Hirdetés
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #131463 üzenetére
Én erre több pénzt nem vagyok hajlandó költeni, a belseje működik, feleslegesen költöttem rá kb 15k-t hogy ugyan ott tartsak ahol előtte, az olaj csak szütyög, és senkinek fogalmam sincs mi okozza. Ráadásul mikor csendes terepen rugózik a hátulja, hallatszik valami fura gumis hang, mintha nem lenne kenés egy gumigyűrűn... de hát ez ugye lehetetlen, fel lett töltve szerviz által. A kép, 48km után készült.
Fogalmam sincs milyen gond okozhatja hogy az elején jó volt, aztán szép lassan elkezdett megint egyre több olajat kifröcsögni.
Annyi érdekel, hogy ha kíváncsiságból megordítom a telót, azzal okozhatok benne bármi kárt? Csak érdekel hogy akkor abba marad a szivárgás, és esetleg vissza is folyik minden olaj oda ahol lennie kell.
fox tagot/telót csak az ellenségeimnek kívánok
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
zoli03
őstag
Azért egy Fox teleszkóp sem olyan bonyolult. Haverom már jópárat szétszedett, mégis jó lett mindegyik utána (tagot és telót is). Sosem volt olyan, hogy szétszedés utána úgy köpte az olajat, mint a te tagod.
Ha van érzéked hozzá, otthon simán meg lehet csinálni.[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
Itt szerintem az lesz az elterjedésének a fő gátja, hogy annyira idétlenül néz ki. Ha nagy darabszámban menne, máris megoldódna a "nem lesz hozzá alkatrész" probléma. Semmivel nem hülyébb ötlet, mint a láncváltó, aztán mégis 99,5% láncváltót használ, pedig képzeld el azt a világot, amikor az első olyan bejött
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Autós topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje