Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Igen, az O jelű mezőben szerepelnie kell akkor is, ha gyári.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Otthon szereltem fel saját magamnak bontott vonóhorgot, be lett írva a forgalmiba az is.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Olyan műszakis helyre kell menni, ahol sem a tulajnak, sem a testvérének, sem a sógorának nincs autószerelő-műhelye, ennyi
mondjuk a vonóhorogra ez nem igaz.Hásó fóliánál már olyan sok jön gyárilag fóliázva, hogy fejből (szerintem) úgy se fogja tudni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
A vonóhorog benne kell legyen a forgalmiban, a fólia meg ha van műbizonylat és a szabályoknak megfelel, szinten okés. Ez az, amiért engem sem húztak meg soha egyik autóval sem.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tudom milyen műszaki vizsgára jártok.. Nálam van vagy 5 cucc amibe beleköthetnek de soha egy szót se hallok. LEDes tolatólámpa, utólagos vonóhorog, fóliázott ablakok, etc.
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Evi 10.000-15.000km kerulne bele kb. Masodlagos auto lenne.
Eladas valahol 5ev hasznalatnal lenne. Szval ha veszem 40.000km+(15.000km*5)= 90.000km es 115.000km kozott adnam el.A valto rizikossagaval tudok vmit preventiven csinalni? Mittudomen valtoolaj csere ciklus orvidebbre vetele?
-
Genji
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ennyiért simán kipróbálnám, bármilyen sufnituning megoldás is, de útban van a soundbar. Valami tükröződésmentes fóliát nem lehet feltetetni a szélvődőre?
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szép por- és rovartetemgyűjtő.
-
Genji
őstag
Sziasztok! A héten vettem át egy Ford Explorer EV-t (77kWh extended range / prémium felszereltség). Még tapasztalom a kocsit, de ha valakinek kérdése van esetleg, szívesem válaszolok. Sok a pozitívum, egyelőre egy dolog zavar, a szélvédő belül tükrözi a műszerfal tetejét ami nagyon idegesítő, mert folyamatosan a látóteremben van. Valami matt anyagot kell oda tennem, vagy esetleg tapasztalt már valaki hasonlót? Milyen megoldások léteznek?
-
ClayMore
aktív tag
Megint itt.
Renault Captur 1.3 tce automatával? Ebben a motor és váltó szerintettetk tatrtós darab? Sokkal jobbakatt olvasok róla mint a 0,9es és 1,2es tce motorokrol...
3 éves, fullos, 30-40000km-rel, vezeettt tszervizkonyvvel 18000EUR. És itt ugye a vezetett szervízkönyv az azt is jelenti ami a nevében van
Szval ennyiért még hajlandó lennék megvenni egy autót. Fogcsikorgatva.
-
Chereiose
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, max addig. Ma megyek megnézni egy S-Crosst, meglátjuk mi lesz.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
7-be azért egy X-Trail is belefér 1.3TCe-vel, aztán az már méretes is.
-
Chereiose
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, kb így ennyi.
Ezek közül meg nálam nem kérdés, figyelembe véve a fenntartást is. -
wwhy
veterán
válasz
lockdown90
üzenetére
Továbbítom a javaslatot/kérdést, tényleg nem magamnak keresek (bárcsak úgy lenne :-D)
-
-
Chereiose
addikt
7 millió környékéig létezik szerintetek mondjuk az S-Crossnál jobb vétel (persze tudom van aki sose venne Suzukit), akár automatában, tehát aminek van hasmagassága is, 4 hengeres, és nem egy mini autó?
-
Eugene Roe
őstag
Egy kicsit más kategória a kettő
de nekem is nagyon tetszik a G31-es BMW, mondjuk BMW-t sose vennék x16-tal meg x20-szal, de akkor legalább a 2 literes x20 legyen.(Ezeket mondjuk már x30-cal is csak könnyek között, de megértem, hogy kevesen szánják rá x40-re a rávalót.)
-
wwhy
veterán
Köszönöm a segítséget mindenkinek

Vismajor01: mivel céges autó+lízing lesz, magánszemélytől nem tudunk vásárolni.
És kellene még egy ajánlás: használt, 3-4 év, kombi vagy SUV, benzines vagy plugin, AWD, automata, keret kb. ugyanaz, 13-15M
Az eddig kinézett egy Volvo V90 V90CC T8 MHEV AT AWD
illetve a kollégák nagyon zsolozsmáznak a BMW 520i Touring mellett, ami ugyan nem hibrid, de szerintük messze jobb vétel lenne, mint egy V90 ... -
Chereiose
addikt
Ez a Peugeot 2008 gondolom még a szíjas vezérlésű 1.2-es, ez kerülendő darab ha jól sejtem? [link]
-
wwhy
veterán
Srácok, javaslatot kérek:
- új/ max. 1-2 éves autóra, keret kb. 13-15M, plugin hibrid vagy benzines, automata (kínai kizárva).
- SUV vagy kombi, 2 gyerkőc+lomok, napi 15-20, illetve évente párszor 1000-1200km. -
Chereiose
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
7,1-től vannak már 2022-esek, 100e futás alatt, én inkább arra hajlok akkor már.
-
Chereiose
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem rossz, de nem is jó

Nem durván többért már van a faceliftes is, ez nálam max 6,5-öt ér, kevés km ide vagy oda.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Chereiose
üzenetére
Pedig az ára Scross szinten nem rossz, kollégámét 6,5-ért akarták megvenni úgy, hogy manuális és volt törve is, plusz a kék fényezése valami botrányos volt már, km is hasonló 50e körül és 2021 nyári mint ez.
Nekem ami nem tetszik benne, hogy az ülések mennyire koszosak
-
Chereiose
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az igaz, de az ára miatt engedtem el ezt, nem éri meg.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pontosan, a műhelyek olyanok, mint a kutya, megjelölik a területüket - főleg rendszámkeret cserével. Az ég-világon semmi jelentősége nincs. Át kell vizsgálni, autót veszünk, nem JSZP riportot

-
szabonagyur
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Egy rendszámtábla keret csere miatt nem megnézni szerintem hülyeség.
Pl. anno VW megcsinálta azt, hogy Miskolc helyett máshova vittük szervizre, első dolguk az volt, hogy átmatricázza a sajátjára, hogy azt reklámozd nekik ingyen.
-
válasz
imyourfriend
üzenetére
egy Nissan kereskedésből eladó, az indokolhatja a rendszámtábla tartó cseréjét.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Át kell nézetni nagyon az tuti.
-
Sziasztok!
Használt PHEV vonalon a VW csoport ( Passat GTE, Octavia iV stb) és esetleg a kicsit drágább Toyota RAV4 PHEV-n kívül valamit érdemes még a látómezőre venni?
Szívem kicsit a Toyota fele húzna az egyszerűbb, megbízhatóbb technika miatt, bár talán a VW-ről sem olvasni annyit rosszat főleg ha rendszeres a karbantartás. Árban egy a 8-10mFt amit elsőre belőttem
-
tboldi
nagyúr
válasz
imyourfriend
üzenetére
Lehet, hogy egyszerűen csak így tetszett az előző tulajnak. Nálam is felemás a rendszámkeret, elöl sima fekete, hátul olasz zászlós.

-
imyourfriend
őstag
Az a furcsa az egészben, hogy mind a három alkalommal ugyanaz a rendszám szerepel a képen. Képekről az autó nem tűnik rossz darabnak, bár nem vagyok jártas Suzukik terén ez a dolog ami feltűnt. Képről rendesen össze van szerelve, reméljük van a csoportban aki megmondja a törést/javítást hogy lehet ellenőrizni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ne aggódj, ez mindegyikre igaz. De tényleg, MINDEGYIK általam keresett típusra ha rákeresel redditen/youtubeon akkor találsz valakit aki tök értelmes indokkal (tehát nem az h ne vedd me' csúna' ) elmagyarázza miért ne vegyél. A mustangban a highvoltage cucc szállhat el, a jaguárban az akksi, az audiban az elektronmotor, az MEB tele van hülyeségekkel, a jóskapistán eltűnik a reverse, valamihez nincs szervíz, valamihhez túl sok szervíz kell. Itt imádtam a v60 phevet amiről mátrai zoli olyan hosszú típushibalistát mesélt el a totalcar musorban hogy extra időt kellett kérni a terembérlésre, és egy forintot nem kellett költenem rá 20e km alatt, most itt van a Lexus ami a prius hibrid alapokon van és már költeni kellett az akksijára, a motorjára, a felfüggesztésre lassan 2 millió forintot
Úgyhogy nem azt mondom h megveszem amiről mindenki tudja h szar de nem fogok elengedni egy típust mert lehet valamilye valamikor elromolik
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
"kb. többet volt szervízben 80k km alatt, mint forgalomban."
Mondjuk ezt a korszak, új VAG konstrukció közül bármelyik tudhatta, az előző Golf is jó esélyekkel pályázott rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Id4-hez nem értek, de egyik ismerősömé újonnan véve is kb. többet volt szervízben 80k km alatt, mint forgalomban.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Amúgy simán lehet, h tök jó kis gép, és semmi baja (az amúgy is egy város) nem lesz.
Viccen kívül. -
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Aiways U6 vagy Skywell ET5.
Szeretem olvasni a fórumtársak kalandjait.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Na egyelőre itt tartok:
VW ID4 - Kicsit puritán belső, nincs igazi egypedálos, de nagy fordulókör és jó platform
Skoda Enyaq- Kb ugyanaz mint VW id4 de nem fogott meg
Ioniq 5: Nekem nem tetszik, alacsony, de tényleg nagyobb mint gondoltam, nincs kizárva
Jaguar I-Pace: Szar konstrukció, lehúztam a listáról
Audi e-tron: Szintén zenész, kuka
Audi Q4 e-tron: Jó lehet, de a mi árkategóriánkban csak full fapadosok vannak
Ez persze változó, ha bejön egy jól felszerelt példány akkor érdekes lehet
Aiways U6: Nagyon tetszik kivül-belül, jó áron van, jó hatótáv de szervízháttér?
Mustang Mach-e: Kb ugyanaz a probléma mint Audival h mi ársávunk (8m környéke) csak a fapadosok vannak(nemtudom felfogni hogy veszel 30-40 millió környékén audit-mustangot és kézzel akarod tologatni magad az ülésben h spórolj 300 ezret v mitudoménymennyit)
Skywell ET5: Nem tud róla senki semmit
Modell X: Még nem néztem meg jobban, de ennyiért 2016os viszonylag sokat futottak vannak úgyh valszeg ezt berakom a "erre nincs pénzem" mappába az Y mellé
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend
üzenetére
Ha egyedi rendszáma volt akkor azt megtarthatja az előzőt tulaj, illetve ha ellopták róla akkor is újat kap.
-
Chereiose
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Igen néztem én is, de most törve lett volna? Vagy nem tudom mi indokolja a cserét. És ha igen akkor úgy javíttatta, hogy nem biztosítón keresztül.
-
Chereiose
addikt
Szerintetek az hogy lehetséges, hogy ennek a Suzukinak lekérdezve asszem 3 eredetvizsgája is volt 4 év alatt? Pláne ennyi km-rel. Kereskedő szerint pedig egy idős tulaja volt.
[link] Valami itt nekem sántít. -
válasz
penge111
üzenetére
kicsit kokszol mint az összes közvetlen befecsis motor, dct amolyan lutri, rövidtávot úgy en-bloc nem szereti a technika
manuállal vedd ha veszed, úgy kiesik egy nagyobb potenciális problémakör, diózni vidd el időnként 50-100e km-enként), 1-2 km-es etapokra meg ne ezt használd, amúgy sokan szeretik, szerintem is jó autó (haver apjának van egy ilyen, semmi gondja nem volt vele)
-
penge111
addikt
Hyndai Tucson 2018-2020 közötti benyás autót érdemes venni, ha igen milyen motor az ajánlott, vannak e ismert tipushibák?
-
Plerix
csendes újonc
-
tam@s
tag
Sziasztok! Segítséget és tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek a következő helyzetben. Talán van valakinek valami jó tippje családi MINDENES megoldásra. Egy autót szeretnék mindenre, 2 kamasz cipelésére hétvégente, nagyszülők menedzselésére a mindennapokban (>75 év, nehezen mennek) és a családi kirándulásokra tetőbox-szal is. Fogalmam sincs, hogy SUV, egyterű, vagy valami kompakt (de nem kombi) a megfelelő.
Milyen autót javasoltok? A Jazz GD már öreg és itt Bp.-n mindenki letolja, vagy elévág, a Zafira B‑t pedig szeretném leváltani egy frissebb, de hasonlóan praktikus autóra, meg egy kicsit nagy a parkoláskor a városban. Nem kell a 7 személyes már. Vállalható megjelenésűt keresek. A legtöbbször 4-en utazunk maximum.
Fő igények:
Benzines motor, kézi váltó.
Hátsó sor: 14-15 éves gyerekeimnek hosszabb utakra is kényelmes legyen.
Első sor: Nagyszülőket kell sokszor cipelnem a kórházba, van egy Toyota Corolla HSD céges, nehezen ülnek le. A céges autó lehetőség megszűnik amúgy.
Bringaszállítás: tetőn megoldott (Thule Proride), de jó, ha fektetve is befér egy országúti, kivett első kerékkel. Triatlonozom, szóval ez fontos nekem.
Útvonalak: hétköznap főleg rövid, kb. 20 km‑es utak, agglomerációs használat, havi 1x 200km kirándulás.
Nem dízel, nem automata, bár nagyon fáj rá a fogam, de nem akarok szívni az autópálya mellett, meg sokszor hagyom itt pár napra a feleségem, fontos a problémamentesség.
Ár/érték arányban reális, fenntartásban ne legyen horror. 4mFt az az összeg, ami nem fáj, ha összetörik, vagy megkarcolják a parkolóban. Vagy kevesebb persze.
Eddigi jelöltek:
Opel Zafira Tourer (C), Honda HR‑V, mert a Jazz megbízhatósága nagyon jó. VW Golf Sportsvan, Kompakt ötajtósok (Honda Civic, Toyota Auris). Jöhet más ötlet is persze, ezért is írok!
Kérdésem:
Melyik irányt tartjátok a legjobb kompromisszumnak?
Van valakinek hosszabb távú tapasztalata a Golf Sportsvan vagy a Zafira C benzines motorjaival (pl. 1.4 TSI CZDA/CZEA vs. Opel 1.4T)?
Érdemes inkább a kompakt ötajtósok felé menni, ha vállalom a csomagtér kompromisszumot, vagy maradjak a tágasabb egyterű/crossover vonalon?
Esetleg más ötlet? -
user2
csendes tag
válasz
Plerix
üzenetére
Ránézésre az első majdnem biztos, hogy céges/kulcsos autó volt. A legalapabb kivitel.
Attól, hogy szervizkönyves, még nem biztos, hogy 30e km volt két olajcsere között, de persze meg kell nézni.
Nagy általánosságban ennyi km-rel én nem merném javasolni ezt a motort. Nem biztos, hogy rossz, de sajnos nincs jó híre. Ha betartották a 30e km-t, akkor majdnem biztos hogy gond lesz vele. Érdemes benézni a hyundai/kia topicba. (Persze felezd el nyugodtan, amit olvasol. Nem alaptalan, de sok a riogatás része is. Ez egy ilyen fórum.)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Plerix
üzenetére
Ezek MPI (szívócső befecskendezés) motorok, szóval vehetőek.
A 101 lovas verzióval vezettem 2014-es i30-at. Én sokkal rosszabbra számítottam motorerőben, mert a picike, szívó motor és az euronormák együttese általában használhatatlanná tudják tenni a haladási képességet. Az említett i30 kombi kivitel volt, ami nehezebb, de így is egészségesen lehetett vele haladni. Pályára nem ajánlott, de normális városi/országúti helyváltoztatásra alkalmas. Alkalom adtán még előzésre is képes. -
-
ClayMore
aktív tag
Nezegettem arakat es az azert mar elegge felviszi az arat. Marmint ha TSI-ket nezegetek.
Ha elengedem a nagy teret es meretet es marad a:
- megbizhatosag,
- idotallosag mar amennyire ez a mai motorokkal letezik,
- automata valto,
- benzines amivel lehet normalisan savotvaltani, kigyorsitani, stb.Akkor mi johet szoba? Van erre vmi best buy? Vagy az a verdikt, hogy hajtsuk szetesesig az 1.0 corsat es psoroljunk inkabb meg?

-
Plerix
csendes újonc
Sziasztok!
Kia Ceed 1.4 CVVT motornál mire érdemes figyelni?
Találtam két "fiatal autót" ami kb 200-250 ezer kilométert mentek. Gondolom ilyenkor már vezérlés csere meg kellett történjen. Az olajfogyasztás ilyenkor már megjelenik? Még nem beszéltem a kereskedővel, de elvileg vezetett szervízkönyvesí így valószínű 30 ezrenként volt olajcsere.
konkrétan:
[link]
[link]Jelenleg pont ebben a 2-3,5 millió forintos ársávban keresek nem nagyméretű benzines autót. Sajnos az itt ajánlott típusok, nem tehetek róla, de nem tetszenek (megane3, civic 8gen, auris)
. -
Dika22
tag
Sziasztok! Az első szériás 1.2 tsi-ről tudnátok véleményt mondani? Érdemes venni 200 ezer km környékén?
-
válasz
Renpeter
üzenetére
az Octavia, lecserélném egy Mk3-asra. Konstatáltam, hogy ebből a szériából már csak a “rettegett” TSi van
Mit értesz "rettegett" alatt?
Ha a régebbi TSI motorok láncos vezérlésével kapcsolatos problémákat, akkor azzal az MK3 szériánál nem kell foglalkozni, ugyanis az MK3 szériában az 1,4 TSI motorok már kivétel nélkül a probléma mentes szíjas vezérléssel vannak szerelve

Nekem 10 évig volt MK3 Octaviám, semmi gond sem volt a vezérléssel

10 év alatt a szokásos kopó alkatrészeken felül egy akkumulátort, egy kettes lambdaszondát és egy klíma vezérlés állítócsappantyút kellett cserélni. A híresztelésekkel ellentétben az olajat sem eszi, egyedül a szívósor kokszosodás lehet probléma, de az tisztítható többféle módszerrel is, és utána ismét tökéletes lesz az autó.
Ilyen jó autóm valószínűleg sosem lesz életben.
2015- közepén 5,8 millió Ft-ért vettem, 2025 őszén 4 millió Ft-ért adtam el

-
tboldi
nagyúr
Rossz topik, van olajos és olasz autós is, ahova jobban passzol a kérdés.

Egyébként attól függ, milyen váltód van, ha M32, akkor Tutela Matryx 75W85, ha C635, akkor Tutela Gearforce 75W.
szerk.: Tök jó, a Delta kezelési útmutatója meg a Tutela Technyxet írja az 1.6-hoz.

Én a MiTóból indultam ki, abba is szerelték ezt a motort ezekkel a váltókkal. -
mufi
senior tag
Sziasztok,
Lancia Delta Mjet 1.6 manyális dízelbe milyen váltóolajat vegyek? Motul Motylgear 75W85 vagy 300 75w90? -
Renpeter
csendes tag
Sziasztok!
Közeljövőben elgondolkoztam az autóm váltásán. Jelenleg egy Mk1-es Octaviat hajtok, lassan van benne 400ezer km, 6 éve van nálam. Elkezdtek rajta kijönni kisebb, de mégis bosszantóbb hibák, jelenleg a fűtés adta meg magát, alapjáraton nincs, magasabb fordulaton meg van. Kicseréltem a termosztátot, de semmi. Motorikusan még rendben van, nem nagyon zabálja az olajat, 90%-ban városban használom.
Rég nézelődtem a piacon, nem vagyok egy nagy autóguru, de mivel “bevált” (értsd: költeni nagyon nem kellett) az Octavia, lecserélném egy Mk3-asra. Konstatáltam, hogy ebből a szériából már csak a “rettegett” TSi van, viszont küllemre nekem bejövős. Kis városi autók (Yaris és társai) nem igen nyerték el a tetszésem, még ha talán az is lenne a leggazdaságosabb opció, közlekedőedénynek akkor még a mostani is jobb.
Kérdésem, hogy van valakinek hosszabb távú tapasztalata az 1.4 TSI motorokkal szerelt Octaviakkal? Érdemes lenne belevágnom? Szeretnék már egy modernebb autót, amiben azért már a felszereltség korszerűbb. Ez lenne a best-buy a sávban, vagy nézelődjek még? 2014-től felfele nézelődök évjáratban a felszereltség miatt.Köszi előre is!
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Ok. De akkor mi a fene marad ami benzines, kb olcso, nyomatekos, viszonylag tagas.
Dacia lenne jo csak a motorjaikkal baszik menni a kocsi tapasztalataim szerint es eggyel szarabb a belterben az anyaghasznalat mint szeretnem.
Unikornist keresek?
-
batai15
félisten
válasz
imyourfriend
üzenetére
Akármennyire is szerettem a régebbi peugeotokat , meg akármennyire tetszenek külsőre az újak tőlük semmilyen autót nem vennék. Se belső égésűt ,se elektromosat. Max dízelt , de abból sem az 1.5 ami már mindenben benne van. Egy 5008 meg az 1.2 motorral külön vicc számomra .
-
imyourfriend
őstag
válasz
ClayMore
üzenetére
szentgotthárdi gyár rengeteg kínai és indiai alkatrészt kap, kis túlzással csak a blokk, hengerfej és a főtengely ami Francia.. ki lehet fogni egész elviselhető darabokat csak akkor ajánlom ha nincs más vagy nyomott áron adják. Alapvetően mint motor ki lettek küszöbölve a hibái csak a fillérb*szás nagyon megy Stellantisnál az elektromos éra meg nem nagyon jön, persze már mikor be lett jeletve.

-
Gombinyó
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Jól hangzik. Akkor még valszeg szezon előtt vehetek új szettet.
A scalan volt hasonló puruttya nyári gumi. -
HdRew
őstag
válasz
ParmaBoy
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, akkor azt kilövöm.
Melyik vállalható esetleg Kia vonalon?Köszi szépen, ez tényleg jól néz ki nagyon!
Illetve ha esetleg nagyon szakad a kötél, akkor akár kollégám Apukája ki tud menni Németországba, mert sok kocsit hozott be régebben. Az biztos, hogy a választék nagyobb lenne, bár nem tudom mennyire érné meg.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
*Akarod mondani, Goodyear. Azon belül melyik Eagle F1, Asymmetric 5 talán?
Enyémen Bridgestone Potenza S005, amíg friss, addigra nincs vele gond. Érzésre 3 szezon alatt elkopik.#232295 szőröscica: Akkor vélhetően megtaláltuk a probléma forrását.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Koszi! Ha jol olvasom most akkor kb 2023/2024-ota mar lancosak a puretechek. Ha erre figyelek vasarlaskor akkor amugy ez egy megbizhato es jo motor?
-
HdRew
őstag
válasz
szebe
üzenetére
Mivel asszonypajtinak már van egy Yaris a birtokában, így a rövidebb túrákra mindenképp azt használnánk, én pedig Vácról járok be Pestre heti 1x minimum, néha többször is.
Rokonok vannak Hargitában, évente mondjuk 1x megyek, illetve nyaralások/hosszabb utak.
A különbséget megértem, a 2.0 cr tdi-t ismerem, a közeli családtagok között ketten is elégedettek vele. Illetve a szívó benzinnel olyan nagyon sok hiba nem lehet, de tényleg bármi jó nekem, a lényeg, hogy ne ugorjak bele valami végtelen pénzszivattyúba.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Asszonynak meglett a kocsija, most nekem kéne segítség.
2-es Priusról váltanék, 4M környékén kéne egy lehetőleg kombi vagy 5 ajtós kocsi, igazából nem zárkózok el egyetlen márkától sem.
Amiket idáig nézegettem:
2.0 cr tdi-vel szerelt Skoda/VW/Audi/Seat.
1.6 GDI Kia Ceed SW
1.6 Sce Renault MeganeValamit még tudnátok ajánlani?
Köszi szépen a segítségeteket előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Projektor topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez persze változó, ha bejön egy jól felszerelt példány akkor érdekes lehet