Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) #41133696 válasza FіkuszKukіsz (#3199) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nagyon sok helyen látom, hogy még mindig ez fut. Közintézményekben például, de akár hazai lapkiadóknál is.

Ezt amúgy én "Pató Pál mentalitásnak" is hívom, a cég pénzt takarít meg, mert nem kell egyelőre új HW-t vásárolni, pénzt takarít meg, mert nem kell új OS-t vásárolni, pénzt takarít meg mert nem kell a munkatársakat továbbképzésben részesíteni, mert 10 éve is az Office 2003-at használta Windows XP-n meg most is, és a rendszergazdának csak annyi a dolga, hogy ezek a gépek ne kapcsolódjanak közvetlenül, de leginkább sehogy sem az Internetre. Aztán majd rájuk szakad egyszerre minden, de akkor megint kezdődik előröl a játék, lesz új HW, új OS, titkárnőnek tanfolyam.

A Windows 8.x-re nem váltottak a cégek, pontosabban nem igazán volt jellemző, most ha a 10-re váltanak, akkor megint a jól bevált minden második Windowsra elmélet fog beigazolódni, mert a legutóbbi sikeres vállalati szegmensben is megjelenő Windows az a Windows 7 volt.

A KKV-k a Windows 8.x Modern UI-s felületétől úgy megijjedtek, hogy amelyiknek volt szabad financiális forrása a projektre, az Windows 7-ből cuccolt be, akár úgy is, hogy majd akkor aktiválja be, amikor a még mindig XP-t futtató HW kidől... Ezen cégek nem fognak szvsz váltani Windows 10-re már csak azért sem, mert éppen most képezték át a dolgozóikat nagy nehezen Windows XP-ről Windows 7-re. Windows 7 esetében a terméktámogatás 2020-ig biztosított. Igen, sajnos nagyon sok olyan dolgozó van, akinek a legalapvetőbb dolgok elérése is felér egy éjszakai fejtörővel :)

[ Szerkesztve ]

(#3202) King Unique válasza #41133696 (#3201) üzenetére


King Unique
titán

Nem mondom, jó képet sikerült választani....VV6 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3203) tatararpad válasza #41133696 (#3201) üzenetére


tatararpad
őstag

Én láttam olyan helyet ahol az irodai dolgozó számítógépes tevékenysége kimerült a Chrome/IE páros elindításában, nyomtatásban, meg egy előre elkészített Excel táblába írogatásból. Meg távoli asztal kapcsolat néha. Ezt valami kőkorszaki hardveren tették WinXP és Office 2003 alatt, és mindenféle mentalitás nélkül tudom azt mondani, hogy nekik nem kell Windows 10 vagy új hardver, mert semmi plusz hozadéka nem lesz. Igazából még a Windows-Office páros is fölösleges volt, de ez már szervezet kérdése. A lényeg, hogy ez a nem frissítünk dolog mögött nem feltétlen a fillérbaszás áll, hanem csak egyszerűen egy cég azért nem fog költeni, mert van újabb, de neki ez nem hoz semmi pluszt. Aki meg igen azt amúgy sem érdekli mert megteheti.

(#3204) vlevi válasza tatararpad (#3203) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nálunk is problémát jelentett a vpn gepek lecserelese win2003 szerver helyett ujabbra. Massziv hardverbovitest igenyel a dolog, mert egy fapados xp mukodik nehany mega rammal is, ha adsz neki 128-at, akkor hasit mint allat. Ezzel szemben egy win7 kinlodik, ha nincs alatta legalabb 2giga. Es ez egy vpn szervernel, ahova belepnek 50-100-an egyszerre, ez hatalmas kulonbseg

(#3205) worxland válasza vlevi (#3204) üzenetére


worxland
addikt

"egy fapados xp mukodik nehany mega rammal is, ha adsz neki 128-at, akkor hasit mint allat" - jó cuccot használsz, nekünk is adsz belőle? :D

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#3206) King Unique válasza tatararpad (#3203) üzenetére


King Unique
titán

Win7 esetében még érhető, hogy nem váltanak, illetve, ha jól tudom ez a free upgrade is csak home felhasználókra vonatkozik.
De egy XP azért egyre nagyobb kockázat lesz. OK, más egy vállalti környezet, plusz biztonsági szintek, korlátozások, de itt PH!-n a legkülönfélébb topikokban is egyre többen számolnak be róla, h főleg XP-n bekapták a céges gépek a jó kis CTB-Lockert... :U

(#3204) vlevi: kisebb hardverigény valóban nagy úr, sok helyütt ez is nagy probléma, az új géppark beszerzése. Bár egy XP alá 512 MB RAM nem árt, mert alatta inkább csak szenved, tekeri a vinyót.

[ Szerkesztve ]

(#3207) tatararpad válasza King Unique (#3206) üzenetére


tatararpad
őstag

Ezen segíthetne a Microsoft is. Itt a kollega nagyon minimál módon elvileg 66 MB RAM-ba belezsúfolt egy lecsupaszított Windows 7-t, ez meg ugye már az XP minimum rendszerigénye. Csak hogy ilyennel egy vállalkozás nem fog tökölni, out of the box kellene olyan csupaszított Windows kiadást készíteni, aminek nem akadálya az ősrégi hardver. Így azok a cégek akik értékelik a biztonságot hardvervásárlás nélkül is tudnak váltani. Azért vállalati környezetbe nem feltétlen nagy veszteség Cortana meg a hamburgermenü meg értesítés meg Bing meg minden anyám kínja, tapasztalatom szerint az OS-szel addig van a user interkacióban míg elindítja a szükséges programot.

De alapvetően nem szoktak ekkora ügyet csinálni a frissítésből sem a vállalatoknál sem a Microsoftnál majd mikor már muszáj akkor váltanak.

[ Szerkesztve ]

(#3208) King Unique válasza tatararpad (#3207) üzenetére


King Unique
titán

Vannak külön Embedded verziók is vállalati, v spec környezetbe, bár hirtelen nem tudom mennyivel drágábbak. Azok állítólag gyorsabbak és talán a hardverigényük is mérsékeltebb, ahogy a cikk is írja.

Itt alapvetően arról is szó van előbbieken túl, hogy sok cég, sok home user is egész egyszerűen leszarta a korszerűsítést, mind hw, mind sw oldalról, pedig volt rá egy-néhány évük, hogy lépjenek ... Terméktámogatás lejárta nyilvános volt, de ha épp 2018-ra esne, akkor ugyanúgy XP-zne a többség.
Szerintem "Win 7/10 for old PC" kiadás meg nem nagyon lesz. :N Vsz hardvergyártók se örülnének neki és MS biztos nem menne velük szembe egy ilyen húzással :D
Ez, hogy minden fusson el a 10 évvel ezelőtti szintű vason, valahol irreális igény is, jönnek ki bizonyos időközönként, a nagyobb teljesítményű rendszerek, programok, amikhez óhatatlanul is erősebb hardver kell. Bár mondjuk Vista óta pont, hogy nem nőtt annyit a Windows rendszerkövetelménye, aztán annak is már jő 7 (!) éve...

Ha céges upgrade nem lesz ingyenes (?), akkor vsz marad legtöbb helyen 2020-ig a Win7, vagy éppen az XP.

[ Szerkesztve ]

(#3209) #41133696 válasza King Unique (#3202) üzenetére


#41133696
törölt tag

Hát mert ez a Való Világ! :D Egyébként ahogy belinkeltem, pont akkor jelent meg egy cikk, hogy kapott még egy utolsó utáni foltozást a Windows XP-s IE8, és akkor vagy azt megelőzően nem sokkal volt egy blikkes cikk, amin ez az atomtudós bámul nem egy cikket, hanem egy fotót a Windows XP-s Windows fényképnézegetőn :D A lényeg persze az volt, hogy még a Blikk szerkesztőségében és XP-t futtatnak bizonyos gépeken, mintha nem lenne lóvé OS-re, vagy új gépre... :D

(#3203) tatararpad : Ó végtelenül egyszerű emberek vannak, akik jellemzően kényszerből dolgoznak számítógépen, és például korukból fakadóan sem várható el tőlük, hogy ne legyen kolyan ütős beszólásaik amik minden informatikust földre visznek.

Az egyik azt mondja előttem a munkahelyén: "ez a gép baromi sokat dolgozik, a műszak végére már teljesen le van fáradva, nem is lepett, meg, hogy a szervizben kötött ki"

A másik meg, egy másik munkahelyen - ráadásul kultúrális intézmény, és az a szokása, hogy mindenkinek Ő adja át a gépet, ő futtat víruskeresést stb... : "várjatok egy kicsit, most még gondolkodik a gép, majd mindjárt bejön... vagy aha most sokat gondolkodik" :D

(#3210) #41133696 válasza #41133696 (#3209) üzenetére


#41133696
törölt tag

Egyébként a helyi volán társaságnál azt nem értettem minek kellett venni 200 gépes Kaspersky licencet a Windows 7-es gépekre, amikor az admin csak a Menetrendek.hu-n tette elérhetővé az Internet felől, meg a Windows Update-et, miért nem volt elég egy Microsoft Security Essentials, és miért kellett admin jogokat adni a dolgozóknak? :)

(#3211) netpeti98 válasza #41133696 (#3210) üzenetére


netpeti98
addikt

Az MSE nem csak 10 gépig ingyenes vállalatoknál?

[ Szerkesztve ]

(#3212) < CyberBob > válasza #41133696 (#3181) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Ennek nagyon örülök, így már esélyes hogy fel fogom tenni. A nyolcas féle pasztellszíneket nem bírom, de minimális átlátszósággal már használható lesz.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#3213) #41133696 válasza netpeti98 (#3211) üzenetére


#41133696
törölt tag

Hopp, erről megfeledkeztem. De az is "poén" volt, hogy mielőtt faterom eljött volna onnan nyugdíjba még volt alkalmam látni, hogy a KAV licenc több hónapja le volt járva :D

A másik meg az, hogy egy nagy cég, de ugye külön álló üzemegységekkel, például ahol faterom dolgozott azon az autóbuszállomáson, összesen nincs 10 gép, de esélyes, hogy ennek ellenére a licencet úgy vették volna, hogy a nagy cég részei.

(#3214) #41133696 válasza #41133696 (#3213) üzenetére


#41133696
törölt tag

Viszont Windows 8.x-től a Windows Defender = Microsoft Security Essentials, a beépített védelmet csak használhatnák 200 gépen is nem ?:)

(#3215) vlevi válasza #41133696 (#3209) üzenetére


vlevi
nagyúr

Jó, hát, én is szoktam mondani, hogy nemlassú a szerver, csak megfontolt :)
A baj inkabb az szokott lenni, hohy nagy cegeknel is, vagy nem akarnak, vagy ne tudnak lépni.
Olyan mennyiségű, régi, elavult dolgot használnak az elavult gépeken, elavult oprendszereken, amit majdnem képteleség átportolni újabbakra. Vagy nincs rá keret (van, ahol még 9-es Oraclet használnak, de nemcserélik, pedig az is egy ezeréves verzió, mi meg szopunk, mert életlenül bekerüla kódba 1-2 olyan dolog, amiaz elmult néhényszázévben jlent meg újdonságként PL/SQL-ben, akkor az ott nemmegy)
Vagy a másik verzió, hogyha tényleg belefutsz valami olyan őskövületbe, ami a xp-re irodott, azota gond nelkul hasznaljak, de win7-en nem megy? Van ilyen is sajnos. A fejlesztő megsznt, ujabb verzioja nincs, agy akarcsak az valami regi belső fejlesztés volt, és nemmernek hozzányúlni.
Hardverek cseréje se két forint. Sok régi nyomtatóhoz, szkennerhez, faxmodemhez, francsetudjamihez csak XP-ig van driver, aztán vége.
Sajnos ilyen szempontok is vannak, amikor egy vállalat marad a régi rendszernél. És azért arra nem lehet számitani, hohy 2-3 év alatt úgyis tönkremennek a gépek, és majd akkor cserélik. Annyira azért nem selejtes a géppark. 10-15 évet simán kibirnak

[ Szerkesztve ]

(#3216) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Ha a win7>win10 viszonylatot vesszük példának, akkor ha a win7 többször telepíthető liszenszét használom egy gépen amin megjelenés után frissítem az OS-t 10-re, és az egyéves free-ség után újra akarom rakni a gépemet, akkor az ingyen lehet 10-es, vagy csak 7-es, vagy kötelezően fizetős ;] ??

Vagy az egész túl korai?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#3217) kispx válasza ledgeri (#3216) üzenetére


kispx
addikt

Korai.

(#3218) ledgeri válasza kispx (#3217) üzenetére


ledgeri
nagyúr

:R

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#3219) #41133696 válasza vlevi (#3215) üzenetére


#41133696
törölt tag

Pontosan a PC az még egy dolog, de van egy csomó olyan periféria is: noname cuccok, olyan egyéb hardverek, amiket már a világ fejlettebb végében régen nem használnak, és amikhez pont azért mert már Vistás driver sem volt hozzájuk, így értelemszerűen korszerűbb rendszerhez pláne nincs (kézi szkennerek, LTP portos nyomtatók - még itt-ott mátrix nyomtató is akad -, régi hangykártyák, ezeréves VGA-k stb. Aztán a célszoftverek. A saját kis városomban is van olyan közintézmény, ahol a könyvek rendszerezését, még olyan programmal végzik, amit a 2000-es évek elején vettek át, és valami kis apró cég fejlesztette valamikor a 90-es évek végén. Windows 98-on kezdték a kategorizálást, és szerintem esélyes, hogy szívnak vele, mert vagy a cég nincs már meg, vagy egyéb okból nem tudják átkonvertálni, viszont bődületesen lassan haladtak vele, és marha sok melójuk van benne, azt nem igen kezdenék elölről.

De idehaza ha valaki jár kórházba, vagy gyógyszertárban, háziorvosnál, az láthatja, hogy az a szoftver amikben egységesen az adatai szerepelnek, még eléggé DOS-osnak néznek ki.

(#3217) kispx: Igen, korai, de csak azért, mert elég amatőr módon jelentették be.

(#3220) Imi1981 válasza sz.balazs.95 (#3185) üzenetére


Imi1981
veterán

Kinek mi a gagyi ?Nekem tetszenek az átlátszó felületek persze igényesen megcsinálva !

[ Szerkesztve ]

(#3221) < CyberBob > válasza Imi1981 (#3220) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Akinek nem tetszik az átlátszó felület az majd csöndben kikapcsolja. Nekem nagyon tettszik, sokkal modernebb külsőt ad a rendszernek.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#3222) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Na most halt le nálam a cucc.. Start megszűnt létezni, ha rányomtam a kereső megjelent a tálcán, de a menü nem jött fel, a kereső viszont innentől el sem tűnt. Néha a modern ablakok fejléce is szétesett. Update meg hibakóddal kidobott.
Most fut épp a refresh..

Everybody lies.

(#3223) #73029888 válasza Barthezz2 (#3222) üzenetére


#73029888
törölt tag

Elég instabil még. Sajnos nálam is "meghalt" ezért tértem vissza W7-re.

Az új BUILD-el teszek majd egy probát ami a jövőhéten fog kijönni.

(#3224) ledgeri válasza #73029888 (#3223) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Az ugye frissül, ha a már 10-es van fent?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#3225) Warter


Warter
őstag

We’re sending a few #WindowsInsiders a special notification. If you’re running Windows 10, check your Insider Hub app for a chance to win!

Jött vkinek vmi? :)

(#3226) netpeti98 válasza Warter (#3225) üzenetére


netpeti98
addikt

(#3227) worxland válasza netpeti98 (#3226) üzenetére


worxland
addikt

Arra figyeljetek, hogy ilyen eseményre csak Mac-el menjetek.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#3228) ArsenalF válasza worxland (#3227) üzenetére


ArsenalF
aktív tag

Biztosra 10 Mac-et látok és 6 Surface-t. Annyira nem érzem vészesnek a helyzetet.

(#3229) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Üdv!
Én is csatlakozok a 10-es használók táborához!

Hol lehet az "auto-driverezést" ellenőrizni?
Nagyon meglepett, amikor pont a jó kis alap installer pakkomat másoltam fel a gépre, és mikor átfutott a catalystom akkor hirtelen natívra ugrott a felbontás..., azutáni restartkor meg már települt catalist fogadott... Kérdezném is, hogy a másoltból települhetett, vagy szedte a háttérben?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#3230) DS39


DS39
nagyúr

Egész jó ez a 10-es. drivereken szépen talál, ami plusz gyártói progi laposhoz, abból a 8-asét megeszi.
a rendszer megjelenése tetszik is meg nem is kategória, pl. a wifi lista nem kis lebegőben nyílik, hanem nagy ablakban, az ikonok kevertek, a vezérlőpultban 7-es feeling, a settingsben meg teljesen új design. a start menü nem rossz, de abból a hetesé jobban bejön, ha meg a 8.1-et veszem alapul, a csempék jobban mutatnak teljes képernyőn. az ablak kis-nagy-bezár gombjai kifejezetten csúnyák.

a rendszer elég stabil eddig (1 nap persze nem hosszú idő), Cortana bejön, bár van amikor nem vágom, hogy miért nem vágja mit mondok :D

[ Szerkesztve ]

(#3231) Barthezz2 válasza DS39 (#3230) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Cortana működéséhez mi kell? Mert nálam US régióval se megy..(vagy az account is US kell legyen, mert az nálam UK ha jól rémlik..)

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#3232) fuze válasza Dr.FantastiK (#3177) üzenetére


fuze
őstag

Nekem csak a dropboxosat sikerült megcsinálni, ez azt írja nem elérhető a régiómban.

adms.hu | UI Designer

(#3233) DS39 válasza Barthezz2 (#3231) üzenetére


DS39
nagyúr

nem állítottam be semmi ilyet. azt a MS account-ot használtam a telepítésnél is, amit az insider programba belépésnél, onnan meg az EN-US iso-t töltöttem le. akiknek van/volt WP-s telója, biztos nem újdonság, nekem az volt hogy megkérdezted (angolul persze), hogy hogy hívnak és válaszol, még arra is van frappáns válasza, ha azt kérdezed hogy hány éves, amúgy meg szimpla voice search a cucc.

szerk: most ránéztem (jelenleg Win7 alatt vagyok) az MS fiókomra, ott országnak Magyarország van beállítva.

[ Szerkesztve ]

(#3234) Aarpok válasza Barthezz2 (#3231) üzenetére


Aarpok
őstag

Lehetséges,hogy jobb ha mindkettő US.Egy próbát megér.

Аарпок

(#3235) pzstm válasza worxland (#3227) üzenetére


pzstm
titán

linkeld be kérlek a hátulról készült képet, ahol látszik, hogy a 10 Macből 5 Windows7-t futtat :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3236) kleinguru válasza pzstm (#3235) üzenetére


kleinguru
addikt

Jogos:D

Csak 5 :F

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#3237) pzstm válasza kleinguru (#3236) üzenetére


pzstm
titán

5 vagy 6 rémlik :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3238) Bkrisz9


Bkrisz9
őstag

Ehhez az XP témához én is hozzá szolnék: A sulimban is eszméletlen öregek a gépek és az XP is szenved egy Word-el vagy Excel-el. Amikor lejárt az XP támogatása akkor megpróbáltak kicsit fejleszteni és win7-et feltenni de esélytelen volt. 1-2 hét után vissza álltak XP-re. Azóta csak szörnyen lassúak a gépek de legalább használhatóak. Most pedig nekiálltak kicsit fejlesztgetni megint (technikus osztályok tanulói segítségével) de a win7 még mindig sok a gépeknek így maradt az XP. És ugye itt a net is lényeges dolog nem megoldható ,hogy ne csatlakozzon a gép mert sokszor van rá szükség. Szóval a teljes géppark XP-n van és az egész netre kötve a tanári,irodai stb gépekkel együtt. És persze ott a Novell is ami nem tudom, hogy sebezhetőbbé teszi e a történetet. Na m1.. a lényeg az ,hogy szörnyen elavult gépekkel,rendszerrel és szoftverekkel próbálnak tanítani egy olyan iskolában ahol többféle informatikai képzés is van. Szerintem ez a helyzet elég elkeserítő.

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#3239) Bkrisz9 válasza Bkrisz9 (#3238) üzenetére


Bkrisz9
őstag

elfelejtettem: az a pár laptop ami az osztálytermekben van (online napló miatt) azok win7-es gépek.. csak éppen azok nincsenek rendesen használva és ez azon a tényen nem változtat ,hogy az oktatásra szolgáló gépek elavultak. Nem kicsit..

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#3240) kleinguru válasza Bkrisz9 (#3239) üzenetére


kleinguru
addikt

A lényeget ezeken is meg tudják tanulni (szerintem). Sőt abban is segít, hogy a tanulók meg tudják tanulni: be kell osztani az erőforrásokat, mert azok nem mindig korlátlanok

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#3241) Bkrisz9 válasza kleinguru (#3240) üzenetére


Bkrisz9
őstag

Hát azért amikor 10 sec késéssel kezdi el írni amit te begépelsz... az szerintem már túlmegy azon a határon ami elfogadható. Meg persze az is amikor a termek felében a 45 perces órából 10-15 azzal megy el ,hogy csináljon valamit a gép. (pl.: bekapcsoljon. még megnyitni se kell semmit ahhoz h ezt az időt produkálja. :C ) Bár hál isten az utóbbi esetek száma csökkent már és nem azzal megy el az óra harmada ,hogy bekapcsoljon a gép de azért még előfordul nem egy esetben.

[ Szerkesztve ]

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#3242) CharlieDrop válasza Bkrisz9 (#3238) üzenetére


CharlieDrop
veterán

jó tanintézmény, hol van? :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#3243) Vermilion69 válasza Bkrisz9 (#3241) üzenetére


Vermilion69
aktív tag

Nálunk a tanár azt szokta csinálni, hogy még szünetben bekapcsolja előre az összes gépet, hogy ne kelljen várni (ezek a gépek borzasztó hülyén vannak összerakva, erős processzor, de minden más annyira szörnyű, hogy full lassú az egész emiatt) :DDD igaz, ezeken win 7 van, viszont nem jogtiszta, úgyhogy jönnek a szokásos üzenetek a windowstól.. azért ez annyira gáz.. megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül, én mindig szörnyülködök egy sort a gépeken, de hát, értelme nem sok... :(((

(#3244) kleinguru válasza Vermilion69 (#3243) üzenetére


kleinguru
addikt

Inkább amit tanítanak és ahogy tanítanak, ezeken kellene változtatni...

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#3245) Bkrisz9 válasza CharlieDrop (#3242) üzenetére


Bkrisz9
őstag

Ezt ha nem haragszol nem mondanám meg. :) Ennek ellenére nincsen semmi bajom az iskolával és valószínűleg maradok is még itt (nem nem bukás miatt önszántamból OKJ-n) és erről sem igazán az intézmény tehet szerintem.. csak hát.. elkeserítő.

kleinguru: Bzonyos szinten egyetértek DE ezekhez is kellenek a megfelelő eszközök mert ugye ha nincsenek akkor nehéz bármit is jól megtanítani. :)

[ Szerkesztve ]

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#3246) CharlieDrop válasza Bkrisz9 (#3245) üzenetére


CharlieDrop
veterán

jöhet privátban :)

De ha nem, hát nem :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#3247) Vermilion69 válasza kleinguru (#3244) üzenetére


Vermilion69
aktív tag

Az oktatas kivalo minosegu, kiemelt egyetemkent reklamozzak, csak azert ezen meglepodik az ember, hogy uj gepek vannak, de ilyen rosszul vannak osszerakva.

(#3248) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

oh

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#3249) sz.balazs.95 válasza tDr1v3r (#3248) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

most erre nem tudom, hogy reagáljak. :DDD

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#3250) tatararpad válasza tDr1v3r (#3248) üzenetére


tatararpad
őstag

Ezt a dedós lomtár ikont már lehozták egy korábbi leaken, akkor is mondta mindenki hogy gagyi, úgy tűnik azóta sem sikerült kicserélni.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.