Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Hát figyelj... Van közönsége, tetszik is nekik, akkor csinálja. Azt nem hiszem, hogy ebből él.
(nagyon remélem)
Van az a másik "műfaj", ahol zenére tombolnak, de úgy, hogy ütik vágják rúgják egymást a koncert alatt. Nem jut eszembe a neve. Na az már nekem is a Wtf kategória. -
csuvicsuva
addikt
Na most törlöm a kamu facebook fiókomat, mert már mindent láttam.
Nem politika, hanem "zene", de inkább bona.
-
ρσгτσ
addikt
Eddig az első 40 percet néztem meg az új Frankenstein filmből. Remélem max. 2 részletben meg tudom nézni.
Ütős lett az eddigiek alapján. Guillermo del Toro hozta a formáját.
-
homerhamm
addikt
Épp nézem a Garfield 2-őt, épp menekül a kutya elől gyorsan futva.
Most akkor Garfield nem egy lusta disznó?
-
ρσгτσ
addikt
Tegnap megérkezett az új akkumulátor a Watch4 Classic -hoz, így neki is estem. A régi akkumulátor már fel volt benne púpospdva...
A csere szerintem nem tartott tovább 10 percnél. Kicsit melegítettem a hátlapot, mert többen panaszkodtak, hogy a szigetelő gumi kiszáradva, darabokban jött le. Nekem így nem volt ezzel gondom.
A szalagkábel csatlakozók egyébként elég masszívak. Gondolom a többi (legalábbis az újabb) modellnél is. Kicsit tartottam ettől a Nintendo cuccai után, de szerencsére ez lényegesen jobb minőség.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Persze. Fél vagy egy kiló nem nagy súly, de azért hosszabb ideig kézben tartva nem túl kényelmes.
Egyik barátom azt hiszem valamikor év elején Galaxy Tab S10 Ultra -t vett. Kipróbáltam....na az már embertelen méret. 14+ col, és a súlya sem kicsi. Az már tényleg asztali tablet. Abban a méretben és árban már tök jó laptopok vannak, lényegesen több funkcióval.
-
ρσгτσ
addikt
Ez mondjuk várható volt. Engem a Pro box érdekelne, de az is készlethiányos napok óta...
-
Bogyi007
veterán
Egy kicsit sajnáltam is odaadni anyámnak, olyan kis könnyű és kicsi tablet, a régebbi (Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen (TB125FU, TB128FU, TB128XU) / Moto Tab g62 - Type ZAAN - ezt fater kapta el) és a mostanim (Xiaomi Pad 5) kapcsán is attól "félek" hogyha elalszom akkor a fejemre esik és arra ébredek fel...
-
Bogyi007
veterán
Édesanyámnak én egy Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 (TB301XU,TB301FU) - Type ZAD0 vettem, a Tekekomtól hoztam ki neki 45000 forintért (nem emlékszem pontosan az árra).
Ehhez is volt mellékelve egy korrekt kitámaszható kemény védőtok, 7"-os a mérete könnyű a súlya meg tokkal is és tartalomfogyasztásra tökéletes.
-
homerhamm
addikt
Na, eltolták a GTA VI-ot is.
Akkor minek vannak a trailerekbe dátumok????? -
ρσгτσ
addikt
Van azért élet 4 giga RAM -mal is. Droid 15, Lenovo ZUI 17. Utóbbi egész jó.
Lenovo Tab One (Tab K9).1.1-1.3 között mozog így a szabad RAM. Böngésző + YouTube ~1.3. Böngésző ~1.5. Könnyű, végre csak 8.7 col. Sokkal kényelmesebb, mint a 11 col.
YouTube lenne felül, de az AIDA nem támogatja a lebegő ablakot...

-
homerhamm
addikt
Ggxjgkhgghgf
-
Bogyi007
veterán
Szegedről Mórahalomra menet, Bordányban várakozom a buszomra és találtam egy baromi jó kapufestést.
-
ρσгτσ
addikt
Megrendeltem az akkumulátort a Watch4 Classic -hoz. Az utóbbi 2 napban már nagyon döglődik... Kb. 8-10 óra alatt 10+ százalék környékére merült.
Kíváncsi leszek mi fogad majd a hátlap alatt. Remélem körben a gumi nem darabokban jön le.
Lehet kellene egy mini hőlégfúvó.
-
Nem tudom ez érdekes lehet-e (még)...BB topikból:
Euronics-ban a kifutó Lenovo Legion Tab (az első, a Snapdragon 8+ Gen1 procival) 136 ezer Ft, vegyétek-vigyétek!
https://euronics.hu/tablet/lenovo-legion-tab-12256gb-tablet-szurke-zacw0026gr-p299842
#akció -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Tegnapi meccshez:
Nálam minden elfogultság nélkül Szoboszlai volt a meccs legjobbja, és csak hajszállal elmaradva, ott toporog mögötte Courtois. Hihetetlen miket művelt a Madrid kapusa. Pedig 40 -nek néz ki a cula.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Az a laposföld. Tudod, Ausztrália a színészek országa!!!!4!4
-
ρσгτσ
addikt
Ezt eddig nem is néztem.
Ezért lenne érdemes áttérni az ilyen online közvetítésekre.- Statisztika meccs/szezon
- Tabella
- Ranglisták játékos/csapat
- Fontos pillanatok
- Többi mérkőzés állása/közelgő meccsek
-
ρσгτσ
addikt
Sport1
-
ρσгτσ
addikt
Hogy mi lesz ebből...
Fossil Is Restructuring As Debt And Tariffs Take Toll
Én mondjuk annyira nem sajnálom, de meghatározó része volt(?) az óragyártásnak.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Akkor majd megfordulok.
-
csuvicsuva
addikt
-
ρσгτσ
addikt
A Vatera másnak is szarakodik? Vagy volt már ilyen problémája? FoxPost szállításnál tök üres a térkép...és ha beírom egy automata címét, akkor megtalálja, de nem tudom kiválasztani. Kb. 1 napja.
Az a baj, hogy annál a tételnél nincs más szállítási mód. Vettem egy másik cuccot is tegnap este, annál MPL szállítás volt, és rendesen működött az automata kiválasztása.
-
ρσгτσ
addikt
Ezekből a kiadásokból, ha van valakinél jó állapotban...érdekelne.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nem mernék megesküdni rá, hogy emberünk erre gondolt, de reménykedjünk benne.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem ma céges mobilra jött hasonló sms. Korábban mikor visszakérdeztem, akkor azt válaszolták, hogy "véletlen generálják" a hideghívásokhoz a számokat...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva
üzenetére
NAV like this

-
csuvicsuva
addikt
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem bírta pár évig szerintem, de már nem emlékszem pontosan mikor vettem. Én még az előző generációból, dizájnból vettem többet, annál volt halál.
-
ρσгτσ
addikt
Végül rendeltem egy Lenovo Tab One -t. Ugye kellett nekem egy olcsó, kis méretű tab. Tudom, 4 giga...de szerintem meccset nézni és böngészni, fórumozni tökre elég lesz.
Ha nem, akkor van 14 nap elállás.
Az nem világos egyelőre, hogy van -e tok a dobozban.
-
csuvicsuva
addikt
ON topikban is jelezte valaki, hogy 2 hónap után kukázta. 90%-ban kábellel játszom, meg van itthon 4 Ladda, amelyből egy valahova elgurult itt a szobán belül, úgyhogy majd meg kéne keresnem, de ennyiért tesztelésre, tartaléknak jó lesz.
Vannak Xinxong "8000" mAh-s csodák is, de azok bírnak vagy fél órát, ha egyáltalán még töltődnek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ebből a fajtából halt meg nekem 2 db.Ja nem, az előtte lévő volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nagyon remélem)
Akkor minek vannak a trailerekbe dátumok?????