Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Tény hogy olcsó húsnak híg a leve,de vannak kivételek is jócskán.Az un.Lidl állvány egyik mely nem csak nálunk örvend népszerűségnek. Itt Komodora keresztelve elemzik 800$-osokkal összehasonlítva.
(#131492) 6030D ...világos,hogy jobb az X01 mint az XT,és jó dolog ha a bringával vásároltad,de a kérdés az,hogy mennyit vagy hajlandó fizetni a csattogásmentességért,mert 3x annyit biztos nem ér. xt vs .x01
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #131496 üzenetére
Sokat számíthat, hogy melyik fokozatban van a biciGli, mennyire feszes a lánc ezáltal..
Nem akarok téríteni, mert mindegyik tök jó, de annyira furcsa volt megint LX-et használni a Sram után - Először azt hittem, nem váltottam, olyan puhán és visszajelzés nélkül mozgott a kar, megszoktam, hogy határozott kattanás van
A lánc, lánckeréksor csereszabatos tudtommal akkor is, ha a gyártók mást állítanak, de értelemszerűen a hátsó váltót csak a saját karjával, erre figyelj! mármint márkán belül, más szint lehet természetesen, ha ugyanannyi fokozatú (ez alól talán nincs kivétel...) Régebbi, alsó-közép szinthez még gyártott a Sram Shimano kompatibilis váltókarokat, amik annyit húztak, mint a japán tesóké, de ezek szerintem kikoptak azóta.
Ja, és "természetesen" országúti és mtb alkatrészeket csak tájékozódás után szabad vegyíteni, de ott inkább nem kompatibilisek egymással márkán belül sem.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Napfénysüti
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz deny330 #131489 üzenetére
Ha hangos a váltás az valszeg nem zavarna, de azt rühellem ha zörög meg csattog valami a bringán. Pl. a Deore fékkarom is egy nagyon picit zörög és már zavar . A HT pedálokban ezt szeretem a legjobban, 2 évesen még mindíg nem kottyannak egy tizedmillimétert sem, a régi pedálom pár hetesen már zörgött.
trialboj: Ez jó hír, ha ennyire lehet keverni a két rendszert. Ja, messze van még, mert ősszel cseréltem a full hajtást, szal még bejáratós, de azért nem árt képben lenni, az Sram cuccokat egyáltalán nem ismerem.
6030D: Jó a lánchossz, én raktam fel neki a láncot és én eléggé kényes vagyok erre, a sajátomat is mindíg azonnal megbontom ahogy kiveszem a dobozból. Meg ha kézzel mozgatom a váltót is érzem, hogy picit gyengébb, mint a Deore.
Ákkk: A 10 sebességes XT nem a 10 sebis SLX fölött van?
Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zoli03
őstag
válasz trialboj #131463 üzenetére
Azért egy Fox teleszkóp sem olyan bonyolult. Haverom már jópárat szétszedett, mégis jó lett mindegyik utána (tagot és telót is). Sosem volt olyan, hogy szétszedés utána úgy köpte az olajat, mint a te tagod.
Ha van érzéked hozzá, otthon simán meg lehet csinálni.[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
-
trialboj
őstag
válasz jjeahh #131483 üzenetére
Ha cserélni kell, és 10 sebességet szeretnél amihez muszáj kart is váltani akkor én mindenképp az x7 v x9 váltót és váltókart ajánlanám.
Annyival jobb érzés mint a fapados shimano, slx szintig, hogy leírni sem lehet.
Talán ezért is nem volt még elegendő ingerenciám meghirdetni a csoda trekkemet, mert azon az sram váltás és fékek, sokkal jobbak érzésre mint a shimano, pedig az egy 2013-as modell, nekem meg m7000 szett van a másikon, ami fene tudja mikori modell, de biztos hogy jóval frissebb.Én most az érzésről beszélek, mert mindkettő instant vált, sosincs gond, még mászásnál sem, viszont az slx váltófüle, csendes, nem kattan szinte egyáltalán, nem olyan jó érzés megnyomni, sok a holtjátéka, és LÖTYÖG, gyárilag az első nyelv úgy lötyög, mintha el lenne benne törve valami, az x7et már 1x oda is vágtam, megkarcoltam, és szinte alig lötyög az alsó nyelv.
Az x7 hátsó váltónak nincs még clutch rendszere, de sokkal erősebb mint az m8000 előtti xt szériás váltóm.A kompatibilátsról meg annyit, hogy hátul x7 váltóhoz shimano deore sor van, shimano lánccal, elöl sram hajtókar, de deore első váltó, és ehhez megint x7 kar, és nincs vele gond, szóval ez jó pont.
Viszont ha ez még messze van, akkor addigra lehet már csak az 1x lesz a jó választás, mert eleve erősödsz még, fejlődik minden, olcsóbb lesz, stb, súlyra is kényesebb leszel, tehát így belegondolva semmi értelme nem volt ezt a sok mindent összegereblyézni neked, mert addigra már lehet csak elektronikus váltás lesz, gondolat átvitellel vezérleve .
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
deny330
aktív tag
válasz jjeahh #131483 üzenetére
Sramok feszítő rugója biztos, hogy erősebb. Két haverom is shimanoról váltott, egyiküknek X7, másikuknak X9 van. Hangjukat még nem hallottam. Az X5 tudom hogy elég jól feszít, mentem olyan bicóval amin az volt. X3-at nem tudom. De ezek egyáltalán nem felső kategóriás váltók, bőven a közép mezőny szerintem. Egy GX / NX hátsó váltó szerintem hasonló lehet ezekhez, csak nyilván "többet tud" . Egyébként amennyire csendesek az erős feszítő rugójuk miatt, annyival hangosabb a váltásuk. Bár ez engemet effektív nem zavar, sőt. De már-már képes vagyok megmondani a váltás hangjából, hogy az Shimano vagy Sram váltó-e.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz parkr #131486 üzenetére
köszi, ezt rendeltem, nekem tökéletesen tetszik,semmi csicsa.
viszont sokaktól hallottam már hogy mindenképp rovarhálósat vegyek,hát nekem inkább a védelem volt a szempont..ez a rovardolog mennyire gond? montizáshoz valóban kötelező országútra nem? vagy elvileg az ilyen szellőzőn ha bemegy a rovar, ki is tud menni?(vákum?)
-
jjeahh
nagyúr
Mostanában feltűnt, hogy a váltóm rugója gyenge, kisebb bunny közben, vagy ha pattogtatom a hátsó kereket zörög, de nem voltam biztos abban, hogy mindíg ilyen volt-e, ezért kipróbáltam a haverom szinte új XT váltóját és hát annak még gyengébb a rugója . Most ezért még nem váltom le, de majd jövőben ha elkopik a hajtás, akkor igen, talán 10, vagy 11 sebességesre, majd eldöntöm. Tudom, hogy addig még sok van, de ha már belebuzultam ebbe, az Sram váltók rugója keményebb? Vagy csak a felső kategóriában? Illetve az Sram-Shimano alkatrészeket mennyire lehet keverni? Pl. váltókat, fogaskoszorúkat, hajtókart... vagy nem kompatibilisek egymással?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
bringasisti
őstag
válasz Napfénysüti #131481 üzenetére
Én már láttam ilyent, nem is értettem egy idős fickó volt. Elment az esze egyből láttam.
BENEFON DELTA--------N8
-
6030D
őstag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szabo.csaba1 #131474 üzenetére
Ha ezek a nevek alá betuszkolsz 1-1 hivatkozást is árral,leírással,akkor számottevően lerövidítheted a válaszra várakozásod idejét.
6030D...nem egyértelmű a kép,legalábbis nem első látásra.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-
6030D
őstag
válasz flash- #131475 üzenetére
Én nem találom a színeket, legalább is magyar oldalon, de azt hittem szegény lányt szemen nyilazták.
Ja, voltam ma a Merida Concept Store-ban, tényleg nagyon komoly, van sok minden, tapizható, próbálható. Érdemes bemenni.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
szabo.csaba1
újonc
Sziasztok!
Biciklit, Cross Trekkinget szeretnék vennék 130-160e HUF árkategória, csak új jöhet szóba.
Nézegettem a honlapokat ill. boltokban kérdezősködtem, szívesen veszek tapasztalatokat, tanácsokat mit válasszak.
Amiket ajánlottak:Kellys Cliff 70 2019
Kross Evado 5.0 2018
Baddog PointerSzerintetek?
Köszönök előre is minden hozzászólást!
üdv.
Cs. -
enterlaci
senior tag
válasz Hasaggymeg #131472 üzenetére
Csővel? Úúú, ilyen eszembe sem jutna! ..de persze értelek, sosem lehet tudni, ki mivel próbálkozik.
Köszönöm a tanácsokat! Este visszacsomagolom, reggel visszaviszem. Cserére. Adnék a típusnak (meg magamnak) még egy esélyt.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Ákkk
addikt
válasz -=RelakS=- #131467 üzenetére
Az olcsó sisakoknak meg az ep habnak az uv tehát a napfény a legnagyobb ellensége nálad ez ellhasználódást jelent dobd ki és vegyél másikat.
[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
ZolkoW
őstag
egészséges csőszögek... [link]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Ákkk
addikt
válasz enterlaci #131464 üzenetére
Vidd vissza garanciába elvileg cserélik.
Sajnos itt kezdődik a normális állvány amin már szerelni is lehet:https://www.feedbacksports.com/product/sport-mechanic-repair-stand/[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz -=RelakS=- #131459 üzenetére
Sisakot nem javitunk otthon ha esel akár az életedbe is kerülhet.
Motoros múltam miatt tudom mekkora jelentősége van.
Ezek az aldi lidl-be kapható sisakok amúgy is elég gyengék de igaz jobb mint ha semmi nem lenne.
De sisakot ne ragassz össze soha ,99% máshogy fog eséskor viselkedni mint ahogy kellene.[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz trialboj #131463 üzenetére
Itt szerintem az lesz az elterjedésének a fő gátja, hogy annyira idétlenül néz ki. Ha nagy darabszámban menne, máris megoldódna a "nem lesz hozzá alkatrész" probléma. Semmivel nem hülyébb ötlet, mint a láncváltó, aztán mégis 99,5% láncváltót használ, pedig képzeld el azt a világot, amikor az első olyan bejött
-
enterlaci
senior tag
Üdv!
Beneveztem egy Aldis állványra én is, ennyi pénzért tényleg jó cuccnak tűnik. Próbaképp a legnehezebb bicajt dobtam rá először ottthon, a 16kilós Gepidát is bírja. Teljesen kinyitott lábakkal simán stabil - ezt pesze sok helyen megénekelték már előttem, ezért is vettem meg
De. Tegnap a gyerek kis bicaját mikor felraktam, állat módjára eltörtem a gyors rögzítő egyik elemét. Most azon töprengek mi legyen vele. Egyenlőre szorít még, de nem tudom mikor adja meg magát teljesen.. Járt már más is így? Hagyjam így, vagy keressek valami esztergályos embert?
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
trialboj
őstag
válasz ZolkoW #131455 üzenetére
Szerintem meg, az egy alap dolog hogy minden ötlet úgy születik hogy egy problémára akar megoldást találni, de ha a megoldás további problémákat szül, akkor nem volt értelme az egésznek. Azon lehet vitatkozni hogy egy nagy probléma helyett több kis probléma megéri a cserét, de jelen esetben ki az akit annyira zavarna hogy a fékezésnél megbontja az egyensúlyt, hogy képes lenne egy olyan technikát bevállalni ami sokkal bonyolultabb, annyira egyedi hogy alkatrész sem lesz hozzá, szervizelni sem tudja majd bárki, ráadásul sokkal érzékenyebb a sérülésekre.
Továbbra is úgy érzem, ez az ötlet megragadhatott volna a rajzasztalon, vagy talán 1 prototípust megér, és majd egyszer valaki továbbgondolja.--
Nem tudom mit csinált vele a srác, állítása szerint nem talált benne hibát, de a lényeg hogy az első kép 30km után készült, tömítő gyűrű csere után 2. tekerés, a második 45km után 3. tekerés hivatalos szerviz után. Fox-hoz meg csak az nyúljon akinek papírja van róla.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-=RelakS=-
veterán
válasz StLui #131458 üzenetére
Lehet, majd megragasztom a régit (a külső borítás elvált a polisztiroltól), meg kezdek valamit a pántjával, aztán jó lesz az. Amit talán 2 éve vettem, az nem csak lötyög a fejemen, de a vízszintes pántot sem tudom elég szorosra húzni
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
StLui
veterán
válasz -=RelakS=- #131457 üzenetére
Úgy könnyű
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ZolkoW
őstag
válasz trialboj #131453 üzenetére
Szerintem nem nagyon értitek a lényeget... én el bírnám viselni, hogy fékezésnél ne bólintson pl.
mondjuk sz*rul néz ki, és a jelenlegivel sem vagyok annyira elégedetlen, hogy ilyesmiben gondolkodjak, bármennyi pénzem is lenne (talán ha bármennyi lenne, kipróbálnám). De az is eszetekbe juthatna, hogy nem biztos, hogy értelmetlen bonyolítási vágy szüli ezeket, hanem valamilyen problémának a megoldási igényeBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
válasz Blamazs #131448 üzenetére
szerintem igen, de abban mindenesetre biztos vagyok, hogy a 15-ös TUD Bluetooth-t. A nagyobbak meg mintha azt nem tudnának... (múltkor lehet, hogy elkiabáltam a szoftverjavítás dolgot, mert negyed óra rögzítés után elhagyta a combo szenzor sebesség jelét megint, a pedálfordulat ment tovább. Lehet, hogy nem vacakolok, veszek egy Bryton külön sebesség jeladót, ha két biciklivel használom, a jeladót úgysem fogom átpakolni, és a pedálfordulat kevésbé érdekel a MTB-n)
-
trialboj
őstag
válasz 6030D #131446 üzenetére
Ezt én is linkeltem pár hónapja, mivel 10x bonyolultabb mint a jelenlegi szabvány, nem is értem hogy mi értelme volt erre komoly pénzeket költeni. Már a tervezőasztal mellett kellett volna látszódjon hogy nincs ember aki ezt használná majd, biztos hogy nehezebb is egy normál telónál, ki pénzeli az ilyen projekteket?
-
StLui
veterán
válasz -=RelakS=- #131451 üzenetére
vidd vissza, nem szaroznak általában
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #131447 üzenetére
Aldis sisakot nem vettem meg, mert gondoltam, a Lidlis jobban néz ki.
A Lidlis lötyög a fejemen, hiába állítgatom.
ARGH?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
pikszel
addikt
válasz IMIIKE1998 #131431 üzenetére
Mikor máskor akarod bevállalni ezeket, ha nem fiatalon?
Hihetetlen, hogy miket éltünk túl 12-15 évesen egy Csepel BMX-szel, bármilyen védelem nélkül. Az első törést aszfalton szereztem be, 36 évesen.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
A Brytonok közül a 10 és 15 csak Bt-t tud ANT+ szenzort nem fogadnak? Ez az opcio csak a 310-től indul?
Köszi a válaszokat! -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #131446 üzenetére
Van 18+-os is. Ha azt felütöd mi lesz,lefékezi az első kereket? Elég bonyolultnak néz ki,sok forgásponttal,így sok hibalehetőséggel és nagy szervizigénnyel is. A legjobb meg a vázon a rentdiszszpéjsz. U.I....látom 1500 euró körül van az ára.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Szerintem nem először megy a pályán
[link]Meg egy kis tech video. Motion
-
TomMusic
őstag
válasz Hasaggymeg #131444 üzenetére
Ja, hát nem akartam beégni hogy leszállok a bringáról
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz TomMusic #131443 üzenetére
"...éppen ott lévő anyuka és lánya..."...nem tudtam honnan merítettél motivációt a mászáshoz.
-
TomMusic
őstag
válasz bringasisti #131404 üzenetére
Köszi
Hasaggymeg: egy éppen ott lévő anyuka és lánya is ezzel poénkodott, de megdícsértek ők isÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz trialboj #131440 üzenetére
Én is láttam,de csak haladni.Tulajdonképp egy hirtelen megállásra lettem volna kíváncsi,olyan helyen ahol mondjuk a távközlési kábelek túl magasan vannak a megkapaszkodáshoz. ...bár ha a helyben állás,magyarul track stand,jól megy akkor elég otthon leszállni az erre előkészített létrával.
-
trialboj
őstag
Föld órája lesz szombaton, sok helyen bringás critical mass-t rendeznek, ki az aki igazán egyedi bringával tud menni?
Ő pl lazán nyerne bárhol ezzel a géppelBp-en pl láttatok már tall bikeot? amit 2 rendes bringa vázból építene egymásra?
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #131436 üzenetére
Azon jár autó is, bringások meg sokan
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz deny330 #131433 üzenetére
Most nem tudom,de akkor,2 éve,ha jól csalódok autókat is láttam menni az aszfalton.Aztán lehet tévedek,de kerékpárosokat biztos,találkoztam is néhánnyal,főleg outisokkal.
-
StLui
veterán
-
ZolkoW
őstag
ha már esések: mióta megvan a teleszPókom (január), már kétszer estem, ennyit előtte 10 évben sem! Nagyon kell vigyázni - kétszer is gondoljátok át, mielőtt áttértek a sötét oldalra!
(a bal markolat bánta, meg a bőröm, az a piros izé a kormányon egy telefontartó, akciókamera állásban ;-) )[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz Hasaggymeg #131426 üzenetére
Olvastam a kommentek között, hogy arra fele le vannak zárva az utak, és csak erdészek használják, ők is ritkán. Vagy akkor ez nem mindegyik szakaszra igaz?
(#131427) StLui: Jó ötlet volt elvenni onnan, személy szerint emiatt biztosan nem mernék átveretni ott 30-40-el.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Hasaggymeg #131426 üzenetére
Hát volt pár ízléstelen kommentje, de ahhoz képest, hogy régen sokat írt ide, teljesen eltűnt a topicból.
StLui: Én még fiatal vagyok, de a nagy részét nem merném bevállalni annak, amiket ti megugrotok.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #131429 üzenetére
Fiam utolsó ugrásával már eljött az idő, hogy olyanokat fog ugrani amihez kell a tempó. Innentől jön nekem is a para, de el kell fogadni, hogy ebben a sportban benne van. De ez az aszfalt utat keresztező másokat is veszélyeztető (pl turistákat turista úton) megmozdulások valóban a felelőtlenség kategória.
Toobee-nak is írom: nekem az teszik amikor kisebb tempóval is megoldhatók az adott szituk, nagy tempóhoz már tényleg öreg vagyok, ezért nem venném fel a kesztyűt valószínű ezen a ping pong dh nevű szakaszon sem, mert látom nagyon egyenes, tehát valószínű a tempóról szól leginkább.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz StLui #131427 üzenetére
Ez olyan 2 éve lehetett,és amikor az első átugratott észrevéve,hogy érkezek én is vagy negyvennel az aszfalton,üvőlteni kezdett hátrafelé,mintha a mögötte jövők meg tudtak volna állni. Én lefékeztem biztonságosan,ők meg átsuhantak mintha csak őzek lettek volna akik azt sem tudják mi a műút és jármű. Néztem is visszafele,nincs-e mégis ott egy felderítő aki figyelmezteti az egymás útját keresztezőket,de nem volt.Nejem a János kórházban tengeti munkaidejét és ott szoktak lejönni a hűvösvölgyi útról a beöltözött,teljes arcos sisakos,védőfelszereléses déhások,és hát jó részük 20 év alatti felelőtlen suhanc. ...ja és oda is viszik (szerencsére csak) egy kis százalékukat összetörve...mármint a Jánosba.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz IMIIKE1998 #131425 üzenetére
Szerintem legfőképpen azért mert más témák érdeklik a bringázásból, mint itt a többséget.
-
StLui
veterán
válasz deny330 #131423 üzenetére
Az ma már nincs ott, de csak akkor szabad így keresztbe száguldani az aszfalton ha valaki figyel, hogy ne jöjjön senki. Ott most nagyon szépet lehet befelé repülni, és könnyű is, jó feeleing.
Hasaggymeg: ezért jó hogy én kiélem magam nélküle, és ma kényelmes kávézós tempóban tekerésztünk, és jól elvoltam én is (tényleg kávézni mentünk Vácra)
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz StLui #131414 üzenetére
Jó,hogy mondod,a női hiszti menet közben milyen nehézségi faktornak számít? Strávában van olyan,hogy wife tantrum? ...legalább 1,2-es szorzót alkalmaznék.
(#131423) deny330...az a korlát egy dolog,én amit sosem értettem az,hogy honnan a bátorság úgy keresztezni az aszfaltot többször is,ezerrel,mikor ott járnak autók és kerékpárosok is. Én 1x jöttem ott lefele az aszfalton és úgy átrepültek előttem vagy 40km/h-val többen is egymás után,hogy napokig azon agyaltam mi lett volna ha pár másodperccel hamarabb érek oda.
(#131425) IMIIKE1998...azt tőle kellene megkérdezni,ha engem kérdezel,átlagon aluli a humorérzéke.
(#131416) StLui...nem semmi helyeken éli ki kapuzárási pánikját,irigylésre méltóak lehetőségei. Ugyanakkor az a párkány nekem már kissé neccesnek tűnik,bár lehet csak a videón látszik olyan keskenynek. A kötél nélküli sziklamászót juttatja eszembe,mert ott látszólag nincs hely tévedésnek.
[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz StLui #131419 üzenetére
2:19-nél elég para az az ugrás. Ha ott elhibázod, akkor el is tarolhatod akár a szemben lévő kaput (vagy mi az?! ). Vannak itt a környéken pár kilátó amiknek általában köves, gyökeres a lefeléjük, én ott szoktam csapatni rendszeresebben. Itt annyira nem szokott bennem lenni a "félsz" , de a videó láttán itt lehet, hogy elkapna.
-
StLui
veterán
válasz RaPiDsHaRe #131421 üzenetére
Azt kéne kicsit részletezne, hogy mit jelent az a néha kicsit kimennék a szabadba, és hogy ténylegesen mennyit költenél rá.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Ismét szeretnék elkezdeni kerékpározni. Voltam is két boltban, felmérni a kinálatot.
Főként városban használnám munkába járásra, és néha kimennék a szabadba is vele.Egyik helyen ezt ajánlották
Gepida ALBOIN-200-PRO-CRS1
Baddog Cane corso
Csepel Landridermásik helyen:
Csepel Woodlands Cross 700 C férfi 018 (kiprobáltam)
Nézzek szét a webáruházbanTi hasonló stílusban mit ajánlanátok?
A V-fék vs tárcsa fék közül mit választanátok?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Toobee #131417 üzenetére
Szerencse, hogy megúsztad. Eddigi legnagyobb butám a csiki-csukin volt, az első aszfaltról leléptetés az ösvényre, a megszakított szalagkorlátnál. Én akkor nem mentem vissza, legközelebb nem is mertem próbálni, de azóta legyőztem a mumust Viszont a második ilyen aszfaltról beugrásos helyet még soha nem mertem megpróbálni
-
Toobee
veterán
válasz StLui #131391 üzenetére
Sikerült is ma esni egyet, úgyhogy felavattam a Specit. Majd otthon megnézem, hogy a lámpám menthető-e, egyébként másnak nem lett baja egy kis horzsoláson kívül. Az Answer karbon kormány is jól vizsgázott. Utána visszatoltam, lementem újra, hogy ne maradjon meg rossz emléknek. A térdvédő sokat fogott, de a vállamat lehorzsoltam. A mászás viszont egész jól ment magamhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Strezi videója, az oszkáros monológtól eltekintve, ezt egy kicsit erősnek érzem egy montis videóba, gyönyörű, és hátborzongató ösvényen ment, éppen ezért talán mégis érthető, hogy elragadta a hév!
6030D: 3 válasz, egyre finomabb formában
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz inifini #131412 üzenetére
Azért a múlt csütörtöki körötök sem volt semmi. Bár egyedül fogós lenne.
Kellene valami virsligumis, azzal jobban pörögnének a km-ek. Nekem ma 4 óra alatt volt 104 km a szintekkel, haverom meg ment 4 óra alatt 129-et kevés szinttel. Mondjuk most hajtja a placebo is a frissen szerzett Madone-val(-nal?).IO.sys: bringás körökben tényleg nincs értéke, de ha valakinek csak A-ból B-be eljutásra kell, és megtetszik neki, lehet, hogy elviszi. Rakd fel 15-ért, és ha valaki 10-ért elviszi, add oda. Szerintem.
Viszonyításképpen: a márkás bringák 3-4 évesen az új áruk felét érik (jobb esetben). Ez akkor igaz, ha nem nagyon kell rá költeni, tehát felújított, mint a tiéd. Ez újonnan volt valamelyik áruházban 40e Ft, és nem 3 éves, nem is márkás. Az alkatrész ára sajnos sohasem jön vissza, de ez máshol is így van, pl autónál.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
StLui
veterán
válasz Hasaggymeg #131401 üzenetére
És megkerülés után vidám hangulatban tekertetek tovább?
-
Because
őstag
ennyi volt, vissza is cseréltem a telót, a villát pedig jó hogy levágtam 18,5 centisre, hogy ne is tudjam eladni XD
-
bringasisti
őstag
válasz Hasaggymeg #131406 üzenetére
Mikor odáig ért már nikotinos volt szerintem a nadrágja
BENEFON DELTA--------N8
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #131384 üzenetére
205 km/1800 m lett a hétvége. A nógrádi kövesutat leszámítva aszfalt. Azért ma volt rotty.
-
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #131401 üzenetére
remek, már csak le kell tekerni
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
TomMusic
őstag
Megmásztam a Gül Baba utcát. Most jártam ott először, megállás nélkül sikerült végigmenni.
Mondjuk utána a lábaim kértek egy kis szünetetÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rétisün #131400 üzenetére
Ez már elég.
jjeahh...enyém szentendrei Skanzen északi kerítésétől Paprét-Visegrád panoráma padok,majd vissza,kis erdei kitérővel arrafele (~+70-100m),úgy,hogy arrafele Paprétről még visszaereszkedtem 2,5km-t,majd újra fel,mert a "kis" erdei kitérőnél végleg elhagytam a zasszonyt,térerő meg deka Merretekerjek szerint 1500m,majd belinkelek egy rajzot is.Ünneplésre ugyanakkor semmi ok,a zasszony,sajnos,megkerült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest