Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
ledgeri #69684 üzenetére
Mindkét hordozható Ff-ban csak egy profil volt, nem hoztam létre újat.
Közben átgondolva a dolgot: valószínűleg a cache-ből futó elemek keveredése miatt is lehetnek ezek a fura(de kivételesen jó) dolgok okai.
Viszont éppen ezért várható változás, amikor ez a rész majd kiürül-törlődik. -
5leteseN
senior tag
válasz
ledgeri #69681 üzenetére
Kicsit nem figyelek
, ééés már meg is van a csoda, ami a következő: Az eredetileg 128.8.0--ás PortableApp-os Firefox 136.1.0-ás lett az illetékes Firefox névjegye szerint, és korlátlan lett a Yt ajánlott-videók lista.
Bónusznak a gyári Portable Firefox(ami eredetileg is 136.1.0-ás volt) is korlátlanul listázza már a Yt videó-ajánlásokat.
Miért-Hogyan is: Ehhez "csak" annyi kellett, hogy a 128.7.0-ás PortableApp-os Firefox megkapta rámásolással az összes könyvtárat az eredeti(128.8.0-ás, meghagyott) firefox.exe mellé, felülírással.
...de hogy ettől miért javult meg a gyári Hordozható-Portable Firefox, azt ne kérdezze senki!
Megy! Kész! "Pont!"Ha valaki meg szeretné fejteni, kérdezzen bátran, utánanézek ami a kérés!
-
ledgeri
nagyúr
FF-on belül lehet listáztatni csak a sütiket? -
ledgeri
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
5leteseN #69679 üzenetére
A megoldás egyszerű! A megnyitod ahonnan menteni szeretéd a cuccokat.kiválasztod az exportálás HTML be menüt. A menteni kívánt könyvjelzőket kijelölöd . Eután az új és vagy(?) másik böngésző gyökér könyvtárába kell menteni.(hely megadása!) Utánna abból betölteni és kész.
-
5leteseN
senior tag
válasz
ledgeri #69678 üzenetére
Mindjárt ránézek, hogy a gyári Firefox Portable melyik verzió és a Portable.com verziós Firefox-Portable melyik verzió.
Pont este frissítettem a legújabbra a gyárit! "Hurrá!"A frissített gyári-Portable az a 136.0.1, a kobontott PortableApp-os FirefoxESR a 128.8.0-ás.
Van esély ekkora verzió különbözőségnél sikeres másolgatásos megoldásra?
Amik honnan hova is?... +
!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Csupingo #69677 üzenetére
Mindent másolni (teljes mappástúl) újabbról (magasabb verziószám) régebbibe nem ajánlott (még lehet, hogy szól is a verziókülönbségért induláskor és nem nyúl semmihez)!
#69676 5leteseN
Ahogy illik az az, hogy az újról, és régiről is csinálsz biztonsági mentést. Majd a régiből (utána járás alapján) csak azt az egy két dolgot egyesével átmásolod oda ahova, és ami kell:
-előzmények,
-cookie-k,
-jelszavak,
könyjelzők, stbAz egyesével átmásolás az azt jelenti, hogy semmi sem fut, átmásoltad, megnézed, hogy működik-e a cél helyen (cél-böngésző indítás), majd leállítod, újraindítod, újból megnézed, mentesz bele, majd újból kilépsz belépsz, és ha akkor is működik még a mentett is, akkor működik!
Az nem elég, hogy egyszer megnyitod, fú de jó fut, aztán kiderül, hogy 3 hónap használat után csak olvasgatod a fájlt, de bele nem írsz, meg ilyesmik. Viszont mivel visszamész ezt külön külön mindennel meg kell nézni, mert lehet, hogy valami meg olyanra hivatkozik ami egyiket befolyásolja, másikat nem. Persze kritikusság nem megléte esetén ugorható egy két lépés, ha olyan! -
Csupingo
veterán
-
5leteseN
senior tag
Az ESR a korábban megszokott rendes módon műxik, nincs limit a javasolt további videók listáján.
Már csak azt kellene megoldanom, hogy a "sima" Firefox(gyári-Hordozható-Portable) böngészőből hogyan tudom átemelni a könyvjelzőket és a jelszavakat(és kb mindent).
Alapban a könyvjelzők importálása menü alatt nem is jelenik meg a Hordozható-Portable(az Edge igen), csak a "HTML vagy CSV fájlból emeljem át" kérdés.
Erre mi lenne a (gondolom könyvtár-valami átmásolós) megoldás? -
brd
nagyúr
válasz
5leteseN #69659 üzenetére
Üdvözöljük a sorsolásos béta tesztelő programunkban!
Köszönjük, hogy munkájával biztosítja, hogy egyre jobbá tehessük eme csodálatos böngészőt! Elnézését kérjük, de ön most éppen a rossz végére került. Amennyiben a továbbiakban nem kíván részt venni a sorsoláson, kérjük, telepítse az ún. ESR változatot! -
5leteseN
senior tag
Milyen Ffox-on alapuló "Tuti-De-biztonságos"-nak füllentett verzió van? Egy ilyet is megnéznék erre a dologra.
...csak hogy "kezelésileg" ne kelljen egy csomó mindent újra megszokni. -
5leteseN
senior tag
válasz
Jack Oneill #69669 üzenetére
El is távolítottam! Minden Kiegészítőt!
WTF???
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
A gondom: A Yt-on a megnyitott videóhoz hasonlók fel vannak sorolva a jobb oldalon, de csak 20 darabig jelenik meg. Alatta elkezdi rajzolni a köröket de soha nem adja ki a többit.
Korábban nagyon hosszú listáig frissítgette ezt a most csak 20 db-ig megjelenő listát amikor lejjebb görgettem.Windows 11, legújabb Ffox.
-
classic B
senior tag
Üdv!
about:config-ban a dom.popup_allowed_events-ből kivettem mindent, hogy ne dobjon fel semmi popup ablakot, de mégis megnyílnak a popupok. Nálatok működik? -
ekkold
őstag
válasz
Csupingo #69655 üzenetére
Használnék én win11-et is, ha ugyanazon a hardveren nem lenne sokkal lassúbb.
Íme a tapasztalatom:
Adott két darab, kb. egyforma PC i5-7500T procival 16G RAM-al.
Az egyikben SATA SSD-van, és Win7 van rajta, ezt többnyire tv-re kötve használom médialejátszónak, de mindenféle program telepítve van rajta, így majdnem bármire jó.
A másikat nemrég vettem, ebben NVME SSD van, Win11-el. Egyelőre ismerkedem vele. Hihetlen mennyiségű számomra felesleges sallang van ebben a windowsban, némely beállítás eléggé körülményes de végülis megoldható benne szinte minden - tehát meg tudnám szokni a használatát. Meg aztán vannak mindenféle testreszabást segítő egyszerű kis programok.
Viszont ami probléma, hogy drasztikusan lassúbb mint a Win7-et futtató társa (a sokkal gyorsabb SSD ellenére) persze nem használhatatlan, de a másik után zavaró... minden program lassabban indul el, működés közben már elfogadható ezek reakcióideje, (de akkor is érezhetően lassúbb). Feltételezem, hogy a sok felesleges sallang, elemzés, indexelés, meg a fene tudja mi mindent futtat még a háttérben, és ezek okozhatják a lassulást. Gondolom ezeket szépen ki is lehetne gyomlálni - csakhogy az rengeteg idő. Van erre valamilyen ügyes célprogram, amivel ez könnyen elvégezhető, és ami kb ismeri is, hogy mit érdemes kidobni...?
Aztán pár nappal később:
Ami úgy tűnik, hogy beválik, az a Win11Debloat. Ez defaultban is eltávolít, egy halom szemetet, de részletesen is konfigurálható ha valaki szeretné. Érezhetően gyorsabb lett a rendszerem, még kigyomláltam pár dolgot "kézzel", és a WinaeroTweaker is sok beállításban segített, így már majdnem olyan gyors mint a Win7. Most már csak akkor érezhető a különbség ha kimondottam figyelek rá, hogy mi mennyi idő alatt indul. Már csak pár apróság van, amit meg kellene oldani. Pl. a beépített Defender előszeretettel kotorászik a helyi hálózaton is, és szeretne a szerveremről (NAS-ról) is eltávolítani ezt-azt, amit viszont én nem szeretnék, hogy eltávolítson. Viszont a beállításaiban csak mappánként lehet megadni, hogy merre ne turkáljon. Olyan beállítást nem találtam, hogy csak a helyi PC-n keressen vírust (és a LAN-on ne)... Szerencsére számítottam erre, és a szerverre olyan felhasználóval csatlakoztam fel, aminek kizárólag olvasási joga van - de azért jó lenne ha nem az egyik saját PC-mtől kellene megvédenem az itthoni NAS-t... Persze le is tilthatnán a Defendert, de azt egyelőre nem akarom, mert szükség van azért némi védelemre, csak korrektül kellene tudni konfigurálni..
-
Csupingo
veterán
válasz
ledgeri #69654 üzenetére
Úgy még nem néztem, de ha megint gond lesz, majd kipróbálom. Így nézett ki. A meglévőket tiltotta, felrakni meg már nem engedett semmit. Egyelőre a 115.21esr-rel nincs gond nálam. Ha gond lesz, kipróbálom brd, valamint a te tanácsodat is. Most hogy említettétek, régebben már tényleg volt ilyen kiegészítős ugratás.
ekkold: köszi, észben tartom a waterfoxot is. Szorul a hurok a win7-hez ragaszkodók nyaka körül.
-
ekkold
őstag
válasz
Atomixx #69647 üzenetére
Nekem Intruder2k5 ajánlotta a Waterfox-ot. Hordozható verziót tettem fel, Windows7-re, teljesen jól működik rajta az UblockOrigin. mondjuk jelenleg a Firefox is jól működik nekem... (de ugye mindig legyen "B terv")
-
brd
nagyúr
válasz
Csupingo #69643 üzenetére
Az about:config-ban a xpinstall.signatures.required false-ra és esetleg extensions.langpacks.signatures.required false-ra állítása megoldja (ill. megkerüli) a kiegészítő problémát (telepíteni is lehet még így). (Biztonsági oldalról a rettegők majd megköpködik, azt nyilván figyelembe kell venni a hasonló beállítottságúaknak.)
Szerk.: ez ESR-nél működik. -
Csupingo
veterán
Ha jól rémlik, a régi oprendszereken (win7,8) működőket. Pontosan melyik verzióig, azt nem tudom, nekem 106 volt. Ami még most is használható, az a 115esr.
Ez egy régebbi cikk, de ha a 115 is most márciusban lebénul, akkor kezdhetek mással próbálkozni. -
Csupingo
veterán
Hüpp! Lelőtte a régi foxokat a mozilla. Egyelőre annyit látni, hogy a kiegészítőket letiltja és nem enged újat telepíteni.
-
Wasp91
aktív tag
TikTokot szoktatok használni? 136os verzió óta nagyon laggol az egész, chromium alapú böngészők alól meg működik normálisan.
-
válasz
Intruder2k5 #68540 üzenetére
Ezt a hibát se nagyon akarják javítani. Továbbra is az van, ha csak néhány másodpercre is átváltok másik alkalmazásra, visszaváltáskor az esetek nagy részében újratölti az oldalt az FF, így elvesznek korábban beírt tartalmak.
-
KAMI911
Topikgazda
Abba azért gondoljatok bele, hogy az értelmes Firefox forkok, meddig lennének azok, Firefox nélkül. Például a szabványok követésében. Szóval én egyelőre inkább foxolok, esetleg telemetria és egyebek további csökkentését céltom. En továbbra is bízom benne, hogy csak a törvényi megfelelés a változtatás oka.
-
nubreed
veterán
válasz
totron #69636 üzenetére
Speciel én, addig amíg vannak értelmes Firefox fork -ok, amin nincsenek és nem lesznek tele a crapware -el amivel az FF-et teletömik meg még fogják is, engem nem igazán érdekel, hogy mekkora piaca részesedése is van az FF-nek.
Amúgy nagyon szomorú világ lenne az, ha csak és kizárólag chromium based böngészők lennének már csak elérhetők.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
totron #69636 üzenetére
Ha a ff saját satját nézzük, akkor az az indításokat számlázza (gondolom valahogy eszközazonosítottan), úgy értem, hogy ha egy eszközön valaki használ, vagy használgat firefoxot, akkor az egy felhasználójuk.
A Statcounter féle %, akkor az meg az adatforgalom%. Az szerintem valósabb! (pl az akinek egyik böngésző nem jól megy, de a másik igen egyből mind a két helyre ad voksot) -
totron
addikt
válasz
Narxis #69635 üzenetére
A mobilos verzió különösen tré sajnos egykori kedvencünkből. Morfondírozni kár, az az időszak már elmúlt, mikor versenytársként volt jelen. Szépen lassan vagy épp egy nagy ugrással végül belőled is elfogy a ragaszkodás igénye és átpártolsz. Nem is tudom, kik használják még? Az egykori célközönségnek pont van szeme mindahhoz, amikkel most le van maradva a Firefox, lásd saját tapasztalásod is. Újakat aligha vannak, szóval kész csoda, hogy nem egy üres halmazról beszélgetünk, de az is el fog jönni. A statisztikák háttere sem mindegy, az van FF-használónak jelölve aki valamennyi %-ban, egy kis %-ban a rókát is használja vagy az, aki 80+-100%-ban, szinte kizárólagosan a használója? A jelenlegi részarány is egy erősen ferdített érték, valami azt súgja.
-
válasz
KAMI911 #69633 üzenetére
Biztos, hogy gyorsabb is lett a régebbi Firefox verziókhoz képest de a versenytársakat kellene utolérni mert teljesen más a böngészési élmény sajnos. Nagyon jó lenne ha a Firefox népszerűbb lenne és valódi versenytársa lenne a Chromium-nak.
Ehhez gondolom több pénz kellene, befektetőket kell keresni.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #69630 üzenetére
Gecko, de a WebRender és a Stylo, amik elég fontos részek már át lettek emelve a Servo-ból, ami Rust-ban készült. Elég modern.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #69630 üzenetére
Az a FF-é!
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #69623 üzenetére
Rust motor ,Servo, elég új benne.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #69618 üzenetére
A Brave így működik , BAT.
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #69621 üzenetére
"Mondjuk ez a majd is olyan, hogy ki tudja mikor lesz..."
Már van. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69623 üzenetére
motorral kellene valamit kezdeni, modernizalni Fox alatt
Gondolkodtam már ezen, de ahogy látom a rengeteg:
- már alapban saját motorral nem is rendelkező böngészőt pl. Edge, Brave
- vagy akik kukázták (talán az Opera annak idején még volt saját motorja)Nem biztos, hogy van értelme böngéazőt fejleszteni. Persze ez addig marad így ameddig kellő szabadaág marad, mert ha kezdi bezárni a kiskapukat a Google a Chromium projektben úgy fog nőni az igény a saját böngészőmotor felé.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #69621 üzenetére
Most jött el az, hogy az Ublock Origin már nem fut a Chrome-on "mókolás nélküli böngészőben"
(Tegnap szólt a szomszédom (én vagyok a "rendszergazdája"nem nagyon ért a géphez de kellően óvatosan netezik tehát nincs vele sok vesződségem) ) hogy megjelentek a reklámok, átmentem megnézni és az UO nem futott, töröltem és feltettem az UO Lite-ot
Elvileg az AdGuard ingyenes kiegészítője is szépen fut, és az UO-t is újra működésre lehet bírni némi "mókolással" (írták máshol, nem mélyedtem el benne) -
Igazából ha Chrome megszünteti az adblocker bővítmények működését valamilyen módon akkor is van még lehetőség a reklámok blokkolására, pl. az Adguard app vagy az Adguard-DNS [link]
Amúgy én nem vettem észre különbséget a uBlock Origin Lite-al se. Persze fel kell készülni, az mondjuk nagy lökést adhatna a Firefox-nak.
-
Mondjuk ez a majd is olyan, hogy ki tudja mikor lesz... Pletyka már évek óta van róla, de tavaly nyáron egy kolléganőm gépére telepítettem Chrome + uBlock Origin-t, akkor is azt írta a kiegészítő telepítése előtt, hogy ennek a támogatása majd esetleg megszűnhet. Szerintem még a Google sem biztos benne, hogy meglépjék-e ezt. Persze ez csak tipp.
-
Gyerekek, a napokban kipróbáltam a Chrome-ot PC-n és mobilon is mert nagyon régóta egyáltalán nem használtam. Fényévekkel "smoothabb" a böngészés, ezzel kellene kezdeni valamit. Bár csak egyszer néztem de úgy tűnt, hogy mobilon az aksi 1 órával tovább bírta ha Firefox helyett Chrome-mal böngésztem, de ezt csak egyszer csekkoltam szóval fenntartásokkal kell kezelni. Lényeg, hogy a privacy dologgal nem lehet tömegeket visszacsábítani Firefox-ra, a motorháztető alatt újra kellene építeni a motort a mai kor követelményeinek.
-
válasz
KAMI911 #69617 üzenetére
Világos, azért kezdtem a mondandómat azzal,
Ha jönnek a reklámok...
. Azt nyilván én sem gondolom, hogy bárki keyloggerként akarja használni a böngészőt, és mindent elad amit oda beírsz. Felhasználóneveket és jelszavakat egyébként sem mentek soha és sehova, az meg, hogy esetleg a keresési előzményeimet, esetleg a látogatott oldalaim címét eladja, hát legyen vele boldog, én ezeket nem titkolom. Ha emiatt fog talpon maradni a Mozilla, akkor egye fene, ennyivel hozzájárulok. Az a része viszont sokkal jobban zavarna a dolognak, ha tényleg böngészőbe épülve kapnánk majd reklámokat, akkor biztosan más alternatívát keresnék az FF helyett. De mivel egyelőre minden csak találgatás, így használom én is ahogy eddig, aztán a többit majd meglátjuk. -
KAMI911
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #69546 üzenetére
Én egyelőre kivárok. Szerintem nincs akkora baj, mint amekkorának egyesek felfújják. Simán el tudom hinni – egyelőre – hogy az adatok eladása arra vonatkozik, ami eddig is volt: az alapértelmezett böngésző beállítására a Google-ra. Ha azt nézzük, hogy ez eddig mindenkinek belefért, mert vagy a Google-t akarta használni, vagy átállította, ha nem. Mert végül is a Gooble keresési forgalmat VÁSÁROLT a Mozillától, tehát bizonyos adatokat a Mozilla eddig is eladott, és nincs rá bizonyíték, hogy ennél többet ad el most. Ha pedig így van, akkor csak arról van szó, hogy a különféle böngésző dokumentumokat, jogi értelmezés szerint hozzáigazították a valósághoz. Tehát a keresési kifejezések amikre keresel, azt amúgy is alapból a Google felé irányítják, ha keresel a böngészőben, de ezt meg tudod változtatni, meg ezzel eddig senkinek semmi gondja nem volt. A többi adatod meg ugyanúgy nem lesz eladva mint eddig.
Összességében csak a törvénynek való megfeleltetés miatt változott a szövegezés, nem azért, mert az alapértelmezett keresés értékesítésén kívül egyéb ilyen is lenne.
Ha valakinek az a felvetése, hogy miért így (nem) kommunikálták, akkor egyetértünk. Egy becsületre és átláthatóságra építő enititás akar lenni a Mozilla, és ezt nagyon rosszul kommunikálta. Az ilyen változtatásokat előre, a közösség számára értelmezve kellett volna csinálni, értelmezve a felhasználók számára, hogy mi miért van. Szóval ha valaki ez felrója, akkor azzal száz százalékban egyetértek.
Egyelőre maradok a Firefox-nál, szerintem nincs gond, a böngésző privacy szempontból nem változik. Ha látok-hallok valamit, akkor majd jelzem, de addig szerintem még mindig a Firefox a legjobb választás.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #69614 üzenetére
Még jó, hogy te magad besorszámoztad a dolgaidat, hogy legyen értelme az egésznek!
-
balazs1956
senior tag
válasz
Intruder2k5 #69612 üzenetére
Igen a Chrome-ban nekem is így működik, de a Firefoxban hiába kattintok a több gyártóra, nem dob fel többet. Ezek szerint ez az én egyedi problémám, de a fordítást ugyanezzel a fájllal kipróbáltattam egy másik felhasználóval, neki sem csinált vele semmit, szemben a chrommal
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #69611 üzenetére
Második esetről képet kérék!
-
válasz
balazs1956 #69611 üzenetére
Szia!
arukereso.hu keresősávba "porszívó" beír, és a találati lista bal oldalán ott vannak a gyártók. Nem tudom mennyi, de 100-tól szerintem tuti több. ABC sorrendben vannak, és ennyi fért belőlük egy képernyőre: [kép] A "c" betű elejéig... Nagyon lekicsinyítve az oldalt a GEKO-ig tudtam megjeleníteni a listát egy képernyőn: [kép]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok.
Kezdetektől Firefoxot használok, de újabban sok problémám volt vele, és kérdezném, hogy ez egyedi, vagy másnál is tapasztalható?
1. A Google Translatorba pdf fájlt behúzva, semmit sem tud kezdeni vele (nem fordítja le németről , meg semmilyen nyelvről magyarra) 1 MB-os fájl volt
A Chrome gond nélkül lefordította2. az árukeresőn porszívókat néztem és kiváncsi voltam az összes gyártóra.
A Firefox csak kb. 5-öt hozott, a Chrome meg százat.Ez a kettő csak a ma délutáni termés, de rendszeresen belefutok ilyenekbe. Windows 11 et használok, és mindig friss Firefoxot, sőt tegnap újra is telepítettem.
Azért írtam le a két hibát részletesen, hátha valaki kipróbálná, és megosztaná a tapasztalatát.
Előre is köszönöm szépen a sagítséget -
lufi7
aktív tag
Felháborodtak a Firefox felhasználók [link]
-
-
Mit és hol kell beállítani, hogy amikor bezárom a FF-ot, akkor ne jelentkezzen ki a Max-ról?
-
IfjVerIstvan
csendes tag
Firefox 136.0 home page/new tab logo eliminálás
about:config
browser.newtabpage.activity-stream.newtabLayouts.variant-b = false -
ledgeri
nagyúr
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
Ha Szeretné valaki a TAB - okat alul tudni, némileg kellemes nézetben, hozzá a menüsort összehúzva látni akkor itt egy "új" - remélem még nem publikálták, 135.0.1 -en működik - userChrome.css:
/* userChrome.css */
@media not (-moz-bool-pref: "sidebar.verticalTabs"){
.global-notificationbox,
#tab-notification-deck,
#TabsToolbar{
order: 1 !important;
}
/*
#navigator-toolbox #nav-bar {
order: 1 !important;
}
#navigator-toolbox #PersonalToolbar {
order: 2 !important;
}
#tab-notification-deck {
order: 3 !important;
}
#titlebar{
order: 4 !important;
}
*/
/* Source file https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/tree/master/chrome/tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css made available under Mozilla Public License v. 2.0
See the above repository for updates as well as full license text. */
/* Menubar on top patch - use with tabs_on_bottom.css */
/* Only really useful if menubar is ALWAYS visible */
:root{ --uc-window-control-width: 0px !important }
#navigator-toolbox{ padding-top: calc(29px + var(--uc-titlebar-padding,0px)) !important }
#toolbar-menubar{
position: fixed;
display: flex;
top: var(--uc-titlebar-padding,0px);
height: 29px;
width: 100%;
overflow: hidden;
}
#toolbar-menubar > .titlebar-buttonbox-container{ height: 29px; order: 100; }
#toolbar-menubar > [flex]{ flex-grow: 100; }
#toolbar-menubar > spacer[flex]{
order: 99;
flex-grow: 1;
min-width: var(--uc-window-drag-space-width,20px);
}
#toolbar-menubar .titlebar-button{ padding: 2px 17px !important; }
#toolbar-menubar .toolbarbutton-1 { --toolbarbutton-inner-padding: 3px }
/* Override Normal Density height to Compact Density height only for tabs */
#TabsToolbar, #tabbrowser-tabs {
--tab-min-height: 31px !important;
}
/* [Connected Tabs] Set a max height based on min-height plus margin-block: 1px 0 */
#TabsToolbar, #TabsToolbar > hbox, #TabsToolbar-customization-target, #tabbrowser-arrowscrollbox {
max-height: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important;
}
/* [Connected Tabs] Adjust padding around icons on buttons to avoid crushed images */
#TabsToolbar-customization-target toolbarbutton > .toolbarbutton-icon,
#TabsToolbar-customization-target .toolbarbutton-text,
#TabsToolbar-customization-target .toolbarbutton-badge-stack,
#scrollbutton-up,#scrollbutton-down {
padding-top: 7px !important;
padding-bottom: 6px !important;
}
/* Remove padding between tabs */
.tabbrowser-tab {
padding-left: 1 !important;
padding-right: 1 !important;
}
/***Tighten up drop-down/context/popup menu spacing ***/
menupopup > menuitem, menupopup > menu {
padding-block: 2px !important;
}
:root {
--arrowpanel-menuitem-padding: 2px 8px !important;
}
#tabbrowser-tabs {
/* --user-tab-rounding: 2px; */
width: 100vw !important;
}
.tab-background {
/* border-radius: var(--user-tab-rounding) var(--user-tab-rounding) 0px 0px !important;
margin-block: 1px 0 !important; */
border-radius: 8px 8px 0px 0px !important; border-image: none !important;
}
#scrollbutton-up, #scrollbutton-down { /* 6/10/2021 */
border-top-width: 0px !important;
border-bottom-width: 0 !important;
}
/* Container color bar visibility */
.tabbrowser-tab[usercontextid] > .tab-stack > .tab-background > .tab-context-line {
margin: 1.5px max(calc(var(--user-tab-rounding) - 3px), 0px) !important;
}
/* Inactive tabs: Separator line style */
.tabbrowser-tab:not([selected=true]):not([multiselected=true]):not([beforeselected-visible="true"]) .tab-background {
border-right: 1px solid var(--lwt-background-tab-separator-color, rgba(0, 0, 0, .20)) !important;
}meg volt az alap, csak kombinálnom kellett.
"A feltalálók nem új dolgokat adnak a világnak, hanem a meglévőket kombinálják újra."
-
69Raizen69
tag
Tudna segíteni?
Most frissítettem a legújabb Firefoxra és ilyen nagyon rikító kék háttere/kerete lett a jelölő négyzeteknek.
Valaki tudja mit kéne átállítani a config-ban hogy eltűnjön vagy esetleg a színét kevésbé rikítóra állítani? -
canadaa
tag
LibreWolf-nál amikbe eddig belefutottam:
- WebGL ki van kapcsolva. Weboldalakon térképek nem működtek. 1 checkbox volt bekapcsolni
- Süti törlés volt alapból. Azt állítani kellett. Lehet oldalanként is.
- Hálózati meghajtóra nem működött a fájl letöltés. Szimplán bezárta a mentés ablakot de nem mentette a fájlt. Semmi hiba vagy ilyesmi. about:config ban network.file.disable_unc_paths disable
- Automatikus felhasználó és jelszó ajánlás nem volt, beállításokban be lehet úgy állítani mint a FF-t (csak nem fontos dolgokra, de használtam régen is)Profil mentés még egy érdekes téma. AppData mappát tervezem majd menteni script-el. Csinálja valaki ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest