Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
syler123
üzenetére
Szia!
Ez nagyon egyéni ízlés kérdése, kinek melyik ízlik, de nekem és a családban a Gourmet és az Arabica a megosztott első helyen és talán ha lehet sorrendet felállítani, akkor másodiknak a Prestige, bár nem sok különbséget vettem észre, mind a három nagyon ízlik. A Classic nem annyira tetszett. Túl sötétre pörköl kávébab és talán ezért is éreztem kesernyésnek. Nem volt rossz, de nem veszek Classicot többet, a pozitív kommentek ellenére sem.
Ilyen 6-7 ezer forint/1 kg körüli áron szerintem bőven jók ezek a delonghi kávék. -
Jenne
őstag
válasz
lala666
üzenetére
Nekem nem volt ilyen +10%-os kuponom, csak a black friday kedvezmény, de így is nagyon kedvező az áruk. Be is rendeltem 2x1 kg 100% Arabica és 2x1 kg Gourmet kávét, bár még az előző rendelésből is van 2 kg Gourmet, 1 kg Prestige és 1 kg Arabica, viszont 2027 májusi lejárattal vannak, de ezek idén biztosan elfogynak. Prestige most van fogyasztás alatt. Jövő évre maradnak ezek az új rendeléses kávék.
-
Jenne
őstag
40% körüli black friday akció a delonghi oldalán néhány kávéra. Gourmet, Selezione, 100% Arabica és Classic kávékra.
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
dudu98
üzenetére
Nekem ECAM22.112.B van. Ezeknek mindegyik anyag- és színváltozata praktikus, jó kávét főz, keveset kell karbantartani.
Hetente ránézek a főzőegységre, leöblítem hideg vízzel a szűrő környékéről a feltapadt maradékot.
A vízkeménységet be kell állítani hogy ne kérjen három hét után vízkőmentesítést. https://www.youtube.com/watch?v=igdCu_PlRtU
Kb. 12 fokozata van az őrlőnek, én a 3-4. legfinomabb fokozaton használom, a lényeg hogy ne legyen keserű utóíz, a túl finom őrlemény miatt.
Reggel duplát főzök a legrövidebbre állított hosszon, legerősebb aromán, azt kapom amit karossal ha jó napja van.
Tejgőzöléshez ezt a fúvókát használom: https://www.aliexpress.com/item/1005009628497696.html
Nem rontottam még el vele tejgőzölést, mindből lehetett latte artot önteni.
Hamar visszaáll gőz módból, második gőz előtt érdemes előtte újra ki-benyomni a gőz gombot, nehogy forró vizet engedjen a tejbe. -
dudu98
tag
Üdvözletem! Automata kávéfőzőt tervezek vásárolni, csak espressora használnánk, napi 6-8 adagot főznénk le. Jelenleg a Delonghi Magnifica S ECAM12.121.B modellt néztem, árban is elég benignus. Bárkinek bármilyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Előtte karos Delonghi Dedica EC680 kávéfőzőnk volt, ezt váltaná. Köszönöm a válaszokat előre is!
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Sage felsőszűrő tuninggal vagy puck screennel de azt nem fogja senki sem kezelni. Céghez csak olyan automata amit nem nagyon kell karbantartani.
-
z123456z
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szerintem ez van nekik , és erre mondott 200e forintos akciós árat. Az már nincs messze a 150e-től, bár én se szívesen adok egy kávégépért ennyit. De valószínűleg más szint, mint az automata.
-
z123456z
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Sage. Állítólag csendes, automatán adagol ( beállítható őrlési mennyiség ) és beépített tamper. Nem ittam, nem hallottam, a szervízben ( üzlet is ) mondta a tulaj.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kicsit módosultak az igények; automata kávégép nem kell, csak olyan, amivel egybeépítve van az őrlő.
Ilyenből mit ajánlanátok? -
syler123
veterán
válasz
z123456z
üzenetére
Nekem is van egy ilyen gépem, nekem már orrán száján folyik a víz
Az alján vízkőmentesítéskor konkrétan ömlött a víz. Meg ahol jönni kellene a víznek, az állítható adagolónál is folyik.
Nekem nem garis, elengedtem a gépet.Azt mondta a szerviz, hogy el van deformálódva a főzőegység, én semmit nem látok rajta, meg nem tudom mi köze van annak ahhoz, hogy mindenhonnan jön a víz ahonnan nem kellene...
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Visszakaptam a gépet, kicserélték a pipacsovet és a központi egységen lévő ellendarabját is, valamint a nagy O gyűrűt is. Ugyanúgy folyik a tejes italoknál, állandóan törölgetem. A legszebb az egészben, hogy az átvételkor próba, és ott is láttam már ugyanezt a folyást. Kihívták a szerelőt, megnézte, azt mondta, hogy ez normális. Hiába mondtam, hogy másfél évig egy csepp víz nem volt alatta, szerinte az a nem normális. És azt sem tudta megmondani, hogy mi az az elem, ami itt nagyjából a kép közepén fönről lóg be egy picit. Azt tudom mozgatni, én arra gyanakszom. De a szerelő nem tudta. És a finomság is el volt állítva, valamint az eddiginél is hangosabb lett. Hogyan tovább?
( Nagyon sajnálnám a gépet, mert egy hétig a régi karost használtuk, és vagy megszoktuk ezt, vagy tényleg jobb, mindenesetre a philips kávéja sokkal jobban ízlik. Amúgy meg görbepalkót is lelőtték. Nem mondom, hogy pech, de ha ettől megválnék, rivelia lett volna. ) -
Rheaandi
csendes tag
-
Rheaandi
csendes tag
Nalam az appban jelen pillanatban ismét 99k az emagos gép ês kosárba tehető, ha valakit érdekel meg.
-
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok, emagról ez a típusú gép érdemes lehet a vásárlásra?
[Philips EP4346/71 series 4300] -
Rheaandi
csendes tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem is sikerült.
-
astorre19
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mikor?.Nekem már 7.06-kor azt írta nincs raktáron

Gratula hozzá am úgy

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Sikerült az emagos kávégép!
-
mazsi70
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Külön tartálya van az őrölt kávénak .
-
mazsi70
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Philips EP sorozat .
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Milyen kávéfőzőt javasolnátok, ha elvárás:
- Legyen beépített őrlő, de tudjon őrölt kávéból is dolgozni
- Tejes funkciók nem kellenek
- Ne legyen túl nagy
- Bírja a ridegtartást (nem lenne naponta áttakarítva a teljes gép)
- Emészthető ár
- 3-5 évet azért bírjon ki
Eddig valami Aldis Ambiano gép volt használva és meg voltak elégedve vele, szóval nem annyira "műértő" lenne a fogyasztó.Létezik ilyen gép, vagy lejjebb kéne adni az igényekből?

-
Lolek02
újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Tegnap megérkezett a kávégép az ajándék kávékkal és csészékkel. Az első lépéseken, átöblítésen és a gyakorló kávéfőzésen már túl vagyok. Még nem kóstoltam milyen kávét főz és még a tejhabosítóját sem üzemeltem be. Viszont eddig sokkal halkabb mint a Philipsem volt. A szivattyú az nagyságrendileg, de a daráló is jóval csendesebb. A vizet sem folyatja feleslegesen a tálcába. Remélem a kávéban sem fogok csalódni, eddig minden okés!
-
Sziasztok.
Rohnson R-98150 2v1
Valaki ismeri ezt a típust?
Vállalható ennyiért?6 éve használok egy EP2224/10-et, de eljött a váltás ideje és kipróbálnék valami mást is mint a Philips.
Kicsit belefáradtam a takarításába, a hangjába, és hogy egyre kevesebb kv-t ad, és egyre több víz van a gyűjtőben...Megpróbálkoznék az emagos géppel is, de félek 1-2 db lesz, így nem látok sok esélyt rá, többet meg nem igazán szánok rá.
-
exoduss
tag
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Az pontosan melyik gép?
-
Rheaandi
csendes tag
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Köszönöm, ránézek

-
Rheaandi
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani automata kávéfőzőt 100 e Ft körül? Jelenleg a delonghi magnifica s felé hajlok, de teljesen összezavartak az ecam mögötti számkombinációk, mi a különbség közöttük? Napi 1-2 kávé, tejhabosítás nem lényeg. Köszönöm előre is.
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
Ma cseréltem kávét a Riveliában, eddig Yenkee caffe arabika volt benne.
Vettem ezt az Aldis crema gustot de ez egy fos.
Már lefőztem vagy 300 grammot de csak fele akkora a pogácsa és nagyon hamar le is jön. Hiába teszem 4esről az egyesre az őrlőt semmi.
Ez egy szutyok kávé . -
6030D
addikt
Bestbuy topikból egy kép, hátha valakinek jól jön.
-
PioDVD
senior tag
Szakszerűen lesz a kérdés, de hát ez van.
Philips főzőegységében van a hüvely, amiben mozog az alsó szűrő (zacc kidobásához is, meg gondolom a tömörítéshez is). Talán az a dugattyú. Vagy nem.
Úgy erzem, meg kellene zsírozni. Hogyan? Belülre a falára kenjek? Nem tűnik jó ötletnek, beleragad a kávé. Vagy valamelyik "külső" zsírozás szolgál arra, pl. a sin?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Anyósom vett egy Delonghi ecam 22.115 magnifica kávéfőzőt ami 1 csésze kv-t lefőzött és azóta zacc tartály hibát dob és nem csinál semmit. Ki be kapcs ,zacc tartály/csepptálca ki be rakása pipa de semmi. Őrölt kv-val próbálja.És ha minden igaz nem a tartályba rakja a zaccot hanem mögé. Rögtön kuka lehet a gép? Köszönöm -
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Halkabb a többinél.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Sokkal halkabb, mint a Philips és Saeco modellek. Az öblítés és a daràlàs is. Mióta a rivelia van itthon, ezt merem így9is használni hajnali 5kor, amikor indulok a helikopter bázisra, hogy még mindenki alszik. Azóta nem benzinkúton kávézom.
-
Lolek02
újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszi és neked is Memmaao!
Megrendeltem a riveliat! Most már várom a csomagot, remélem nem csalódom benne. -
Lolek02
újonc
Tegnap nagy hirtelen el kezdett foglalkoztatni a Rivelia. Úgy döntöttem lecserélem a Philips gépemet. Azért a vásárlás előtt szeretnék még kérni pár tanácsot, ötletet, hogy mi lehetne még a Rivelia alternetívája.
Mindenképp maradnék a DeLonghi-nál. Főként presszó, cappuccino, latte , nincs feltétlen szükséges a több felhasználói profilra mivel én vagyok a családban a fő kávéfogyasztó. És 16 italprogramot sem feltétlen kell tudjon.
A fontos elvárások:
- valóban finom presszó (ez a legfontosabb), élvezhető habos capuccino
- tejadagoló legyen egyszerűen tisztítható — előny az öntisztító megoldás és hogy a tejtartály hűtőbe tehető legyen,
- csendes üzem (csendesebb mint a Philips-em)
max. ár: ~200 000 Ft.
Melyik DeLonghi modelleket érdemes még megnézni, amelyek ár/értékben jobbak lehetnek a Rivelia-nál, de hasonló kávéminőséget adnak (ha funkciókban kicsit gyengébbek is)? Köszi előre is a tippeket! -
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem tolnvizet főzés közben a csészébe jobb esetben. Tamperol és elő àztat, de az annyi víz, ami nem kell, hogy lecsöpögjön a csészébe.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Lolek02
üzenetére
Ja hogy üzemkész állapotban, főzést indítva még tol vizet a pohárba?
Nem volt még automata gépem. De nem sokkal hangosabb egy párnás senseotól. Persze örlés máshogy hangos mint a pumpa senseoban de nem vészes összességében, rosszabbra számítottam . De viszonyítási alapom nincs
-
Lolek02
újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
A ki-be kapcsoláskor nincs is baj az öblítéssel. Mennyire hangos a gép?
-
Lolek02
újonc
Sziasztok! Van egy Philips 2200-as kávéfőzőm. Nem igazán szeretem mert, hangos mint egy traktor. Első kávéfőzésnél a kávé előtt még sima tisztító vizet is ad a kávéhoz. Kávé főzésnél ezért nem tehetetem csak úgy alá a csészét, meg kell várni még kiadja magából a rendszerben maradó tisztító vizet. Folyamatosan sok csurgalék víz van a tálcájában. Van amikor megbolondul és gőzölni kell főzés előtt általában szűrő cserélése után vagy gőzölés után. A készített kávéval viszonylag elégedett vagyok. Azért a készülék használható.
De most hogy 199k-ért elhozható egy Rivelia, nagyon elgondolkoztam rajta. Funkcióban jóval többet tud az biztos. A Philipsnél felsorolt problémák itt mennyire jelentkeznek, csendesebb, plusz víz jön belőle? Kávé minőségben érezhető különbség van a két gép között? Megérné a váltás? -
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem tudok rájönni, hogy értékeljem a gépet bakker.
Csinálok bármit nem ad be olyan pontot. -
RaGi91
senior tag
válasz
Power17
üzenetére
Visszább valaki írta, hogy "gorbepalko20" kupon használható, nem tudom meddig.
Ha az nem működik, akkor elvileg friss hírlevél feliratkozásért kapsz 10%-ot. Úgy már egész jó. Illetve majd ha értékeled a gépet még idén, akkor jár 2x1kg kávé is.Szerk.: Megnéztem. Engedi a gorbepalko20 kupont. Úgy 199k. Megérős
Vegyed, nem bánod meg.
-
Power17
tag
Szerintetek megéri? Philips 160-180 ezer a 4400 és 5500 as sorozat most. Nem tudok dönteni ér e 70-80 ezerrel többet. Bár most kapsz ehhez ajándékot is. -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nos support mondta, hogy tudom magam is intézni szervizzel vagy küldenek futárt. Felhívtam repairbay t, mert közel van melohelyemhez.
Srác kedves volt, egyből vágta miről beszélek, mondta hogy azt a panelt tényleg szar cserélni, mert kijelzőt ki ki kell hozzá emelni, hogy tuti ne legyen tré.
Abban maradtunk, hogy írok nekik, cuccot berendelik, ha náluk az alkatrész szólnak. Akkor amikor arra járok reggel beviszem, délutánra kész.
Ennek örülök nagyon, ez így nagyon komfortos megoldás számomra. -
8
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
isteni a shümli a riviérából ... akarod mondani Der Himmlische a Rivelia-ból
-
Peaceliker
addikt
Játszottam a géppel, mert érdekelt hogy mi az hogy keserű és savanyú kávé.
Keserűt elég egyszerű csinálni. Finom örlés nagy adag, kész. Nade savanyút nehezebb volt. Persze az is igaz hogy kell pár adag mire leér a beállítás. De végére sikerült.
Muszáj volt ez, hogy lássam hova akarok eljutni majd. Még úgy is, hogy amúgy tejes italokat tolok és édesítem is.
Az biztos, hogy ezzel a géppel az nem igazán fenyeget, hogy savanyú lesz. Gondolom az combos (nagyobb nyomára képes) káros gépekkel érhető el könnyebben ez az állapot véletlen. -
Peaceliker
addikt
válasz
Nagya21
üzenetére
Vissza tettem 5re én is. Víz az teszt csík szerint (állítólag közepes). Hőfokot felvettem.
Az a baj velem, hogy bolond vagyok
Ugye azt mondtam magamnak, hogy nem akarok szarakodni, egy gombot akarok nyomni. De amúgy meg olyan vagyok, hogy ha szét lehet akkor szét fogom tweakelni a dolgot. Plusz türelmetlen vagyok így egyből 2-3 dolgot állítok egyszerre, hogy követni ne tudjam, mi mire hogy van hatással
Én amúgy tök jól kitanultam volna ezt a "szakmát" egy karos géppel. Még élvezném is a folyamatot, van egy életérzés abban a szeánszban amikor összeraksz egy adagot. Vagyis nyáron én már kotyogóssal is éreztem ezt
De egy az, hogy néha reggel félkómásan (főleg a kezdeti lelkesedés után) semmi erőm nem lenne hozzá.
A másik indok hogy asszony megölne, ha neki ezzel baszkodni kéne, amikor nem vagyok itthon. Neki erre nincs igénye
És hát a család akkor boldog ha asszony az, szóval nem is volt kérdés az irány
Ja és miért írok ennyit? Mert most sok kávét iszom és felpörget
Amúgy majd lenyugszom, picit múlik a kezdeti lelkesedés és akkor értelmesen be tudom majd konfigolni magamnak. Jó lesz ez, már tetszik amúgy.Most még úgyis az ajándék kávéval játszom, az pont erre való
-
Peaceliker
addikt
válasz
Power17
üzenetére
Elvileg a két gép kb azonos. Arról eltérő tesztek vannak hogy töltetre maxon melyik mire képes. Normál felhasználás mellett elvileg mindegy is.
Kijelző elől van, ezért hajlottam felé. Cserébe a bab betöltés olyan, ami nekem macerásabb (kevés a hely a felső szekrény alatt, ahová menne, pult meg magas), illetve annak a bab tartónak a tisztítása ici picit körülményesebb lehet.
Én így dőltem végül rivelia felé
-
Power17
tag
-
Nagya21
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hali!
Én a gyári 5-ös fokozaton hagytam a darálást, a vizet max hőfokra raktam, max vizkeménys2get állítottam be, és a kv mennyiséget(espresso) a duplafalu spressó kvcsészéhez állítottam.
Isteni kvht iszom a Movenpick shümlivalamibő......

Üdv Nagya -
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Alakul akkor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Peaceliker
addikt
Na, ma reggel sikerült egy egész szar kávét főzni. Érzem, hogy ez az első lépés afféle, hogy marha jó kávét tudjak majd kicsikarni belőle
-
Nagya21
addikt
Hali!
20szon éve delonghit használok a melóhelyen, 10en éve itthon is....
Láttam milyen bonyesz a Melitta-phillips-egykaptafa kvfőzők belseje(melittát javítottam is), és mindég arra jutok, hogy a delonghi jobb.
Volt krupps is na annak 2x örültem 1x mikor megvettem, meg 1x mikor eladtam, az milyen bonyesz túlzsúfolt valami uhhh senkinek nem ajánlom.
Üdv Nagya -
Power17
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék pár gép típus után. Karácsonyra ajándékba szeretnék venni.
Philipsnél van most black weekend.
EP 4441/50
EP 5549/70
EP 5546/70És olvasgattam, hogy nagyon dicsérik ezt a
Delonghi Rivelia 440.55 gépet. Igazából latte kávét tud mindegyik az a szempont.
Nem tudok választani sajnos
köszi! -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Na délután jött újabb levél, hogy ez a panel /takaró az beépítést igénylő alkatrész, így csak szerviz.
Most rákérdeztem mennyit lenne bent. Ha van alkatrész és gyorsan cserélik beküldöm, ha várni kell heteket, akkor elengedem és megragasztom inkább
Megcsapott az igazi kávé szele, nem akarom (túl sokáig) elengedni
-
Bass
addikt
Sziasztok Nem nagyon értünk a darálos kv gépekhez de szeretnénk venni 80-100e forint között jelenleg mit érdemes? Szeretjük a jó kremás kv-t, tejhabositó nem lényeg. Köszönöm
-
orc88
őstag
Sziasztok!
2 egyszerűbb gép közül melyiket választanátok (azonos ár esetén) napi 1-2 kávéhoz?
DeLonghi ECAM 22.115 Magnifica
vagy
Philips EP1223/0 -
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Benne van, küldte a szervíz a futárt. Újpesti szervíz jól teljesít.
Most írta a gls holnapra kézbesíti. -
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen némelyik fajta csöpögtetős lett nálam is.
Most hívott a szervízes, kész a gép egy tömítés a kazánnál félrecsúszott a gyárban összeszerelésnél azért folyt a gép alá. Másfél órája rakta le náluk a gls és már kész is küldi vissza.
-
Peaceliker
addikt
Én még most állítgatom az örlést, intenzitást, stb. Az mondjuk meglepett, hogy 4es örlési fokozaton (5 vt a gyári), 4 es intenzitáson (3 helyett) már láthatóan nehezen tuszkolja át a vizet a kávén.
Persze tudom, bab függő is, de így azért most azt érzem, hogy a marha soknak tűnő beállítási lehetőség annyira mégsem sok
-
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Dobjad csak nyugodtan. Ha elég belőled msjd sikítok

-
Egyiksejo777
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Dobd mindenképpen!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Már válaszoltak is, hogy kérnek számlát meg mutassam meg mi szar, hogy küldeni tudják az alkatrészt. Ha ez ilyen flottul lezajlik, én boldog leszek. Dobom majd updateket. Bár ha senkit nem érdekel, lőjetek le, nem sértődöm meg
-
Peaceliker
addikt
válasz
vicces
üzenetére
Írtam nekik, hogy küldjenek egy új előlapot. Marhára nincs kedvem a gépet küldözgetni
Ahogy nézem kifolyót 1 csavar fogja azt ha leszedem lejön ez az előlap.
Ha csak az van hogy viszik az egész gépet, lehet inkább megjavítom magamnak, nem nagy dolog. Így nem hagyom, az fix
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én feltetelezem, hogy már igy kaptad. Nálam semmi nem szorult vagy akadt a kibontasnal. Írj nekik, cseréljék ki, javítsák meg. A cégnek ez semmi, de téged folyamatosan frusztralni fog, ha igy marad. És gondolom zörög vagy zörögni is fog amikor dolgozik a gép.
-
Peaceliker
addikt
válasz
vicces
üzenetére
Közben látom már, törött a kis fül ami oda fogná
amúgy benne van hogy én törtem el, mert a tálca konkrétan nem akart kijönni. Valszeg bezacskózott állapotban nagyon be lett nyomva a gyárban vagy szállítás alatt. Amúgy doboza szét volt ütve rendesen.
Írok nekik, kíváncsi leszek mire fut ki ez. -
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nálam szépen fut a két él. Nem nyomogattam meg, hátha valamelyik klipsz nincs a helyén. Egyébként megreklamálnám.
-
konzumpro
lelkes újonc
Az enyém Euronicsos és törötten érkezett, egy kis cseppfogó a csepptálca alatt ki volt törve, inkább megragasztottam.
-
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Dehogynem minden variációt felsoroltam, de egyik sem felelt meg nekik. Delonghit többet biztos nem veszek a gyártótól....
-
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Ez esetben bármelyik gyártó legolcsóbb gépe. 🤷 Saját tapasztalatom, hogy eddig nem volt olyan munkahelyem, ahol ez működött volna. Két Saeco gépem ment rá.
-
Peaceliker
addikt
válasz
mazsi70
üzenetére
Igen, úgy értettem, csak már nap végére nem beszélek emberi nyelveket
Köszi
lala666
Hát elhiszem, engem is felb...szna. Oké nyilván bele lehet nyúlni egy hibás gépbe.
A promos rész viszont irtó gáz. Bár nem tudom más cégek ehhez hogy állnak, ritkán kaptam eddig ajcsit. De mondjuk ha azt mondod hogy csere és küldenek egy újat úgy hogy akkor oda adod a szart az még oké. Arra rá sem kérdeztél? Vagy ilyen opció nincs, ilyenek csak gari, szerviz? -
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Úgy hogy vissza akartam először küldeni, de olyan bonyolult ez náluk meg kéri promó cuccot is egy vicc mikor ittam a promó kávét.
Felhívtam újpesti szervízt, jó fejek. Küldött érte gls futárt az elvitte, ha kész küldik vissza.
Rohadt mérges vagyok azért, első delonghi gépem hát nem jól kezdődik a kapcsolatunk...eddig egyik gyártónál sem volt ilyen problémám még. -
mazsi70
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
intenzitás lesz az, hogy mennyi kavát örül meg?
Igen ,mármint a mennyiség -
Peaceliker
addikt
válasz
lala666
üzenetére
jó-jó, nem megyek falnak, csak érdekel, hogy ez alap vagy csak enyém áll el....bár valszeg minkét esetben meg fogom ragasztani
nálad mizu, garit hogy sikerül intézni?
más:
a kávé hossza tejes itsaloknál gondolom csak a használt vizet állítja a kávé esetében, igaz?
intenzitás lesz az, hogy mennyi kavát örül meg?Végig nyaltam a használatit, de az egy kalap kakit ér, legalábbis a beüzemelésen kívül
-
lala666
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Csak ennyi legyen a baja. Nekem az új gépből dől a víz alul valahol...
-
Peaceliker
addikt
Na, ma megérkezett a rivelia.
egyelőre teszt kávé(ez ment kukába) után egy cappuchinot főztem, de még minden beállítás stock. Majd játszom vele. Viszont egy kérdés a rivelia tulajokhoz.
Nekem a tálca (pontosabban zacc gyűjtő) feletti műanyag panel így eláll. 2 kép videó helyett, nyomogatom és könnyen mozog a sarka, stabil állapota inkább ez ahogy eláll, nem pattan be sehova.
Ez ilyen vagy enyém defektes? Nem nagy szörnyűség, de azért picit szúrja a szemem, hogy új gép ilyen.
Amúgy először igen nehezen jött ki a tálca. Zacskót leszedem róla, akkor bepattant és utána is marha nehezen jött ki. Most már szépen mozog. -
Kbali
nagyúr
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Közös ló turós (nem túrós!) hát szindróma, nem véletlenül ajánlották a bérlést. Mondjuk a napi szintű takarítást azzal sem úsznátok meg.
-
werszomjas
addikt
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Akkor én választanék egy bármilyen DeLonghit, ami belefér a keretbe.
Ha kellenek a tejes italok, akkor tejtartályosat. (de itt is plusz munka lesz a tejes kancsó tisztítással, hogy ne rohadjon bele a tej) viszont 1 gombnyomásra lesz latte és társai.
Karbantartás szempontól DeLonghi egyszerűbb, mint egy Philips. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Nem, saját gép kell, amire a munkatársak figyelnek, ők karbantartanak (esetleg viszik szervízbe, ha kell).
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Koffein szerviz vagy bármely más kihelyezéssel foglalkozó cég nem jöhet számításba?
Irodába lehet gazdaságosabb, karbantartani sem kell.
Szerintem. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Kapszulás kizárva (meg a mokka, meg a karos, meg a szarvasi, meg minden más, ami nem automata). De azért neked is köszi!
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Siemens TE657M03DE EQ 6 Plus s700 Automata kávéfőző
Majdnem 8000 lefőzött kávéval, hibátlanul működik, de azért felmerült bennem, hogy ideje lenne egy karbantartásnak? Milyen intervallumokat kellene tartani?
A szokásos kérésein kívül ki szoktam szedni a mechanikát és szépen eltisztítom csap alatt, de nem tudok semmilyen szilikonozásról (irodai használat, rajtam kívül más leginkább csak kávét főz vele).
Ha ideje lenne a szervizelésnek, akkor megbízható, számlás budapesti szervizt tudnátok javasolni?
-
werszomjas
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
Kapszulás szerintem is.
Az automatát azért karban kell tartani, takarítani, főzőegységet mosni, csepptálcát illik elmosni néha, vízkömentesíteni, vízszűrőt cserélni, stb, stb, ezt valószínű senki sem csinálja majd meg és idővel "lelakják" ezeket a gépeket.
Kivéve ha valaki vállalja, hogy ezt mind mondjuk heti szinten megcsinálja rendesen. -
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Igen. Kapszulás gép. És mindenki olyan kapszulát vesz, amilyet akar. Nálam az a tanulság, hogy hiába volt strapabíró, meg könnyen kezelhető a kávégép, amit vittem munkahelyre, mindig akadt valaki, aki el tudta baszni.
-
Adrian Mole
senior tag
Sziasztok!
Irodába keresek automata kávéfőzőt. Napi 10-15 kávé várható, de lesznek napok (havonta 2-3-4), amikor ennek a többszöröse (akár 100) is bejátszhat. Nem tervezünk fancy, selection kávébabot használni, a kávéval kapcsolatban is csak annyi az elvárás, hogy iható legyen, a géppel nem akarunk molyolni, víz és kávébab bele, egy gombnyomás, működjön (nyilván a beállítás majd rám hárul). Árban jó lenne, ha 200 eFt körül megállna, legyen egyszerűen karbantartható, tisztítható. Létezhet ilyen?
Köszi, előre is! -
RaGi91
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Olcsó kínai telefon kijelzővédő fólia.
-
Kbali
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Kérdezz meg autó- vagy épületfóliást, szerintem megcsinálják neked.
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Én a konyharuhával szoktam óvatosan lesepergetni. Nem sok karcot látok még eddig rajta. De volt, hogy átmenetem rajta vizesronggyal is. Jól bírja, ne sajnáld azért annyira nagyon. Semmi sem tart örökké, egyszer úgyis cserés vagy kukajáratos lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dőlj hátra és csak élvezd a kávét! -
werszomjas
addikt
Mindegyik színű Rivelianak fényes zongoralakk a teteje?
Talált valaki esetleg rá valami matt fóliát? Takaríthatatlan a teteje. Ezt a zongoralakkot aki kitalálta..... -
Peaceliker
addikt
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Gőzöm sincs, valami főzős influncer arc tán
én is csak onnan tudok erről, hogy rokonok tegnap benéztek hozzánk és mondtam, hogy kávé gépre fáj a fogam. Majd mondta hogy ő is agyalt és épp látta, hogy ez a csóka reklámozott valami delonghi gépet hogy van rá kuponja. Na mondom neki sürge gyorsan kerítse elő, hátha a riveliara van.. Es mit ad isten, erre volt
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
nem akart senki Babszem Jankó, vagy Csínom Palkó nevet adni a kedvezménynek.
De tény: 20 éves lehet
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Azt gondoltam vicceskedünk itt korán reggel de tényleg működik a kupon!
Vajon ki lehet Görbe Pál? -
Peaceliker
addikt
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
+ gorbepalko20 kupon
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hol ennyi?
Delonghi oldalon nekem 249. -
válasz
Peaceliker
üzenetére
Pontos árra nem emlékszem , de 18xk volt kuponnal kb. Benne volt a kosaramba a termék és arra néztem rá. A kupont is automatikusan vonta le.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Megfogtál, nekem ez van nyitva, ezt szoktam nézni.

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Assetto Corsa Rally
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyenből mit ajánlanátok?

De amúgy én is hangosabbat vártam, ugye nem volt még automata gépem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy benne van hogy én törtem el, mert a tálca konkrétan nem akart kijönni. Valszeg bezacskózott állapotban nagyon be lett nyomva a gyárban vagy szállítás alatt. Amúgy doboza szét volt ütve rendesen.