- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
udna999
tag
válasz
enginev3.0 #18703 üzenetére
Köszi szépen a tippet, ez bevált, így a legegyszerűbb. Köszi a többieknek is a segítséget.
-
ugyes
senior tag
válasz
burgatshow #18706 üzenetére
Magad írtad...
udna999 nem írta, hogy pontosan mi a könyvtár neve, automatikusan feltételezem, hogy benne van az év is. Ha ez sem segít, akkor az imdb, tvdb vagy tmdb azonosító megoldja (ki melyiket kedveli, stb.) az automatikus felismerést.
Ebből a szempontból jobb a Plex, mint a Jellyfin, ahol kötelező az angol elnevezés megléte a tvdb-n, és ha nincs, akkor hiába adod meg az imdb/tvdb/tmdb azonosítót, akkor sem ismeri fel. -
Multibit
nagyúr
válasz
Érdekes. A Kémeri nálam is megvan, IMDb azonosító nélkül.
-
blakey
titán
válasz
Soha nem használtam imdb vagy tvdb (sorozatok esetén ezt is nézi) azonosítókat, a három pötty, találatok pontosítása bőven elegendő volt. Kezdetek óta használok Plexet és Kodit, ezért nálam az elnevezések is pontosak.
#18701 udna999
Pl.:Magnum P.I. (1980)/Season01/magnum.p.i.1980.s01e01.mkv
Így a legnagyobb valószínűséggel megtalálja. -
ugyes
senior tag
válasz
burgatshow #18704 üzenetére
Volt már úgy, hogy nem elég.
-
udna999
tag
válasz
ColdMan #18700 üzenetére
Az mit jelent, hogy a forrás oldalon?
Konkrét példa: Magnum PI. Készült belőle ugye az eredeti sorozat 1980-ban (8évad), ezt sikerült megvennem. 2018-ban forgattak egy remake-et belőle (5 évad), ez nem érdekel, nincs is meg. Felmásoltam az 1980-as sorozatot, a Plex automatikusan beszkennelte, és minden epizódot kitöltött a 2018-as sorozat adataival. Ilyen van egy pár. Nem találtam olyan beállítási lehetőséget, hogy megmutassam a Plex-nek, hogy hahó, ez nem az a sorozat, hanem ez meg ez. -
udna999
tag
Üdv,
manuálisan hogyan lehet beállítani egy tartalom adatbázisának forrását?
Az a problémám, hogy van pár régi sorozat, ami hiában van jól elnevezve, jól rendszerezve, mégis teljes baromság, amit automatikusan feltöltött. A szerkesztésnél tudom hogy lehet módosítani a leírást, hátteret, borítót stb, egy-egy régi filmnél meg is csináltam, na de 3-400 résznél... 😓 -
ugyes
senior tag
válasz
blakey #18696 üzenetére
Az automatikus beolvasás csak akkor működik, ha a média könyvtárak a szerveren vannak. Akinek a fájlok NAS-on vannak, de egy mini PC-n fut a szerver, annál soha nem fog működni. Ez utóbbi esetben csak az ütemezett beolvasás működik.
Ha Syno-n van a szerver és azon a fájlok, akkor csak beállítás kérdése az automatikus beolvasás. -
Kész a HDD csere a gépben. Csont nélkül átpakoltam mindent az új lemezre, megmaradtak az előzmények is meg minden infó.
-
blakey
titán
válasz
burgatshow #18694 üzenetére
Ha valami bekerül, akkor a beolvasás automatikus, ez kényelmes, nem kell manuálisan indítani, ráadásul pontosan ugyanannyi "nyektetés" lesz a lemezek felé. Ki kell kapcsolni az időről időre való átvizsgálást. 10 éve így fut a rendszer, tökéletesen teszi a dolgát, sőt, ha valamit törlők, akkor az is kikerül az a listából és a szemét is törlésre kerül, jelenleg jól működik.
-
Patice
nagyúr
válasz
burgatshow #18694 üzenetére
Nálam is Syno NAS-on megy a Plex szerver, hivatalos csomagot raktam fel, nem Dockerben.
Simán csinálja az automata szkennelést, ahogy bekerül egy új film a figyelt mappákba, csinálja is a frissítést, kezdőképernyőre kipakolja. -
-
szokekiss
újonc
Üdv!
Sokadik nekifutásra sikerült a Plex szervert feltelepíteni a Synology nas-omra. Eddig az összes kliensen kifogástalanul működik távoli eléréssel is. Azaz egy problémát nem tudok megoldani; ha új filmet veszek fel a plex által kezelt könyvtárba (mozi), az nem jelenik meg a klienseken, csak ha a szerveren manuálisan csinálok egy könyvtár frissítést.
Több helyen is indítottam keresést, hogyan lehet a könyvtár frissítéseket automatizálni, de sajnos egyik sem járt eredménnyel.
Tudna valaki segíteni, hogyan tudom ezt a problémát megoldani? -
milan26
senior tag
Nekem Hisense TV-v is fut Plex és Jellyfin is, semmi gond .Androidos Philipshez képest nem olyan jó a frontend, de ennyi az egész. Jellyfinnél még az sem, azt mondjuk felrakni volt nehézkes.
-
Multibit
nagyúr
válasz
enginev3.0 #18689 üzenetére
Lehet, hogy így van, de ez a Hisense tulajdonosokat nem vigasztalja
-
Multibit
nagyúr
Nem először derül ki, hogy baj van a Plex klienssel.
-
kekfog
csendes tag
Arra jutottam végül, hogy a tv böngészőjéből tökéletesen fut a plex. Kicsit macerásabb a kezelése, de legalább működik.
-
kekfog
csendes tag
Kipróbáltam, állítgattam mindent, de sajnos nem lett jó.
Ki fogok próbálni más módszert.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! -
kekfog
csendes tag
válasz
enginev3.0 #18680 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni holnap.
-
kekfog
csendes tag
Sziasztok!
Úgy 2 hónapja van plexem, minden tökéletesen működött, kb. 1 héttel ezelőttig. Egy sorozatrészt akartam lejátszani az asztali pc szerverről, tv-én (Hisense), ami elindul 5-10 másodpercig, aztán mintha töltene, és nem történik semmi. Pause-play gombbal újra elindul pár másodpercig, utána ismét lefagy. Először arra gondoltam, hogy valami hiba van azzal a videóval, de korábbi epizódokkal is ugyanezt csinálja, pedig azokkal jó volt. 3 GB-os 1080P videókról van szó. Ha pendrive-ra másolom, onnan tökéletesen lejátssza.
Újratelepítettem a plex szervert a pc-én, a tv-ét áramtalanítottam, újratelepítettem a tv-re a plex-et, ez sem oldotta meg a problémát. Ekkor csináltam a tv-én egy alaphelyzetbe állítást, amitől sajnos szintén nem lett jó.
Van valakinek valami ötlete? -
Nálam se megy a legutóbbi frissítés óta.
Azonban ha a szerveren futtatott VPN-t használom, és a lokális címmel nyitom meg webes felületen, akkor működik.
Nálam konténeres környezetben van egy WireGuard, és mellette a Plex. Ha a szerver IP-jével nyitom meg a böngészőben a Plex-et, miközben a WireGuard-os VPN-re vagyok csatlakozva, akkor megy előfizetés nélkül is.
-
milan26
senior tag
válasz
enginev3.0 #18670 üzenetére
Tudom. Csak eddig mégis működött. Jelezni akartam, hogy most már nálam sem...
-
milan26
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este telepítettem egy szerver frissítést, utána már nem működött tovább kívülről. Pontosabban a TV app ment, de telefonon nem tudtam streamelni. Gondolom csak idő kérdése, hogy sehol ne működjön.Feldobta a Remote Watch Pass reklámját, 20 EURO (8.000 HUF) évente, annyiért előfizettem.
Jellyfin is van azóta, de a Plexet már megszoktuk.
-
ugyes
senior tag
válasz
Petrell1 #18666 üzenetére
Nem tudom. Van Intel NUC-om (8thGEN) és van egy Dell Optiplex SFF-em (12thGen). Utóbbin van Plex szerver, Win11-en. Idle 20-26W, hajtásban persze több, de van benne egy T400-as Nvidia is (Plexben már inaktivált). A NUC-ot nem mértem, de a szünetmentes vezérlőprogramja alapján kb. hasonló.
Viszont jobb az SFF hűtése és halkabb minden terheléstípusnál (ha kell ez is képes helikopter lenni, de csak ritkán kell). Ha benézel a miniPC topikba ott a többség a hűtés és a zaj problémákkal szenved. Ha félreeső helyre tudod tenni, akkor bármelyik jó. Ha nem, akkor lehet egy brand mini gépen gondolkodnék el, azok általában csendesebbek, cserébe bővítésük nehézkesebb és magasabb árúak. -
Petrell1
csendes tag
Na most elgondolkodtam egy ITX be is.
De energia hatékonyságba és összegégében nem lenne jobb egy mini pc?
"Mindenképp 11th Gen vagy feletti I5, vagy feletti processzor javasolt. És már mehet Windowson is a HDR tone mapping Intel processzoron (csak 11th Gen vagy felett működik ez Windowson)."
Mert egy Windows 11 IoT Enterprise LTSC akarok rá telepíteni. Semmi bajom a Linux rendszerrel de a Windowst jobba ismerem. -
ugyes
senior tag
válasz
Petrell1 #18655 üzenetére
Igazából minél erősebb annál jobb. Mindenképp UHD770 vagy erősebb iGPU-s processzort nézzél, ha ennyit akarsz átalakítani, még hardveresen is. Alternatív verzió, hogy építesz egy mini-itx-s gépet pl. I3-12100F-re és teszel bele egy erősebb Intel ARC videókártyát (vagy A2000-es Nvidia-t, ha lúd, akkor legyen kövér felkiáltással).
Az átalakításnál nemcsak a képre, hanem a hangkódolásra és ezzel párhuzamosan a felirat átalakításra is gondolni kell, amely viszont még mindig szoftveres. A felirat átalakításán már javítottak, de egy 7.1TrueHD DTS hang átalakítás AAC-ra + egyidejű felirat átalakítás egészen sokat kivesz a processzorból. Így hiába lenne képes a 4 képet átalakítani mondjuk 70%-os iGPU terhelésen, ha a 4 hang és felirat 100% fölé lövi processzort.
Mindenképp 11th Gen vagy feletti I5, vagy feletti processzor javasolt. És már mehet Windowson is a HDR tone mapping Intel processzoron (csak 11th Gen vagy felett működik ez Windowson).
16GB RAM-nál nem kell több a Plexnek, az SSD-t meghálálja (az adatbázisnak). Ha csak ez és *arr + torrent programok futnak rajta, akkor ennyi is elég, de 32 tuti elég lesz. -
stickermajom
addikt
válasz
UberMutant #18662 üzenetére
+1 Szívok velük eleget a napi munkában, itthonra be nem teszi a lábát.
Ha van kis hajlam játszadozni, akkor Debianra szavazok, konténerben futtatva az appokat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
UberMutant #18662 üzenetére
Miért ne? Nekem is az van, sima win11 évek óta
Ezt ismerem, ezt használom -
Petrell1
csendes tag
És milyen rendszert ajánlottok alá? Windows vagy Linux?
Mert régen voltak gondok HRD tone mappingal a windows alatt. -
Petrell1
csendes tag
válasz
stickermajom #18656 üzenetére
Köszönöm igy már világos.
-
Petrell1
csendes tag
válasz
enginev3.0 #18654 üzenetére
Bocsánat nem említettem.
Van plexpass-om direkt vettem mielőtt felnyomták volna az árát. Igen sok féle megoldás is eszembe jutott hogy letöltöm 2 féle verzióba sdr meg 4k de ez túl macerásnak gondolom.
azért kérdeztem rá hogy 5 streamet, 4K-ról 1080p-re transz kódolva elbírna-e ez csak a legrosszabb scenario lenne."Vagy csinálnék egy optimalizált verziót plexszel" ezt ki fejtenéd mire gondoltál?
-
enginev3.0
félisten
válasz
stickermajom #18653 üzenetére
Nem írta hogy van plexpass-a
Petrell1
Én olcsóbban megoldanám, leszednek mindenből 720pt isAlig foglal helyet, de sokkal olcsóbb hardver is elég ilyen esetben
Vagy csinálnék egy optimalizált verziót plexszel -
Dragon8200
csendes tag
válasz
Dragon8200 #18640 üzenetére
Megoldva! Plex Pass kellett hozzá
-
Petrell1
csendes tag
válasz
stickermajom #18650 üzenetére
Most kicsit össze vagyok zavarodva. akkor enginev3.0 miért mondja hogy elfogy 2db 4k sdr kódoláshoz sem elég.
-
Petrell1
csendes tag
válasz
enginev3.0 #18648 üzenetére
Mert csak a legrosszabb felállásra akartam felkészülni. Mivel tabletre vagy telefonra nem akarok 4k át dobni gyerekek mesét nézzenek de otthon direktbe 4k a tvre az nem eszik sokat tudom. Akkor átfogalmazom mondjuk 2db 4k ról sdr kódolás és mellette 2-3db 4k direktbe a tv-re. Ez reálisabb szám akkor. Akkor mit érdemes beszereznem hogy ezt az igényemet kiszolgálja.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Petrell1 #18645 üzenetére
Egy 4k sdr kódoláshoz 12000 passmark pontot ír a plex leírása
Hdrhez 17000 kellEnnek a procinak 29000 van, szóval elméletileg kevés
Gyakorlatilag is, mert ha nem is egyszerre kell kodolni mind az 5 folyamot, de már kettőnél is elfogy a proci ha pont egyszerre kellene őket átalakítani
Annak viszont nem látom miertjet hogyha valakinek 1080p kell akkor minek 4k-t beszerezni bármiből
-
enginev3.0
félisten
válasz
tobias40 #18643 üzenetére
Nekem nem volt bepipalva hogy helyi alkotások használata
Az opció leírása alapján ez lenne a borító, csak kicsit hülyén van megfogalmazva a neve
Most bepipaltam
Bár nekem aztán mindegy milyen nyelvű a borító, csak a cím és a leírás legyen magyar, ha meg nem az, akkor átírom kézzel -
Petrell1
csendes tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy olyan mini PC-t vagy NUC-ot, amelyen folyamatosan tudnék futtatni 5 streamet, 4K-ról 1080p-re transzkódolva, és amely 0–24-ben üzemel, miközben a háttérben torrentet is futtat?
[Beelink GTi13 Ultra Intel® Core™ i9-13900HK] Ez overkill? -
Sanyi.mTs
addikt
mit és hol kellene állítanom a szerveren, hogy ha bemegyek egy sorozatba, akkor növekvő sorrendben legyenek az epizódok?
most csökkenőben van és rémlik, hogy valamit állítottam ezzel kapcsolatban, csak nem emlékszem mit. -
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #18639 üzenetére
Az hogy lehet hogy angol a borító pedig minden magyar?
Lehet vhol kereső oldalt beállítani vagy bármit amitől ilyen lesz? -
Troy66
lelkes újonc
válasz
udna999 #18605 üzenetére
Ha jól látom ez prémium funkció, alapértelmezetten 10 mp után játszik le, talán ha nem érek hozzá. Ha pl rányomok a képernyőre, akkor már nem számol tovább csak vár míg rá nem nyomok. De ha van plex pass akkor azonnali folytatást is be lehet állítani. Érdekes, ez a beállítás nem érvényes, a szervert használókra, ha nincs passuk, sem a letöltés.
-
Dragon8200
csendes tag
Pontositok a Kategoria menü a saját tartalmaim alatt nem jelenik meg ellentétben a Plex filmjei között elérhető a Kategoria menü , a szűrő nézeteket azok müködnek továbbra is.
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #18636 üzenetére
Így jó lehet?
Megnéztem,így a címe angol lett de a borítón maradt az angol cím.
Így sem rossz de lehet jobb lenne ha a borító is angol lenne... -
Csabi1984
addikt
válasz
enginev3.0 #18635 üzenetére
Közbe utána néztem ez nem a Plex hiánya hanem alapból nincs magyar vonatkozás (epizód leírás, alcím a film adatbázisban)
-
tobias40
veterán
Én azt a beállítást keresem a Plex-ben hogy megtartsa a borítón és vagy a címben az eredeti angol címet és a leírásban pedig magyar nyevű legyen a rövid ismertető.
Ezt hogyan érem el ha lehet így egyáltalán? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Milyen beállítást kellene alkalmazni a plex ügynökök terén, hogy ahol lehetséges magyarul írja ki a sorozatok epizód címét ?
Rex felügyelő sorozat epizódjai mind angol címet kap.
-
ugyes
senior tag
válasz
sziszi-fuszi #18629 üzenetére
Ha tovább olvasod, akkor ezt találod:
Linux and NAS Devices
The equivalent additional server settings are included in the regular server data directory, so you don’t need to do anything extra for them.A leírt eljárást nyugodtan követheted. A Metadata és a Plugin-support könyvtárának tartalmát (kivéve cache) kell átmásolnod az új szerver azonos nevű könyvtárába.
Én már költöztem Nvidia Shieldről Asustorra, illetve Asustorról Windows-ra. Az első volt a nehezebb, mert ott adatbázist közvetlenül kellett hekkelni, a másik esetben konkrétan semmit.
Amíg nem törlöd le a Synologyról, addig bármennyiszer próbálkozhatsz. -
stickermajom
addikt
válasz
enginev3.0 #18626 üzenetére
Én pedig a te állításodra válaszoltam.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
burgatshow #18628 üzenetére
Szia! Köszi! Ezt én is megtaláltam, de ez nem az igazi, hiszen a két operációs rendszer messze nem ugyanaz. Bár linux alapú mindkettő. Ezért kérdeztem, hogy van e olyan aki már csinált ilyet.
De a válaszod nagyon köszönöm! Tudom, hogy a puding próbája az evés. De ha már főzött valaki, és szívott vele, akkor én nem annyira tenném.
"These instructions are designed for moving between two systems running the same operating system (e.g. Windows to Windows). It is generally possible to move between different operating systems, but that’s more complicated and requires mapping the additional server settings from how they’re stored in one operating system to the other (e.g. mapping Windows registry values to the OS X
plist
file). That is not officially supported and not covered here." -
burgatshow
veterán
válasz
sziszi-fuszi #18627 üzenetére
-
sziszi-fuszi
senior tag
Sziasztok! Költöztetett már valaki Plexet Synology NAS-ról (Synology 418play) Qnap NAS-ra (Qnap TVS-h874-i7-32G) ? Ha igen, az adatbázist hogy vitte át egyik rendszerből a másikba? Sima copy-paste? Vagy van valami amire nagyon oda kell figyelni? Nem szeretném elveszteni az adatbázis tartalmát, mert rengeteg elemet tartalmaz.
Örülnék ha kapnék valami silabuszt, vagy linket a neten, mert én sajnos nem találtam erre vonatkozó dokumentációt. -
enginev3.0
félisten
válasz
stickermajom #18624 üzenetére
De hát ott írta hogy hdrt akar nézni és Android tvn
-
blakey
titán
válasz
stickermajom #18624 üzenetére
Nem csak Apple TV (tvOS-en) kamuzik, sajnos minden rendszeren van valamilyen hiba a HDR (DV) anyagokkal és némely hangformátumokkal. Minden rendszeren jobb másik lejátszót használni, ami kezeli a Ples adatbázist, Kodi, Infuse, ezek jobbak, mint a Plex saját kliensei.
-
stickermajom
addikt
válasz
enginev3.0 #18622 üzenetére
Apple TV-n az előző verzió például nem volt valami jó. DV lejátszás például kamu volt benne, fallbackelt HDR-re, de a TV-nek DV-t hazudott. Nem véletlenül terjedt el az Infuse ennyire.
-
burgatshow
veterán
válasz
enginev3.0 #18622 üzenetére
Szintén de nem mertem írni.
-
szalai112
senior tag
válasz
stickermajom #18617 üzenetére
Kösszi az infót, remélem így marad ithon hogy , senki nem foglalkozik vele.
-
stickermajom
addikt
válasz
szalai112 #18616 üzenetére
"Personal media users: We do NOT, and will not, share or sell any information about your personal media or use of a personal media server, and, as we’ve consistently stated, we don’t even collect information about content or titles in your personal media library or what content is played from a personal server."
De Magyarországon amúgy is tök mindegy, senki nem foglalkozik vele.
-
szalai112
senior tag
válasz
burgatshow #18615 üzenetére
A pc plex alkalmazásal löném át a tartalmat TCL UHD TV-re.van androidos verzioja.
Streamelném magamnak filmeket 4K HDR-ben.
Mivel HDMI-in keresztül csak 30hz-es. A laptop csak 30hz-et tud 4K felbontásnàl.
A tartalmat legnagyobb p2p oldalról szerzem.
Nem tudom menyire Anonymous = Névtelen / Ismeretlen
Felhasználó barát a plex -
szalai112
senior tag
Sziasztok
A plex menyire megbizható?
nC× tartalmat streamelnék magamnak. -
zsolt501
nagyúr
válasz
enginev3.0 #18610 üzenetére
Most már előfizetés nélkül is megy telefonos plex jól értem, nincs benen semmi korlátozás?
-
enginev3.0
félisten
válasz
masvilagx3 #18609 üzenetére
Így van ahogy írod, ha van plex passod akkor minden meghívottad tudja nézni tőled ahogy eddig is
Sőt most már a telefonos appok is ingyenesek
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Próbáltam utána olvasni,de nem nagyon áll össze a kép. Hallottam valami olyasmit hogy fizetős lett az app vagy micsoda . Viszont ha én vagyok a kiszolgáló és nekem ugye van Plex Pass akkor akik nézik azoknak nem fizetős.
Ebben kérnék pontosítást.
Illetve milyen megoldások vannak
Köszönöm -
Sanyi.mTs
addikt
végül kipróbáltam.
1-es megoldás lett a nyerő, így kell telepíteni, ha új szervert akarunk
2-es megoldásnál sajnos nas1 adatait töltötte be nas2-re. egy film adatainak lekérésénél nas2-n az látszódott, hogy nas1 útvonala az elérés. az is erre utalt, hogy kb 10 mp alatt megvolt a plex könyvtár struktúra a filmekkel, sorozatokkal -
blakey
titán
válasz
udna999 #18599 üzenetére
A Sorozatok is ugyanúgy néz ki, csak nem arról tettem be képet.
Rosszul állítottad be. A Sorozatok nem Filmek.A sorozatok mappában vannak almappák a sorozatok címével, majd azokon belül s1, s2, s3 mappák és azokban a sorozatok részei.
- igen, ez így a normális, de rosszul integráltad a Plexbe.
Azért azt nem gondoltam volna, hogy a Sorozatokat a Filmek kategóriába teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged