- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Fater Mercedes specifikus autószerelője is álldását adta a cserére szóval indul a keresés. W213 felé terelem plusz a srác szerint a 220d a még nem annyira problémás motor. Vélemény? 8-9M max a határ. Esetleg C-osztály? W205 Gondolnám csak nincs akkora difi egy w211-hez képest, sőt.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ParmaBoy
junior tag
-
herrká
senior tag
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
bitpork #227203 üzenetére
Illetve x napon belul el kell vinned stb.
Nem veletlenul b2b.Teszem hozza taxis haver egy keseskedo cimboran keresztul igy vett passat kombit, 1.6cr dsg, 105e km, holland, ald talan. Annyira olcson lett vege a licitnek, h bevallalta, ha a dq200 megkotlik, akkor is belefer. Kellett egy kulso-belso, de meg a gumi, ablaktorlo is friss volt.
Most van benne 240k, a dq200 meg tart, nyilvan ide haver es szerencse kell. Sok..[ Szerkesztve ]
Diffidati Con Noi
-
válasz
herrká #227198 üzenetére
Vigyázz, nem ok nélkül van így megcsinálva. Vakon megy a licit és sok esetben a kocsi nem egészen az ami. Ami egy bizonyos szint felett áldás de alatta átok. A licitnél elállás sincs tehét vételi kötelezettség van ha tetszik ha nem. Plusz a gari miatt nem fogja olcsóbban adni senki mert magánember kereskedő cégtől veszi a végén és ott azért elég keményen a vevőt védik a szabáLok.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
herrká #227198 üzenetére
Ezek az oldalak valóban kereskedőnek vannak és valóban nettó árak. B2B. Lízingből kipörögött kocsikat hirdetnek főleg (nem csak), sokszor a fixált maradványérték fölött van picivel a kikiáltási ár (ezen már a flottakezelő/finanszírozó nyer), az, hogy mennyiért megy el, az a végén dől el, illetve a kockázat megvan mindig, ha látatlanba veszel kocsit (bár egy ALD esetén, amit hirtelen láttam nem fog átverni. Viszont az is tény, hogy a nagyon patika kocsikat a B2C üzletbe pörgetik át, pl. carnext, ott lehet rendes hasznot realizálni. Ezekkel az árveréses kocsikkal azért lehet ez/az, de elég jó, sokszor Dekrás állapotlap tartozik hozzá)
A hazai rész is ébredezik, a wallis (nelson, sixt, wigo, de már mások is bőven feltűnnek itt stb) is megcsinálta a saját magyar oldalt, autolicit.hu-t.
Sok kereskedő játszik "ilyet", hogy friss lízingből visszavett kocsikat vesz árverésen, kicsit kicsinosítja és adja el, mindjárt küldök is PÜ egyet-kettőt, de nem hiszem, hogy Neked segítenének ilyesmiben. Főleg, hogy van, aki annyira nem játszik tisztán, az adószáma már 3-al kezdődik, bár elmondása szerint 30 éve van a szakmában... Az áfa pedig egy pokemon....
Diffidati Con Noi
-
válasz
herrká #227198 üzenetére
ha valaki, akkor ParmaBoy képben lehet, de ahogy nézem a legtöbb autón nem fix ár van, hanem licitálható, így korántsem biztos, hogy annyi lesz a vége, mint amit látsz.
ezek egyébként ráadásul valószínűleg nettó árak“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Ismeri valaki ezt az openlane.eu/hu oldalt. Valamilyen licitalos, árveréses weboldal, de csak kereskedőknek. Itthon 8-9 milliós autók itt 6-6,5. Van lehetőség szerintetek megbízni valaki kupecet, hogy licitaljon a nevünkben? Mennyi lehet a vége, mire bekerulne a kereskedő udvarára? EU -bol. Ha valaki esetleg már csinált ilyet. Ha senki, akkor bocs! Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #227196 üzenetére
Ez eszembe jutott nekem is de vajon mennyire biznanak egy k europaiban...
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
válasz
focvis #227191 üzenetére
11 volt, 70 ezer km, 2018/6. Mar CarPlayes, de nincs benne faceliftes infotainment es vezetestamogato, csak mezei radaros tempomat. Viszont uvegtetos. Es csak egy szett felni volt hozza.
Szoval ez alapjan en is 12-12.5 koze saccolnam. Nem nagyon viszik ezeket a dragabbakat, az enyemen is sokat ult a kereskedo, illetve a multkor talalkoztam egy sraccal, o is kozel egy eve hirdeti a sajatjat (kek 2020-as Veloce), hogy vegre atuljon egy QV-be.Tatabanyara +1, de csodat nem valoszinu, hogy tudnak tenni. Elmondasuk alapjan inkabb a kinalat alja porog, 7-8-ert a dizelek es fapad benzinesek, amiket majd megchippelnek.
-
rbalint88
addikt
-
válasz
TheProb #227190 üzenetére
A szomszéd az Autóguruhoz vitte (Q7), én az Autóker Zalához, utóbbi főleg német autókkal foglalkozik. Természetesen elkérik a pénzüket.
(Jó sokan nézik, ilyen autóra sok az álmodozó, csak pénzük nem igazán van megvenni. 🤷♂️ Szép autó.)
Szőröscica autója asszem 2019-es és 70 K km-es, ugyanez a 280 lovas. Már nem tudom, mennyiért vette. (talán 11 volt?) Viszont az fehér, ami kevésbé népszerű a pirosnál.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz
focvis #227188 üzenetére
Mi számít "jól pörgő" kereskedésnek, pl Bp-n? Tatabányán van egy kereskedés, akik kb csak Alfákat árulnak. Csak kicsit félek, hogy ezek mennyit akarnának lesarcolni az bizományért. Illetve eddig azért sem gondolkoztam ebben, mert használnám az autót.
Karácsony előtt tettem fel, azóta 5300+ megtekintés csak hahu-n, eddig egy komoly érdeklődő volt, de végül az sem jött el, mert megvett egy másikat.
a spike-kor vágtam az árból 0,5m-et és tettem ki újra alfás csoportba, de telefon azóta se csörgött. Azt se akarom, hogy a béka seggé leárazni, mert lehet szimplán csak azért nem viszik, mert alapból nem nagyon vesznek a népen ilyen áron autót mostanában..."Tippre egy méterrel ér többet, mint amennyit szőröscica fizetett a fehérért." Ezt a mondatot párszor el kellett olvasnom...
De asszem megértettem, ő mennyiért vette?
Időnyomásom egyre jobban van, mert kéne a gempa, illetve mindjárt lejár a gari, közeleg az olajcsere, stb."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
focvis #227188 üzenetére
En mindig meglepodok, de letezik ez a fajta ember: multkor is ramirt egy regi cimbi, hogy tudok-e segiteni, hogy a ket auto kozul melyik legyen. Tok mas kategoria, felszereltseg, motorizaltsag volt, viszont azonos kereskedes.
Kerdezem az okokat: ja, ez a kereskedes volt kozel, bement, hogy van 4 millaja, es mit ajanlanak ennyiert. Szamomra ezek elkepeszto dolgok, van aki tenyleg igy vesz autot.Diffidati Con Noi
-
válasz
TheProb #227186 üzenetére
Sejtem, miért kérdezed. Vidd be egy jól pörgő kereskedésbe.
Ősszel 1,5-2 hónapig árultam az autómat a 6 milliós kategóriában, népszerű modellt, árban kb. középre célozva, a végén az alsó harmadba. Magyar, gyári fényezés, megkímélt, frissen szervizelt. Több mint 3000 megtekintés [kép] . 2 (kettő) telefon. 1 elő megtekintés, aki sokat akart alkudni. A végén akcióztam, semmi.
Jött az új autó, kellett a helye és az ára - kértem beszámítási ajánlatot a márkakereskedéstől, majd megkérdeztem a kapott ajánlatról egy régi ismerős használtautós véleményét, ő megfejelte azt egy százassal, majd egy héten belül eladta azon az áron, amin én előtte hiába akcióztam.Nézik a népek a hirdetésedet?
Tippre egy méterrel ér többet, mint amennyit szőröscica fizetett a fehérért.Szerk: a szomszédom ugyanígy járt, júniustól októberig nem vitték el az autóját, bevitte egy pörgős kereskedésbe, ők eladták napok alatt. Talán egy olyan vevőnek, aki nem pont amiatt ment oda.
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz
KoVee84 #227185 üzenetére
A meretek nem passzolnak:
- Seat Ateca
hossz 4,38M , tengelytav 2,63M
- VW Tiguan
hossz 4,51M , tengelytav 2,67M
- Tiguan Allspace
hossz 4,72M , tengelytav 2,78M
- Skoda Kodiaq
hossz 4,75M , tengelytav 2,79MSzoval az Ateca nem az Allspace parja, hanem inkabb a sima Tiguannak, de meg attol is kisebb.
Az Allspace-nek a Skoda Kodiaq a parja.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Vélemény erről a Julisról, mennyire korrekt/elrugaszkodott az árazása? Ha utóbbi, akkor mi lehetne érte a reális?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
KoVee84
senior tag
válasz
Vismajor01 #227184 üzenetére
16-tól már van vacsi új cx60 hahun, te 16-18 M keretet írtál.
2025 Santafe 24 M-tól indul.
Ateca = Tiguan Allspace, csak ugye a Seat, mint márka eltűnik, ami néhány év múlva negatívan fog hatni az eladási árra.
Kodiaq jó lehet, de nagyon nem egy liga egy cx60-nal. -
KoVee84
senior tag
válasz
Vismajor01 #227178 üzenetére
Tiguan Allspace 150 LE CRTDI vagy Mazda CX-60 sorhatos 3.3 200LE.
Mindkettő eljár 5-6 körül és duplakuplungus vagy rendes automata van bennük. -
válasz
Vismajor01 #227181 üzenetére
Az X-Trail-t nem nézték, az lenne a Rav4 méretben inkább.
Lehet előnye annak a hajtásnak, hogy a benzinmotort hatékonyabb üzemi tartományban tudják járatni. Ez lehet többet hoz, mint a konverziók miatti veszteség.
Írtam korábban, nekem ennél a VC-T megoldás nem tetszik...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Vismajor01
addikt
válasz
ParmaBoy #227179 üzenetére
Én is Rav4et ajánlottam.
Megnézték Nissan Qashqait, de valamiért ezt az e-power verziót ami csak nekem full értelmetlen? Motor nem hajta a kerekeket de külsőleg sem tölthető... Parányi 1.7kwh akksival, állandóan megy a benzin motor mint egy generátor h haladj előrefele, akkormár hajthatná a kerekeket is ennyi erővel :s Csomó hatásfok elveszik ezáltal, nem? 8 literes fogyiról olvastam annyit simán tud a Rav4 sima hibrid is..
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
válasz
Vismajor01 #227178 üzenetére
Valamilyen hybrid suv azt csók.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ParmaBoy
junior tag
-
Vismajor01
addikt
Tesómnak tudtok segiteni milyen autót vegyen?
Tágas SUVot akar, két gyerekkel vannak
16-18m lenne a keret
Olcsó fenntarthatóság, takarékos fogyasztás lenne a főbb motívum
Nyaralásokkor bejárák tolnát baranyát, idén nyárra egy 7500 km-es kör van megtervezve
Amúgy napi 50km ingázás lenne az autóban
Újat vagy fiatal használtat keresnének,
Elektromos és PHEV nem játszik, nem tudják otthon tölteniSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
ödönke
aktív tag
Sziasztok,
vettünk egy 2017/12-es magyar KIA Vengát 1.4 benzin 90 lovas G4FA, 104.000km-el. Éves szerviz 10-15k km-ként megvolt. Ceedvadász átnézte vásárlás előtt, rendben találta.
Visszaolvastam pár horror sztorit a topikban erre a motorkódra, így a karbantartásra, megelőzésre kiemelt figyelmet szeretnék fordítani.
Kérdésem, hogy most jön a 7-éves szerviz mit érdemes rajta most megcsináltatni? Illetve mire kell a jövőben odafigyelnem, időben cseréltetnem/vizsgáltatni? Márkaszervízbe vigyem vagy tudtok szerelőt ajánlani, Dél Bp.
-
-
Vismajor01
addikt
Jól sejtem h max 6m környékén PHEV autokbol a Passat GTE lenne a legjobb választás? 2 gyerek mellett.
-
kcsa
veterán
válasz
Vismajor01 #227159 üzenetére
Egyébként ez nem véletlen, a WD40 nem kenőanyag, remélem nem mondtam ezzel újdonságot. Ugyanígy Kia Ceed ülésnyekergésre sem ez való
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Micsurin
nagyúr
[link] itt lehet körbe kérdeznék. Legalább utána tudsz keresni az illetőnek a kommentek alapján. A semmitől több referencia vagy előélet ellenőrzés.
Az az agymenés jó volt...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #227165 üzenetére
Fél szemmel, mert most kicsit kiestem, az autósban az agymenést is már csak utólag olvastam, pedig pont oda kellett volna csapni nekik megint...
Nekem most fényező kéne mert 1-2 fényezési hiba kezd
szépencsúnyán kinézni, még most kéne elkapni azt a 3 pöttyöt.Jó irány! Támogatom. Anno lett volna havertól egy Bravo de az sima 1,4i-volt, azt meg nem akartam, mert gyengusz.
#nincsbennetarcsi
-
kia 1.2 cvvt motorjáról mit lehet tudni? 2012 körüli rio-ban
-
szabonagyur
félisten
válasz
mate543 #227162 üzenetére
Az sem mindegy melyik Gen, meg milyen állapotot veszel.
Pl. Honda City 2007 CVT (JAzzhez eléggé hasonló), 8 év alatt ráköltöttem kb 1,3M-t benzint nem számítva.
Ebben, ami extrább lehet, hogy mivel CVT váltó drágább az olajcsere, de mellé meg első gazdás volt és 68e km-el hoztam el és 92e km ment bele 8 év alatt (utolsó 2-ben csak 2-2e), szóval tényleg csak alap dolgokat kellett rákölteni
A fenti összegben van 1 szett 4 évszakos, meg 1-1 szett téli-nyári, összesen olyan 300e Ft értékben.
-
Micsurin
nagyúr
Szerintem már csak a futómű miatt rávághatod a drágábbat (magyar utak úgyis megeszik). Ha csak nem GD Jazz és nyel be egy nyelestengelyt akkor vajmi nagy gondjai nem lehetnek.
---
Nem tudom jártál-e az off fele mostanában... de aktívabb nézelődés után az maradt a fáma, hogy valami Tjet alapon a márciust kivárva. Akkor vagy Bravo és kicsit beleborítunk a motortérbe, hogy húzzunk rajta. Vagy mint B verzió kiköhögök egy Giuliettat és ott majd később foglalkozunk a ménes bővítésével.
Minik öregek, abban meg igaza volt a népségnek, hogy túlságosan is a turbódízelhez szoktam a saját miatt is meg a családi cégesek miatt is. 1.2TSI nem volt valami nagy tűzijáték, Leon FR-t meg sikerült próbáljak. Tetszik tetszik, de az Alfa ennyi pénzből jobban tetszik.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
mate543 #227162 üzenetére
Összeméred az általános kopó fogyó cuccokat az árukat tekintve. Kezdheted is a hátsófutóművel és a vezérlés cserék költségeivel.
Mondjuk Focusból nem igazán mindegy milyen motoros, plusz ez kicsit almát körtével nekem.
-
mate543
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi a hülye kérdésért. Arra lennék kíváncsi, hogy ha - tudom ez nagyon általános, meg nem biztos, hogy ugyanakkor meg ugyanannyit kellene az autókra költeni - össze szeretném hasonlítani pl a honda jazz-t és a ford focus fenntartási költségeit (a márka, típus mindegy csak a kérdés miatt tettem bele), azt hol tudnám megnézni?
-
Vismajor01
addikt
válasz
footy #227156 üzenetére
Rohadt hangos volt már a garázskapu, rákerestem random h "garázskapu karbantartás" és az első oldalon az volt h csak az ennek kitalált zsirral lehet WD40-ET VÉLETLENÜL SE HASZNÁLJUNK
De valahogy nem bizom az infoban ahol azt mondják Xet használd ahol az Xet árulják
Befújtam WD40el azért, most nem hangos
-
footy
addikt
válasz
lockdown90 #227153 üzenetére
Igen az mindenre is
-
válasz
Vismajor01 #227154 üzenetére
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
footy
addikt
válasz
grizlisandor #227151 üzenetére
A Peugeot szervizben egy agressziv tisztito habot emlegettek, nem volt szo WD40-rol.
-
grizlisandor
veterán
válasz
dellfanboy #227140 üzenetére
WD40-et juttatnak a gyűrűkhöz és nagy eséllyel ez javít a gyűrűk mobilitásán. Valamelyik BimmerExpert részben beszélnek róla, hogy jók a tapasztalatok vele.
-
válasz
f4lcon #227146 üzenetére
Az a baj, nem akarunk nagyon sokat rákölteni, sok értelme nincs, de jó lenne egy legalább olyan komfortot nyújtó autóba ülni, mint a W211 E-class, ráadásul az egy jól felszerelt darab.
-
válasz
Tsebacsi #227129 üzenetére
jó lenne a Lexus RX de az a baj, hogy a 8M az még az a határ, ahol nincs még AL20 (negyedik generáció, 2015-től) csak AL10 az meg... hát barátok közt is 10+ éves lesz, ráadásul amelyik nem F Sport, az még ronda is
ez a legolcsóbb 4th gen most, de máskor se szokott lenni 8,5 alatt hirdetve.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
válasz
footy #227139 üzenetére
Az a másik, amit még én se vennék. Nem családapa, kvázi nyugdíjas házaspár, nincs mellettük se kutya se gyerek akiket vinni kéne. X3-X5 kéne neki de azért van esze
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ParmaBoy #227143 üzenetére
Igen én is tolnám a Lexus-Camry felé ha lenne normális példány itthon ésszerű áron.
De a G30-as 5er is nagyon tetszik neki (nekem is az van), és az legalább egy megbízhatóbb darab. Ráérünk, majd eldönti, mindenbe igyekszünk beleülni.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
footy
addikt
válasz
Az 1.2PT-nel a kokszosodas okozza az olajfogyasztast. Tul hosszu ideig van nyitva az EGR es nagyon hamar lerakodasok keletkeznek a motorban. Nem csak a szelepeken hanem az olajlehuzo gyurukon, amik emiatt leragadnak es a henger falarol nem tudjak lehuzni az olajat igy az siman eleg. (durva fustot tolt a kocsi, foleg motorfek utan)
A gyari technologia az, hogy befujnak a motorba egy agressziv tisztitohabot, ami megszunteti a lerakodasokat(legalabbis nagy reszet) igy az olajlehuzo gyuru ismet ellatja a feladatat. Itt Ausztriaban 10ev 180e km-ig biztositja a garanciat a Stellantis a motorokhoz. Kerdeztem a szervizet hogy mi van ha nem segit a hab es az volt a valasz, hogy akkor szetszedik a motort es cserelik a gyuruket.[ Szerkesztve ]
-
Villa7
tag
válasz
segítek, kamu
-
footy
addikt
válasz
Tsebacsi #227129 üzenetére
70+ -hoz en nem neznek foldszintes autokat.
C Zafira-t jol felszerelve(sportules+xenon nagy navi,stb) 1.4T vagy 1.6T + automata komboban az utolso evjaratokbol.#227132albiosz
Nekem meg a sokat szidott szijjasbol volt 2db. 1 Picasso+ 1 Cactus.
Az utobbi meg mindig megvan es ennel is elojott az olajfogyasztas problemaja (kb 87e km). Remenyeim szerint tisztitassal javithato(itt Ausztriaban garancias) mint a Picasso eseteben(115e?-nel jott elo), ahol a javitas(tisztitohabbal) utan megszunt az olajfogyasztas.
A vezermuszijbol is van tobb revizio, ha ujabb(erositett es ellenallobb) kerult bele(a megfelelo gyari!!! olajjal egyutt) es nem csak rovid tavokra van hasznalva az auto(el tud parologni a benzin) akkor nincs vele gond.
Az ujabb(2024 kozepe?) 1,2PT motoroknal mar lanc van, de 1-2 honappal ezelott meg mindig volt olyan uj auto amit a regebbi szijjas motorral szallitottak ki. Nalam az azert esne ki, mert csak duplakuplungos automataval van, ami nem a baratom. (bar ez is valami ujabb fejlesztes szoval lehet hogy jobb, de tapasztalatom azzal nincs) -
válasz
bitpork #227133 üzenetére
Nem elég prémium a HRV attól félek. RX kalapban van csak nem ismerem a típust, hogy mik az aknák.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Ötleteljünk!
8MFt kerettel mit vennénk az alábbi felhasználásra:
- Heti 4 nap munkába járás Zugló és KFKI között szóval full város és dugó
- Maradékban 5-10km-es távok (bolt, piac, stb)
- Évi max 1 alkalom amikor határon kívülre megy, 2-3000km táv a max.
-Évi többször Balatoni utak döntően tavasztól kora őszig, kb 150km.
- Cuccolni szeret, eddig szedán E mercije volt, legalább ekkora csomagtartó kéne ezután is.
- 70+ éves szóval a könnyű ki és beszállás előny
- Ülés hűtés és fűtés legyen, plusz valami telefon tükrözés
-200k km futás körül még belefér.
- Bármi van vele azért legyen javítható és ne csilliárdokértSzvsz ha nem C vagy E Merci, akkor Camry vagy Lexus hybrid.
B verzió hogy mi veszünk egy nem extra hatótávú elektromost belföldre és Faternak egy E méretű dízel kombi és amikor mi utazunk évi 2-3x akkor cserélünk
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz
Vismajor01 #227125 üzenetére
A P2008at ugyan nem, de C4X-et en probaltam a 136lovas 50KW-s konfiguracioban. 15fokban olyan 320km-t lehetett menni vele vegyes hasznalatban. A peugeotnal viszont nem mindenkinek jon be az ergonomia (alacsonyra helyezett pici kormany) es a pattogos futomu. (A C4nek vilagbajnok a futomuve)
Inkabb E-Corsat vagy C4et neznek helyette, ha a Stellantistol valsztasz.
Leaf-et en passzolnam(mar a tolto miatt is es a hianyzo akkuhomenedzsment miatt), A Kia Niro melle pedig meg felvennem a Soult a listara. (2019>)[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
Információt szeretnék a Kia Niro Hybrid benzinmotorjáról és váltójáról, van vkinek velük tapasztalata, esetleg gyermekbetegségeik stb?
Új, vagy 1-2 éves érdekelne... Vagy inkább a Toyota Hybrid rendszerét válasszam? Köszönöm. -
Kickass
őstag
válasz
Vismajor01 #227113 üzenetére
Hyundai Ioniq/Kona
Kia e-Niro, van pár db 7M-ig
Nissan Leaf
VW ID3 alja is van ennyiért -
Vismajor01
addikt
Szomszéd venne focus helyett elektromosat, keret 6-7 milla
Második autónak lenne úgyh hatótáv nem a legnagyobb paraméter, de azért fontos. 2 kisgyerekkel (gyerekülés még egy jóideig) lenne használva az autó, de tágasság szempontjából egy prius2 tágassága lenne a minimum.
Én erre rámondtam neki egy Tesla M3at, más alternatív lehetőség van?
-
zeon.hu
nagyúr
Hátha itt hamarabb lesz válasz, Citroen topikban nem volt:
C4 Grand Picasso, melyik motort/motorokat kell kerülni?
1.6 benzin többféle van, mindkettő felejtős?
Dízelek?
(Korai kiadásokat nézek)#?*@&!
-
maroni
aktív tag
válasz
dellfanboy #227109 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
EST [link] ez lenne az nagyon szimpi csak a váltó gondolkoztat! -
maroni
aktív tag
Sziasztok , ez milyen lehet?
ford fusion 1.4 elegance durashift
Ez a durashft váltó mennyire betegágy?
Köszönöm Laci -
ParmaBoy
junior tag
válasz
bitpork #227106 üzenetére
Persze, egyertelmu. Helyen kell kezelni a dolgokat.
Ezert irom, h a nemet trioban mindig van hibakod, ha van egy csomo passziv, nekem ugy oszinte, alapbol, ahol nem torolgeti, onnan indulunk, h egy haldoklo akksi telerakja fesz. gyenge statusszal a vezerlok felet.
De egy komolyabb hoeses (az idei ev meglepoen havas volt itthon is) is egy szenzorokkal felszerelt kocsiban hagy nyomot pl.Szoval teljes mertekben egyetertek, lesz ez-az, akar soros, akar parhuzamosan tortenik a diagnosztika.
Diffidati Con Noi
-
-
mufi
senior tag
válasz
szabonagyur #227103 üzenetére
Pl egy Totalcar automatikusan ad egy arajanlatot az atvizsgalas utan a cserelendo alkatreszekrol. Ez azert jo, mert az erdeklodo latja, hogy kb milyen koltsegek varhatoak. En igy mar megmenekultem egy rossz vasarlastol. 3,5 milliorol a tulaj mar 2 misire engedte le az auto arat, nyilvan nem vettem meg, mert az autobol gyakorlatilag omlott az olaj es eleg szepen kozmetikaztak, hogy ne lehessen eszre venni.
A megfelelo szamomra kb az a kategoria mikor fater megy muszakiztatni az autojat... minden is megfelelo lehet...mint mondtam, nem szamitok ra, hogy kootsegmentes egy hasznalt auto. Csak szeretnem tudni, hogy mire szamitsak es igy mar konnyebben tudok donteni a vasarlasrol.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
ParmaBoy
junior tag
A hibakodmentes az egy dolog (amugy furcsa, mert a nemet trioban mindig van valami hibakod, ha nem torolgetik), kerdes, hogy mikor toroltek (ez latszik), mikor dobott utoljara mil lampat (ennek is latszania kell egy normalis diaggal), illetve az elo adatok alapjan van-e barmi gyanus, eltero ertek az elvarthoz kepes.
Diffidati Con Noi
-
mufi
senior tag
válasz
OPiiPO #227100 üzenetére
Nem kell mindenkinek megfelelni, mint ahogy neked sem. Aki elolvasta az elozo hozzaszolasokat majd eldonti, hogy segit e vagy nem a tobbi kb nem szamit. Lejet elofizetek, kezdem latni az ertelmet....
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
válasz
ParmaBoy #227099 üzenetére
Ezek a dolgok zavarnak engem is amiket felsoroltal. A kornyeken sajnos nincs mas lehetoseg csak annal az egy cegnel, akmely raadasul fuggetlen... amikor Pest kornyeken talalok hasznalt autot az egyertelmu, hogy a Totalcarba megy. Ott aztan tenyleg mindent atneznek.
Az auto hibakodmentes, van egy kep az egyik fekrol, de ennyi az egesz. Ha kuldesz privatban egy mailt, atkuldom a teljes emailt, lehet ugy egyszerubb lesz.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
Új hozzászólás Aktív témák
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Egyedi! Mercedes CLA 220 CDI d AMG Sport 7G-DCT.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eureka Mignon Specialita 17NX + Eureka knock box
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest