Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ákkk
addikt
válasz dellfanboy #117778 üzenetére
Hát az ecetes olló az mindig megoldja a vicet félretéve nálam a vanish termékek ki szokták hozni.
A pumpával kapcsolatban mindegyik más értéket tud kb 4 bar-ig a leggagyibb is jó.
Lehet kapni külön nyomásmérőt is vagy elviszed egy benzikútra és megnézed én montinál már érzem kézzel is,hogy mikor jó általában.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz pc360 #117781 üzenetére
Vanish Oxi action por vagy folyadék normál mosással is kiszedi az olajat csak a ruhára kell szórni vagy önteni ha makacs akkor előtte nedvesen bedörzsölni ott ahol olajos a szappan is jó de könnyen kiszedi a nadrág szinét.
Ezt amúgy én kamáslival szoktam megelőzni amikor utcai ruhában tekerek.117782 hsz.
Az orbea bringák kimondottan jók minőségre és nem is kicsit...[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz FIREBLADE78 #117787 üzenetére
2.2 ha terep 3.2 ha aszfalt 2 alá nem jó menni vele mert nagyon könnyen felütöd.
Ugyebár a gyári értéke 1.8-3.7 bar.[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz jjeahh #119794 üzenetére
Amit linkeltél ajánlom nagyon jó villa jobb mint a tk silver,ezért az árért nem nagyon tudok jobbat nála Motion control damper van benne.Amúgy ez rl silver 32 mm acél becsúszóval de van ebböl gold verzió is 30mm alu becsuszóval ami kb 450 g-al könnyebb.
Ez 2018-as a 2019 full fekete még a becsúszó is.[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
válasz SSJmeszes #124740 üzenetére
Hamarabb is felmelegszik meg a hátadon kell lenni egy hátizsáknak ami alatt te is tiszta víz vagy ez a hátránya..
Amúgy a a lidlbe néha lehet olcsón venni e célra bringáshátizsákot abba még kialakított hely is van így kb 5000-6000 huf-ra jön ki ha veszel bele egy vizestasakot.[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz Hasaggymeg #125037 üzenetére
A vázat ausztriában készití a ktm nekem ultra és myroon van nem mondanám szervízigényesnek az ultra alu vázzal semmi gond.
-
Ákkk
addikt
válasz Massmurderer #125107 üzenetére
Hát ez a made in dob el kategória ilyet még eddig nem láttam még legolcsóbb tárcsáknál is 6 van a tárcsa jó de ez az agy valami házilag átalakított dolog ez így nagyon veszélyes...
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz Massmurderer #125118 üzenetére
Hát pedig ez így nincs jól, még legolcsóbb tárcsák esetén is 6-nak kell lennie még a cl tárcsák esetén is 6 helyen rögzül...
-
Ákkk
addikt
válasz Massmurderer #125123 üzenetére
Shimano deore xt agy esetén az összes 6 csavaros a pöckök a beszakadt csavarok ez 100 %
-
Ákkk
addikt
válasz Massmurderer #125178 üzenetére
Úgy emlékszem motoroztál ez még nem rögzült meg benned ..
Mindig bal az első és a jobb a hátsó.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
válasz TomMusic #125286 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz Hasaggymeg #125294 üzenetére
Aksi cserélhető 2 csavar a led sokkal tovább bírja van egy 150 lumenes is belőle az áprilisban lesz 5 még nincs vele gondom.
Igen nem olcsó de ezzel legalább 1 km röl észrevesznek.
Persze ez mindenkinek a maga döntése én sisakból is casco cuda mountaint használok a többség meg 5000 nél többet nem ad érte ahogy sejtem.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz TomMusic #125301 üzenetére
Azok a villogók messziröl sajnos nem látszanak, kocsiból már párszor én is tapasztaltam mennyire gyengén látszik az úton előttem korom sötétben egy kerékpár ezekkel a silicon led lámpákkal.
Városba talán még elég. De kint életveszély.
Amúgy ha valaki elkölt több százezret vagy akkár még többet egy bringára szerintem a biztonságon spórolni a legnagyobb marhaság.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
válasz jjeahh #125456 üzenetére
Melyik Recon van neked tk vagy motion c damperes?
Amúgy én sehol nem szoktam lezárni pumpálj bele még egy picit mert lehet az gond.
A gumi helyett lehet egy kötegelőt is rakni amúgy a recon nem rossz telo.
Viszont télen inkább zárd le mert a hidegben bizonytalan a működése az összes levegős telónak.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz acsati #125459 üzenetére
Shimano pedál pdm 520 és shimano cipő az mt34 már elég jó.
A dechatlonban mindkét termék baráti áron van, az amit linkeltél hamar szétmegy főként ha naponta használod.
De csak bringázásra használd a cipőt mert tönkreteszi a lábad a shimano esetén a méretednél 1 számmal nagyobbat ...A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz Runner_fxr #125475 üzenetére
Kb -5 c° alatt recon,reba esetén érezhetően belassul a visszaútcsillapítás.
Merev váz esetén jó a motion control is főleg 1x12 hajtáslánc esetén, a charger kifejezetten enduro és dh fully bringákhoz fejlesztették nem a 100 mm es úttal rendelkező hardtaill (xc)bringákra.
Én úgy tudom a reba-tól fölfele minimum 120 mm-es úttal rendelkező telók estében lehet beépíteni de igen a charger 2 az jobb damper.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Ákkk
addikt
válasz deny330 #125618 üzenetére
Amúgy nekem az alu vázas bringámon 3x10 van 780 hajtókar 781 első átdobó és 786 hátsó váltó ami anyival más mint az általad felsoroltak hogy rögziteni lehet a váltót hogy a lánc kevésbé csapkodjon terepen ezt az összeállítást tudom ajánlani én jobban bírom mint az 1x12-t ami másik bringán van.
-
Ákkk
addikt
válasz Massmurderer #125720 üzenetére
Csak így hegynek fel szétizzadod magad még a legjobb gtx ruhákba is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest