Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Az első félidő 6 góllal elég mozgalmas volt.
-
ρσгτσ
addikt
Volt egy tippem és bejött. Mivel jelszó kikapcsolás után login -nál 2 felhasználót jelzett, és közben csak 1 van, így rájöttem, hogy az az MS fiók lesz... Mivel azzal variáltak az utóbbi időben.
Tehát:
Ha van jelszókérés 1 fiókot mutat. Olyankor a gépre beállított felhasználó és jelszó érvényes.Ha kikapcsolom, akkor nem a gép azonosítóját kéri, hanem az MS fiókét. Email + jelszó. Ezt írtam be amikor kiszedtem a pipát a jelszókérésnél, és így már megy az automata login.
Most vagy valamilyen egyedi hiba, vagy megint variáltak a Windows -zal. Ezen a gépen frissen letöltött Windows van.
Szerk.:
Egyébként nincs Plex szerver, amíg be nem lépek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
ata007 #62267 üzenetére
Ezt megnézem, nem ismerem. Köszi.
A módosításom jó. Én is megnéztem, hogy nem írtam -e félre.
Steve1207:
Eddig nem nagyon találtam rá megoldást. Ha továbbra is ez lesz, akkor inkább reinstallt választok. De előtte megnézem fut -e a Plex bejelentkezés nélkül.Szerk.:
Amúgy a bejelentkezés megy az első, rendes felhasználón.A probléma az, hogy ő a másikon akar bejelentkezni, de nem tud. Én sem. Illetve azt sem értem hogy került oda. A beállításokban nem látok több felhasználót...
-
Steve1207
veterán
válasz
ata007 #62267 üzenetére
Előfordul ilyen, win10-nél is csinálta idővel, ha ezt módosították. Megoldás lehet a safe üzzemmód és átfutni minden vagy visszaállítás, ill. reinstall, meg persze tutorialok yt, reddit, de hamarabb megvan egy átlag gép belakva újra, mint így rájönni sztem. Egy próbát a gyári troubleshoot is megérhet, hátha helyrerántja, fene tudja.
-
Steve1207
veterán
Plex kliens fut automatikusan induláskor a háttérben szerintem. Ha nem jelentkezel be akkor is betölt(heti), mert az adott felhasználó dolgait előtölti a rendszer amúgy is. Nézd meg, hogy egyből loginolsz vagy vársz kicsit és úgy, egyből ott lesz mindened az óra mellett ésatöbbi.
Ugyanígy, hiába indítod a nulláról a gépet és hagyod a loginon, onnantól simán eléred a megosztott tartalmaidat is, nem függ tőle. Én csak smb-t használok, mindig elérek mindent, bármilyen állapotban is van a gépezet. -
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #62264 üzenetére
Jah, elfelejtettem...hozzá akartam írni, csak a gyerek közben lefoglalt.
Win11.
Ennél fontos lenne, hogy ne kelljen bejelentkezni, mert Plex szerver. Nem akarom újratelepíteni, hátha tud rá valaki megoldást.
-
ρσгτσ
addikt
Valaki találkozott már ilyennel?
Regedit -ben intéztem, hogy ne kérjen jelszót. A netplwiz -ben pedig kisszedtem a pipát. A jelszót jól írtam be, net van, és nincs több felhasználó, csak 1.
Nem értem, hogy miért duplikálta az egyetlen felhasználót...
Már többször megcsináltam, de még soha nem volt vele gond.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva #62256 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: DE MIÉRT?
-
S e t h
nagyúr
válasz
csuvicsuva #62256 üzenetére
Ez szinte kinyírta az emlékeimet a játékról.
-
ρσгτσ
addikt
"A promóció a 2025.05.05-től 06.04-ig, vagy a készlet erejéig érvényes."
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Na jó. Ez az utolsó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #62252 üzenetére
A felső az, akitől anyád féltett. Az alsó pedig az, akitől apád.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #62243 üzenetére
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #62243 üzenetére
Ánulu lenni mámá fákárdocskáját nyunyuuuuu
-
ρσгτσ
addikt
Férjek gyöngye
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Háborús Klasszikusok a Cinema Momban
"ELŐADÁSOK:
május 8-10. között minden nap – A halál 50 órája
május 11-13. között minden nap – A híd túl messze van 4K
május 14-16. között minden nap – Kelly hősei
május 17-19. között minden nap – A piszkos tizenkettő" -
ρσгτσ
addikt
Huawei és a HarmonyOS, most már laptopon is?
A Huawei végleg búcsút int a WindowsnakBevallom nem sok esélyt adtam nekik, és egyelőre még mindig kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Apple biztos nem, de izgalmas lenne egy újabb jelentős piaci szereplő, aki nem csak mobil OS -t csinál, és köré tudja építeni az eszközeit.
-
ρσгτσ
addikt
Na jó, ez is feledésbe merült nálam.
Újra meg kell szereznem valamelyik részt.
Nektek ismerős ez a játék? -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #62230 üzenetére
Alapvetően nem is lenne gond azzal, ha megjelenik a homoszexualitás vagy más hasonló téma. Nem vagyok én sem homofób. Viszont amikor nagyjából csak erről szól egy egész rész, az már szerintem sok. Egyszerűen szükségtelen, és erőltetett volt.
Meg valószínű sokan azzal sem nagyon tudtak azonosulni, hogy két őszülő, szakállas ember csókolózik. Nem túl esztétikus látvány azért valljuk be.
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #62226 üzenetére
Eddig is volt, csak az első szezonban voltak egyéb olyan dolgok is, amik kiakasztották az embereket. Pl. az a teljes rész, ami két férfi szerelméről szólt.
Ha valaki meg akarja nézni a sorozatot és nem játszott a TLoU -val, akkor ezt ne nézze meg:
Meg akkor még élt Joel, így nem egyedül Ellie volt a központi figura. Illetve nem csináltak hülyét (valószínű nem szándékosan) a készítők Ellie -ből. Mint a fenti képen lévő szöveg, ami az egyik részben hangzott el.
-
S e t h
nagyúr
A Last of us kimeríthetetlen meme forrásnak tűnik, szegény Bella Ramsey, a készítők konkrétan céltáblát rajzoltak rá.
Rohadtul nem esne nehezemre ezek után elképzelni, hogy a Mass effect megfilmesítése esetén Shephard kapitány szereposztása így nézne ki.
-
ρσгτσ
addikt
Eddig ketten vannak versenyben a 2025 év arca címért.
-
ρσгτσ
addikt
Megérkezett a Gembird külső HDD box. Érdekes, hogy ehhez tudnak adni kulturált, normális dobozt. Nem úgy, mint egy HDD -hez. A meglepetés viszont az volt, hogy még egy csavarhúzó is járt a csomaghoz. Nem figyeltem, pedig a képek között ott van az is.
-
csuvicsuva
addikt
-
icemad
nagyúr
Ez azért durva... 🤣
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Bumm a fejbe!
(FB videó) -
csuvicsuva
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Wesder #62202 üzenetére
Mondjuk anno nem voltak magasak az igényeink sem.
Ezt csak azért tudom, mert sok olyan dolgot megettünk és szerettünk, ami nem volt jó. De az emlékek sok mindent megszépítenek. Meg nem igazán volt választék.
Főleg édességekből voltak azért szörnyűek. De úgy dereng, hogy ez a cukor pont jó volt.
Szerk.:
80 -as években azért kicsit szabadabb volt már az ország, és akkoriban a külföldi rokonok sok érdekességet hoztak Magyarországra. Még a 90 -es években is sok olyan volt, ami Magyarországra nem jutott el, de más európai országba igen.Pl. TicTac cukor, aminek folyt a közepében a mentolos töltelék. Vagy a Viennetta After Eight.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #62203 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert ha latinul, akkor el kell engedni az AI fordítást. Ugyanis kva nehéz nyelv. Ráadásul van hogy egy szó jelentése csak a szövegkörnyezetből derül ki. Mert több jelentése van, és az határozza meg. Ilyen nyelvekre egyáltalán nem alkalmasak az automata fordítók.
Magyar nyelv is kva nehéz, emiatt a fordítások sokszor nem jók.
Meg szerintem például az olasz, illetve az orosz is nehezen megy neki. De még lehetne sorolni.
Anno például 4pda.ru -n, illetve spanyol fórumokon sokat szenvedtem a fordításokkal. Ezeknél nem engedélyezett más nyelv használata, mert kitiltanak. Vagy legalábbis régen így volt, mostanában nem tudom mennyit változott. Még a kínai is egyszerűbben ment, pedig az sem egyszerű.
Régebben, amikor sokat foglalkoztam telefon szoftverekkel rendszeresen jártam ilyen helyekre. Sokkal jobbak voltak, mint az angol nyelvű fórumok. Pl. XDA.
-
csuvicsuva
addikt
Nem tudom, mert egyrészt sírtam a röhögéstől a feliratokon, illetve közben fordította egy pap is a magyar stúdióból, de utóbbit mondanám. Az biztos, hogy utána spanyolul is beszélt, gondolom annak a nagy része szólt Ferencről, illetve a hívek igen nagy részét kitevő latin-amerikaiakhoz.
Majd holnap mindenképpen visszanézem, mert nem tudtam koncentrálni a felirat miatt, plusz még a Vatikán élő csatornáját is elfelejtettem lenémítani.
Szerk: olaszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest