- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #4282 üzenetére
Van egy sejtésem, hogy ha beraknál sb-ben egy 2 cm-es ellenfelet legendás fokozaton 90+ csapattal, akkor nem ezt látnád viszont. Itt nem véletlen hülye az ai. Nem hülye. Butított. Ha felhúznák a defet, akkor nem csak abba lépnének bele, ami beléjük ütközik. Hanem pl 10 méteres sugarú körben próbálnának a labda felé menni. Így működik a játék. Az egész szándékos. A népnek erre van szüksége. Lehessen cselezgetni, még akkor is ha ez úgy van megcsinálva, mintha call of dutyba minden játékosnak 1méteres feje lenne... Aztán headshot után mindenki bolgod lenne, de nem tűnik fel, hogy mennyire irreálisan buta a játék. Minden játékban azért buta az AI, hogy a játékosoknak legyen esélye. Lehetne felállt védelem. Csak arra nem lenne mechanika. Hogy szereznél gólt. A cselt nem lehet megcsinálni, hogy 100%ban skill döntse el, hogy védő nyer vagy a támadó. Ennyire nem precíz az irányítás (főleg nem európán át). A beadások fejpárbajára sincs mechanika. A passzok pontosságára sem igazán. Ezert kellenek ezek a rakéta seggű mechanikák, meg a védők elfutnak a labda elől, meg át megy a lábakon. Vagy szimplán kurva 0 védekező ai, hogy lehessen támadni. És ez egy csùszkán van állítgatba. Illetve néha gondolom programozva is belenyúlnak. Bár szerintem kiadás után már nem sokat.
-
Digestive
veterán
Boras most rakta ezt fel. Figyeljétek a 2 CM aktivitását.
Ezt írtam tegnap, hogy nem def AI erőssége a probléma, hanem hogy az összes többi poszt buta, mint föld. Semmi mozgás, semmi aktivitás.
-
miro.
senior tag
Mindenki eladhatatlan,2,5m coin kb.
Cirka 1m fodder.
A keret futbin szerint 20+ milliot er.
plusz Gta 5,RD2,NFL25 jatek ingyen.720 euroert raktam itt fel. 500 eurokert sokkal gyengebb kereteket adnak el,meglatjuk.
500-550ig mennenk max le,de az mar nagyon az alja.Amugy megvan az uj email stb. Tenyleg siman ment.
[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #4276 üzenetére
Szerintem itt a sarkalatos pont a 3* gyengébb láb lesz. Korábban mindig az volt neki. Egyébként 90es ratingel még simán lehetne fullos kártya. Fizika-def nem lesz az húzza le a ratinget amúgy is. Szerintem a playstyleok lesznek a leginkább döntőek. Ha kap valami gagyit ami semmire nem jó mint Zidanenak az acrobatic akkor max csere lesz.
-
toxicjew
addikt
Loool
Na akkor erről ennyit. 90ig mehet max elvileg
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #4265 üzenetére
En ennyit talaltam azert.
Na hetvegeig megtudakolom,aztan ha mukodik mar megy is fel.
Toty mbappes accountok mennek 5-700 eurokert.
Ennyiert nem fogom megtartani,hogy heti 2x benyomjam meg egy honapig a rivals miatt,aztan mar az sem..Amugy ujat inkabb kezdenek a nullarol,az nagyobb fun lehet.
-
miro.
senior tag
válasz
david368 #4263 üzenetére
Aha-aha.
Nalunk a foaccon van,viszont szerintetek mukodik ha megvaltoztatjuk az email cimet a ps illetve az ea accounton is,majd nyilvan a jelszavakat,aztan eladjuk az accot?
Vagy ezek a rohadekok vedik annyira,hogy ne lehessen mas email?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
david368
aktív tag
Egesz PS account+ EA account, de ezen PS accounton nekem csak a fifa volt, van egy másik main accountom, amin több játék van, azt nyilván nem adnám oda másnak.
Vannak fb csoportok, én ott adtam el, ketten is jelentkeztek rá 3 órán belül, előreutalás, majd leírod a belépő adatokat és kész is. -
neo81
senior tag
-
david368
aktív tag
Én ezzel a csapattal búcsúzom a kemény grindolástól, 1 nap alatt sikerült eladni az accountot 70 ezer forintért, szóval azt mondom a csúcson kell abbahagyni.
Nagy élmény volt Hansen és Rodri játéka, de nincs már tovább hova fejleszteni, így nálam kissé meghalt a játék. TOTS-ra valszeg visszatérek egy kisebb rtg csapattal, addig meg pihenő, funolgatás. Jók legyetek Urak!
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Zseni lett a játék. Most fentebb van húzva a def csúszka, és a védők sebessége, de a szerelés (manuális, amit te irányítasz) az meg le lett. Nagyon kreatív. Imádom, amikor egy meccsen a. Kb 10%rng zsinórban 15x jön be. Láttam gépi ruletten 10 pirosat zsinórban. Ez is kb hasonló. Megint teljesen mindegy mit művelsz védekezésben. Ha world classon van az ai, úgyis megoldod, ha meg semi pron, akkor azzal az egy védővel sem tudsz tenni semmit, akit irányítasz.
-
xymano
csendes tag
Nem tudjátok valahol lehet nézni a city és a Madrid mecset előfizetés nélkül?
-
Digestive
veterán
Na én ezt a csajt rakom bele a Star Power evoba:
60. percben behozom és remélem lefutok mindenkit vele. -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Hát basszus. Szar a játék és a packok is.
9db 83 meg egy 84 és hasonló volt az összes mai upgrade.
-
bubuska10
senior tag
Zsinórban 3, 2010-es profilú ellenfél ellen játszottam. Nem is az h ilyen régi motoros ellen, hanem h zsinórban 3x. Kettőt nyertem.
-
xandrush0831
tag
Sziasztok. Arra van valami megoldás, hogy a játék minden második meccstől stutterelni kezd? Lenyomok egy meccset, fix 60fps. Megyek a második meccsre, stutterfest. Karrier mód, nem online. Géppel minden ok, minden más tökéletesen fut órákig.
-
thebigK
addikt
válasz
Digestive #4233 üzenetére
szerintem most lett totál gatya az egész, bekvaliztam, lehet most olyanokkal dobott össze, akik fordítva fogják a joyt, de a védekezés kb megszűnt létezni ez alapján a pár meccs alapján, 4 meccsen lett kb 45 gól, nonszensz
[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
stilo18
addikt
válasz
bence188 #4231 üzenetére
Cannavaro 610k környékén van Futbin szerint, én imádom...pedig elsőre csalódottan nyitottam toty alatt...és idővel úgy szerettem meg...betonbiztos védő nálam.
De ha nézel player review-ket, ott is nagyrészt jó értékeléseket kap...#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Digestive
veterán
Nem tudom mit csinált ez az újabb 2 gigás frissítés, de egészen elképesztően hányás most is a játék.
Brutálisan buták a támadóim. NULLA mozgás szabad területre. Egyhelyben állva passzolgatok, de így elég nehézkes a támadás építés.
-
toxicjew
addikt
Így néz ki a csapat, kénytelen voltam átmenni rat üzemmódba, mert nem megy a védekezés. De így is nagyon sok gólt tudok lőni egyébként. Mondanám, hogy tök mind1 a formáció, annyira foggyos lett a def ai. 3 belső védő is képes óriási lyukakat hagyni, szóval kb. mind1 hányan vannak ott. Rng fesztivál.
-
toxicjew
addikt
Én Guiut csináltam meg, de elég basic lett, meg nincs is rá szükségem Cantona és Eusébio birtokában
-
Kristof_94
Topikgazda
Én végül is defet tettem rá, 92 pace lehetett volna a max. Annyira nem nagy különbség, főleg ha kerül rá egy anchor. Így 88 pac.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #4222 üzenetére
én második evo-nak nála a midfieldert választottam, hogy legalább 90 pace legyen, harmadiknak meg mehet az attacker a 94 pace miatt, def statok bőven elég
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Zimmi91
addikt
válasz
Sandros112 #4223 üzenetére
De jó, hogy ezt meg se néztem 😂 akk jól elbasztam, én mind a 3at defbe tettem 😅
" Just remember Manchester is RED! "
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Sandros112 #4223 üzenetére
Köszi, már látom! Na majd megnézem melyik lenne jó.
-
stilo18
addikt
válasz
david368 #4220 üzenetére
A szám keletkezéséhez nincs köze Maradona-nak, 84-es track ez, a fantasztikus bemelegítés a 89-es UEFA kupa meccs előtt volt és szólt....és ettől lett ez egy ilyen ikonikus pillanat. Sokan össze mosták a zenével, pedig puszta véletlen, hogy pont ez szólt akkor
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Sandros112
tag
válasz
Kristof_94 #4222 üzenetére
Nem, csak akkor ha a 3. EVO-nál is a defendert választod, ha az attackerbe rakod, akkor 94 a pace. De rakhatod midfielderbe is.
Nem éri meg mindhárom EVO-nál a dynamic defendert választani.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
Topikgazda
Most nézem, hogy Hall csak 88 pace-ig vihető fel, legalábbis a def evokkal...
[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
válasz
Digestive #4214 üzenetére
Az isteni Diego, imádom mind a mai napig.
Ez a bemelegítés és a dal amit róla írtak
https://youtu.be/Cdf6D19Etmc?si=Zctyi6Bbshv5i4z7
https://youtu.be/A0KCbZ7L17I -
Digestive
veterán
válasz
bubuska10 #4217 üzenetére
+1
Ez volt ma a másik amin szentségeltem. Nálam ott van zöld Vini, meg toty Bale és mint a csiga úgy indultak. Hiába tudom a tökéletes helyzetet, mozdulatot amikor 2 lépésből ott kéne hagynom a védőt. Úgy indultak meg, mint egy bronz lap és mint a videóban is. Sima nyílt terepen is beértek a védők mire jó lett volna a távolság, h kapura rúgjam. Szóval se a gyorsulás, se a végsebesség nem volt meg egyiknél sem.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy #4215 üzenetére
Ugyanez! Ma lett hányingerem a 433(4)-től. Vissza is álltam 424re. Baszok én a középpályára. Próbálok inkább elől valahogy át evickélni a védőkön. Amúgy nem csak a felhúzott védekező ai a baj. Hanem hogy a támadó olyan buta, mint a fing. Már a manuális indítás se működik. Nyomom mint egy idióta és csak áll a csatárom, mint egy hülye és nem hajlandó elindulni. Ki kell kapcsolnom délután a ps-t, mert közel álltam hozzá, h kárt tegyek a monitorban.
Én nem vagyok ez a kiabálós fajta, de ma már azon kaptam magam, h káromkodva irányítok, mint megyei edző... "Indulj már el a k...a anyádat, stb "
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #4208 üzenetére
Így, hogy visszarakták az ai defet ilyen magas szintre legtöbbször szinte mindegy kik a lapok. Statok se kellenének a lapokra elég a playstyle.
Ha van rapidod gyors leszel 85 pacel is de ha nincs akkor lassú 92vel is. Mondjuk a passz playstyleokat a tikitakan kívül szintén kinyírták
KDB egy szimpla indítást nem tud belőni a védő mögé mert fixen hátbarúgja a védőt11 win lett a wl, volt 2 meccsem még de hát amik ott történtek az már fel sem baszott
Középről ível egyet és ahelyett ,hogy Saliba odamenne azt beledöngölné a földbe Son-t fogta azt 3-t hátralépett, hogy letudja fejelni az érkezőnek. Olyan jól mozog az Ai def letámadással ,hogy nem tudom kihozni a labdát rendesen, mert állandóan leszedik a lábamról passz közben.
Most, hogy Nwaneri mindjárt kész rájöttem, hogy amúgy rohadtul szarabbul megy a játék ha 1 csatárral és cammal játszok szóval lehet, hogy rm lesz a gyerek aztán maradhat a 442
Utoljára az attackost rakom rá.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Maradona pénteken hivatalosan is visszatér
Ami egyben azt is jelenti, hogy majd augusztusban kipróbálhatjuk
-
-
Digestive
veterán
Pontosan!
És azért van ez így, mert maga a játék valóban egy fos és nem lehet csak úgy jókat játszani és élvezni a fasza csapatot. Jó pár évvel ezelőtt tényleg nem volt ilyen hulladék ez a játék. Emlékszem, h még a fifa 20 környékén, a 30!!! meccses WL + DR mellett szórakozásból rendeztünk itt a fórumon házi bajnokságot.
Most már alig lehet 1-1 élvezhető meccset játszani.
-
miro.
senior tag
Igy,hogy olyan csapatunk van,amit nagyon-nagyon nehez lenne mar rajta fejleszteni,rajottem,hogy ez a jatek miert nem ad konnyebben jobb jatekost,vagy miert nincs jobb packluck..
Egyszeruen semmi nem motival,hogy bekapcsoljam a pst.
Ennek a jateknak a lenyege a csapatepites,es az azzal jaro grind stb.
De igy semmi ertelme mar nincs jatszani.
Total nem erdekel a rivals,a wl-rol nem is beszelve,ha fizetnenek se jatszanek.
Ez a promo egy kalapszar,sbc nincs.
Mit ad a reward? Max szar promo jatekost,vagy a 700. Kdb-t,odegaardot,ruben diast,stb.
Maga a gameplayrol nem is irok semmit,azt mindenki tudja,hogy milyen. Sok elmenyt nem ad.
Nincs miert jatszanom,nincs miert coint gyujtogetni,packot nyitni.[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
Jelenlegi promo árak szerintetek mikor érik el a mélypontot?
-
bubuska10
senior tag
Jó hangulatban leültem szép nyugodtan (ilyenkor szokott általában jól menni), toltam 8 Rivalst, és már csak 34 pontot kell összeszedni... Ilyen FOS soha nem volt még a játékmenet, az égvilágon semmi nem működik. Kínomban már felállást is változtattam, áttértem 3 fizikális, labdaszerzős CDM/CM-esre mert a finom Besteket nem lehet használni CAM-ba mert ledarálják a francba, rendszerint már a labda átvétele előtt. Középen nem lehet megmozdulni vagy gyors, kombinatív, rövid passzosat tolni, a szélen nem lehet futni mert úgyis beéri bárki őket, a finom cselek se működnek középen, mert simán felöklelik őket. Az utolsó előtti ellenfelemnél 66%-ba volt a labda, egy passzt nem tudtam adni az egész 2. félidőben (természetesen vezettem 3 góllal félidőben, szóval neki csalta el a 2.at a játék), össze-vissza forgolózik egy játékossal a 16-osom körül Manu Koné, Anguissa, Koeman és Saliba szorítása között, csak a védekezéstől görcsölt be a csuklóm.
Jelen formájában a kiskezű buzigyerekekre van optimalizálva, és asszem itt az ideje elgondolkozni egy kis pihenőn...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
Topikgazda
9 win, a pickből jött egy Cech, de semmi más lap, ami említést érdemelne.
Promo lapot ma éri meg venni vagy inkább rivals után? -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #4200 üzenetére
En se ertem mirol ir. Szarok ellen jatszik egyszeruen.
Ez kb egy-ketto hete tok igaz volt,ott erezhetoen sokkal gyorsabbak voltak a tamadok, mint a vedok,+ senki nem fogott senkit.
Ott a 30perc utan volt 4-3,vagy rengetegszer a 15.percig mar 2-2 volt.
En ugye nagyon sokat dumaltam itt emiatt.
Lehet,hogy van most is 1-1 meccs amikor mindenkinek minden bemegy,de akkor ez volt a standard.
Sok kepet tettem ide is be.Viszont ez a het ota megint ugyanaz a gameplay kb,mint ami volt a toty elott.
A vedekezo AI felhuzva,a vedok gyorsak,nem lehet csak atrohanni a masik kp-jan. Illetve szerintem a kapusok is jobban vedenek.Plusz meg pont david kolleganak akartam irni par napja,hogy utottem Vieirat,hogy teljesen folosleges volt kiszedni,mert nincs kozeppalyas vedekezes,viszont most erzodik,hogy rengeteg labda elakad benne.
Toty mbappeval div 3-ban 20 meccsen 24 gol es 27 golpassz volt a merlegem.
Ez mostanara brutal beesett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól