Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz focvis #62700 üzenetére
Nem érzem biztonságosnak éjszaka.
Ha még autópályázok és szemből nem jönnek oké(de pl. esőben és reflektorral a táblák is úgy visszaverődnek, hogy kb fényszóró nélkül kell menjek), de már városban is a sima fényes törik teljesen az egész látómezőt.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
nagyúr
Mi van Kornéllal megsértette valaki?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Bögre
aktív tag
válasz kisza25 #62690 üzenetére
lehet szerinted az i30 fapad, gondolom sokat ültél benne, amúgy kíváncsi lennék, hogy melyik extrát használod a jazz-ben ami az i30-ban nincsen benne, ok klímát belekérem 250eFt annyival lesz drágább egy jóval nagyobb autó, alma körte...
Maradjunk annyiban, hogy az Entry i30 annyira fapad, hogy a teljesség igénye nélkül hiányzik belőle: ülésfűtés (árlista szerint nem is kérhető bele gyári), tempomat, automata klíma, elektromos ablak hátul, kartámasz, bőr kormány, parkradar, ADAS (Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, - Közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer, - Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, - Távolsági fény automatikus kikapcsolása, - Intelligens sebesség határoló), CITY-BRAKE (Városi vészfékező rendszer) automatikus távolsági fényszóró, visszagurulás gátló. Amiben ezek többnyire már benne vannak, az inkább a business life felszereltség 4,829MFt + 100eFt az ülésfűtés. Ez már 4,9M, vagy comfort felszereltséggel 5,299MFt.
Ezek közül a kormányt, ülésfűtést, klímát, tempomatot elég gyakran használnám. Egyébként lehet nem jött át, de nem Jazzel járok.Abban viszont egyetértünk, hogy Lada/Dacia soha nem kéne.
-
EQMontoya
veterán
Ha már ennyit fizettem ezekért a szőnyegekért, muszáj tisztán tartani
Same rules apply!
-
Atomgeszi
veterán
válasz molnarpeter #62704 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ.
Most azért elbizonytalanítottatok, de ez sem járható út, hogy fent marad, ha egyszer nem érzem biztonságosnak.
Elvileg az új szélvédőn nem szabadna fénytörést - minimális karcot sem észrevennem, ugye? Tehát hiába egy 15 éves autóról van szó, szélvédő(fűtés nélküli), mintha ott sem lenne. De lehet csak a múltkori 5 éves Citroen panorámaszélvédős autótól vagyok elájulva és elvarázsolva.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
nagyúr
Én lemostam red car- ban. Jó foltos maradt, fszkivan ezzel az autóval
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Atomgeszi #62713 üzenetére
Ha új szélvédő lesz a vége, jópénzért tudsz kavicsok és karcok ellen arra is fóliát rakatni Új szélvédőn én találkoztam már kis hibával, konkrétan egy 2x1mm-es kitüremkedés az egyik lapát útjában. Gőzöm sincs, mit lehetne kezdeni vele, lepattintani nem merném, polír megtörné a máskülönben hibátlan felületet... Az újat mindenesetre érdemes alaposan átnézni, mielőtt bekerül.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
parkradar, ADAS (Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, - Közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer, - Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, - Távolsági fény automatikus kikapcsolása, - Intelligens sebesség határoló), CITY-BRAKE (Városi vészfékező rendszer) automatikus távolsági fényszóró, visszagurulás gátló.
Na ezekre semmi szükségem
Nekem life van, ami hiányzik az a könyöklő, azt majd veszek és a tempomat, azzal így jártam, bár mostanában rövid távokat autózom
Jól felszerelt az a jazz, de nekem nem tetszik és kicsi, a civic tourer már tetszik kinézetre, az akkora, mint az i30, de 5,64M Ft-tól indul
i40 lenne nekem az igazi méret, de arra most nem futotaEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bögre
aktív tag
válasz kisza25 #62717 üzenetére
Nekem sincs rá szükségem, de a kérdés az volt, hogy mi van a Jazzben, ami az i30 -ban nincs. Mondjuk a visszagurulás gátló az hasznos, Subaruban, 9gen civicben szerettem. Egyébként semmi bajom a Hyundai -jal, de nem értem ezt a nagyon fapad koncepciót. Egy új i30 -at szívesen elfogadnék.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisza25 #62716 üzenetére
Jó neked, nekem a matricát elég gányul rakták vissza. Mondjuk eddig se a rendőr se a műszakin nem kötöttek bele.
Tsebacsi: Nyugi az enyém is foltos lesz ha nem törlöm át.
mod:
Jah és tegnap majdnem beletolttam egy Cmax-ba. Elbújt mögöttem a kis hamis. Szerencsére rám dudált így nem lett kocc.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
pjen
félisten
Uraim,komoly havazás várható.Az előbb felraktam a nyári kerekeket.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #62720 üzenetére
i30 sw méretet 10 centivel keskenyebben és 50 cm el rövidebben
nekem fabia kombi volt az olyan széles mint a jazz és hosszabb 30 cm-el (4.3m) na az érezhetően kisebb volt, az i30-nál, jazz még attól is kisebb, biztos nagyon praktikusan van elrendezve, magasabb és rövidebb az eleje, de valahol csalni kell, mert nem lehet akkora[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #62197 üzenetére
Na most tudtam megnézni a féket. Amennyire tudtam drótkefével és féktisztítóval megpucoltam mindent, de még így is nyikorog sajnos. A betétek és a tárcsa teljesen jó még. Annak a hajtogatott fém lemeznek mi a becsületes neve, amiben a betéteknek kéne csúsznia? Mert amiatt nyikorog szerintem, szorul kicsit benne a betét és szerintem az ad ki hangot.
Ezeket akkor érdemes lenne bekenni rézpasztával, nem?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
BigBlackDog
veterán
Hol láttad, hogy havazni fog? Én csak esőre látok esélyt.(#62737) Acheron + (#62738) hacki87: Akkor nekem még reggel van.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz BigBlackDog #62736 üzenetére
Viccvót
-
hacki87
senior tag
válasz BigBlackDog #62736 üzenetére
Én arra gondolok, hogy : olyan pehes, hogy most felrakta a nyárit és majd most fog havazni.
megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz kisza25 #62727 üzenetére
A Fabia az egy szűk autó, ne csak a külső méretekből indulj ki, lásd a Fiat Multipla sincs 4 méter, 6 ember elfér benne mögöttük pedig van egy 430 literes csomagtartó.
A Jazz ráadásul egy jobban átgondolt járgány.Hyundai i30 (5 ajtós):
Fejtér elől/ hátul 1,018 / 963
Lábtér elől/hátul 1,067 / 880
Válltér elől/hátul 1,420 / 1,395
Csípő elől/hátul 1,349 / 1,296
csomagtér 378 lJazz:
Fejtér elől/hátul 1005 / 952
Lábtér elől/hátul 1051 / 998
Válltér elől/hátul 1390/1336
Csípőtér elől/hátul 1308 / 1150
Csomagtér 354 l[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Hogy lehet egy törött autót lehető "legfájdalommentesebben" kivonni a forgalomból?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bandus
veterán
A kozepso visszapillanto feletti muanyaf lofasznak mi a neve, amiben vilagitas meg napszemcsi tarto van? Ma beultem a kocsiba es latom, hogy lotyog mint az allat... amikor tegnap kiszalltam akkor meg semmi baja nem volt :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Atomgeszi
veterán
válasz molnarpeter #62715 üzenetére
Jó tudni.. Hát remélem nem a raktár mélyén hányott vetett üveget rakja be.
Hirtelen a fóliázásról amit találtam: [link] Nettó 24k-tól indul. Ennyiből lesz az új szélvédő is.
Ha lehetne kijelölni és szöveget beilleszteni erről az oldalról(az ilyen oldalak monnyanak le!), akkor most bemásolnám, hogy karcos szélvédőre is van fóliájuk, de kötve hiszem, hogy ezen már segítene.
Apropó, veszek új lapátot is csere alkalmával. Melyik ajánlott?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #62741 üzenetére
az + 33% csomagtér, 2 felnött, 2 gyereknél pont a gyerekek cuccai beférnek vs nem férnek be
azért jól eltértünk a témától:
lada vs jazz
és lada vs i30 sw-ből lett:
jazz. vs i30 sw
telóról vagyok, sokan ékezeteket sem írnak, légyszi mostantól azokat is javítsd[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
brumi1024
veterán
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
"Új" autó keresésében vagyok, és a mai nap egy márkakereskedésben árult használtautót szimpatikusan találtam, ezért lekérdeztem a rendszámát az Ügyfélkapun: [link]
Mi lehet az oka, hogy 4 év alatt egyszer sem került rögzítésre a megtett kilométer a rendszerben?
Holnap felhívnám a kereskedőt, vagy ennek tükrében ne is tegyem?Köszi előre is!
- - - We Enter Into The Future - - -
-
do3om
addikt
válasz mikoljan #62747 üzenetére
Akár külföldi munka is lehetett az oka, vagy haláleset, lefoglalás. Ha össze volt törve az is de 4 év elég sok, addig nem ültek volna rajta. Nem tudom volt e valami kár ennyi állásból, az biztos hogy olajok szűrüket cserélném, és utána megint.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest