Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Érdekes ez a hektikus működés.
nálam a rutinok néha beragadnak, a felét végrehajtja, a felét nem.
Az állapotjelző szerint néma az óra, a menüjéből nézve pedig hangra van állítva, jelez is óránként, üzenetet stb.
Az energiatakarékos mód az éjszaka után sokszor bekapcsolva marad, ezt is csak azért veszem észre mert a csuklómat forgatom mint valami bolond
mire rájövök, hogy takarékos módban maradt.
Ellenben az aksi meg szárnyal, eddig nyögve volt meg a 2 nap, most meg lazán hozza a 3 napot, jelenleg 48% és azt írja 2 nap és 6 órája volt töltőn.
Nem telepítettem semmi újat, minden úgy ahogy eddig. -
qltsar
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Nalam egyik naprol a masikra elkezdett laggolni a quick panel lehuzasa, meg a csempek balra jobbra huzkodasa is beszaggat, ha nem akkor meg, mintha kevesebb FPS-sel menne, mint elotte.
CPU info szerint semmi sem huzza az orat a hatterben.
Reduce transparencyvel egy fokkal jobb a helyzet, de ugy sem olyan, mint 1 honappal ezelott, ugyanezzel a szoftververzioval...erthetetlen.
-
Üdv! A legfrissebb szoftverrel nálam azt csinálja egy ideje, hogy megy az óra szépen AoD-vel (de ez sem minden számlappal), és amikor felélesztem érintéssel a kijelzőt (ez van beállítva), mintha visszaugrana arra az időpontra, amikor elindult az AoD, majd gyorsan az aktuális időre vált. Baromi zavaró, mondanom sem kell, hogy ezzel az alap funkcióval ilyen probléma van. Érdemes lenne visszaállítani? Nem nagyon kellene újra belakni, nem sok cucc van rajta, de ha feleslegesen megcsinálom, az mégis idő
Köszönöm! -
Jabby
őstag
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Új GW tulaj vagyok (W8), érdeklődnék, hogy milyen appokat használtok, ami hasznos számotokra? -
Atomgeszi
nagyúr
Kiirta az óra, hogy onceluan lefrissíti éjfél után.
-
Fall-N
veterán
Nem tudom mi ütött a Samsung Healt frissítés után a Samsung szerverébe, de kidobott mindkét programból (Wearable és a Health), majd vissza sem engedett a kétlépcsős azonosítással. Nem jött meg az igazolás letiltotta a fiókot a sok próbálkozás miatt. Még jó, hogy volt egy régebben regisztrált Samsung fiókom, azzal be tudtam lépni. Igaz nem volt ilyen egyszerű a dolog, előtte FR kellett az órára, mert nem akarta összehozni Wearable az órával a szinkront a másik fiók miatt. Szerencsére volt biztonsági mentésem, így nem kellett újra belakom az órát.
Előtte próbáltam elő chaten megoldást kérni a Samsung Care-nél, semmit sem tudott segíteni a kedves Éva nevű ügyfélszolgálatos. Nem tudom mi volt ma, eddig sosem volt gondom a belépéssel. A Samsung Healthben még eddig a a másik fiók maradt, lehet ott is át kell váltani majd a régebbi fiókra. Gondolom, akkor az eddigi adatok mennek a levesbe.
Persze annyi nehezítés van, hogy Realme telefonom van, nem Samsung, ha az utóbbi lenne, akkor csak rá kellett volna nyomni egy felugró értesítésre a kétlépcsős azonosításnál.
-
-
helixP
nagyúr
Sima 6-oson a UI 8 frissítés ota óta a Ne zavarjanak mód kikapcsol magától, ha az óráról kapcsolom be: kb. 6–10 másodperc után az órán és a telefonomon (Fold6) is kikapcsol. Ha viszont a telefonról indítom el, akkor rendben bekapcsolva marad.
Csak a gyorskapcsolóból van így. Ha a Beállításokból kapcsolom be, működik. Akkor is bekapcsolva marad, ha a gyorspanelon külön kiválasztom az " Amíg ki nem kapcsolom " opciót.
Szerk: aszem általános bug, más fórumokon is jelezték...
-
janaman01
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
LTE verziós 44mm de nincs esimem ( vajon mennyi a limit?l
Telóval párositottam az intézett mindent google belépést wallet hozzáadása stb wifit bekapcsoltam az órán, szinkronizált is, meg felnyomta a firmwaret. Egyszer kapcsolta be apósóm 2024.06 os gyártású, aztán betette a fiókba😅 , ma szóba került valahogy aztán a kezembe nyomta😀
Köszi az infót
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
janaman01
üzenetére
Nem kell telefon hozzá, előtte ugye amikor párosítod érdemes telefonról feltenni a kártyát a walletba, utána elindítani az órán a wallett alkalmazást + a pinkód beállítást elvégezni. Ezután mehetsz telefon nélkül.
Mondjuk ha lte verziós akkor biztos nem kell aggódnod, ha csak bt akkor van egy limit h mennyiszer fizethetsz vele. -
janaman01
addikt
Sziasztok új vagyok. Egy s25 u hoz promócióba várom a watch 8 at( ha nekem itélik egyáltalán)
Apósóm egy watch 6 -ot adott nekem , amit egyszer használt.
Kérdés: ha NFC vel fizetek( wallet) kell e bluetooth kapcsolat a telefonnal? Magyarul zsebbe kell lenni a telónak? Vagy elég ha rajtam az óra beslattyogok a boltba és fizetek..
Illetve van e valami amit még tudni kell ezzel kapcsolatban? Nem akarok égni az üzletben
-
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Mindenkinek Kellemes Karácsonyt!
Járt már úgy vki, hogy óraszámlapot cserélt és egy töltést követően nem érzékel a kijelző?
Nem tudom a kódot beütni, mert nem reagál a kijelző érintésére és így az órát újra sem tudom indítani, mert az újraindítás jóváhagyásához is kellene a kód beütése.
Wearable alkalmazásból nem lehet az órát újraindítani - kerestem, de nem találtam.
-
Lajmund
őstag
válasz
ferenck
üzenetére
Ez tök jó csak ki a jó édes akárki használ otp kártyaterminált?
Sose láttam még olyat.
Aldiba a csajszi azt mondta hogy nem kaptak rá engedélyt hogy lehessen úgy is fizetni. Ebből nekem az jön le hogy a készülék tudná csak a szoftver nem engedi nekik. Szóval ez megint valami NER-es fa§zoppás vagy töketlenség vagy ezek keveréke. Mindegy ha egyszer életembe látok egy otp terminált én már készen állok. 
-
Lajmund
őstag
Tök jó hogy fel lehet venni a szépkártyát a kártyák közé csak éppen mindenhol ahol eddig vásároltam csak a plasztik kártyát fogadják el.
Tegnap egy szép összeget hagytam az aldiba annak tudatában hogy szép-ből fog menni.. Hogy ezek az idétlen állami faszságok sose tudnak rendesen müködni. Pedig pénz az lenne fejleszteni.. Ha az aldiba nem megy akkor kb sehol. Elkényelmesedtem nem szoktam magammal pénztárcát meg semmit se hordani most legalább a szépet magamhoz kell venni. 
-
pczinder
tag
Hogy lehetne teljesen letiltani az alvásérzékelést? Ledőlök délután 10 percre, ébredés után fekete a képernyő, AOD kilőve (úgy használnám), csak koppintásra ébred és sokáig úgy is marad!? Nem érdekelnek az alvási adataim, pontosan tudom, hogy rosszul alszom, nem horkolok stb. Szeretném úgy kikapcsolni, ahogy van.
-
pczinder
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Igen
-
Atomgeszi
nagyúr
A diktálás üzenetre való válasz nem tud magyarul, vagy én nézek be valamit?
-
cintula187
addikt
Xiaomi telefonra csatlakoztatva btw a switch el kéne mennie a mentésnek?
-
Evo50
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Na most már én se tudok hozzáadni.
Év elején még másik szolgáltatónál csináltuk meg, 3 esimet adtam hozzá úgy, hogy előbb kikapcsoltam az aktívat és utána hozzáadtam egy másikat. Az előbb ki akartam próbálni, de most nekem is csak az eltávolítást kínálja fel! Nem tudom, hogy ez most valamelyik szoftver frissítés következménye vagy esetleg a szolgáltatóhoz lehet köze. -
Evo50
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Csak kikapcsolod az egyiket másikat meg be.
-
-
Evo50
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
5-öt tud tárolni, de egyszerre csak egy lehet aktív!
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Nem.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
LTE óra tud egyszerre 2 csomagot kezelni ? -
kanyi51
senior tag
válasz
ferrari0819
üzenetére
Hogy csináltad a Factory resetet? nekem sehogy sem sikerül
-
ferrari0819
tag
Sziasztok! Nálam pozitív hatása van az új rendszernek. Eddig 2 napot sem bírta az óra most meg viszi a 3-at ugyan azzokkal a beállításokkal. A frissítés után volt egy Factory reset.
-
Lajmund
őstag
Ha az órát átviszem új telefonra ami szintén samsung akkor minden jelenlegi beállítás megmarad az órán?
-
vodrosjozsi
addikt
Érdekes nekem ilyen sose volt.
Samsung telóm van. Lehet ez a xiaomi telefon átka
-
Lajmund
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Eleinte bosszantott engem is de már elengedtem. Néha azért fel tud cseszni. Facért nem indul el egyböl a pulzus mérés ha beütöm a kodot? Megoldás még hogy egy darabig hagyod a kezeden és utána ütsz kodot. 2.5 éve ilyen de néha jó. Fene se érti.
De ha már itt tartunk alapbol meg vagyok elégedve az órával. DE miért nem engedi hogy utolag igazitsak az alváson? Mert ö már kiszámitotta? És ki a fact érdekel ha hamarabb kezdi el mérni?
Másik ami még a kedvencem hogy pl egész héten edzek mint állat. Van egy pihis napom és máris lepontozza az energiám mert kevés volt a mozgás elözö napon azaz a pihenö napon.. XD Idétlen de amugy szeretem mással nincs bajom. -
Atomgeszi
nagyúr
Az mennyire normális, hogy alszom az órában, reggel felkelek, amíg készülődök felrakom tölteni, majd felveszem és konkrétan 12x kérte a feloldómintát egymás után?
Beírom, még a menübe is bemászok, vissza óra. Majd sötét a kép, megint kódot kér. Utána megint sötét, megint kód... És 12x... Van, hogy csak 6x szokta.Ki vagyok hűlve és nem érzékeli, hogy már rajtam van? Oké, hogy az S/M szíj picit nagy, de amúgy napközben meg semmi baja.
-
Fall-N
veterán
válasz
mSchumi87
üzenetére
Samsung szabadidő szíj, vagy mi a neve. Amikor le volt árazva a MediaMarktban, akkor vettem féláron, amúgy 20+ ezer Ft. Igaz érezhetően jobb minőségű, mint az átlag párszáz forintos szíjak. Új korától fogva ezzel használom az órát, a gyári 0 perces. Még a Watch FE-hez vettem tavaly.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mSchumi87
üzenetére
Gondolom elsősorban olyanok írnak oda, akiknek problémája van és rákeresnek a Google -ben. De ettől függetlenül simán lehet, hogy volt pár ilyen gyártás, ahol lefutott X darab ilyen hibával. Akár mindegyik Classic szériában.
Bár lehet csak annyi, hogy vannak olyan darabok, amin lazább a lünetta, de jelentősége nem igazán van. Leesni nem fog, az érzékelése normális.
W4C -ről tudom, hogy azon szorosabb volt. W6C és W8C lazább, de inkább azon vettem észre, hogy könnyebb forgatni.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mSchumi87
üzenetére
Volt már ilyen másnál is.
Az nem normális, ha ennyire mozog. -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olyan kerdésem lenne a lunetta mennyire mozog nektek? Gondolok itt fel le meg oldalra mozgatásnal, teljesen feszes vagy azert van kilengése minimalis?
-
cintula187
addikt
ma reggelre mintha eldobta volna a kapcsolatot az óra a mobillal és az óra átvitele a telefonra is sikertelen többszöri próbálkozásra. marad még valami vagy csak az óra reset?
-
qltsar
veterán
válasz
Capella
üzenetére
Emlékeim szerint a ~2 napos üzemidőmet 3-5 órával rövidítette, de ez mindenkinél mást fog adni, mivel más a felhasználási szokás.
Nem az állandóra bekapcsolt WiFi a probléma, hanem amikor kap egy pinget vissza a PlayStore-tól, Galaxy Store-tól, aztán nekiáll frissíteni az appokat automatikusan, illetve, amikor megszakad a telefon, nekiáll felküzdeni magát WiFi-re.
Bár BT-ről lassabb az app frissítés, mégsem eszik annyit, mintha automatán kapcsolgatná, és aztán töltene le.
Ahogy kimegyek a fürdőszobámba, szakad a kapcsolat a telefonnal BT-n, ha minden egyes alkalommal ezt naponta többször is megcsinálja, akkor WiFi kapcsol, hálózatot keres, csatlakozik, majd ottmarad egy ideig, még, ha BT kapcsolat vissza is állítódik, majd lekapcsol, és újra.
Továbbra is, ez az én felhasználási szokásaimmal "mért" tapasztalat, másnál ez lehet még szignifikánsabb, vagy sokkal elenyészőbb is.
-
Capella
senior tag
Elvileg valamivel többet kell fogyasszon állandóra bekapcsolt wifivel. Kérdés mennyivel?
Ki lehetne nagyjából mérni így is, meg úgy is. Persze nem tök azonosak a mindennapi használatok.
Ha csak nüansznyi a különbség, nincs több óra, fél nap, akkor kár veszkődni a kapcsolgatással, úgyis tölteni kell majd kábé ugyanúgy. -
qltsar
veterán
Egyértelmű, hogy így van.
Nálam max akkor tud bekapcsolni magától, ha töltőre rakom (Dev options-ben állítható), de ahogy láttam, ott sem nagyon kapcsolja be, és BT-n frissíti le az alkalmazásokat is.
Bekapcsolt WiFi-vel egyértelműen többet eszik, akkor is, ha nincs aktívan a WiFi hálózaton.
-
sbalu1
senior tag
válasz
Capella
üzenetére
Én azt vettem észre, ha az órán állandóan be van kapcsolva a wifi, akkor jobban foygyaszt egyébként se túl acélos üzemidőn.Ezért a wifi nálam alapból ki van kapcsolva és azon belül automatára van állítva, ha az órának mégis szüksége lenne rá.Bekepcsolt wifi mellett esetleg az óra keresheti a hálózatokat és ez fogyasztással jár.
-
Fall-N
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Otthon minek csatlakozzon hozzá? Leginkább akkor van BT-n összekötve, amikor nem vagyok otthon, munkába stb. Tök fölösleges, hogy duplán lássam az értesítéseket. Viszont munkába nem lehet használni telefont, így látom ha keresnek, menet közben meg kényelmesebb ha netán jön egy hívás akkor felveszem az órán.
-
Fall-N
veterán
válasz
Capella
üzenetére
Ezen az órán még nem próbáltam, viszont Watch FE-n párszor előfordult, hogy ha be volt kapcsolva a Wi-Fi akkor merült az óra, mint a kő. Fene tudja mi pörgette a háttérben. Lehet, hogy külső alkalmazás frissített adatot (pl. időjárás komplikáció számlaphoz). Ezért szoktam kikapcsolni, ha éppen nem kell, hogy a neten lógjon. BT-t szándékosan kapcsolom ki. Például ha a TWS fülest használom otthon, akkor fölöslegesen ne kapcsolódjon az órához is.
-
cintula187
addikt
Hova tüntek a rutinok? alvó módot találok csak az órán / appban is,
-
Capella
senior tag
Csak én nem értem, hogy mi a probléma eztel a WiFi bekapcsolással, és hogyan.
Nekem állandóan be van kapcsolva a WiFi, a Bluetooth, az NFC az órán.
Nincs az óra a WiFi hálózaton állandóan, csak akkor, ha kikapcsolom a Bluetooth-t, no meg nyilván, ha kikerül a telefon hatóköréből, és a beállított WiFi hálózatok közül elérhető valamelyik. Ez így oké, rá tud lépni, ha kell.
Szerintem ez a normál működése.
Vagy nálatok az van, ahogy írjátok, hogy szándékosan kikapcsolt WiFi kapcsolat mellett is bekapcsolja a wifit, ha elveszti a telefon kapcsolatot? És meddig, milyen időre?
Ha igen, akkor ez bug vagy feature?
-
sbalu1
senior tag
Ezzel a dologgal még együtt tudok élni, nincs kedvem a a FR reset utáni több száz számlapom újratelepítgetésevel foglalkozni.
-
Fall-N
veterán
Akinek csinálja, FR a megoldás. Nekem 0-ról frissítettem fel OneUI 5-ről 8-ra, semmilyen bug nincs. Szóval a ROM hibamentes.
-
válasz
ferrari0819
üzenetére
Nekem sem csinálja a wifi bekapcsolást. Nem volt factory reset.
-
mSchumi87
senior tag
Ez a wifi bekapcsolás a Galaxy Watch 8-nal is így van eredetileg, szerintem ez valami feature mint hiba, nekem is fura volt amíg megvolt a Watch 8-as hogy mindig bekapcsolta a wifit
-
Badboys
őstag
Kellemetlen hibát találtam. Minden egyes lecsatlakozás után bekapcsol a wifi, legalábbis nálam. Újra indítás nem segített.
-
ata64
kezdő
Sziasztok, nálam az AOD lett hektikus az új frissítéssel. Egyszer van, egyszer nincs. Bármilyen óraszámlappal.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok Galaxy Watch 4 44mm szeretnék váltani Galaxy Watch 6 Classic 43mm-re, van esetleg valaki aki hasonlo méretrol váltot, nagyon észre venni a kisseb kijelzot es a gyengéb akut?
-
qltsar
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Nekem teljesen friss rendszerre lett ráfrissítve a One UI 8, így semmilyen hiba nincs. Az akku már most jobb nekem, mint a másik órámmal a Watch FE-vel. Szépen és gyorsan működik a rendszer. Ha sok apró hiba van nektek, a belakott rendszerre frissítés miatt, akkor csináljatok egy Factory resetet.
Összességében amikor csak képeken láttam kiszívárogni, akkor nekem is voltak kétségeim, hogy milyen lesz az új UI, de így élőben nagyon tetszik. Az új számlapok is bejönnek, főleg hogy van auto éjszakai mód, hasonlóan ahogy a Watch Ultra alap számlapjánál (csak ott piros, itt az általam használt sportos számlap zöldre vált). Az akku kijelzéssel sincs bajom, amúgy is millió számlap van amire ki lehet rakni komplikációként, így nem kell feltétlenül az értesítési sávon nézni.
Ha jól tudom, akkor hasonló lesz az új Wear OS, az is ilyen kapszula dizájnt kap, így nem a Samsung agymenése a dolog. Az is jó hogy a kártyákra több dolgot ki lehet tenni, amik lapozhatóak is, így elég kevesebbet kitenni.
-
Badboys
őstag
Feltettem kíváncsi leszek az akku kezelésére. Ami eddig negatívum nekem, kár volt a régi akku töltöttség jelzőt erre a tik- takkra cserélni. Sajnos a telefonon is ez van senki sem örül neki. Ez meg ilyen kicsiben eléggé gáz.
-
komaka25
csendes tag
LTE verzióra is megjött a frissítés.
-
Fall-N
veterán
Megjött ma az óra, rohadtul jól néz ki, a lünetta meg annyira jó, nem is tudom hogy voltam meg nélküle. Meg egyelőre nem laktam be, nemsokára párosítás, frissítés stb. Watch FE marad egyelőre munkásórának, amúgy is sikerült múlt héten megkarcolni a zafír üveget meló közben.
-
F.E.K..
senior tag
Nekem a telefonról érkező ébresztő szűnt meg (amdroid-ot használok), cache törlése megjavította... (Nem wipe, csak sima cache)
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megvan az első hiba:
Ha lehúzom a gyors beállítások panelt és onnan bekapcsolom a ne zavarjanak módot,
kb. 10 mp. múlva magától kikapcsol és ugyan úgy jönnek az értesítések...
Viszont ha a menüből kapcsolom be , értsd csusszkás kapcsolóval
akkor nem kapcsol ki..
Vicces... -
sbalu1
senior tag
Első rossz tapasztalatom az új frissítéssel, az AOD mód autó fényerőszabàlyozàsa elromlott, változó, hektikus lett.
-
Badboys
őstag
Őszintén meg vallva én pedig arra tippelek. Ugyanis a bankból 2-3 alkalommal jelezték akihez tartozik, hogy hiba van a rendszerben. Telefonáltam a CIB 24 nek azt mondta a köcsög vissza hívnak nem hívtak. Minden egyes alkalommal vissza írták, hogy az óra rossz. Mivel kártyát volt muszáj cserélnem és utána jött a gebasz. Hiába mondtam, eddig jó volt. Feszt az órára fogták. Már a bolt előtt voltam mondtam veszek egy másik órát amikor csörgött a telefon, hogy 18 óra után regisztráljam az órára kártyát, de 18 óra előtt semmiképpen ne próbáljam. Nem tudom? Számomra ez talány.
-
Badboys
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Amikor nem választottam kártyát és Pl. a Wise volt elöl bizony onnan vonta le a termék árát. Pedig a CIB volt bejelölve elsődleges fizető kártyának. Bocs nem vitatkozni akarok, de többször jártam pórul. Amióta az a kártya fizet amely elöl van, de rá koppintok nem téveszt. Akkor történik a kiválasztottal a fizetés.
-
Fall-N
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Sejthető volt, régóta CIB-es vagyok VISA kártyával, sosem volt gondom a Walletban hozzáadással. Pedig nem az első Galaxy Watch órám. Nem hinném, hogy szándékosan csinálták, csak balfékek. Az óra hibája alligha lehetne, mivel ez nem egy zárt rendszerű óra, hanem a Wallet is a Samsungtól független, Google alkalmazás.
Néha a Wallet is tud szarakodni amúgy, nekem telefonon egyszer azt írta ki a Wallet, hogy nem hitelesített eszköz. Két frissítés után újra működött. Szóval ha nem ért hozzá a CIB-es emberke, akkor inkább kapcsoljon olyan munkatárshoz, aki nem műszaki analfabéta.
Hasonló ahhoz, amikor régen Yetteles voltam, és mindig külön kérni kellett, hogy a VoLTE legyen már aktív, holott alapból annak kellene lennie. Főleg így 2025-ben.
-
golyós
addikt
válasz
Lajmund
üzenetére
A véroxigén nem érdekel, 2000 évig tudtunk élni nélküle.
A vérnyomás is azért kell , hogy 2 naponta 1x megmérjem, nem pontos diagnózist akarok.
Arra ott vann a kardiológus aki meg tudta állapítani, hogy szívritmuszavarom van, de 2 év alatt, több gyógyszer próba után sem tudott elérni semmit, így inkább mondtam, hogy hagyjuk , mert semmi értelmét nem látom gyógyszert szedni arra ami nem javul, és igazából nem okoz problémát, nem is érzem.
Így nekem megfelel a mérése.
Aki halálosan komolyan veszi a mérés eredményeit az meg már az ő dolga.#4l513: a vércukort se hiszem, hogy müködne jól.
Nekem a lépesszám mérés is egy érdekes dolog. Feleségemmel nem egyszer néztük, hogy neki 30ezer, nekem 20ezer volt ugyanaznap, ugyanazt csinálva egy kirandulás alatt. Neku Honor watch 4 van. Ekkora kúlönbség nem lehet. -
Lajmund
őstag
De hogy valami jót is irjak és hasznos az az 1 soros EKG és apnoé figyelö. Én még a pontos vércukorszint mérést várom azt lenne még érdekes nézni hogyan változik kaja és sport közben.
-
Lajmund
őstag
Én is így védtem mint te ameddig fel nem hívták a figyelmem hogy rendes kilengést nem tud lekövetni. Ezen felbuzdulva régebben csináltam egy tesztet omron mérövel és az orával. Edzés elött közben stb. A többiekkel egybehangzoan az a vélemény hogy hasnlo értéket mutat a bekalibrált értéken csak éppen arra nem jó amire kell hogy ha változás van azt nem mutatja. Csuklon egy ora se tud rendesen mérni jelenleg még. Nézd vissza képeket is csatoltam a mérésröl. Jó azt hinni hogy milyen szuper kütyü ezt is tudja de ebben tényleg nem jó.
-
sbalu1
senior tag
Az óra vérnyomás, véroxigén mérője viszonylag jól mér, szerintem is.
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
Nekem ezek az új kártyák nagyon nem jönnek be. Borzalom.
Fél óráig nyomogattam mire ki tudtam rakni a vérnyomásmérést, eddig láttam az utolsó mérést a kártyán, most már nem mutatja.
Nekem ez megint egy szebb, de átgondolatlan frissítés lett. -
Lajmund
őstag
Azért még vannak anomáliák. 😂 Pl elinditottam egy turát bevásárlásnál. Aod nem volt bekapcsolva így természetesen elment a képernyő..és kar emelésre se a túrát dobta vissza mint régebben hanem a sima hátlapot. Most hogy azért mert nem kapcsolatam újra be ki a folyamatos képernyőt nem tudom de be volt kapcsolva azt mutatta. Másik hogy eddig jól működött a ne zavarjanak mod ha órán kikapcsoltam most jött üzenet és ami jelzett persze és a ne zavarjanak mod kikapcsolva.. az meg plusz finomság hogy miközben ezt írom néha beakad a szöveg és egy idő után dobja be a samsung billel. Ez is a legutolsó nagy frissítés óta van. 😂
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na, megpróbálom ma így
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Badboys
üzenetére
Na, akkor így világos, nem a több kártya zavart be, hanem az, hogy nem nyitottam meg előre a Walletet, hanem a terminál utasította az órát, hogy nyissa meg a Walletet. Ilyenkor az óra rákérdezett, hogy megnyitja a walletet? Pipa és akkor utána tudtam fizetni. Persze, ha kétszer kattintottam a kártyára, akkor meg valami módosítást akart fizetés helyett... Na, de így már világos. Kipróbálom a 2x gombra, hogy így mennyire lesz gyors.
-
Badboys
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Igen meg kell nyitni mindenképpen. Ezért csinálja a többség a 2x megnyomást. Ezt a gombok menüben át tudod állítani. Megnyitod és legörgetsz amíg nincs a Wallet piktogram. Onnantól minden fizetési alkalommal megjelenik a kártyád. Beállíthatod, hogy az legyen a fő fizetési kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Apple watch Series 10 42mm JB. 2027.08.21. Apple J+ biztosítás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mire rájövök, hogy takarékos módban maradt.

Ez engem is zavar. Fold5 még szorakoztam vele de miota megvan a fold 7 nem is probáltam emiatt. De ez olyan kényelmi funkcio ami nagy érvágás. Na közbe csak kiprobáltam. Fold 7-nél is szépen kikapcsol.. Áhh