Hirdetés

2019. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-03 19:52:02

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3034) Darkness1


Darkness1
(senior tag)

Sziasztok,

Feltettem én is ezt az előzetest és futólag megnéztem. Azt kell mondjam, tetszik.

A legjobb, hogy a korábban a Lumia 925-re vásárolt programjaim jó része elérhető a Store-ban és feltelepítve ugyanott tudtam folytatni, ahol a telefonon abbahegytam. Ilyen program pl. a Nextgen Reader vagy a King's Bounty. A Nextgen Reader felületét pl. szépen hozzá lehet igazítani az aktuális kijelzőhöz. Nem beszélve a címjegyzékről, naptárról és e-mail-ekről. Láttam, hogy volt aki kifogásolta az új start menüt, mert túlzottan WP-s, nekem meg ez az egyik, ami tetszik benne. Szóval, akinek valamilyen WP8.1-es telefonja van, annak új értelmet nyerhet a konnektivitás. Nekem legalábbis ez a része nagyon bejön.

Elképesztően gyorsan boot-ol és működik az SSD-ről, sokkal gyorsabb, mint a 7. Elég stabil is, ahhoz képest, hogy ez mégcsak nem is béta.

Viszont sokkal több WinRT-s progi kellene, normálisan megírt kezelőfelülettel, amik hozzászabhatóak a kicsi és a nagy képernyőkhöz is. A minialkalmzások viszont hiányozni fognak. Tudtok ajánlani valamit, ami ki tudja azokat váltani?

Szerintem váltani fogok rá a 7-ről, mihelyst kijön a végleges. Gondolom, a 8.1-ben is benne van a fenti dolgok egy része, de arra pénzbe kerül váltani, erre meg nem. Azt viszont nem szeretném megérni, hogy a látszólagos ingyenesség fejében reklámokat kelljen néznem a PC-n.

[ Szerkesztve ]

No stress, no work Today - WOT: tankista_hu - GWENT: LordDarkness

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.