Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72451) Tsebacsi válasza -v- (#72448) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ha cserélek, minden kell. A civicben van aftermarket fejegység, bluetooth-al, mindenfaszommal, de napsütésben pl. alig látom a kijelzőt, a mirroring nem megy. Digitklíma van benne, de csak 1 zónás. Nem kombi, de jobb lenne, mert jobban is tetszik, többet tudok bele pakolni (pl. hétvégi balatoni túráknál, síelés, stb) és a lámpája egy vicc. Nem automata, de sok dolgot tudonék még mondani, és nem, nem elég az, hogy nagyobb motor van benne. Ha ennyire száncsi, szálj le a hetes buszról és mutasd meg a frankót, mert megmondani mindenki tud, de cselekedni egyelőre csak keveseknek sikerült... :o

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#72452) Snoop-y válasza raczger (#72450) üzenetére


Snoop-y
veterán

Biztonsagos mert nem lehet vele gyorsan menni kozuton. Elso bumszlinal levered az egesz alvazat ;]

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72453) dnelb válasza raczger (#72450) üzenetére


dnelb
veterán

Ez téged mit zavar ennyire? Ez már nem az első posztod a témában, ez egy stílus, neked nem tetszik, ennyi, lépj tovább. A baj azzal van hogy az ilyen kocsikat büntetik, nem a 20 éves szakadt szarokat aminek a fél alja már kivan szakadva, meg ömlik belőle az olaj. Mellesleg biztos nem így közlekedik az úton, ez tuti nem static ültetés, hanem air. Ez csak a pénzlehúzásról szól, bepapírozni egy airt meg egy nagy felnit 300k-s tétel és 2 hónap legalább, mert szándékosan szétvan bonyolítva hogy inkább ne csinálják meg az emberek, és lehessen büntetni. Az meg különösen az alja az egésznek, hogy sokan csak találkozó erejéig rakják fel a nagy felnit és teszik le a porba, ezek a köcsögök meg direkt kijárnak a találkozókra büntetgetni ... szánalom

Mit csodálkozik, ha tudja, hogy szabálytalan az autója és megbüntetik érte? Tényleg ennyire nehéz értelmezni/felfogni a szabályokat?
még jó hogy nem ő írta a posztot

[ Szerkesztve ]

(#72454) -v- válasza Tsebacsi (#72451) üzenetére


-v-
addikt

A minden kellhez tobb ido es/vagy tobb penz kene, lathatoan. Inkabb akkor maradsz a civicben, ha tizet nem lephetsz elore, akkor otot sem akarsz, amire lenne lehetoseg, inkabb maradsz egy olyanban, amiben mindent utalsz, ertem :D

Nana, a kulonbseg az, hogy en nem jarok ide sirni, hogy szar a hetes busz ;] egyszer nem irtam. Sot, az ugyben sem, hogy mit kene venni, egyaltalan nem irtam azt sem - kivetel egy, a multkori egyetlen kifakadasom - hogy akarok barmit venni, nem kertem tanacsot sem, hogy mit kene :)
Aki folyton itt rugozik rajta honapokon at, azt er korbeallni, es kirohogni, sorryka :DD

[ Szerkesztve ]

(#72455) szőröscica válasza Tsebacsi (#72451) üzenetére


szőröscica
addikt

Van az az ezust 550i Touring, 4.5-ert, abban mindent megkapsz. Es nem is eszik sokkal tobbet az ufodnal.

(#72456) raczger válasza Snoop-y (#72452) üzenetére


raczger
őstag

Egyik itteni srácnak is kb a talajvíz szintjéig van leültetve a Ventoja. Jött az útfelújítás a 11-esen, aknafedők 3 centire kilógtak az aszfalt felmarása után, ráment, elfolyt az olaj :DDD

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#72457) bbubby00 válasza raczger (#72450) üzenetére


bbubby00
őstag

Hát, én is bűnöző vagyok, kemény a pályafutóművem mint a beton, a gyárinál nagyobb komplett fékrendszerem, alacsonyabb hasmagasságom, merevítők tömkelege...hát ez bicskanyitogató!
Viszont a hungárián 40el kerülgetem a vályúkat, így gyorshajtani esélyem sincs a szar részeken, sőt nem is szoktam, mert szétráz teljesen.
Ezek nem mindennapos családi verdák, általában csak krúzolni szoktak nyugisan.
Ha pedig jó az útminőség, akkor a szériánál jobban fekszi az utat! Itthon van inkább csak bajban a jónép, mert egyre romlottabb az infrastruktúra.

Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

(#72458) bitpork válasza raczger (#72450) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Én is így gondolom, nyugi. De mi helikopterek vagyunk :)

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#72459) tomiii. válasza raczger (#72450) üzenetére


tomiii.
aktív tag

A linkelt bejegyzéstől, autótól teljesen függetlenül, " alacsony hasmagasság, kemény futómű" Ez miért is rossz, ha jól van csinálva? most nem arra gondolok, hogy miért büntetik meg, ez egyértelmű. Én is tudom, hogy akármikor elvehetnék a forgalmim, de hidd el, hogy egy autót százszor jobbá lehet tenni, mint azt a gyárban tudják. Ott mondjuk 10 millió emberre kell tervezni az autót 10sok' különféle országba.

Visszatérve a linkre, ott már tényleg elment a geometria, azt nem díjazom én sem én is a vezetés híve vagyok nem a mutogatásé.

[ Szerkesztve ]

(#72460) Tsebacsi válasza szőröscica (#72455) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

De, sokkal többet eszik városban egy ilyen szörny, tudom, volt 2 napig 540i a kezeim között. 12l alsó hangon, és akkor még nem nyomtam 2 kövéret a hangja miatt. Plusz belül ez az a bmw, amitől elfog a hányinger :(

Vili: oké megyek mert még a végén halálra röhögitek magatokat rajtam, cső... :((

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#72461) focvis


focvis
veterán

Mindenki nyugodjon le a 'csába;
a DSG durrogtatja a kiput. :DDD

(#72462) raczger válasza dnelb (#72453) üzenetére


raczger
őstag

Az autó, stílus tetszik, de ez nem közútra való, nem biztonságos ezekkel közlekedni.

Folyamatosan össze-vissza tuningolt autókat kell kerülnöm az utakon, hol az egyik okádja a fekete kormot, a másik úgy le van ültetve, hogy az összes úthibánál lelassít, a harmadikra pedig kell a nagy felni, de gumi nem telik rá ezért a havas úton előttem áll keresztbe. Na meg a kályhacső a kipufogó végén, a lényeg, hogy még csúnyább legyen az autó hangja de cserébe hangos is.

Félreértés ne essék, nem vagyok a tuning ellen, csak külön kellene tudni választani a dolgokat. Ha egy autót úgy sikerül csak feltuningolni, hogy azt nem engednék ki közúti forgalomra, akkor zárt pályán mész vele és trélerrel szállítod. A versenyautókat is pont így viszik ki a pályára.

(#72457) bbubby00: Nem bűnöző, csak szabálysértő :)
"Ha pedig jó az útminőség, akkor a szériánál jobban fekszi az utat! Itthon van inkább csak bajban a jónép, mert egyre romlottabb az infrastruktúra."
Több mint biztos, hogy így van, de ahogy te is írtad, nincs mindenhol tükörsima aszfalt. Jó úton viszont bármilyen megfelelő műszaki állapotú autó az aszfalton fog maradni (természetesen ha nem gyorshajt).

(#72458) bitpork: nem is értem miért nem teszel 22-es felnit és még 2 turbót Teddybe :D

(#72459) tomiii.: A linkelt bejegyzésben nézd meg azt az alacsony hasmagasságot, szerinted ahhoz milyen kemény és rövid utú rugók kellenek? Nagyon, az már versenypályára is több mint valószínű túlzás lenne. Pattogni fog az autó, pattogáskor kevesebbszer érinti a gumi a földet, azaz tapadást vesztesz. Ha ez kanyarban van, akkor sz*pás.
Általánosságban az ültetéssel és a futómű keményítéssel sincs bajom, de sajnos sokan túlzásba viszik (ahogy fent említettem).
A kerékdőlést pedig szerintem nem kell magyarázni. Nem láttam még olyan versenyautót, ahova ekkora kerékdőlés kellene.

(#72461) focvis: Meg is van? Grat! :)

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#72463) lenko válasza focvis (#72461) üzenetére


lenko
aktív tag

Akkor gondolom jobban bejön mint a manuál. :)
Gyorsabb is az autó vele 1-2 tizeddel.

Az embereknek fáj az igazság!

(#72464) dnelb válasza raczger (#72462) üzenetére


dnelb
veterán

nem közútra való
találkozón volt, parkolt.. nem tudjuk hogy jutott oda, lehet tréler, lehet felemelte air-el gyári magasságra :)

Félreértés ne essék, nem vagyok a tuning ellen, csak külön kellene tudni választani a dolgokat.
még jó hogy erre te sem vagy képes, egy profin megcsinált stance kocsit hasonlítgatsz smoke and charmos hülyegyerekekhez, a 20 éves kormolós golfjaikkal .. .:D

a kanyargós pattogásos rész is full hülyeség, ezekkel senki se fog gyorsan menni, azt élvezik ha karcol az alja, meg feszes az egész..

[ Szerkesztve ]

(#72465) brumi1024 válasza focvis (#72461) üzenetére


brumi1024
veterán

Már nála? 40 kép? ;]

[ Szerkesztve ]

(#72466) raczger válasza dnelb (#72464) üzenetére


raczger
őstag

"találkozón volt, parkolt.."
Ugyan nem szerepel, ezért 100%-ra nem tudni, de szerinted hogyan került oda az autó? A leírás alapján arra következtetek, hogy a találkozóról elindulva volt az ellenőrzés.

"még jó hogy erre te sem vagy képes, egy profin megcsinált stance kocsit hasonlítgatsz smoke and charmos hülyegyerekekhez, a 20 éves kormolós golfjaikkal .. .:D"
Attól, hogy a stílus más (és tény, hogy egy kormolós dízelnél nincs idegesítőbb), egyik sem kaphatna műszakit, ezért veszem egy lapra.

"a kanyargós pattogásos rész is full hülyeség, ezekkel senki se fog gyorsan menni, azt élvezik ha karcol az alja, meg feszes az egész.."
Sajnos láttam már aki ilyennek tolja ki a szemét, kanyarban is.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#72467) Integrale válasza raczger (#72450) üzenetére


Integrale
veterán

Teljesen egyetértek!
Az Alfa alatt volt gyári ültetés amikor megérkezett Svájcból, első dolog az volt, hogy alá a normál futómű, mert használhatatlanná vált közúton, pattogott, csapkodta a fejem a fejtámlát, és minden lófasz előtt le kellett lassítani.
A helyi hülyegyerekeken csak röhögök, amikor 10-zel mennek, mert leér, felüt, sajnálják. Vagy csinálja meg állíthatóra, találkozón szikráztassa, de közúton tudja használni rendesen, ne legyen forgalmi akadály, sem pedig balesetveszélyes.

Azt feltételezni, hogy ezek a tuning motyók jobb állapotúak, mint a 20 éves autók, ismerve a hazai mentalitást, elég vicces. Azért mert törődik az autóval, még nem lesz jó állapotú, mert a félretett pénzből 18" és "mélyláda" lesz, nem pedig új/jó gumik, fékek, lakatolás, karbantartás.

"Bad reklám is reklám too"

(#72468) tomiii. válasza raczger (#72462) üzenetére


tomiii.
aktív tag

Ezzel kezdtem, hogy a linkelt képtől eltekintve írom a gondolataimat, írtam is, hogy az közútra már nekem is sok. A gyáritól nekem is több a kerékdőlésem, egyszerűen kell az a plusz neki, persze nem ennyi, bár a játszósomhoz képest elbújhat a mazda. :DDD

(#72469) Snoop-y válasza bbubby00 (#72457) üzenetére


Snoop-y
veterán

A baj inkabb azokkal van akik ugy gondoljak ultetes = jobb uttartas. Ez sokszor kurvara nem igaz sajnos.

Nem tul konnyu beallitani egy futomuvet ugy hogy jobb eredmenyeket erjel el a gyarinal ha elteres van a gyari magassag es kemenysegtol barmilyen iranyban. Plane ha meg dolesszoget is modositasz.

A tuning vegett szokott ott erni (99,999%) hogy megveszik a cuccot aztan jol be van hajitva a kocsi ala.
Tisztelet a kivetelnek.

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72470) focvis válasza brumi1024 (#72465) üzenetére


focvis
veterán

Még az okmányirodában vagyok.
Majd ha mindenki más is feltette a saját 40 Hd-jét...

A VAG topik az természetesen más. :)

@lenko: még nincs sok tapasztalatom, a hangja tetszik.:)

@raczger: Thx!

[ Szerkesztve ]

(#72471) Speeedfire válasza focvis (#72470) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

még nincs sok tapasztalatom, a hangja tetszik
Nem csodálom, a durrogós dsg nagyon jó. :))
Grat! :C

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#72472) Snoop-y válasza focvis (#72470) üzenetére


Snoop-y
veterán

Sok balesetmentest hozza :K

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72473) kisza25 válasza focvis (#72461) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

:DDD grat hozzá, ez gyors volt :))

[ Szerkesztve ]

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#72474) focvis


focvis
veterán

Köszönöm, Srácok! :)

(#72475) Kornel


Kornel
veterán

Tsebacsi:

Megmondom neked a frankot.
Rakd fel a civicet a hahu-ra, 2,5-be elviszik, mert FL utáni kevés km-es, ki kell glancolni.
Közben hogy ne ess két szék közé, rendelj egy újat szalonban, hogy mire elmegy, legyen mivel járni, max. ha kiesik 2 hét, addig bérelsz valami szakadt olcsó autót, vagy ott a BKV, én is kibírtam.

És hogy mi kell neked:

Opel Astra K kombi, 1.4T 150ps, szerintem minden igényének megfelelne, és mégse dízel ;)

Focvis: grat, na ez már autó, az előző kitérő nem kellett volna..

[ Szerkesztve ]

(#72476) tomiii. válasza Snoop-y (#72469) üzenetére


tomiii.
aktív tag

Én pl imént beszéltem 23 percet a lengéscsillapítós emberemmel, hogy mik az elvárások.mit-hogy kéne nem az első beszélgetés volt és ennyi után lesz az első próba darab, ami valójában lehet, hogy egy szar lesz, én pl a Brit túraautó-bajnokságban futott Sierrák gyári rugó/lengéscsillapító beállításaiból indultam ki, az itteni körülménykehez igazítva. ha nem jött be, akkor újra elölről az egész. . És a hátsó futóművön még nem is gondolkodtam.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#72477) Integrale válasza focvis (#72470) üzenetére


Integrale
veterán

Tegnap lattam egy ilyet, MSG rendszammal. Szep, es a hangja is tetszett, pedig pont a hangjat keveseltek sokszor.

"Bad reklám is reklám too"

(#72478) Tsebacsi válasza Kornel (#72475) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Vagy i30 kombi 1.4DCT.

Focvis: Szép nagyon! Szúrjadnekikeményen! :R

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#72479) Snoop-y válasza Tsebacsi (#72478) üzenetére


Snoop-y
veterán

Ugyanmar addig kell varni meg 3 evet mert mivan ha nekirepul egy legy? ;]

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72480) kovacsroli válasza focvis (#72470) üzenetére


kovacsroli
senior tag

Gratulálok! Kár, hogy nincs nyálcsorgatós hangulatjel :U :))

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#72481) szőröscica válasza focvis (#72470) üzenetére


szőröscica
addikt

Zsirdiszno, gratulalok!

Tsebacsi: ufo Civic utan meglepo valakit a beltertol hanyasrol beszelni. :D

(#72482) kisza25 válasza Tsebacsi (#72478) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

Vagy i30 kombi 1.4DCT. az mi az? 1.4 T-GDI-re gondolsz?
mikoljan: ja az nálam kimaradt, mert automatát nem néztem :B :R
jól írtad:
Duplakuplungos sebességváltó (DCT)
Az újonnan kifejlesztett hétfokozatú DCT sebességváltó
optimális üzemanyag-hatékonyságával extra lendületet
ad az összdinamikához. A fogaskerekek közötti váltás
rendkívül gyors, könnyed és élvezetes.
Kétféle vezetési mód választható: normál és sport.

[ Szerkesztve ]

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#72483) mikoljan válasza kisza25 (#72482) üzenetére


mikoljan
tag

Rosszul írtam, storno.

Kicsit megzavarodtam. :B

[ Szerkesztve ]

- - - We Enter Into The Future - - -

(#72484) B-L-A-C-K válasza focvis (#72470) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Grat, de nem ilyet adtál el a nagy kocsi cserélgetések előtt? :)

[ Szerkesztve ]

(#72485) #94529552 válasza focvis (#72470) üzenetére


#94529552
törölt tag

Gratu! :R

(#72486) Snoop-y válasza B-L-A-C-K (#72484) üzenetére


Snoop-y
veterán

De ;] Illetve nem mert az kozel makulatlan volt. Allitolag ez azert jobb mert idosebb es nem kell ra vigyazni :F

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72487) barnam_ válasza focvis (#72474) üzenetére


barnam_
nagyúr

Király, grat! :R

kíváncsi vagyok rá :)

[ Szerkesztve ]

(#72488) brumi1024 válasza focvis (#72470) üzenetére


brumi1024
veterán

Gratula. :) A 40 képet természetesen oda gondoltam, csak nem akartam ott külön írni. Extrák terén hogy áll az előzőhöz képest? A DSG-ről tudok. Felni látom nem ugyanaz, a "régi" jobban bejött.

[ Szerkesztve ]

(#72489) B-L-A-C-K válasza Snoop-y (#72486) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Mondjuk kisebb kaliberbe tudom milyen érzés ez, azaz veszek egy új/használt patika ájfónt, akkor vigyázok rá, tokozom, fóliázom...De ha meg leejtem 1x, vagy esetleg olyat veszek ami már nem volt hibátlan, annál mert lesz@rom a tokot fóliát, meg nem is vigyázok úgy rá...:)

[ Szerkesztve ]

(#72490) bitpork válasza raczger (#72462) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Haggyadmán, eladtam alóla a 19-s felniket :) 2 csiga nem lesz, de megpróbálom kideríteni h van-e mókolva most a szoft rajta. Vagy csak annyira becsapós az érzés, hogy fantáziálok :B

(#72481) joamilestoné : tessék, szótá? :U

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#72491) -v- válasza B-L-A-C-K (#72489) üzenetére


-v-
addikt

Mondjuk igy belegondolva, magyarazzatok mar el, a vigyazni kell ra mit jelent egy autonal :D ha nem kell akkor direkt rabaszom az ajtot a falra kiszallaskor, meg lepadkazom a felnit? Ilyet ha "nem vigyazok" ra se csinalok, ha csak ugy siman hasznalom, nem kulonosebben szenved allagromlast, vagy mi az, amire kulonos figyelmet kell forditani, kulonben osszebaszodik :F

(#72492) footy válasza focvis (#72470) üzenetére


footy
addikt

kombiban nincs ? :DDD
Sok balesetmenteset hozza!

(#72493) Snoop-y válasza B-L-A-C-K (#72489) üzenetére


Snoop-y
veterán

Azert egy kocsira lehet ugy vigyazni hogy hasznalod is. Egy golf GTi messze van attol a kategoriatol amit egesz nap suvickolni kell egy futott/hutott garazsban.

Nekem egy iszonyatosan jo allapotu STI-m volt. Sokan a fel vesejuket odaadtak volna erte. En is vigyaztam ra de azert eladni mert tul szep es nem merek vele menni ugy ahogy akarok hat nem tudom. Nekem ez kicsit betegesen hangzik :F Meg most komolyan mit fog vele csinalni amit a masikkal nem mert megtenni?

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72494) Snoop-y válasza -v- (#72491) üzenetére


Snoop-y
veterán

Ez engem is erdekel (lasd fentebb hasonlo hozzaszolasomat) :K

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#72495) Mágus2 válasza Snoop-y (#72493) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Egy fórumozót mutass innen, aki nem beteg valamilyen szinten. ;]

[vilike] Szerintem arra gondol, hogy sehol nem meri othagyni, mert összebarmolják. Velem is volt ilyen, de már kinőttem belőle. Amióta megszületett a fiam, nem az autó a legfontosabb, használati tárgy, majd veszünk másikat, vagy megcsinálom ha nagyon összetörik. ;)

[ Szerkesztve ]

(#72496) Magnum_ válasza Mágus2 (#72495) üzenetére


Magnum_
nagyúr

én tök normális vagyok :U
;]

I humbly and respectfully decline™

(#72497) Mágus2 válasza Magnum_ (#72496) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Persze, a beteges mosási kényszer teljesen normális, sok embernek van... :DDD :N

(#72498) kisza25 válasza Mágus2 (#72497) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

jap még pár mosás és nem is lesz autója, mert teljesen elkopik:P

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#72499) BigBlackDog válasza Magnum_ (#72496) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Csak az sok hle a koszos autójával nem nóórmális, mi? :DDD

(#72500) Jorus válasza Mágus2 (#72495) üzenetére


Jorus
nagyúr

Én kifejezetten szeretem a karcokat az autó elején, oldalán, felnijein, legalább látszik rajta, hogy rendszeresen jár hegyen-völgyön, erdőn-mezőn, nem divatp*csabutikos SUV. ;]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.