hez az M méretnél majdnem koppra előre van húzva az ülés. Szerintem az L-es nagy lesz. Inkább próbáld meg mégegyszer az M-est. Te hogy érzed magad. Ha jól, akkor az eladó vegyen magának.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
arcitec
addikt
válasz RobbyJr #303311 üzenetére
Azt is csak írta valaki aki sebesedik akár. Szóval van akire vonatkozik van akire nem.
Nem kell ezt erőltetni, ha valakinek az válik be használja úgy.
U.I: No meg kiss pista mondhat, írhat bármit ... a mai világban meg pláne ...
A jelenlévők kivételek....
Amúgy létezik technikai alsó is, példul itt is van olyan aki azt hord.[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
-
RobbyJr
őstag
válasz arcitec #303308 üzenetére
Akkor ajánlom neked figyelmedbe ezt a cikket, miért nem hordanak alsót kerékpáros nadrághoz. Pont hogy nem higénikus
Én is hordtam régen, és igen szép sebek kialakultak, amióta nem használom 5+ éve, teljesen fájdalommentes vagyok.(Bár lehet nem egy nadrágról beszélünk, mert én a béléses kantáros nadrágról beszélek)
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz monster95 #303252 üzenetére
Jó lesz ez!
Én jól belerogytam az utóbbi 7 napba, lenyomtam 6 edzést, 522 km, majdnem 16 óra, ~32.6 km/h átlaggal. Ebből 40km volt group ride, bár ott is 270W körüli átlagteljesítmény jött ki. Tudtam már előző héten, hogy mától pár nap szünet jön, remélem beépül.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Csápájev #303291 üzenetére
Nem lehet, hogy kicsi a gatyó? Ha erős benne a gumi, az is szoríthat. Nézz esetleg jobb minőséget, a Dechatlon-ban tehetsz próbát is.
Amúgy meg nincs szabály arra, hogy nem hordhatsz alsót. Mások szabályai másokra nem vonatkozhatnak, max. javaslat lehet kipróbálásra. Jómagam mindig hordok alsót, mert megszoktam, mert számomra az úgy kényelmes, higiénikus stb ...
Ja hát és a nyerget, a tekerést azt szokni kell.
Tavasszal nekem is kell pár kör mire bejáródik minden...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ZavaBalazs #303298 üzenetére
Működik, teljesen vízálló, bár én úgy nem próbáltam.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Speedy007
őstag
válasz velizare #303301 üzenetére
Hát cikk-cakkban nem is ,de nem tehetek róla hogy hegységben lakunk ahol az önkormányzatoknak pénz 0 emiatt nem tükör aszfalt van mint a gazdagabb (vár)megyékben. "Frissen" átadott kerékpár út Kisterenye - Mverebély-Pásztó-Szurdokpüspöki között már most hagy némi kívánni valót maga után. Szurdokpüspöki és Jobbágyi között "útalan utakon" vasúti sínen keresztül kell menni ahol nincs ki jelölve vasúti átkelési lehetőség. Jobbágyi - Apc között egy sávos mellék út van nagy forgalommal. Apc és Hatvan között a zagyva folyó mentén a van "kerékpár út" de ez is szakaszosan egyik szakaszon olyan zúzott köves döngölt út van hogy az utánfutóban az összes létező csavart fel lazított utána meg sima térköves út van. Kisterenye és Salgótarján központig meg simán felér egy vesekő kezeléssel. Így ennek tudatában hogy hogy kerülöm a xar minőségű aszfaltot és kerülgetem az út hibákat ahol csak lehet és tudom
-
Ringman
nagyúr
válasz KISDUCK #303290 üzenetére
nem tudom, hogy milyenek a testarányaid, de 179 cm-re az esetek jó részében egy 566 mm-es felsőcsövű outi nagy, 393 mm-es reach + 110-es stucni az nem rövid.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #303302 üzenetére
Már itt is beesik szinte mindenhol 20 alá, sőt, fagyott is már a magasban. Tegnap éppen beszéltem nejemmel, hogy ez az időjárás tényleg meghülyült. Ma amúgy itt a város szélén 17, a városban 19 volt amit reggel szinte csípősnek érzel a nappali 30-32 után.
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #303302 üzenetére
Irigylem azokat, akiknél éjjel sem esik be a hőmérséklet 20 fok alá
annyira azert ne, bar a tietekre pont nem cserelnem le a nalunk levot semEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jjeahh
nagyúr
Ilyen kicseszett idióta nyarat basszus, ma reggel is 4 fok van... a városban! Ha erdőbe mész, biztos fagypont alatt van a hőmérséklet, téli ruhában kell tekerni, hogy aztán megsüljön az ember pár óra múlva 30-35 fokban . Irigylem azokat, akiknél éjjel sem esik be a hőmérséklet 20 fok alá .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Ukrajnai háború
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest