Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy66
junior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért kérdeztem mert Nas-ra eddig egy került ki. a többit maximum kézzel lehetne frissíteni.
Most vagy ennyire nem fontosak ezek a frissítések, vagy a synology ennyire tesz rá magasról. (synology frissítések folyamatosan jönnek, hogy van új)Transzkódolásra akkor is szükség lehet, ha a net nem elég erős nem? pl fogadói oldalon.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Aszpirin
üzenetére
Köszi a választ! Amit írsz, az teljesen rendben van a klasszikus otthoni Plex-felállásra: pár ismert eszköz, kontrollált tartalom, direct play bármeddig. Ebben a modellben tényleg elkerülhető a képi transzkódolás, és oda bőven elég egy Pi is.
Nálam viszont más a helyzet. Több felhasználó csatlakozik rám különféle eszközökkel, és nincs rálátásom, hogy épp kinél milyen codec- vagy konténer-támogatás hiányzik. Emiatt nálam a transzkódolás nem „extra”, hanem szükségszerű. Ezért van PlexPass, és ezért használom a hardveres transzkódolást - és eddig gond nélkül vitte is akár 2–3 párhuzamos streamnél.
Ahol tudok, direct play-re optimalizálok, de ilyen környezetben a transzkódolás egyszerűen része a működésnek. Más felhasználási mód, más igények.
-
Troy66
junior tag
válasz
Aszpirin
üzenetére
Nekem pl van .avi vagy.mpeg vhs digitalizált felvétel, azt mondjuk a tv nem is játssza le önmagában dlna-ról, ami pl meg is lepett. Lehet, hogy pendrive menne, nem tudom de lehet, hogy úgy sem. Plex viszont viszi.
Viszont vhol mintha szaggatna, vagy hasonló.
Ti mindig a legfrissebb szervert használjátok? Vagy milyen gyakran követitek? -
válasz
kis.zsolt
üzenetére
A soraidból úgy veszem ki, hogy egyfajta "szolgáltatás"-t nyújtasz a PLEX szervereddel, amiben benne van, hogy nem tudod, mi van a felhasználóidnál. Ilyen esetben természetes, hogy fel kell készülni mindenre, ami azt jelenti, hogy a szerver legyen "bika". Szerintem azonban a PLEX-nbek nem ez a tipikus felhasználása, a felhasználók család vagy barátok, a számiuk korlátos és ismered az eszközeiket: a nappaliban nézzük együtt a nagy tévén, a hlószobában van egy AppleTV-vel felokosítótt buta tévé, az asszony szokta nézzni iPad-enm, a gyerekel telefonon (Android, iOS), ezek mind a hivatalos PLEX kliensek. A szerver oldalon is tutod, miket kínálsz, hang transzkódolásra szükség van, de mondjuk csak H.265 (HEVC) meg H.264 kódolású filmek vannak, azokat pedig minden eszköz dekódolni tudja, a legtöbb hardveresen.... Ez CSAK egy példa volt, nyilván van még másféle kodek is bőven, de Te határozod meg, hogy mi kerül az "adásba", és nagyot tudsz azzal a hardverköltségeken faragni, hogy tudatosan választod ki az anyagot.
És így nekem vidáman és bőven elég egy Raspberry Pi is PLEX-szzervernek. Valaki írta már, hogy a szerver mindig az igényektől és a felhasználás módjától függ, ez így van. De a kép transzkódolását a tapasztalatom szerint otthoni környezetben el lehet kerülni, és ez nagyon lecsökkenti a PLEX szerver hardverigényét. -
kis.zsolt
aktív tag
Ha már transzkódolás:
A felhasználóim, akik rácsatlakoznak a Plex szerveremre, érthetően nem örülnének annak, ha azt mondanám nekik: „az 1- 3 éves tévéd nem támogatja a szükséges formátumokat, vegyél újat”. Ezért - kvázi szolgáltatóként - úgy döntöttem, megveszem a PlexPass-t, és ezzel a hardveres transzkódolás stabilan működik is, akár 2-3 párhuzamos streamnél. Eddig ez volt a maximum, és gond nélkül vitte.
Mostanában tudatosan olyan filmanyagokat válogatok vagy készítek, amelyeknél a Plex nem kényszerül transzkódolásra, és a tévék saját lejátszóval is simán kezelik. Annyi anyagom van, hogy az összeset optimalizálni lehetetlen lenne, de a 2025-ös beszerzéseim már mind direct play-barátak.
A transzkódolás létjogosultságát szerintem az dönti el, hogy a felhasználó milyen lejátszót használ. Ha a tévé régi, vagy licencelési okokból hiányoznak belőle bizonyos kodekek, akkor hiába félmilliós a készülék: előfordul, hogy kevesebbet tud, mint egy jóval olcsóbb modell.
Nem véletlenül van a Plexben hardveres transzkódolás: aki akarja, használja; aki nem, kikapcsolja. Ennyi.
-
válasz
smallmer
üzenetére
Raspberry Pi-t

Komolyan. Raspberry Pi Compute Module 5 8GB RAM 64 GB eMMC, I/O Board, 1TB NVMe SSD, I/O Bsrd Case, Antenna Kit.eMMC-re ment az oprendszer, a plex, qBittorrent, egyebek (pl. most is az RPi-ről írok, Chromium böngészóvel...) Az SSD a torrent célhelye

Transzkódolás csak hangra, van plex pass-om.
Kliensnek "hivatalos" Plex kliens AppleTV-n, iPhone-on és iPad-en, illetve Infuse Pro Mac-en.Saját teszt alapján leaglább 3 4K 10bit HEVC filmet visz egyszerre, hang transzkódolással, felirattal.
Ennél több nem kell nekem

Kép trnaszkódolásának szerintem csak akkor van értelme, ha mobilnetes eszközre akarsz streamelni, ahol számít a sávszélesség. Vagy ha valami hotelben nézbéd, ahol szar a WiFi-sávszélesség. Otthonra teljesen fölösleges a transzkódolás, ma már kb minden kliens képes 4K-s streamek lejátszására, függetlenül a képernyője méretétől/felbontásától. Egy iPhone-nak pl. még a hangot sem kell transzkódolni.
Ha viszont kell a transzkódolás 4K-s filmhez, akkor oda viszonylag izmos hardver kell.
-
baandii
senior tag
Be lehet valahogy állítani, hogy a feliratok körül ne legyen fekete körvonal?
-
Troy66
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt nem tudom felirat probléma-e de korábbi verzió, mint a mostaniak.
#19694markyskusakkro viszont jó, hogy meghagytam az eredeti formájában

És nézésnél ebből nem lesz gond... Vagy lehet ez csak újabb verzió kiadásban van így."a másik a part1 part2 meg pont ennek az ellentéte"
igen, ott ha van kétr azonos sorszámmal lévő fájl, akkor csak egyiket veszi figyelembe, ezzel a megjegyzéssel, pedig mindkettőt figyelembe veszi, egymásután automatikusan lejátszva. Az adatlapon írja is, a lejátszási időt.értem köszi

-
markyskus
csendes tag
válasz
Troy66
üzenetére
igen gyakorlati tapasztalat, h Plex player az s01e01e02 dupla részeket ha végig nézed kipipálja mind a 2 részt (amit ugye ő külön jelöl, mert ha nem így lenne akkor csak szimplán s01e01 lenne nem e01e02)
a másik a part1 part2 meg pont ennek az ellentéte, gyakorlatilag egyberakja neked és egymás után lejátszó a két fájlt
de nyilván a Plex szerver és a lejátszó sem fogja tudni h hol kezdődik az e02 és hol ér véget az e01 ezért ha rámész a duplaepizódos, ám külön megjelenített fájl második részére nem fogja tudni h hol kezdődik (remélem érthetően mondom ezt a részt
)
a Plex lejátszók ezt megkapják a szervertől infóként és tudják h ha vége az e01-nek akkor nem kell elindítani az e02-őt mert az 1 fájl -
Troy66
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor ha Hd esetén nagyon magas a terhelés, akkor az azért van, mert valami más tevékenységet is csinált éppen (pl intro feldolgozás, detektálás, fájl feldolgozás másolás után)
Vagy valamiért volt transzkódolás?
-
ugyes
senior tag
válasz
smallmer
üzenetére
Egyes fórumokon azt írják, hogy ok és kicsi az energiafogyasztása. Ugyanakkor a 4K átalakításnál nincs hardveres tone mapping funkció, mert az csak Intel és Nvidia termékekre érhető el Plex alatt (legalábbis az aktuális Plex irat szerint), így bekapcsolva azt szenvedni fog a gép (ha van még mellé felirat, akkor jobban).
-
smallmer
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlást.
A Windows miniPC-ket elengedtem.Most két lehetőség van előttem. M4-es Mac Mini vagy épített gép.
300 körül meg lenne a Mac Mini és az néma. Ehhez kellene egy külső tároló, így 350 lenne kb. a vége. Ez kb annyi mint egy NAS és talán jobban járok vele.
A PC-vel az a bajom, hogy szeretnék valami jobbat, de lehet felesleges. Áhhh.. Tanácstalan vagyok.
HW transzkódolás egyáltalán megy Mac-en?
-
Troy66
junior tag
válasz
markyskus
üzenetére
megjeleníteni úgy ahogy kell, két részként, ha az első részt elkezded lejátszani és végig megy az egész akkor megnézettnek jelöli mind a 2 részt,
példa 1:
pl s1e1-e2
Ennél, egyszerűen azt csinálja, hogy ugyan azt a részt kirakja 1 és 2. rész címén elnevezve, de ugye az elsőnél is mindkét részt tartalmazza ha félig bele kattintok és megnézem a másodikat ott is elejéről kezdődik. Tehát nem azt csinálja, hogy a 2. részhez ugrik, a második videó, hanem a fájl elejétől indul a lejátszás.
De azt mondod, ha végignézném - vagy imitálnám, akkor a következő részre, tehát az s1e03e04-re ugrana egyből? Gyakorlati tapasztalatod ez?(Persze átlehetne őket simán nevezni 1-2-3-4 stb-re is, csak akkor az elnevezések nem lesznek pontosak, de nem fog úgy tűnni, mintha mind 2. hiányozna). Én hagytam eredeti formájában.
Példa kettő:
vagy s1e50 part 1 s1e50 part 1
Ennél egybe fogja fűzni a két rész és amikor vége az egyiknek automatikusan indítja a következőt -a másik felét. De amíg nem nézed végig addig nem mutatja a második felét. Ez logikáját megismerve, rendben is van.na mind1 ez inkább esztétika kérdés. Annyira nem fogom nézegetni.
Minden tartalmaz, nem hiányzik az nagyobb gond lenne. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tautulli-ban be lehet állítani hogy bizonyos "történések" együttállásakor kimenjen egy üzenet a felhasználók felé, pl. e-mailben.. Gazdagon paraméterezhető, úgyhogy konkrétan szinte bármire írhatsz feltételt [és] összefüggéssel is akár (tehát, ha a film transzkódol [és] nagyobb a feltöltési seb., mint xx Mbps, akkor.... történjen valami).
Ugyanígy Tautulliban beállítható, hogy ha WAN-port felé megy a lejátszás (jellemzően házon kívüli a kliens), akkor elinduljon egy szkript, ami lenullázza a qbittorrentet addig, míg ez a lejátszás tart.
Van sok leírás. Pl: [link] [link] -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
smallmer
üzenetére
Szia!
Plex szerver (legfrissebb a Plex.tv oldalról): DS918+ NAS, HW transzkóding engedve, Lifetime PlexPASS, 12 user, ebből 4 külföldi, 5 más városokban él.
Tautulli és Kometa szoftverek (egyéni borítók és statisztikák miatt) Dockerben.
Eddigi legtöbb párhuzamos transzkóding: 3 db
Legtöbb filmnéző egyszerre 6 db.
Most már csak 1080 és 4K tartalom, elvétve 1-2 SD.Apró kiegészítések:
- megáll a qBittorrent, ha valaki filmet kezd nézni
- heti/havi filmtermés értesítők e-mailben,
- ha felkerül egy film a rendszerbe megy az üzenet a júzerek felé
- ha megáll a szerver, vagy ha újraindul, akkor is van értesítésA szerverben SSD/HDD fele-fele arányban van, nincs adatvédelem, 4x egyszerű kötet ext4 fájlrendszerrel.
-
markyskus
csendes tag
válasz
Troy66
üzenetére
megjeleníteni úgy ahogy kell, két részként, ha az első részt elkezded lejátszani és végig megy az egész akkor megnézettnek jelöli mind a 2 részt, nyilván ha a másodikat akarod elindítani akkor az egészet fogja az elejéről elindítani hiszen nem tudja h hol kezdődik a második rész (kivéve Infuse, mert az nem tudja jelenleg lekezelni a dupla részeket és ha vége a dupla résznek csak az első részt jelöli nézettnek és elkezdi előről)
de mkvtoolnix-el szét lehet szedni 2 fájlba -
Troy66
junior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nektek ilyenkor hogy jeleníti meg? Én most vettem észre, hogy ugyan számszakilag jó, de ugyan azt a videót kétszer rakja be és nem pl az adott ponttól indítja, hanem elölről vagyis 2x szerepel a teljes rész csak két név alatt. Gondoltam, hogy módosítom az elnevezést, csak akkor meg úgy tűnik, mintha minden 2. rész lenne meg.
-
markyskus
csendes tag
nálam eddig egy Dell poweredge r630-on futott proxmox alatt lxc-ben, de downgradelem a szerverem, mert feleslegesen erős, és mivel csak és kizárólag apple eszközökön nézzük Infuse-al (az egész család kapott idén 1-1 apple tv-t) ezért vissza tettem a ds920+-omra, direkt teszteltem iPad lokális, apple tv lokális, iPhone remote (mind Infuse-al) 4k Dolby vision se akadás, se terheltség a nas-on
teljesen a saját igényeidtől függ milyen cucc kell, mivel fogod lejátszani, hol, milyen tartalmakat -
ugyes
senior tag
válasz
smallmer
üzenetére
Nekem 3 Plex szerverem van (kettő hagyományból: J4125 - NAS és Nvidia Shield) és azt kell mondjam, hogy ha 4K TrueHD + felirat kombóban + tone mappinggal is kell transcode, akkor a 11th gen előtti ix és a Celeron/Pentium sorozat el fog vérezni. Az N100-as család jobb, de azért az is gyengébb, mint egy i3-12100.
A lényeg: ha stabil hálózat mellé kell transcode, akkor megpróbálkozhatsz N100-as családdal (Ugreen NAS-ok), mini pc, stb. Ha ez sem biztos, akkor erősebb mini PC-k, SFF vagy épített gépek.
Vannak ix köré épített NAS-ok, jellemzően elég magas áron (pl. QNAP TVS-H674 i3-12100 => 900eFt felett).
Nekem a 3., távoli elérésre kiadott szerverem egy i3-12100-as Dell OptiPlex SFF, 32GB DDR4 RAM, gyári SSD a szoftvereknek. A médiatartalom egy NAS-on van (amin szintén fut egy Plex szerver, amolyan backupként). Norvég fjordok között változó, de max. 600kb/s mobilnettel ez is döcögött, még 1080p-ből transcode-olva is (nem én voltam ott).
A lényeg: szerintem médiatárolásra beszerzel egy NAS-t (ha még nincs) és a médiaszervernek, szervereknek (ha mást is akarsz futtatni rajta) pedig egy erősebb mini pc-t, SFF gépet. Plusz előfizetsz olyan netes csomagra, ahol 100Mb/s-nél nagyobb a feltöltési sebesség, akkor 99%-ban jó leszel. Ha lesz valami codec, formátum változás, akkor elég lesz a médiaszervert lecserélned. -
válasz
smallmer
üzenetére
Synology DS923+ AMD procival, 16GB RAM-mal.
Transzkódolás tiltva, pedig van Plex Pass-om.
A NAS rendszere SATA SSD-n, mellette 3x 18TB HDD a tartalmaknak.
Legutóbb a végponti eszközöket fejlesztettem, hogy ne kelljen a szervernek transzkódolnia.
Google TV-s / Android TV-s boxokon futtatom a Plex klienst. -
stickermajom
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Építs. Nem vagy OS-hez kötve és nagyon egyszerűen tudsz cserélni/bővíteni.
Nekem jelenleg egy i3-12100 alatt fut, előtte J4105 volt hosszú évekig. 32GB DDR4, Samsung 970 Pro OS-nek, 4x16TB Exos media poolnak és fut még 2xWD30EFRX RAID1-ben immich miatt. Félpasszív Super Flower táppal mögötte, FD Node304 házban. Illetve most fejlesztettem kicsit black friday alatt: a buta APC UPS le lett cserélve egy EcoFlow River 3 Plus-ra. 286Wh, tiszta szinuszos kimenet. Öt percről ugrottunk másfél-két óra áthidalási időre.

-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Plex szerver futtatására ti milyen eszközt használtok?
Hardveres transzkódolást szeretnék, ezért valami intel alapú eszköz kellene, de most egy kicsit meg vagyok akadva, hogy vegyek egy NAS-t vagy vegyek egy Mini PC-t vagy építsek valamit gépet.Segítsetek ötletelni pls
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Egy kérdésem lenne, hogyan is kell a sorozat megszámozni ha két rész össze van vonva? -
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy Premium szolgáltatással az megoldható, hogy más háztartásból egy idejűleg többen hozzáférjenek a nálam lévő szerverhez? Hogyan működik ez? Létre kell hozni nekik is fiókot és be tudom állítani mihez férnek hozzá ?
Előre is köszönöm
-
Troy66
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
szerintem így van régebb óta már, emelés előtt is.
-
Troy66
junior tag
A sorozat intro átlépést pont nem használom. Bárhol vagy működik, nem kell mokolni, minden beállításhoz hozzáférsz. Nekem megért ennyit + támogatva vannak és ezzel biztosítva, a működésüket is, remélhetőleg hosszú időre. Egyszeri díjként megéri, ha folyamatos lenne már kevésbé.
Egyébként pl tv-t is be lehetne integrálni, csak ahhoz megint kellene egy újabb eszköz.
Sok helyen pl a net nem elég jó lejjebb kellett vinni a dolgokat, pedig nem hd/4k-s dolgok jellemzően.
Az előfizetés oldalon fel van sorolva mi érhető el az egyes csomagokban. plex passal, kb minden, abból "baj" nem lehet.
-
barytech
csendes tag
Szerintem sem lesz gond belőle
-
ACE-
addikt
válasz
Troy66
üzenetére
Na de milyen dologhoz? Nekem is van szerver, otthonról TV-n megy simán, apóséknál a világ másik felén szintén TV-ről megy simán, mobilról meg bekapcsolom a házi Wireguard-ot, és szintén megy. Szóval semmi szükség nincs rá. A sorozatok főcím átlépése még jó lehetne, de ezért meg nem adok 40ezer Ft-ot... Ezért kérdeztem hogy mit használtok ki benne.
-
baandii
senior tag
sziasztok!
plex-hez keresnék olyan mini pc-t amivel nem lesz gond a 4K HDR filmek lejátszása (wifi lenne a legjobb de kábel is megoldható). a letöltés nas-ra megy csak a lejátszásra kéne a mini pc.
van vmi bestbuy amit érdemes megvenni? kérlek ajánljatok vmit
(építgetéshez nem értek). -
-
s.Oliv3r
őstag
ANYPASS40 a kuponkód
-
Bence01
tag
A héten 40% off van az előfizetésre, ha valaki gondolkozik rajta.
138€ a lifetime plex pass. -
Narxis
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Igen azt olvastam én is de így akkor végképp nem pakolhatom akárhova, veszek egy switch-et és megoldom.
-
Narxis
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem semmi. Amúgy wifi vs ethernet kábel témában mi a verdikt? Egyelőre én nem tapasztaltam akadozást, közel is van a router.
-
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Nem tudom, hogy ez a jó téma de totál kezdő vagyok ebben. Van egy régi 17-es laptopom aminek már aksija és billentyűzete is rossz, hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam kipróbálom ezt a media server dolgot. A Laptopra Linux Mint-et tettem, viszont Plex helyett Jellyfin-t, van 2 usb-s külső HDD-m, ezeket rádugtam és a Tailscale nevű VPN szolgáltatást beállítottam mert ingyenes és ez tünt a legegyszerűbbnek, hogy működjön házon kívül mondjuk egy másik laptopot vagy tabletet használva. Ennél van jobb megoldás erre, hogy ne kelljen komoly hardverberuházást csinálni? Illetve mennyire jó egy laptopnak ha mondjuk 1-2 napot lecsukott fedéllel működne? Nem menne 24/7 de szerintem nem kéne, hogy melegedés problémája legyen.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szia!
A Plex az ilyen.
Nálam így néz ki a felállás a NAS-on, kb 2-3 héttel a NAS és Plex újratelepítése után (régebben volt 2x, 3x ekkora is):
-
mgTerminator
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Be van, de csak 1 bizonyos könyvtárnál ami elég kicsi. Viszont ha beletúrok a mappákba akkor a TV showsnál mutat nagyon sokat, pedig ott nincs bekapcsolva.
-
stickermajom
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Video bélyegképek generálása be van kapcsolva? Az megeheti a helyet.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem volt film konvertálás vagy letöltés vagy valami rögzítés?
Nem tartom normálisnak, hogy ekkorára hízzon a plex mapája. -
mgTerminator
veterán
Srácok, ez mennyire normális hogy ekkorára hízott a Plex mappa?
-
Troy66
junior tag
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
értem, neked akkor a beszólogatás a stílusod. Egyszerű ténymegállapítás volt. Hogy ha nem olyan állhatatos, stickermajom akkor nem derül fény az igazságra. Nem kell ezen megsértődni....
-
Troy66
junior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor végül kiderült, hogy nem cseszegetni kell a másikat, hogy "baj van a toronyban" hanem igazad volt, végig . Grat, hogy betudta bizonyítani, a "hitetleneknek"
Nem semmi meló.
-
ACE-
addikt
Na, mégis felraktam, mert megnéztem egy régebbi verziót, és byte-ra ugyanaz van feltöltve az EU szerverre, mint az amerikaira, ez alapján csak egy verziót adnak ki.
Jelentem tökéletesen működik, és megy minden DV mkv-ból, amit eddig próbáltam, én még nem találkoztam olyannal, ami ne menne, régebben sem. -
ACE-
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt terveztem, de lehet nem kockáztatok, mert nem akarom papírnehezéknek használni a TV-t, ahhoz drága volt.
Valaki más megtehetné helyettem 
-
Csixi68
tag
válasz
Bitpalace
üzenetére
Szia,
nagyon egyszerű. Első lépésben az Ncore-ban létrehozod a könyvjelzőket. Minden könyvjelzőhöz tartozik egy RSS elérés. Ezt kimásolva a Synology nason a Download Stationban az RSS Feeds-nél hozzáadod a kimásolt címet és megadod azt a mappát amibe szeretnéd hogy letöltés után tárolja az anyagot. Magyarul ha létrehozol egy filmek, egy sorozatok, egy zenék RSS-t az NCore-ban akkor itt a Download Stationban is annyi RSS-t kell létrehoznod és különböző RSS címeket beírnod amennyit létrehoztál és mindegyiknek tudsz külön mappát beállítani. Ennyi. Azt kell még beállítani, hogy alapértelmezetten mennyi időnként frissítse az RSS címeket. A legkisebb érték 10 min. -
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy a Download Station RSS beállításnál, hogyan működik az a része ha filmet vagy sorozatot töltök le, hogyan választom ki a célállomást, hogy melyik mappába töltse le? Tudtommal ha a torrentnél (nCore) rányomok hogy tegye be a letöltendő dolgok közé, automatikusan indítja is.
Segítséget előre is köszönöm
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Szuper, megnézem én is délután! Kösz
-
szkutyi
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
MŰKÖDIK.!
ezer hála ma is tanultam/tunk valamit...tényleg rendszergazdaként indítva pár másodperc késéssel már indul a letöltés, nem pedig kétszer íródik az adat, és a lényeg hogy: 0 azaz NULLA töredezettség
két letöltés ment egyszerre gigabittel, és mindkettő egy egész lett a hdd-n.. franc sem gondolta volna anno hogy kell neki a rendszergazdai jog 
-
szkutyi
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Kipróbálom mindjárt!.teszt a lelke.xddd
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi